آره اتفاقا رفتم مرکز مدارک هم دادم نیم ساعت هم الاف شدیم و خلاصه امضا صاحب خط و فلانو...
بعد یوزر نیمم داد
ولی نگفتش کی وصل میشه ..فقط گفتش حال حالاها عجله نکن...گفتم یعنی چی..خندید دیگه هیچی نگفت...![]()
آره اتفاقا رفتم مرکز مدارک هم دادم نیم ساعت هم الاف شدیم و خلاصه امضا صاحب خط و فلانو...
بعد یوزر نیمم داد
ولی نگفتش کی وصل میشه ..فقط گفتش حال حالاها عجله نکن...گفتم یعنی چی..خندید دیگه هیچی نگفت...![]()
دوست عزیز
وقتی یوزر و پسورد بهتون میدن پس 100% 2 تا 3 روزه سرویستون وصل میشه(مگر اینکه بدشانسی بیارید)
شما اگر مودم داری وصلش کن به خط، وقتی رانژه بشه چراغ لینک روشن میمونه
آره مودم رو وصل کردم یوزر و پسی که دادن رو هم ست کردم رو مودم به صورت کانکشن ppoe هر روز من و داداشم چممون به چراغ مودمه تا ثابت بشه..ولی الان روز ششمه هنوز خبری نیست..
الانم رفتم سایت مخابرات شماه پیگیره که مرکز مخابرات داده بود تو برگه...رو وارد کردم اینو زده هنوز:الانم با رایتل میام اینجا ...رایتلم که یا قطع میشه یا پینگش یهو میشه 1000 هم خیلی گرون نمیصرفه فقط واسه کار ضررویه نه میشه بازی کرد باهاش..
پینگش بالاست..
![]()
Last edited by چایی; 15-06-2014 at 10:56.
مخابرات هم همچین پینگ درستو درمونی نداره .اگر واسه بازی میخواید اشتباه کردید مخابرات گرفتید!
برا من که بین 120 تا 200 هست پینگ گیم دیگه چه جوری بشه برسه به 400
از چه شکرتی باید میگرفتم ؟ شما اینو به ما بگید![]()
رفتم تو سایت مخابرت کل ایران ا زمخابرات تهران شکایت کردم...گفتم 6 روزه درخواست دادم یوزر و پس هم گرفتم اما وصل نشده و آرشیو شده و پورت نمیدن و فقط به فامیلهاشون میدن
دوستان کسی 5 و 10 مگ مخابرات داشته ؟ سرعتش چجوریه![]()
مخابرات پهنای باندمون رو محدود کنه چطور میشه متوجه شد ؟ الان 2-3 روزه سرعت من با سرور های خارجی کم شده ولی در مورد سرور های داخلی فرقی نکرده
این چند روزه خیلی دانلود داشتم میخوام ببینم علتش همینه یا کلا مشکل پیدا کرده
دوستان
سرعت نامحدود 1 مگ و دو مگ مخابرات چطور؟
پینگ هاشون چطورن؟
سرعت دانلود از سرور داخل با خارج چقدر فرق میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)