1- خب الان فصل امتحانات دانشجويان و دانش اموزان محترم هستش. گذشته از اون يه سري از اعضاي فعال متفرقه كه توي اين تاپيك هم به بنده كمك ميدادند فعلا پيداشون نيست. مثل بهروز و ووكمن و مهدي عزيز. ولي درست ميشه عزيز.
2-من شخصا خيلي وحيد رو دوست دارم. چه مواقعي كه بد كار كرده چه مواقعي كه درخشيده ازش سعي كردم حمايت كنم. ولي بيشترش به خاطر اينه كه من دير به دير امضا يا اواتار عوض ميكنم
3-نه عزيز. قلعه نوئي هموني بود كه:
1-تنها كسي كه در 6 دربي تونسته 3 برد كسب كنه(بعد از انقلاب)
2-اولين و اخرين قهرماني استقلال رو در ليگ برتر رقم زد
3-آخرين قهرماني استقلال رو در جام حذفي رقم زد
4- ميانگين رتبه استقلال در 3 سال حضور قلعه نوئي دوم جدول بوده. و ميانگين اين تيم در عدم حضور او هفتم جدول
5-هميشه زيبا ترين و روون ترين فوتبال ها رو ارائه داده. چه در برق تهران. چه در استقلال تهران و اهواز. چه در تيم ملي چه در مس
و.......
در مورد اون مساله هم قلعه نوئي كوچيك ترين تقصيري نداشت. تقصير فدراسيون وقت بود
4-قبلا يكي از دوستان توي پ خ اين پيشنهاد رو داده بود كه بهروز عزيز به مديريت انتقال دادند و رد شد. در كل به نظر خودم هم اين شدني نيست. شايد ايجاد زير مجموعه بخش ورزشي براي متفرقه خيلي واجب تر از صندلي داغي باشه كه شايد در نگاه اول هدف خاصي رو دنبال نميكنه و حتي خيلي از كاربران پي سي ميگن لوث بازيه. به هر حال ما داريم توي اين تاپيك اهدافمون رو اجرا ميكنيم
5-ما هر سه فاكتور رو در نظر گرفتيم. ولي اولويت اول درخواست دوستان. بعدش در خواست خود شخص و در نهايت تشخيص ما هستش. خب بعضي وقتها يكي دلش ميخواد صندلي نشين بشه كه در صورتي كه فاكتور هاي لازم رو داشته باشه چرا بايد اين حق رو ازش بگيريم؟ و اينكه اين تاپيك براي من نيستش. براي اعضاي پي سي ورلد هستش و من وظيفه دارم كسي رو كه بقيه ميخوان دعوتشون كنم. و اگه هيچ كدوم اتفاق نيفتاد و صندلي خالي موند مجبورم خودم دست به كار بشم
6-از اولين نكات موفقيت يك سيستم نظم اون هستش. ما اگه نظم رو رعايت نكنيم خواه نا خواه كيفيت و كميت رو زير سوال برديم. به نظر شما من ميتونم يه نفر رو سه روز و يه نفر رو 10 روز صندلي نشين كنم؟ به چه حقي و به چه بهانه اي؟
7-خب اون ديگه بسته به شخص سوال كننده است كه چه سوالايي ميپرسه. هر كس اهداف خودشو از سوال پرسيدن دنبال ميكنه و ما هم به هيچ وجه نه توانايي و نه حق اين رو داريم كه براي سوالات ----- خاصي تعيين كنيم. چون اينجوري كم كم همه از صندلي داغ زده ميشن.
8- در سري قبلي اين تاپيك دوست خوبم بهروز پيگيري هايي انجام داد كه همون طور كه پيش بيني ميشد موافقت نشد. اگه چنين اتفاقي صورت بگيره بنده به كمك يكي دو نفر ميتونم سرو سامونش بدم ولي در كل منم اگه جاي مديران بودم همچين كاري نميكردم.