اخه مشکل من اینه که این 2 تا سیستم الان با هم شبکه هستند و پورت لن اشغال هست نمیتونم پورت لن را برای مودم استفاده کنم
میشه یه عکس از سوییچ بزاریو و روش کار را توضیح دهید
خیلی ممنون میشم
همونطور که احسان عزیز گفتن ، بهترین گزینه برای شما مودم های روتر دار هستن. با این همه برای روشن شدن موضوع یه توضیح کوچیک میدم.
هاب و سوئیچ دستگاه هایی هستن که بسته به مدلشون داری تعدای خروجی LAN هستن و درواقع بعنوان شاه راه در شبکه ی داخلی برای تبادل بسته های اطلاعاتی بین سیستم ها و تجهیزاتی که بهشون وصل هستن ، عمل میکنن. درواقع همهء سیستم ها فقط مستقیم به هاب یا سوئیچ وصل میشن :

هاب ها تعداد خرورجی کمتری دارن و در شبکه های کوچیک تر (ویا زیرشاخه های شبکه های بزرگ) استفاده میشن:
هاب :

اما سوئیچ ها ظرفیت ، قیمت و همچنین قابلیت های بیشتری مثل تقسیم کردن شبکه به چند Section رو دارن که خوب در شبکه های خانگی معمولا بکار بمیآد:

سوئیچ و هاب به تنهایی قادر به وصل شدن به اینترنت نیستن ، ولی میتونن با وصل شدن به یه مودم دارای LAN ، سیستم های تحت شبکه خودشون رو به مودم و در نتیجه به اینترنت وصل کنن.
و این درحالیه که تمام سیستم ها هم بهم شبکه هستن.
--------
از طرف دیگه ، در حال حاضر مودم های روتر (Router) دارِ غیروایرلس ، خودشون چهار تا خروجی LAN دارن ، که برای کاربرای خانگی (و حتی شرکت های کوچک) که میخوان تا 4 تا سیستم رو با هم شبکه و همزمان به اینترنت وصل کنن ، بهترین و ساده ترین گزینه هستش.

تو عکس زیر کادر داخلی همون مودم بالاست که عملا شامل مودم و روتر و سوئیچ هستش (البته اینجا سه تا سیستم کشیده
) :

که هزینه ی زیادی هم ندارن.
در واقع شما دوراه دارید:
1- یه مودم روتر دار بگیرید (که معمولا 4 تا پورت LAN دارن) و مثل عکس بالا سیتستم هاتون رو بهش وصل کنید و مودم قبلی تون رو هم کنار بذارید. که فکر کنم حدود 30 تومن باشه. (باز از دوستان بپرسید)
2- اگر مودم فعلی تون LAN داره ، یه هاب 4 خروجی بگیرید و مثل عکس پایین سیستم ها و مودم تون رو بهش وصل کنین.

نظر شخصی: من راهکار اول رو بدلیل سادگی و اشغال فضای کمتر ترجیح میدم.
موفق باشید . .
منابع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد: