مديرروستا: بردن پرسپوليس با قطبى راحت تر بود
على اصغر مديرروستا سرمربى تيم فوتبال پيكان گفت: ما به هيچ وجه فريب شرايط پرسپوليس و عدم نتيجه گيرى اين تيم در چند هفته اخير را نمى خوريم. وى افزود: برخلاف خيلى ها كه شرايط تيم پرسپوليس را بحرانى مى دانند من به عنوان سرمربى تيم پيكان به هيچ وجه چنين اعتقادى ندارم، بلكه معتقدم فاصله ۶ امتيازى اين تيم با تيم هاى صدر جدولى در طول مسابقات هفته آينده قابل جبران است. او ادامه داد: معتقدم پرسپوليس در هر شرايطى پرسپوليس است، اين درست كه ما در قزوين از حمايت هوادارانمان برخوردار هستيم اما آنها نيز در همه شهرستانها تماشاگران زيادى دارند كه حامى بازيكنان اين تيم هستند، به همين دليل به بازيكنان تيم پيكان گوشزد كرده ايم هيچ گاه فريب عدم نتيجه گيرى پرسپوليس در هفته هاى گذشته را نخورند. سرمربى تيم فوتبال پيكان اضافه كرد: ما براى اينكه بتوانيم جايگاه خود را در صدر جدول حفظ كنيم در مسابقه مقابل پرسپوليس فقط به فكر كسب ۳ امتياز خواهيم بود، ضمن اينكه بازيكنان تيم پيكان مى خواهند ثابت كنند حضور در صدر جدول اتفاقى نيست. مدير روستا گفت: تيم پرسپوليس داراى نقطه ضعف و قوت هايى است كه تلاش كرديم در تمرينات اخير آنها را به بازيكنان گوشزد كنيم تا با آمادگى بيشترى به مصاف اين تيم برويم. وى در مورد رفتن قطبى از پرسپوليس و تاثير آن بر بازى روز شنبه گفت : ممكن است عده اى فكر كنند كه پرسپوليس با رفتن قطبى به هم ريخته است اما شايد اين از بد شانسى ما باشد كه پرسپوليس با رفتن قطبى دچار يك شوك شده و اين قضيه مى تواند واقعاً به ضرر ما باشد چرا كه من دست قطبى را به خوبى خوانده بودم و با حضور او بردن پرسپوليس براى من ساده تر بود با اين وجود بازهم ما براى پيروزى بر پرسپوليس روز شنبه به ميدان خواهيم رفت.
![]()
![]()