فیبرهای اون منطقه اکثرا مشکل دارند معلوم نیست کی درست بشه
فیبرهای اون منطقه اکثرا مشکل دارند معلوم نیست کی درست بشه
من دیشب از ساعت 11 تا 1:30 اینترنتم کلا قطع بود
میشه لطفا بگی دقیقا چه طرحی از مخابرات برداشتی؟ممنونم.فقط دیشب اینطوری بود یا همیشه اینقدر باحاله؟
برای منم از حدودا 12 که اومدم دوباره وصل بشم وصل نشد تا همون 1:30 تقریبا. نمیدونم چرا نمیتونه آی پی بگیره. حتی ساعت 7 صبح هم که دوبراه ریکانکت کردم طول کشید تا آی بگیره و دوباره بعد از کلی تکرار، از همون رنج آی پی گرفت
چجوری ؟
البته مودم های من SMC Wired و TP-LINK Wireless هستن
اینترنت من دیگه قطع نمیشه!!! بلکه وصل میشه!!!
یعنی همیشه که قطعه فقظ گاهی وقتا چند دقیقه وصل میشه :|
باز جدیدا از صبح زیاد میره روی آی پی 46.100xxx.xxx که نت نداره
باز برگشت به حالتی که تو بازی آنلاین با خارجیا هر 30 ثانیه 10 ثانیه بازی وا میسته باز شروع میشه
من طرح طلایی دارم اما نمی دونم چرا سرعتم از 2 مگ بالا تر نمیره
امروز دیدم دوستان سرعتشون محدود نشده بود و با سرعت 700 تا دانلود میکردن
ولی ما همیشه روی 2 مگیم.ای دنیا
آقا این مخابرات لعنتی خیلی رفته رو اعصاب دیگه! اینا چند روز پیش زنگ زدن گفتن واسه تعمیرات باید تلفنتون چند روز قطع بشه، پس اینترنتمونم قطع شد ، دیروز تلفن وصل شد ولی اینترنت داغونه، به قول این دوستمون کلا قطعه چند ثانیه باز وصل میشه :| حالا یه مشکل دیگه اضافه شده که نمیدونم از کجاست، با موبایل خیلی سخت میتونم به Wifi کانکت شم و بیشتر وقتا تو مرحله obtaining IP address گیر میکنه، با چندتا موبایلم امتحان کردم همینطوری بود، اصن به wifi کانکت نمیشه ،مودمم ریست کردم بازم درست نشد، قضیه چیه ؟ حالا نمیدونم مودمم ایراد پیدا کرده یا سراسریه یا این چند نفر که اومدن واسه تعمیرات تلفن محله یه جا گند زدن ، کسی نمیدونه ؟؟ :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)