تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1221 از 1364 اولاول ... 221721112111711211121712181219122012211222122312241225123112711321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,201 به 12,210 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    اون كه شوخي بود
    آخه يه جورايي حساسيت پيدا كردم به اين سوالات

ولي :

1. چرا اينجوري شده كه مياي مينويسي كه كسي براي نشستن رو صندلي پيغام نميده. يادته يه زماني بايد تو نوبت قرار ميگرفتند . چرا اينطوري شده ؟
    2. چرا عكس طالب‌لو هميشه تو امضاته ؟ علاقه داري بهش يا دوست يا فاميله يا اصلا خودتي ؟
    3. چرا اينقدر طرفدار اين قلعه نوعي هستي مگه همون نبود كه باعث شد استقلال به جام آسيا نره ؟
    4. چرا صندلي داغ نميشه يه زير مجموعه از متفرقه تا شما و ... بشي مسئول اين قسمت و بتوني يه سر وساماني بهش بدي. براي هر كسي يه تاپيك جدا باز بشه ، يه تاپيك براي پيشنهادات باز بشه ، و ... .
    5. آيا به نظرت درسته كه كسي براي صندلي‌داغ‌نشين‌شدن برات پيغام بده يا اينكه اين كار توسط مسئول اين قسمت ( شما يا ... ) و بوسيله يك دعوت رسمي از كسايي كه هم شناخته شده‌اند و هم ... براي صندلي‌داغ‌نشين‌شدن دعوت بشن.
    6. اصلا آيا مهمه كه حتما يك نفر بايد يك هفته رو صندلي باشه ؟ نميشه بيشتر به كيفيت فكر كرد تا كميت ؟
    7. نبايد يك فرهنگي جا بيفته تا اين قسمت بشه محلي براي يادگيري بيشتر اينكه بقيه بتونن با ايده‌ها ، موفقيتها ، افكار ، اطلاعات ، دانش ، فرهنگ و ... صندلي‌داغ‌نشين آشنا بشن ، نه اينكه جايي بشه براي يكسري سوالات بي‌هدف و ... .
    8. اگه اين تاپيك بشه يك زير بخش خودت يا دوستاي ديگرت ميتونين بشين همكار اين بخش و تمام تنظيمات رو بدست بگيريد. آيا پيگيرش بودي كه اين كار انجام بشه ؟

فعلا

1- خب الان فصل امتحانات دانشجويان و دانش اموزان محترم هستش. گذشته از اون يه سري از اعضاي فعال متفرقه كه توي اين تاپيك هم به بنده كمك ميدادند فعلا پيداشون نيست. مثل بهروز و ووكمن و مهدي عزيز. ولي درست ميشه عزيز.

2-من شخصا خيلي وحيد رو دوست دارم. چه مواقعي كه بد كار كرده چه مواقعي كه درخشيده ازش سعي كردم حمايت كنم. ولي بيشترش به خاطر اينه كه من دير به دير امضا يا اواتار عوض ميكنم

3-نه عزيز. قلعه نوئي هموني بود كه:
    1-تنها كسي كه در 6 دربي تونسته 3 برد كسب كنه(بعد از انقلاب)
    2-اولين و اخرين قهرماني استقلال رو در ليگ برتر رقم زد
    3-آخرين قهرماني استقلال رو در جام حذفي رقم زد
    4- ميانگين رتبه استقلال در 3 سال حضور قلعه نوئي دوم جدول بوده. و ميانگين اين تيم در عدم حضور او هفتم جدول
    5-هميشه زيبا ترين و روون ترين فوتبال ها رو ارائه داده. چه در برق تهران. چه در استقلال تهران و اهواز. چه در تيم ملي چه در مس
    و.......

