من که امریه سازمان جنگلها و مراتع رو گرفتم افتادم اونجا نوشته پدافند سمنان(امریه)
من که امریه سازمان جنگلها و مراتع رو گرفتم افتادم اونجا نوشته پدافند سمنان(امریه)
کسی نبود؟!
امریه یعنی چی ؟
امریه یعنی این که بعد از آموزشی در یک سازمان دولتی مشغول به خدمت می شی البته خدمت امریه ها 3 ماه بیشتره
بله اگه سپاه باشین و جای خاص و مورد داری نباشه میتونید.
یه 3-4 روز یکبار هم پست میمونید.
از نظر طرح کلی لباسها همونایی هستن که تو عکس دوستمون دادن.
البته بازهم لباسهای متفاوت و نیروهای دیگه ای هستند. (کلی اونها بود)
دو تا از درجات ارتش ناقصه، سرباز و سرباز 2
نشون میده که این دوستمون هیچ چیزی از اصول نظامی نفهمیده...![]()
Last edited by ice_man_sh; 13-12-2012 at 01:59.
بله الان با قانون جدید سرباز عادی 21 ماه خدمت می کنه .
کسانی که امریه داشته باشند 24 ماه خدمت می کنند .
کسانی که در مناطق مرزی خدمت می کنند به نسبت منطقه ی خدمتی شون از 21 ماه خدمتشون کم میشه و حداقلش در مناطق جنگی 18 ماه هستش خدمت !!
البته این مورد هم باید اضافه کنم خدمت در مناطق جنگی علاوه براینکه فوق العاده سخت هستش این مزیت رو داره که بعد هر 45 روز 2 هفته می فرستنت مرخصی !
این دوستمون مثل اینکه هنوز اصول اولیه نظامی گری رو یاد نگرفتهالبته فکر کنم ژست سرباز های امریکایی رو گرفته در حالی که بزرگترین اشتباهش در قرار دادن انگشت روی ماشه هستش در حالی که انگشت باید روی بدنه باشه و فقطدر موارد درگیری انگشت روی ماشه میره !!!
![]()
حالا با ژستش کار ندارم ولی دقیقا منظورم همین بود...
ولی خودمونیم ها بالاخره ما رو راهنمایی نکردی در مورد مرکز اموزشی شهید قاضی سپاه تبریز اینکه چه جور جایی هستش و سخت میگیرن یا نه ؟ و هر چی دربارش می دونی ؟![]()
خوب اگه اطلاع داشتم حتما راهنمایی میکردم، تنها چیزی که میدونم اینه که طرفهای ایلخچی هست.
دوستای من در زمان های قدیم تر اردکان و گیلان غرب و... بودن، الان هم اکثر بچه ها کرمانشاه رفتن.
البته اطلاعات بالا مختص سپاه هست.
در مورد ارتش و ناجا هم جاهای مختلف اطلاعاتی دارم.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)