تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1221 از 2014 اولاول ... 2217211121117112111217121812191220122112221223122412251231127113211721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,201 به 12,210 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مديرروستا: بردن پرسپوليس با قطبى راحت تر بود

على اصغر مديرروستا سرمربى تيم فوتبال پيكان گفت: ما به هيچ وجه فريب شرايط پرسپوليس و عدم نتيجه گيرى اين تيم در چند هفته اخير را نمى خوريم. وى افزود: برخلاف خيلى ها كه شرايط تيم پرسپوليس را بحرانى مى دانند من به عنوان سرمربى تيم پيكان به هيچ وجه چنين اعتقادى ندارم، بلكه معتقدم فاصله ۶ امتيازى اين تيم با تيم هاى صدر جدولى در طول مسابقات هفته آينده قابل جبران است. او ادامه داد: معتقدم پرسپوليس در هر شرايطى پرسپوليس است، اين درست كه ما در قزوين از حمايت هوادارانمان برخوردار هستيم اما آنها نيز در همه شهرستانها تماشاگران زيادى دارند كه حامى بازيكنان اين تيم هستند، به همين دليل به بازيكنان تيم پيكان گوشزد كرده ايم هيچ گاه فريب عدم نتيجه گيرى پرسپوليس در هفته هاى گذشته را نخورند. سرمربى تيم فوتبال پيكان اضافه كرد: ما براى اينكه بتوانيم جايگاه خود را در صدر جدول حفظ كنيم در مسابقه مقابل پرسپوليس فقط به فكر كسب ۳ امتياز خواهيم بود، ضمن اينكه بازيكنان تيم پيكان مى خواهند ثابت كنند حضور در صدر جدول اتفاقى نيست. مدير روستا گفت: تيم پرسپوليس داراى نقطه ضعف و قوت هايى است كه تلاش كرديم در تمرينات اخير آنها را به بازيكنان گوشزد كنيم تا با آمادگى بيشترى به مصاف اين تيم برويم. وى در مورد رفتن قطبى از پرسپوليس و تاثير آن بر بازى روز شنبه گفت : ممكن است عده اى فكر كنند كه پرسپوليس با رفتن قطبى به هم ريخته است اما شايد اين از بد شانسى ما باشد كه پرسپوليس با رفتن قطبى دچار يك شوك شده و اين قضيه مى تواند واقعاً به ضرر ما باشد چرا كه من دست قطبى را به خوبى خوانده بودم و با حضور او بردن پرسپوليس براى من ساده تر بود با اين وجود بازهم ما براى پيروزى بر پرسپوليس روز شنبه به ميدان خواهيم رفت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كار قطبى خيلى غيرحرفه اى بود

