هیچکی نیست؟! یعنی همه از مخابرات رفتن خخخ![]()
هیچکی نیست؟! یعنی همه از مخابرات رفتن خخخ![]()
نه باو ما هستیم خخخخخ
خر شدیم یک ساله بستیم وگرنه میرفتم از این خراب شده
اقایون و خانم ها کسی امروز مشکل پیدا نکرده بازم؟
بعضی از سایت ها باز نمیشه کلا و هر کدوم که دوست داره باز میشه
با فی لتر ش کن باید سایتهارو باز کرد
سلام . ظاهرا به اونایی که توی سال 93 طرح مودم رایگان ثبت نام کردن همین سرعت رو میدن ؛ بیشترین سرعتی که توی اکانت های یک ساله 93 دیدم 150 بود .
این سرعت مخابرات که همیشه در محدودۀ ثابت باقی میمونه خوبه ولی از طرف دیگه مثلا برای 1 مگ سرعت حدود 220 میمونه و در مقایسه با 128 شاتل که دوستام دارن هم سرعتش کمتره!!!
خب این ثبات سرعت مخابرات تقریبا توی کل 24 ساعت شبانه روز هست در مقایسه با شاتل که سرعت دانلود شبانه زیر 50 کیلو میاد . در ضمن دانلود شبانه مخابرات از لحاظ حجم کلی نامحدوده اما شاتل برای هر سرعت یک الگوی مصرف شبانه هم داره ؛ مثلا برای 128 حدود 15 گیگ اجازه دانلود شبانه در ماه میده و برای 256 حدود 20 گیگ . اما با مخابرات من حدودا ماهی 100 گیگ دانلود شبانه دارم .
دوستان اگه ترافیکم تموم بشه هنوز میتونم توی ساعات شبانم دانلود بکنم یا باید برم ترافیک بخرم؟![]()
ترافیک نداشته باشی نمیتونی دان کنی خیلی مسخره است![]()
طرح کمپین نوروزی 2مگ ، امروز سرعت از 10 تا 20 کیلو بایت! وبگردی افتضاااااااااااااااااااح! دوستان دیگه هم مشکل منو دارن یا نه؟ تایم اوت در حد لالیگا! تا الان چنین تایم اوتی ندیده بودم از مخابرات2020 هم که کلا جواب نمیدن ! تو روحشون بیاد
من امروز مشکلی ندارم. ولی امروز وقتی رو یه ادرس کلیک میکنم تا باز شه، نسبت به روزای قبل بیشتر طول میکشه. این یه کم اعصابمو خرد کرده.
من از صبح این مشکلو داشتم دانلود خوب شده ولی دقیقا همین مشکل تورو تو باز کردن سایتها دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)