اخه چی بگم مردک کل کل چیه سایت رسمیه tsm بزرگترین سایت زده نرفته rengarبیخیال برو شما اسپکت بکن
new alex ich role=jungler
![]()
اخه چی بگم مردک کل کل چیه سایت رسمیه tsm بزرگترین سایت زده نرفته rengarبیخیال برو شما اسپکت بکن
new alex ich role=jungler
![]()
اینم یکیش فقط جنگل میره . به گفته خودش یکی از useless ترین چمپایه تاپ رنگاره![]()
باشه عاغا گربه شما سگه مارو میزنهمن حتما باید بهش بگم بیاد تو این فروم بگه که با رنگار جنگل هم میره تا باورت شه
اگه همین اسکرین هم نبود عمرا باورت میشد رنگار بازی کنه میگفتی
new alex ich championg= Rengar
برو خودتو سرکار بزار Troll .... بشین یه زره پلی کن یه چیزی یاد بگیری
بهترین رانک ی که این اکنتا دارن silver 2 هست معلومه fake اکنته برو بخواب بچه زوده برات سره کار گزاشتن من![]()
دیدی آپدیت نیستی داداش من ؟؟ خب اسم اکانتشو تغیر دادهاینم عکس پروفایل هم تیمیش که اسماشون قبلا شبیه هم بود. الله وکیلی حیف چمین نازی مثل رنگار نیست که آدمه نوبی مثل تو میاد راجبش نظر میده؟ اشکال نداره اومدی یه شعری گفتی حالام نمیتونی حرفتو پس بگیری
![]()
Last edited by GL & HF; 16-05-2014 at 00:27.
یعنی میگی اینقد بدبختن که name change 14000ip ندن برن یه اکنت دیگه بسازن دوباره از elo hell شروع کنن...!خیلی داری تلاش میکنی...
اینو که دیگه قبول داری ایشالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چرا فکر میکنی فقط خودت gambit میشناسی... مثلا میخوای بگی الان این diamondprox هم تیمیشه (هم تیمیش بوده) مثلا من نمیشناسمش؟)
لیست اکنت هاشه آقای پرو
الانم رفته nip پس جدیده دیگه حرفی نداری؟
![]()
Last edited by egorlord; 16-05-2014 at 01:08.
كل كل نكنين كي دوباره ip 2برابر ميشه؟!
عجبا من تیم Evil boos kill lizard رو میگم که genja007 هم تو تیمش بود و بدون شک اسم اکانتش GG benQ alex ich بود حالا نمیدونم آنلاین نشده اسمشو نینجا کردن یا تغیر داده ولی اون گیم 100% خودش بود چون Edward و ... هم تو تیمش بودن و اینم بگم اون عکس که نشونت دادم ماله دیروز نیست ماله چند وقت پیشه. خیلی هم بد تر زده بود تو جنگل اصلا رنگار باز نیست![]()
Last edited by GL & HF; 16-05-2014 at 01:21.
نایتبلو خیلی هم خوبه حداقل ازون ادوان خیلی بهتره :|
اوندفه هم که داشت استریم میکرد همزمان tier های soloQ رو میگفت که الیس رو گذاشت اول tier 1..
جانگل رو کلا باید due رفت سولو میخوای بری جانگ ریسکش بالاست چون از شانس بده من 3 تا لین همزمان فید میدنسولو تاپ یا مید خیلی بهتره
Last edited by lordrun; 16-05-2014 at 08:46.
از اودوان بهتره قبول دارماره دیگه این پروها جانگلو کلا تیمی تایر بندی میکنن
محتوای مخفی: GL & HF
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)