مصطفوى : او ۴۸ ساعت وقت دارد برگردد

داريوش مصطفوى حوصله سرمربى پرسپوليسى ها را نيز سر برد تا افشين قطبى با ارائه يكسرى بهانه استعفاى خود را اعلام نموده و از پرسپوليس جدا شود.مديرعامل پرسپوليس در مورد جدايى سرمربى اين تيم گفت: روز دوشنبه افشين قطبى استعفا نامه خود را تقديم هيأت مديره كرد و من نيز به سرعت اين امر را به هيأت مديره ارجاع دادم.وى ادامه داد: به همين دليل سه شنبه شب قطبى را احضار كرديم تا در حضور ديگر مديران باشگاه در خصوص ادعاى رفتنش صحبت كنيم. آقاى قطبى دلايلى آورد كه به خاطر جزئى بودن اين دلايل خجالت مى كشم آنها را بيان كنم!قطبى به ما گفت ديگر خسته شده ام و حاضر نيستم با پرسپوليس همكارى كنم. البته ما در آن موقع به هيچ وجه نسبت به استعفاى ايشان موافقت نكرديم اما آقاى قطبى در يك اقدام غيرحرفه اى ايران را ترك كرد و به امارات رفت در صورتى كه طبق قانون فيفا بعد از استعفا بايد ۱۴ روز براى تصميم گيرى به اعضاى هيأت مديره زمان مى داد.مصطفوى گفت: به صراحت مى گويم تمام تعهداتمان را در قبال قطبى انجام داديم و از اين پس نيز به ايشان براى بازگشت تنها ۴۸ ساعت مهلت داديم تا جوابمان را بدهد. قطبى قول داده به زودى شماره اى از خود در دوبى به ما بدهد تا راحت تر با وى تماس بگيريم و نظرش را بشنويم. ما به قطبى اعتقاد داريم و مى خواهيم همچنان اسطوره بماند. قطبى در مورد مسائل مالى حرف هايى را گفت كه در جلسه هيأت مديره اصلاً مورد تأييد ما نشد و حالا هم با اينكه بسيار علاقه مندم وى بازگردد اما مى گويم رفتن قطبى نيز چيزى از قدرت ما كم نخواهد كرد. بعد از رفتن ايشان با حكم هيأت مديره قرار شد افشين پيروانى به عنوان سرمربى موقت كارش را در اين چند بازى باقى مانده تا پايان نيم فصل ادامه دهد.مديرعامل پرسپوليس افزود: برخلاف آنچه گفته مى شد ما هيچ مذاكره اى با لوكابوناچيچ نداشتيم و از اين پس با پيروانى كار خواهيم كرد. ما به قطبى گفتيم حتى اگر مى خواهد پرسپوليس را ترك كند اجازه دهد اين اتفاق بعد از بازى با پيكان رخ دهد. به هر حال فكر مى كنم در همين شرايط نيز مى توانيم پيكان را شكست دهيم.مصطفوى در پاسخ به ادعاهاى مديربرنامه هاى قطبى كه گفته بود باشگاه در قبال تعهداتش به قطبى بسيار ضعيف و بى تفاوت عمل كرده است، گفت: مديربرنامه هاى ايشان انسان كوچكى است و من جوابى براى حرف هاى وى ندارم. مصطفوى در پايان اذعان داشت: حتى با چنين شرايطى نيز قصد نداريم از افشين قطبى به علت عدم تعهد به قراردادش شكايت كنيم و البته ايشان نيز نمى تواند از ما شكايت كند. دوست داريم اگر قرار است آقاى قطبى از پرسپوليس جدا شود چنين امرى با تعامل ميان طرفين صورت گيرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قطبى هفته پيش استعفا داد، ديروز كناره گيرى كرد

پرسپوليس بايد همه طلب قطبى را پرداخت كند

استعفاى افشين قطبى سرمربى پرسپوليس ديروز بحث داغ فوتبال ايران بود و مى توان گفت تا پيش از بازى ايران و امارات جامعه خبرى را تحت تاثير قرار داد. عده زيادى از هواداران پرسپوليس از رفتن وى ابراز رضايت كرده و عده اى هم از وضعيت پرسپوليس ابراز نگرانى كردند. در گزارش ذيل از چند و چون اين ماجرا بيشتر با خبر مى شويد.
    قطبى يك هفته پيش استعفا داده بود
    افشين قطبى روز دوشنبه هفته پيش به دليل مشكلاتى كه برايش پيش آمده بود پيشنهاد كناره گيرى از پرسپوليس را مطرح كرد اما از آنجايى كه مسئولان پرسپوليس مى دانستند وى در صورت جدايى حتى به صورت استعفا به همه حق و حقوق و قراردادش مى رسد، وى را راضى كردند كه اين موضوع را فراموش كرده و به زودى مشكلات وى حل خواهد شد.
    قطبى دوباره استعفا داد
    اما سه شنبه شب افشين قطبى بعد از يك هفته تأمل و تفكر يك بار ديگر تصميم به كناره گيرى گرفته و پيش از نيمه شب مسئولان و مديرعامل پرسپوليس را از اين موضوع مطلع مى كند، ساعتى بعد مديرعامل و رئيس هيأت مديره به منزل قطبى رفته و در كمال تعجب مى بينند كه قطبى همه وسايل خود را جمع كرده و اين موضوع نشان مى دهد كه وى از قبل تصميم خود را گرفته است. مصطفوى و هدايتى با وعده و وعيدهاى خود قطبى را تا چند ساعت از رفتن منصرف مى كنند اما بعد از آن مطلع مى شوند كه افشين قطبى بر سر موضع قبلى خود برگشته و به امارات سفر كرده است اما سفر به امارات يعنى اميدوارى براى بازگرداندن افشين قطبى. قطبى برود اما نه حالا رفتن افشين قطبى هيأت مديره پرسپوليس را هم خوشحال كرد و هم ناراحت. خوشحالى هيأت مديره به خاطر اين بود كه وى خودش از پرسپوليس رفته و اين فرصت را دارند كه به جاى وى يك مربى ديگر جايگزين كنند اما هيأت مديره حالا تمايلى به رفتن قطبى ندارد چرا كه وى به لطف شهرت طلبى و عدم آينده نگرى برخى از افراد هيأت مديره قراردادى با پرسپوليس بسته است كه طبق آن حتى اگر وى استعفا داده باشد تمام پول قرارداد خود را به طور كامل دريافت خواهد كرد چرا كه در يكى از بندهاى قرارداد وى آمده است در صورتى كه به دليل عدم فراهم شدن خواسته هاى سرمربى تيم وى خواهان كناره گيرى شود باشگاه موظف است همه حق و حقوق افشين قطبى را پرداخت نمايد. جالب اينجاست كه گفته مى شود قطبى به دليل عدم توافق پرسپوليس با ماركو، اخراج ديكارمو، جذب بدون هماهنگى رضايى و عدم جذب الونگ از پرسپوليس كناره گيرى كرده است و حتى در قرارداد خود ذكر كرده بود كه ماركو بايد به عنوان دستيار به كادر فنى اضافه شود.اعضاى هيأت مديره پرسپوليس خواهان بازگشت قطبى هستند تا وى يا به كارش ادامه دهد و آنها هزينه مجدد براى جذب يك سرمربى جديد ندهند و يا اينكه وى قيد دريافت كامل قرارداد را زده و به دريافت آنچه مدنظر هيأت مديره است، رضايت دهد، قطبى پيش از كناره گيرى كاشانى مديرعامل فصل پيش پرسپوليس براى تمديد قرارداد همين شرايط را گذاشته بود اما مديرعامل وقت پرسپوليس اين خواسته ها را رد كرده و حاضر به پذيرفتن آن نشد.
    داستان
    افشين پيروانى دستيار قطبى ديروز اعلام كرده است كه من تا پايان فصل سرمربى پرسپوليس هستم و اين كه مى گويند من فقط تا پايان نيم فصل هدايت پرسپوليس را بر عهده دارم دروغ است اما بد نيست بدانيد كه مسئول روابط عمومى پرسپوليس اعلام كرده است كه به زودى يك مربى خارجى جانشين قطبى خواهد شد. اين موضوع مى تواند نشان دهد كه در پرسپوليس حتى براساس شايعات و شنيده ها چقدر روى پيروانى حساب مى شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قول مى دهم در هر ۳ جام قهرمان شويم

افشين پيروانى: اگر همه دروازه بان هايمان مصدوم شوند عابدزاده را مى گذارم درون دروازه!

افشين پيروانى پس از قبول مسئوليت سرمربيگرى موقت پرسپوليس گفت: اين سخت ترين مسئوليت در پرسپوليس است كه به من رسيد و اميدوارم بتوانم با كمك همكارانم نتايج خوبى با اين تيم بگيريم. وى پس از انتصاب به عنوان سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اين مطلب درجمع خبرنگاران افزود: خوشحالم كه به عنوان سرمربى موقت پرسپوليس انتخاب شده ام. من به عنوان يك پرسپوليسى به خودم افتخار مى كنم كه خادم اين تيم درهر پست و سمتى باشم. او ادامه داد: من به عنوان فردى كه بيشترين بازى را در تيم پرسپوليس داشته است هر جايگاهى كه در اين تيم به من بسپارند با افتخار آن را قبول مى كنم . امروز دشوارترين مسئوليت تيم به من واگذار شده و بايد تلاش كنم به نحو احسن در انجام وظايف محوله موفق عمل كنم. سرمربى موقت پرسپوليس خاطرنشان كرد: خوشحالم اولين بازى من در تيم پرسپوليس به عنوان سرمربى سخت ترين بازى ام خواهد بود. ما روز شنبه ديدارى مشكل مقابل صدرنشين ليگ برتر در قزوين پيش رو داريم كه بايد در آن مسابقه بهترين نتيجه را كسب كرده و روند رو به رشد خود را از سر بگيريم. پيروانى نيز مانند افشين قطبى قول داد تيم فوتبال پرسپوليس در فصل جارى ۳جام قهرمانى كسب كند. وى با تاكيد بر اين موضوع افزود: امروز در حرف مى گويم كه پرسپوليس ۳ جام قهرمانى را كسب مى كند. اينكه حرف من تا چه حد به عمل نزديك شود با نتايج تيم مشخص خواهد شد، سعى مى كنيم با تلاش بسيار در پايان فصل نتايجى شايسته كسب كنيم. كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس كه به عنوان سرمربى موقت اين تيم را هدايت خواهد كرد در خصوص انتخاب دستياران خود گفت: در حال حاضر با آقايان كماسى و عابدزاده به كار خود ادامه خواهيم داد چرا كه فرصت تغيير و تحول در كادر فنى نداريم . بعد از بازى با پيكان به احتمال زياد به كادر فنى نفراتى اضافه خواهند شد. وى با تاكيد بر اينكه بايد گذشته ها را فراموش كنيم و به فكر آينده باشيم گفت: قطبى شخصيت قابل احترامى است كه براى پرسپوليس زحمات زيادى را متحمل شد. اينكه چرا از تيم ما جدا شد را بايد از خودش جويا شويد من نمى توانم در اين باره اظهار نظرى داشته باشم. وى با اذعان به اينكه در هيچ كجاى دنيا تيمى بدون مشكل نيست خاطرنشان كرد: به عنوان همكار قطبى و كسى كه چند ماه در كنار او حضور داشته است تاكيد مى كنم هر نتايجى كه در فصل جارى كسب كنيم قطبى نيز در آن سهيم است. « قطبى پيش از جدايى از تيم فوتبال پرسپوليس مدعى شده بود اين تيم شرايط مساعدى نداشته و نسبت به عملكرد بازيكنان پرسپوليس در بازى با صباباترى ابراز ترديد كرده بود .» پيروانى دراين خصوص گفت: من چنين موضوعى را نه ديده ام و نه شنيده ام، مطرح كردن اين موضوع باعث مى شود شرافت و وجدان بازيكنان را زير سؤال ببريم، نه در ايران و نه درهيچ كجاى دنيا يك بازيكن شرافت خود را زير سؤال نمى برد. بازيكنان ما در بازيهاى گذشته و به ويژه بازى مقابل صباباترى تمام زحمات خود را متحمل شده اند، اينكه تيم نتيجه نگرفته درعوامل ديگرى دخيل است. وى خاطرنشان كرد: پرسپوليس درحال حاضر بى حاشيه ترين و منظم ترين تيم ايران است و اميدوارم در فصل جارى نيز به موفقيت برسد تا پرافتخارترين تيم ايران نيز بشود. پيروانى درخصوص مشكل دروازه بانى تيم فوتبال پرسپوليس در بازى مقابل پيكان گفت: ما در حال حاضر دروازه بان هاى خوبى داريم اگر به هر دليلى نتوانيم از يكى از آنها استفاده كنيم عابدزاده را در درون دروازه خواهيم گذاشت! وى در خصوص شايعه حضور محمد خاكپور در كادر فنى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خاكپور دوست ما و پيشكسوت پرسپوليس است من نه تنها خاكپور بلكه هر پيشكسوت باشگاه پرسپوليس كه بتواند به اين باشگاه كمك كند را با آغوش باز پذيرا خواهم بود و دستش را مى فشارم. امروز هر كسى كه پرسپوليسى است بايد به اين باشگاه كمك كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بوناچيچ: براى كار در ايران گزينه اولم پرسپوليس است

لوكا بوناچيچ سرمربى تيم النصر امارات با رد نكردن احتمال حضورش دركادر فنى تيم پرسپوليس گزينه اول خود براى كار در ايران را سرمربيگرى اين تيم عنوان كرد. وى گفت: در حال حاضر با چند پيشنهاد براى فعاليت در ليگ برتر ايران مواجه هستم اما با توجه به شرايط و محبوبيت تيم پرسپوليس در ليگ ايران كه قهرمان فصل گذشته شده و حضورش در ليگ قهرمانان آسيا، اولويت اول من براى سرمربيگرى در اين كشور تيم پرسپوليس خواهد بود چرا كه من تجربه هدايت تيم سپاهان در آسيا را دارم و اين تيم را به عنوان نايب قهرمانى در آن مسابقات رساندم. وى كه در حال حاضر در باشگاه النصر امارات فعاليت مى كند در اين ارتباط اضافه كرد: فعلا در خدمت اين تيم هستم و به قراردادم با اين باشگاه نيز احترام مى گذارم. در اين بين اگر مديران پرسپوليس خواهان حضورم در اين تيم هستند بايد براى جلب رضايت مسئولان النصر با اين باشگاه مذاكره كنند.لوكا بوناچيچ در پايان اضافه كرد: مدير برنامه هايم در حال حاضر در تهران حضور دارد و پيگير كارهاى من است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اميدوارم دايى مجوز حضورم در تيم ملى را بگيرد

نيكبخت: تا ۴۰ سالگى بازى مى كنم و به جام جهانى مى رسم

عليرضا نيكبخت بازيكن پرسپوليس ۲ سال از پوشيدن پيراهن تيم ملى محروم شد تا حرف و حديث ها به پايان برسد. با اين حال او انگيزه اش را از دست نداده و اعلام كرد: حتى تا ۴۰ سالگى بازى خواهم كرد؛ چرا كه مى خواهم حضور در جام جهانى را تجربه كند. وى طى اظهارنظرى گفت:هيچ اعتراضى به راى صادره ندارم.فقط اين را مى گويم كه توجيهاتم در مورد نرفتن به قطر منطقى بود و من مثل هر بازيكن ديگرى دوست دارم در خدمت تيم ملى مملكتم باشم.نيكبخت همچنين ادامه داد: متاسفانه كميته انضباطى توجهى به توضيحات من نداشت.باور كنيد كه نرفتن من به قطر سهوى بود و همانطور كه در سال هاى اخير براى موفقيت فوتبال ايران زحمت كشيده و گل زده ام، دوست داشتم تا تيم ملى را در راه رسيدن به جام جهانى ۲۰۱۰ همراهى كنم.اين بازيكن همچنين در مورد اينكه على دايى مى تواند محروميتش را كم يا فسخ كند، گفت: سرمربى تيم ملى مى داند كه من مى توانم در بازى هاى مقدماتى جام جهانى مهره اى تاثيرگذار باشم و به همين دليل اميدوارى زيادى دارم تا على دايى با در نظر گرفتن اينكه هميشه براى موفقيت تيم ملى تلاش كرده ام از كميته انضباطى بخواهد تا مجوز حضور من در بازى هاى ملى صادر شود.نيكبخت كه تصيمم ندارد به راى صادره اعتراض كند در پايان حرف هايش عنوان كرد: از مردم ايران به دليل غفلتى كه براى همراهى تيم ملى از خودم نشان دادم، عذرخواهى مى كنم و اميدوارم آنها من را ببخشند.به همه قول مى دهم كه اگر بار ديگر اجازه پوشيدن پيراهن تيم ملى را به دست آورم، با جان و دل براى موفقيت آن تلاش كنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چرخابى: به خاطر ۳ حسن الونگ را خريديم

ازهفته پانزدهم ليگ برتر سپاهان روز جمعه ميهمان استقلال اهواز خواهد بود. حسين چرخابى كه به تازگى حكم سرمربيگرى اين تيم را گرفته است از اينكه ۲ بازيكن تاثيرگذار را دراختيار خواهد داشت به قهرمانى بيشتر از پيش اميدوار است . گفت و گويى با او داشتيم كه در زير مى خوانيد :
    • شرايط تيم چه طور است ؟
    - شكر خدا تيم وضعيت خوبى دارد . تمرينات با نشاطى را پشت سرگذاشتيم وبازيكنان از نظر روحى و روانى در شرايط خوبى هستند . بچه ها وضعيت جديد را پذيرفته اند وباعلاقه تمرين مى كنند .
    •اين هفته به مصاف استقلال اهواز مى رويد . اين بازى را چگونه ارزيابى مى كنيد ؟
    - من براى استقلال اهواز به ۲ دليل احترام خاصى قائل هستم . يكى به اين خاطر كه من استقلال اهواز را همان تيم قديمى خودم تام اصفهان مى دانم . اين باشگاه مانندتام يك تيم شخصى است واز جيب هزينه مى كند كه اين موضوع براى من بسيار حائز اهميت است. دليل دوم اين است كه من به كار ميثاقيان اعتقاد زيادى دارم. او در تيم هاى مختلف عملكرد خوبى داشته وازجان ودل مايه گذاشته است .
    •پيش بينى شما از اين بازى چيست ؟
    - بازى سختى دراهواز خواهيم داشت. به عقيده من كسى به پيش بينى دست بزند مطمئناً شناخت دقيقى از فوتبال ندارد. من پيش بينى نمى كنم اما به هواداران سپاهان قول مى دهم روند بازى تيم را بهبود بخشم .
    •حضور الونگ در سپاهان چه اندازه در روند بهبود تيم تاثير گذار است؟
    الونگ بازيكن خيلى خوبى است وبه عقيده من او ۳ حسن دارد . ۱- بازيكن زير۲۳ سال است و۲- قابليت بازى در پست دفاع وسط را دارد ۳- الونگ در پست هافبك دفاعى نيز مى تواند عملكرد خوبى داشته باشد. او مى تواند به سپاهان كمك شايانى كند.
    •ونويدكيا ...!
    - نويدكيا آمادگى خيلى خوبى دارد .خوشحالم كه او هم به جمع ما اضافه شد. ضمن اينكه فكرمى كنم اين بازيكن حق سپاهان بود. سپاهان از ۲هفته آينده قدرتمندتر از گذشته خواهدشد. فكرمى كنم با اين نفرات وبرگشت بنگر وعقيلى، سپاهان حريفى نخواهد داشت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نشست اضطرارى هيات مديره پرسپوليس به خاطر استعفاى قطبى

اعضاى هيات مديره باشگاه پرسپوليس صبح ديروز نشست فوق العاده اى را درخصوص كناره گيرى افشين قطبى برگزار كردند.استعفاى افشين قطبى از سرمربيگرى پرسپوليس اين تيم را در شرايط ويژه اى قرار داده است.به همين منظور اعضاى هيات مديره صبح ديروز نشستى اضطرارى را براى پيگيرى اوضاع برگزار كردند. شنيده ها حاكى از آن است كه در اين نشست راه كارهاى لازم براى بازگرداندن قطبى به ايران مورد ارزيابى قرار گرفته است و از آنجا كه نسبت به اين اتفاق اميدوارى زيادى در جمع مسئولان باشگاه وجود دارد در مورد انتخاب مربى جديد بحثى به ميان نيامده و امور فنى به طور موقت به افشين پيروانى سپرده شده است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزارش تمرين پرسپوليس