در مورد اون مساله هم قلعه نوئي كوچيك ترين تقصيري نداشت. تقصير فدراسيون وقت بود

4-قبلا يكي از دوستان توي پ خ اين پيشنهاد رو داده بود كه بهروز عزيز به مديريت انتقال دادند و رد شد. در كل به نظر خودم هم اين شدني نيست. شايد ايجاد زير مجموعه بخش ورزشي براي متفرقه خيلي واجب تر از صندلي داغي باشه كه شايد در نگاه اول هدف خاصي رو دنبال نميكنه و حتي خيلي از كاربران پي سي ميگن لوث بازيه. به هر حال ما داريم توي اين تاپيك اهدافمون رو اجرا ميكنيم

5-ما هر سه فاكتور رو در نظر گرفتيم. ولي اولويت اول درخواست دوستان. بعدش در خواست خود شخص و در نهايت تشخيص ما هستش. خب بعضي وقتها يكي دلش ميخواد صندلي نشين بشه كه در صورتي كه فاكتور هاي لازم رو داشته باشه چرا بايد اين حق رو ازش بگيريم؟ و اينكه اين تاپيك براي من نيستش. براي اعضاي پي سي ورلد هستش و من وظيفه دارم كسي رو كه بقيه ميخوان دعوتشون كنم. و اگه هيچ كدوم اتفاق نيفتاد و صندلي خالي موند مجبورم خودم دست به كار بشم

6-از اولين نكات موفقيت يك سيستم نظم اون هستش. ما اگه نظم رو رعايت نكنيم خواه نا خواه كيفيت و كميت رو زير سوال برديم. به نظر شما من ميتونم يه نفر رو سه روز و يه نفر رو 10 روز صندلي نشين كنم؟ به چه حقي و به چه بهانه اي؟

7-خب اون ديگه بسته به شخص سوال كننده است كه چه سوالايي ميپرسه. هر كس اهداف خودشو از سوال پرسيدن دنبال ميكنه و ما هم به هيچ وجه نه توانايي و نه حق اين رو داريم كه براي سوالات ----- خاصي تعيين كنيم. چون اينجوري كم كم همه از صندلي داغ زده ميشن.

8- در سري قبلي اين تاپيك دوست خوبم بهروز پيگيري هايي انجام داد كه همون طور كه پيش بيني ميشد موافقت نشد. اگه چنين اتفاقي صورت بگيره بنده به كمك يكي دو نفر ميتونم سرو سامونش بدم ولي در كل منم اگه جاي مديران بودم همچين كاري نميكردم.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سوال من :
    فكر ميكني چرا مديران اين تاپيك يه پي ام به من نميدن تا نام تاپيك عوض بشه ؟
    چرا قبلا اين كار رو ميكردن ؟
    به نظرت يه مدير تا چه حد توان داره كه همه تاپيك ها رو هر روز مرور كنه ؟
    به نظرت يه كاربر تا چه حد توان داره كه ماهي دو بار به مدير پي ام بده ؟
    نظرت درباره كاربراني كه فكر ميكنن من ميتونم هر روز همه تاپيك هاي انجمن رو بخونم ( دو نه دونه پست ها رو ) چيه ؟
    به نظرت من قوز ميكنم يا سرمو بالا ميگيرم ؟ اكثرا ميگن قوز ميكنم و سرم پايينه . نظر تو چيه ؟
    به به. آقا بابك. بلاخره نمرديم و شما روهم توي اين تاپيك ديديم
    1-تا اونجايي كه من خبر دارم تاپيك ها مدير ندارند. من هم هميشه تو سوالام از لفظ مسئول تاپيك استفاده ميكردم. بعدشم ما نميدونستيم بايد به كي پي ام بديم. من يه مدت نبودم و خبر نداشتم كه شما فعال هستي يا مهران يا ميثم.
    و ميثم عزيز هم كه گفته بودند كارهاي اين تاپيك رو به ايشون خبر بدم 4 بار پ خ زدم تا بعد از حدود دو هفته اين تاپيك باز شد. يه بار هم كه هم به شما هم به ميثم عزيز پ خ زدم يادمه حدودا 48 ساعت بعد اسم تاپيك ويرايش شد

2-من هميشه وقتي وارد ميشدم اسم مافيا رو توي كاربران حاضر ميديدم و همونجا بهش پي ام ميدادم و نهايتا 1-2 ساعت بعد كار انجام ميشد. ولي به هر حال الان متوجه شدم از اين پس به شما خبر بدم

3-نيازي به اين كار نيست عزيز. ما اعلام كرده بوديم هر هفته شنبه ساعت 14. فكر كنم شنبه ساعت 14 هم هفته اي يه بار از راه ميرسه. ولي خب اگه ميدونستم به شما پ خ ميزدم. البته الان به دليل همين دير ويرايش شدن ها برنامه صندلي يكم به هم ريخته كه به زودي به حالت عادي برميگرده

4-البته هفته اي يه بار ميشه ماهي 4 بار. در كل اگه بدونم ترتيب اثر داده ميشه ماهي دو بار كه سهله. ماهي 2000 بار پي ام ميدم

5- البته من هميشه ديدم وقتي پستي خارج از قوانين زده ميشه سريعا مديران متوجه شده و وارد عمل ميشم. ولي در كل به نظر من توقع بي جائيه

6- به نظر من فرقي نداره. مهم اينه كه وقتي اب كسي حرف ميزنم توي چشماش نگاه كنم. وگرنه چه سرم پايين باشه چه بالا چه چپ چه راست چه اريب همش يه مفهموم رو به طرفم ميرسونه

ممنون بابك جان. بازم سوال بپرس

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ...........

کار کاسبی صندلی کساد شده صاحبش اومده

سوالات از آقا سعید رونالدو

1 - کی بلند میشی ؟

2 - از غذاهای تند خوشت میاد؟

3 - اومدم یک اعلام حضوری کنم آیا خوبه ؟

موفق باشی سعید جان

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام!داش سعید!
    برای دومین بار در این قسمت پست میدهیم!چون سیعدو جایی گیر نمیاریم ستاره سهیل شده گزشته روهم که فراموش کرده یه سر کوچیکم به ما نمی زنه!
    1-سعید جون داداش چه خبر
    2-کم پیدایی چرا؟؟
    3-اون رفیقت که واسش وبلاگ زده بودی چی شد؟
    4-از بچه های قدیم مربی گریمون کسی رو می بینی؟
    5-اهله خدا پیغمبر هستی؟اگر هستی در چه حد؟
    6-ساکر 8 بازی می کنی؟
    7-تو هتریک"سایت مربی گری" عضو هستی؟
    8-چی شده خودت رو صندلی نشستی پیسنهاد کسی بوده؟؟
    گرم یاداوری یا نه من از یادت نمی کاهم!

و خوشحال شدیم سعید جان.
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام

منو میشناسی ؟!؟!

چرا عکس زن رو واسه آواتارت میذاری ؟

چند در صد از وقتی که تو اینترنت هستی به پی سی ورلد اختصاص میدی؟

پر حجمترین فایلی که از اینترنت دانلود کردی چی بود و چقدر بود؟

تو پی سی ورلد از کدوم کاربرا خوشت میاد؟

آخرین بار کی اخطار گرفتی؟ دلیلش چی بود؟

چت میکنی؟

شب رو بیشتر دوست داری یا روز رو؟

کدوم فصل رو دوست داری؟

سخت ترین کار دنیا چیه؟

راحت ترین کار دنیا چیه؟

چه طور میشه آدم خاطره هاشو فراموش کنه؟

یه پیام اخلاقی بده؟

فعلا همین...
    ممنون
    1- تا حدودي بله. از اعضاي فعال هستيد و چند بار شما رو توي تاپيك هاي مختلف ديدم

2-خب دليل خاصي نداره. سايز و مدل و بك گراندش به آواتار ميومد. من هم دير به دير اواتار عوض ميكنم. گذشته از اينا سوفيا بوش خيلي جذابه

3-اين اواخر خيلي كم. شايد كمتر از ده درصد

4-فكر كنم برنامه photo zoom بود. چون من دايل آپ هستم خيلي دانلود نميكنم

5-از جديدا چون يه مدت نبودم خيلي آشنايي ندارم. ولي بين قديمي ها:
    بهروز- من هانتر- ووكمن- الفين دي- مهدي- وروجكس و.......

6-من تا به حال هيچ اخطاري نگرفتم

7-بله. هميشه مسنجرم روشنه

8-شب

9-زمستون

10-وقتي شديدا خوابت مياد مجبور باشي بلندبشي

11-وقتي خسته هستي آخر شب سرتو بذاري رو بالش و بري

12-يه بيماري به نام آلزايمر

13- يا به اندازه آرزوهايت تلاش كن يا به اندازه تلاشت آرزو(شكسپير)

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

منم میتونم تو صندلی داغ شما شرکت کنمم؟!!!!

تشکر//
    بله چرا كه نه. فقط يه پ خ به من بزنيد. چون من ليست رو از روي پ خ هام تنظيم ميكنم. ممكنه از قلم بيفتيد. ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام.
    آقا سعید چرا میگن مغروری؟
    طرز حرف زدنتون نشون نمیده
    فقط وقتایی که خیلی عصبانی هستی دیدم که بد حرف می زنی
    به کسی تا به حال غبطه خوردی؟

راستی جواب سلامم و سری قبل ندادی این آخر بی ادبیه
    1-خب راستش چون يكم زود عصبي ميشم. ولي در كل ادم آرومي هستم. خلاصه اگه برخورد بدي كسي از من ديگه معذرت ميخوام

2-بله. بيل گيتس و امير قلعه نوئي

عليك سلام. معذرت ميخوام از قلم افتاد

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام منم متقاضی نشستن رو صندلی هستم البته اگه ممکنه
    ممنون
    شما هم خواهشا پ خ بزنيد كه اسمتون رو بذارم تو نوبت

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام سعيد جان!
    من هم سوال دارم!

1.منو ميشناسي(سوال کليشه اي)

2.حالت چطوره؟

3.من آبي هستم يا قرمز؟

4.شما چند بار تو اين تاپيک پست دادين؟

5.تا الان چند تا پ.خ براي شما اومده؟

6.چند تا پ.خ از اکوا براتون اومده؟

7.نظرتون در مورد اينا چيه؟

موفق باشی!!!
    1-تا حدودي. فكر كنم طرفدار رونالدو باشي......... پس خيلي خوش سليقه اي

2- گاهي خوب. گاهي بد

3-بهت ميخوره قرمز باشي. درسته؟

4- 593 تا. از مجموع ارسال هاي خارج از متفرقه ام بيشتره

5- بدون احتساب پاك شده ها 881

6- تا اونجايي كه خاطرم هستش هيچي

7-خيلي روشون فكر كردم. چيز خاصي به ذهنم نرسيد

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کار کاسبی صندلی کساد شده صاحبش اومده

سوالات از آقا سعید رونالدو

1 - کی بلند میشی ؟

2 - از غذاهای تند خوشت میاد؟

3 - اومدم یک اعلام حضوری کنم آیا خوبه ؟

موفق باشی سعید جان

1- راستش برنامه صندلي داغ يكم خورده به هم. ميخوام از اين طرف يكي دوروز بيشتر رو صندلي باشم. از اون طرف يكي دوروز صندلي خالي باشه و از اون يكي طرف يكي دوروز زودتر صندلي نشين بياد تا به همون حالت هر هفته شنبه برگرديم. ولي بستگي به استقبال از تاپيك داره. من كه از خدامه. اينجوري هم بايد به سوالا جواب بدم هم تاپيك رو اداره كنم كه مسئوليتم دوبرابر ميشه

2-بله. زياد

3- بله. سرافرازمون كرديد

همچنين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •