البته تو همون سال 1500 هم فایل ها هم حجمشون بالاتر میره مثلا یه فیلم میبینی 1000 ترابایته
ایران هر چی هم پیشرفت کنه تو اینترنت باز هم عقب میمونه![]()
البته تو همون سال 1500 هم فایل ها هم حجمشون بالاتر میره مثلا یه فیلم میبینی 1000 ترابایته
ایران هر چی هم پیشرفت کنه تو اینترنت باز هم عقب میمونه![]()
الان سرعت اسمی که دارم 2 مگ هست که رو 8 بسته شده
سلام..
بچه من الان سرعت 128 دارم استفاده میکنم که البته سرعت 1 مگابیت بهم میده میخوام ببینم برای اینکه سرعتم 2 مگابیت بشه چه سرویسی رو باید انتخاب کنم؟
از همون پنل کاربری میشه اینکارو کرد یا باید یه سری مدارک باز ارایه داد؟
قبل از اینکه سرویسم تموم بشه میشه درخواست بدم؟
جناب bilmazlar عزیز این فیبرنوری که الان بعضی خونه ها هستن و مجبورند که فقط از مخابرات سرویس بگیرند جریانش چیه؟آیا اونها دیگه چون فیبرنوری هستند هیچ نویزی ندارند؟پس اگر اینطوریه چرا تا ملت میفهمند که فیبرنوری هستند و باید از مخابرات سرویس بگیرند غصشون میگیرهیا بعضی شرکتها از این هم جلوتر میرن و اینترنت فیبر نوری رو تا دم در ساختمون (FTTB) یا توی هر خونه (FTTH) میرسونن و میتونن سرعتهای خیلی بالا در حد 500مگابیت یا 1گیگابیت ارائه کنن. (البته این بیشتر برای مصارف تجاریه تا خونگی اما گوگل فایبر این سرعت رو به مصارف خونگی هم میده تو شهرهای آمریکا با سرعت 5مگابیت مجانی. همهاش هم با سرمایهگذاری خودشه.).یا شاید اصلا این فیبر نوری با اون فیبر نوری که گوگل فایبر میده فرق میکنه؟احتمالا فیبرنوری ما در قسمت فیبرش از آکاسیو استفاده میکنند.خوب اونم فیبره دیگه
![]()
Last edited by david-ebi; 05-08-2014 at 20:23.
منم همین کار شما رو میخواستم انجام بدم.باید شما زنگ بزنید بخش خرید راهنمایی میکنند که چیکار کنید. مدرک هم نمیخواد و باید حداقل 512 سفارش بدید
سرعت شما ها هم افتضاهه؟![]()
اونا هم همین تکنولوژی هستن. یعنی زیرساختش یکیه. توی 10 - 15 سال گذشته استفاده از فیبر نوری برای انتقال اطلاعات (بیشتر صوتی) تو مخابرات ایران مورد توجه قرار گرفته. البته از این تکنولوژی بیشتر برای ارتباطات پرسرعت و پرحجم بین شهرها و مراکز مخابراتی استفاده میشه تو ایران. اما تو بعضی شهرها و مناطق داخل شهرها، با فیبر نوری اطلاعات صوتی رو از مرکز مخابراتی تا یه ایستگاه تو محل (فکر کنم بهش میگن کافوی نوری) منتقل میکنند و از اونجا به بعدش رو با استفاده از کابلهای مسی تا محل مشترک. این همون FTTN یا FTTC هست که تو پست قبلیم هم بهش اشاره کردم. ولی مخابرات فقط برای انتقال صوت ازش استفاده کرده.
تجهیزات معمولی ADSL که شرکتها تو مراکز مخابراتی دارن امکان ارسال دیتای اینترنت رو از طریق این کابلهای نوری نداره. واسه همین تا 2-3 سال پیش کسانی که از این سرویس استفاده میکردند امکان دریافت اینترنت ADSL رو نداشتن و فقط میتونستن از تکنولوژی دیالآپ استفاده کنن.
اما تو این یکی دو سال گذشته خود مخابرات برای ارائه اینترنت ADSL روی این شبکههای فیبر نوری تجهیزات خاصی نصب کرده که فعلاً به صورت انحصاری دست خود مخابراته.
یه دسته سومی هم هستن که سرویس تلفنشون PCM هستش. اینا کلاً امکان دسترسی به اینترنت از طریق ADSL رو ندارن.
اگه میخواید بیشتر بدونید این صفحه رو بخونید. توضیحات نسبتاً کاملی برای آشنایی با زیرساخت شبکه مخابراتی تو ایران داده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو پست چند صفحه قبلترم یه تست بهت پیشنهاد دادم:
نمیدونم انجامش دادی یا نه؟ اگه انجام ندادی پیشنهاد میکنم این تست رو انجام بده و نتایجش رو اینجا بگو. فقط یادت باشه حتماً از یه سرور داخل کشور تست بگیری.
در ضمن یه عکس از صفحه status مودمت اینجا بذار تا ببینیم وضعیت عمومی خطت چطوره. شاید خطت بیشتر نمیکشه.
Last edited by bilmazlar; 06-08-2014 at 15:47.
دوستان کسی سرویس 12 مگابیت صبانت رو امتحان کرده؟
میخوام بدونم سرعت دانلودش چطوره و اینکه من الان با سرویس 2 مگابیت که گرفتم و در واقع 4 برام باز کردن snr magin به صورت زیره
downstream: 35 upstream: 27
میخوام بدونم میتونم تا 12 بگیرم به نظرتون؟ جواب میده خطم؟ اگه جواب نمیده چه راهی هست برای کاهش نویز؟
تو روز خوبه ولی شبانه اش بیشتر اوقات با ۶ مگ فرقی نداره بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوبایته ولی تو روز تا ۱ مگ میره و از اونجایی که شبانه مهمتره پس ۱۲ مگ فایده ای نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)