قطبى هو شد، پيروانى تشويق

تمرين روز گذشته پرسپوليس كه قرار بود ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه در ورزشگاه اكباتان برگزار شود، تحت تاثير استعفا و كناره گيرى افشين قطبى و در حضور كليه اعضاى هيأت مديره ساعت ۱۱ استارت خورد.
    جلسه ۲۰ دقيقه اى مصطفوى با بازيكنان
    پيش از شروع تمرين داريوش مصطفوى حدود ۲۰ دقيقه براى بازيكنان در رختكن صحبت و دلايل استعفاى قطبى را براى آنها بازگو كرد. مصطفوى از بازيكنان خواست تا اين موضوع را فراموش كرده و به فكر بازى با پيكان باشند و همچنين فعلاً از انجام هر گونه مصاحبه خوددارى كنند.
    پيروانى سرمربى شد
    مصطفوى اعلام كرد با اتفاق رخ داده افشين پيروانى سرمربى تيم است و حرف اول و آخر را او خواهد زد و وظيفه بازيكنان است كه از او اطاعت كنند.
    فراخوان باشگاه براى ليدرها
    صبح روز گذشته با انتشار خبر رفتن قطبى از ايران، باشگاه از ليدرها خواست تا در باشگاه جمع شوند. مصطفوى از ليدرها خواست تا از هوادارانى كه مى شناسند دعوت كنند تا در تمرين امروز حاضر شوند. حدود ۳۰۰ تماشاگر نظاره گر تمرين سرخپوشان بودند. آنها تنها به تشويق مصطفوى و پيروانى پرداختند و عليه قطبى شعار دادند. در ادامه ليدرهاى هدايتى در محل حاضر شدند و بر سر تشويق برخى از اعضاى هيأت مديره درگيرى با يكديگر پيدا كردند. اين درگيرى لفظى در ادامه به درگيرى فيزيكى انجاميد كه با دخالت حراست موضوع تمام شد.
    اعضاى هيأت مديره با خبرنگاران و هواداران گفت و گو كردند
    حسين هدايتى، محمد آخوندى محمدحسين نژادفلاح و مجيد فرخزادى ديگر اعضاى هيأت مديره بودند كه دقايقى به سوالات خبرنگاران و هواداران حاضر جواب دادند. آنها اعلام كردند تمام سعى خود را مى كنند تا قطبى را به تيم برگردانند كه اين حرف با واكنش هواداران مواجه شد. هواداران از مسئولان خواستند تا ديگر قطبى به پرسپوليس باز نگردد و باشگاه در اين راستا اقدام نكند.
    درگيرى حراست با دوربين هاى تلويزيونى و ليدرها
    تعداد زيادى دوربين از شبكه هاى مختلف در تمرين حاضر بودند كه حراست با ورود آنها به زمين مخالفت مى كرد. اين حركت باعث شد تا درگيرى بين آنها به وجود بيايد در ادامه نيز حراست طى چند برخورد با ليدرها درگير شد چرا كه معتقد بود جو را بر هم مى زنند.
    استاداسدى، دستيار پيروانى؟
    استاداسدى بازيكن سال هاى گذشته تيم ملى ۲ روزى است در تمرينات پرسپوليس حاضر مى شود، حضور او و رفتن قطبى از پرسپوليس اين شائبه را براى هواداران به وجود آورده است كه قرار است استاداسدى دستيار پيروانى در تيم شود و اين شايعه در بين هواداران به گوش مى رسيد.
    شرح تمرين
    بازيكنان زير نظر كماسى به دويدن و انجام حركات كششى پرداختند و بعد از آن طبق برنامه پيروانى، سرخپوشان با پاسكارى و سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه تمرينات را پيگيرى كردند. در پايان بازيكنان به انجام فوتبال دستگرمى مشغول شدند.
    نيكبخت شارژتر از هميشه
    عليرضا نيكبخت بازيكن ملى پوش پرسپوليس كه به خاطر اتفاقات افتاده با رأى كميته انضباطى ۲ سال از همراهى تيم ملى محروم شده بود، روز گذشته با وجود اين اتفاق سرحال و شارژتر از هميشه به تمرين پرداخت. خوشحالى او حرف و حديث هاى زيادى را به همراه داشت.
    اين بار افشين پيروانى تشويق شد
    تا روز سه شنبه هواداران يك صدا افشين قطبى را تشويق مى كردند اما با بركنارى او، اين بار هواداران افشين پيروانى را تشويق كردند!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

توره: رفتن قطبى اهميتى براى ما ندارد

ابراهيم توره مهاجم آفريقايى تيم پرسپوليس ضمن قدردانى از زحمات مربى خود استعفاى او را چندان با اهميت ندانست. وى در اين باره اظهار داشت: از ديد من قطبى يك مربى بسيار خوب بود و هست و ما هيچ مشكلى با او نداشتيم اما حالا كه رفته نبايد مدام از او صحبت كنيم. وى ادامه داد: رفتن قطبى براى ما مهم نيست و در كارمان اثرى نمى گذارد. مهاجم سنگالى افزود: وظيفه ما بازى كردن است و با تمام وجود در خدمت پرسپوليس هستيم. اين تيم متعلق به مردم است و ما هم براى مردم بازى مى كنيم نه براى يك يا دو اسم خاص.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •