تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1221 از 1783 اولاول ... 2217211121117112111217121812191220122112221223122412251231127113211721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,201 به 12,210 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اونا هم همین تکنولوژی هستن. یعنی زیرساختش یکیه. توی 10 - 15 سال گذشته استفاده از فیبر نوری برای انتقال اطلاعات (بیشتر صوتی) تو مخابرات ایران مورد توجه قرار گرفته. البته از این تکنولوژی بیشتر برای ارتباطات پرسرعت و پرحجم بین شهرها و مراکز مخابراتی استفاده می‌شه تو ایران. اما تو بعضی شهرها و مناطق داخل شهرها، با فیبر نوری اطلاعات صوتی رو از مرکز مخابراتی تا یه ایستگاه تو محل (فکر کنم بهش می‌گن کافوی نوری) منتقل می‌کنند و از اونجا به بعدش رو با استفاده از کابل‌های مسی تا محل مشترک. این همون FTTN یا FTTC هست که تو پست قبلیم هم بهش اشاره کردم. ولی مخابرات فقط برای انتقال صوت ازش استفاده کرده.

تجهیزات معمولی ADSL که شرکت‌ها تو مراکز مخابراتی دارن امکان ارسال دیتای اینترنت رو از طریق این کابل‌های نوری نداره. واسه همین تا 2-3 سال پیش کسانی که از این سرویس استفاده می‌کردند امکان دریافت اینترنت ADSL رو نداشتن و فقط می‌تونستن از تکنولوژی دیال‌آپ استفاده کنن.

اما تو این یکی دو سال گذشته خود مخابرات برای ارائه اینترنت ADSL روی این شبکه‌های فیبر نوری تجهیزات خاصی نصب کرده که فعلاً به صورت انحصاری دست خود مخابراته.

یه دسته سومی هم هستن که سرویس تلفنشون PCM هستش. اینا کلاً امکان دسترسی به اینترنت از طریق ADSL رو ندارن.

اگه می‌خواید بیشتر بدونید این صفحه رو بخونید. توضیحات نسبتاً کاملی برای آشنایی با زیرساخت شبکه مخابراتی تو ایران داده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر فراوان چندباره.من میخواستم بدونم اینا که فیبر نوری اند و از مخابرات سرویس میگیرند آیا حتی اگر فاصلشون از مرکز مخابراتی اشون زیاد باشه به نسبت کسی با همون فاصله ولی با کابل مسی آیا نویز کمتری دارند؟چون طبق گفته شما اینا که فیبر نوری اند پس باید حتی اگر فواصل 4 یا 5 کیلومتری با مرکز مخابرات داشته باشند بتونند سرویسهایی مثل 12 مگ رو بگیرند.

در حال حاضر در برخی کافوها تجهیزات DSLAM‌ای نصب شده است که یک ورودی آن که دیتا است از سمت مخابرات و ورودی دیگر که مربوط به صوت است از همان کافو گرفته شده و عملا دیتا و صوت از طریق آن DSLAM به سمت مشترک ارسال می‌شود. شایان ذکر است از این سرویس در جاهایی که محدودیت وجود دارد، استفاده شده است.
    اول منظور دقیق مقاله از این حرف چیست و دوما آیا اگر isp ها دستگاههای dslam خود را تعدادشان را زیاد کنند و بیایند آنها را به غیر از مرکز مخابرات در کافوهای مخابراتی هر منطقه بگذارند(البته برای مناطقی که فاصله دور از مرکز مخابراتی دارند)مشکل نویز و بالا بودن عدد میرایی حل میشود؟شما این راه حل را گفتید اما گفتید تا داخل کافو را با فیبر نوری انجام دهند حالا اگر تا داخل کافو هم با کابل مسی انتقال دهند آیا این مشکل حل میشود(یعنی فقط با نزدیک شدن دستگاه dslam به مشترک آیا مشکل حل میشود؟)
    Last edited by david-ebi; 06-08-2014 at 13:46.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با تشکر فراوان چندباره.من میخواستم بدونم اینا که فیبر نوری اند و از مخابرات سرویس میگیرند آیا حتی اگر فاصلشون از مرکز مخابراتی اشون زیاد باشه به نسبت کسی با همون فاصله ولی با کابل مسی آیا نویز کمتری دارند؟چون طبق گفته شما اینا که فیبر نوری اند پس باید حتی اگر فواصل 4 یا 5 کیلومتری با مرکز مخابرات داشته باشند بتونند سرویسهایی مثل 12 مگ رو بگیرند.

اول منظور دقیق مقاله از این حرف چیست و دوما آیا اگر isp ها دستگاههای dslam خود را تعدادشان را زیاد کنند و بیایند آنها را به غیر از مرکز مخابرات در کافوهای مخابراتی هر منطقه بگذارند(البته برای مناطقی که فاصله دور از مرکز مخابراتی دارند)مشکل نویز و بالا بودن عدد میرایی حل میشود؟شما این راه حل را گفتید اما گفتید تا داخل کافو را با فیبر نوری انجام دهند حالا اگر تا داخل کافو هم با کابل مسی انتقال دهند آیا این مشکل حل میشود(یعنی فقط با نزدیک شدن دستگاه dslam به مشترک آیا مشکل حل میشود؟)
    جواب سؤال اولت مثبته. چون با کمک این کافو نوری حداکثر فاصله کابل مسی مشترک به زیر 1.5 کیلومتر می‌آد. از طرف دیگه فیبر نوری هم می‌تونه پهنای باند بالایی رو تا اونجا منتقل کنه. اینجا تنها محدودیتی که وجود داره محدودیت خود شرکت ارائه دهنده سرویسه که اینجا منظور همون شرکت مخابراته.

جواب سؤال دوم - بخش اول: ببین کار دستگاه DSLAM‌ همینه. یعنی هر جا که باشه از طرف شرکت ارائه دهنده اینترنت یه ورودی/خروجی پرسرعت می‌آد بهش. صدا هم از طریق یه ورودی دیگه. اینجا تو این دستگاه صوت و دیتا سیگنال‌هاشون با هم ترکیب می‌شه و از خروجی‌های DSLAM برای مشترک ارسال می‌شه. برعکسش هم وقتی مودم مشترک اطلاعات رو می‌فرسته، تو این DSLAM بخش مربوط به دیتا از بخش صوت تفکیک می‌شه برای هر مشترک و بعدش اطلاعات دیتای چندین مشترک با هم تجمیع می‌شه و با استفاده از فیبر نوری به تجهیزات اصلی شرکت ارائه کننده سرویس اینترنت ارسال می‌شه.

جواب سؤال دوم - بخش دوم: این کافو واسه فیبر نوریه. به یه تعبیر دیگه، می‌شه گفت کافو یه جور ماکت مرکز مخابراتی در مقیاس خیلی کوچیک درست می‌کنه تو نزدیکی محل مصرف تا افت سیگنال به دورترین مشترکا از یه حدی بیشتر نشه و از طرف دیگه بشه پهنای باند بالاتری به اونا ارائه داد. اگه اینترنت رو با کابل مسی منتقل کنیم به این محل که دیگه DSLAM‌ معنا نداره. چون DSLAM کارش اینه که یه اینترنت پرسرعت و با پهنای باند خیلی زیاد در حد چند گیگابیت رو بشکونه به چندصد یا چندهزار اینترنت با پهنای باند کمتر (مثلاً 24مگابیت) و اونا رو به صورت مجزا برای مشترکان مختلف ارسال کنه.

فعلاً مخابرات خودش امکان انتقال اینترنت با فیبر نوری به اونجا رو برای خودش داره و می‌تونه DSLAMهای خودش رو تو این نقاط نصب کنه. اما شرکت‌های دیگه در واقع یا اجازه این رو ندارن یا ممکنه از نظر سخت‌افزاری نیاز به سرمایه‌گذاری‌های بالایی دارن که فعلاً از عهده‌اشون خارجه.

3. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یه جوون مرد 12مگی مشهدی 2تا تست با اسپید تست بگیره بزاره یکی داخلی یکی خارجی.

6. 4 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سرویس 12 مگش همش تا 1 میره بالا توروز؟ من شبا و روزا سرعتم فرقی نمیکنه با سرویس 2 مگابیت همیشه 470 480 میپگیرم
    فک میکردک 12 بگیرم نزدیک 2 بشه سرعت دانلود

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سرویس 12 مگش همش تا 1 میره بالا توروز؟ من شبا و روزا سرعتم فرقی نمیکنه با سرویس 2 مگابیت همیشه 470 480 میپگیرم
    فک میکردک 12 بگیرم نزدیک 2 بشه سرعت دانلود
    با 12 مگ اصلا از 1.5 بالاتر نمی شه گرفت ! ( در حالت تئوری بیشتر از 1.5 نمی شه گرفت و در عمل به خاطر نویز و.. سرعت کمتر هم می شه ) ..... برای 2 مگ دانلود باید 16 باشه که هنوز جایی ارائه نمیده

12 مگ تو بهترین ساعات روز و لینک مناسب سرعتش تا 1.3 مگ میرسه..... شب ها بیشتر روی 600 700 هست فقط بعضی شب ها تا 1.2 1.3 مگ میرسه

سرویس شما الان روی 4 مگ بسته شده که با سرعت 470 می گیرین
    Last edited by shylord; 07-08-2014 at 14:13.

9. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با 12 مگ اصلا از 1.5 بالاتر نمی شه گرفت ! ( در حالت تئوری بیشتر از 1.5 نمی شه گرفت و در عمل به خاطر نویز و.. سرعت کمتر هم می شه ) ..... برای 2 مگ دانلود باید 16 باشه که هنوز جایی ارائه نمیده

12 مگ تو بهترین ساعات روز و لینک مناسب سرعتش تا 1.3 مگ میرسه..... شب ها بیشتر روی 600 700 هست فقط بعضی شب ها تا 1.2 1.3 مگ میرسه

سرویس شما الان روی 4 مگ بسته شده که با سرعت 470 می گیرین
    من که فکر نمیکنم تو ایران کسی بتونه ۱۶ مگ بگیره کمتر از دو درصد خطوط ایران قابلیت پشتیبانی از سرعت ۱۶ تا ۲۴ مگ را دارند من خودم خطم عالی بود الان رو ۱۴ مگ بستن که دیگه آخر توانایی خطه snr بین ۹ تا ۱۰ هستش رو ۱۶ دیگه جواب نمیده مگر این که از طرف مخابرات و تجهیزات شرکت تغییراتی رو انجام بدن که نویز خطوط کمتر بشه در ضمن کابل کشی از دم جعبه تقسیم تا مودم تاثیر چندانی رو نویز نداره من خودم امتحان کردم ۲ عدد snr رفت بالاتر کلا نویز به منطقه مخابراتی بستگی داره مگر این که سیم کشی خونه بیش تر از ۲۰ سال باشه

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بیشتر اون خط هایی که در مودم میزنه توانایی ساپورت تا ۲۴ مگ رو دارن از لحاظ تئوری محاسبه میکنه ولی در صورتی که در عمل توانایی خط و تجهیزات مخابراتی این اجازه رو نمیده یعنی حداکثرش بتونن روی ۱۴ یا ۱۶ مگ بگیرن خیلی ها هم ۱۲ مگ نمیتونن بگیرن

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیزمون bilmazlar کلی توضیحات داد در همین مورد بود دیگه.که چطور مخابرات یا isp ها میتونن کاری بکنند که حتی با فاصله دور از مرکز مخابراتی مشترک بتونه 24 مگابیت رو هم بگیره.عین کاری که در کشورهای خارجی انجام میدن.برید و پستهای ایشون رو در صفحات پیش بخونید میفهمید که اگر مخابرات خواسته باشه میتونند پهنای باند 24 مگابیت رو هم حتی به کسی با فاصله 5 کیلومتر از مرکز مخابراتی بدن اما حالا یا به علت هزینه هاش(که فکر نمیکنم چون مخابرات از ثروتمندترین وزارتخونه هاست)یا سیاستهایی که دارن نمیخوان این کار رو بکنند.یادتون باشه هنوز ظاهرا و قانونا سرعت بیشتر از 128 کیلو بیت برای عموم مردم ممنوع است.پس خودتون تا ته ماجرا رو برید.

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب من که الان رو 4 مگابیت بسته شده سرویسم با توجه مشخصات زیر اگه 12 مگابیت بگیرم نویزم چقدر میشه؟ به نظرتون جواب میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •