تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1220 از 1291 اولاول ... 22072011201170121012161217121812191220122112221223122412301270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,191 به 12,200 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه!فرقی نکرد!!!
    بدبختی به اون شتیبانی مسخره هم که زنگ بزنم بعد 10 دقیقه طی مراحل وارد کردن کد و شناسه و تلفن و ... + گفتن دوباره شناسه به اپراتور!!!! آخرش میخوان بگن سرعت شما همینه و طبق قوانین سازمان تنظیم ... !!! نمیدونم اگه قراره سرعت من با این سرویس 1ز 16 تا 60 نواسان داشته باشه پس چرا اسمشو میذارن 512!!! چرا از روز اول اینطوری نبود و سرعتم همون 60 بود!!! یهو بعد یه هفته طبق قانون سرعتم کم شد!!!!!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه!فرقی نکرد!!!
    بدبختی به اون شتیبانی مسخره هم که زنگ بزنم بعد 10 دقیقه طی مراحل وارد کردن کد و شناسه و تلفن و ... + گفتن دوباره شناسه به اپراتور!!!! آخرش میخوان بگن سرعت شما همینه و طبق قوانین سازمان تنظیم ... !!! نمیدونم اگه قراره سرعت من با این سرویس 1ز 16 تا 60 نواسان داشته باشه پس چرا اسمشو میذارن 512!!! چرا از روز اول اینطوری نبود و سرعتم همون 60 بود!!! یهو بعد یه هفته طبق قانون سرعتم کم شد!!!!!
    احياناً ايميلي يا SMS نيومد كه بگن بيش از حد مصرف داشتين ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه والا!هیچی...

4. این کاربر از ejbaree بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خدایا این چه وضعیه!!!پول اینترنت چند مگ رو میگیرن و تیلیارد ها تومن بابت همون اپراتوری دزد موبایلشون به جیب میزنن ... اون از وضع سایت مزخرفشونه که گندش در اومده اینم از پاسخگویی پشتیبانی فنی. قشنگ هر مشکلی داشتی باشی میگن منطقه تون اختلال داره منتظر باشید درست میشه!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

512 محدودیت حجمی نداره. من زمانی که داشتم از ساعت پنج صبح تا ده صبح روی شصت بود. بعدش میومد پایین سرعت. شما میتونی دکلتو عوض کنی ببینی بهتر میشه یا نه

7. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

512 محدودیت حجمی نداره. من زمانی که داشتم از ساعت پنج صبح تا ده صبح روی شصت بود. بعدش میومد پایین سرعت. شما میتونی دکلتو عوض کنی ببینی بهتر میشه یا نه
    دکل منظور اینه که برم یه جای دیگه امتحان کنم؟؟؟
    آخه میگم یه هفته سرعتش رو 60 بوده. چرا الان کم شده...میگم شاید دیدن من شبانه دانلود میکنم ترسیدن یه وقت خدایی نکرده ازشون کم بشه سرعتم رو کم کردن!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

نه دکل منظورم فرکانس رو عوض کن. مثلا الان من اصلا از دکل منطقمون با اینکه قدرتش خیلی بالاست استفاده نمیکنم. چون سرعتش پایینه. از یه دکل دورتر ولی با سرعت بیشتر استفاده میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

ضمنا ربطی نداره. به دانلود شبانه. احتمالا دکل منطقتون شلوغ شده

11. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دکل منظور اینه که برم یه جای دیگه امتحان کنم؟؟؟
    آخه میگم یه هفته سرعتش رو 60 بوده. چرا الان کم شده...میگم شاید دیدن من شبانه دانلود میکنم ترسیدن یه وقت خدایی نکرده ازشون کم بشه سرعتم رو کم کردن!!!
    من خودم 6 ماهه دو مگ گرفته بودم که سرعتش بین 200 تا 270 بود و نوسان زیادی هم نداشت ، حدود 50 روز سرعت کم شد که من دکل عوض میکردم گاهی نتیجه میداد گاهی هم نه ، الان یکماهه که وضعیت مثل سابق خوب شده و شب ها سرعتم بالای 200 هست روی همون دکل قویتر که از روز اول بهش وصل میشدم .

فقط حجمم 15 گیگابایتم تموم شده و دارم 1 گیگی شارژ میکنم تا این 40 روز باقیمانده هم بگذره .
    شما باید فرکانسی که بهش وصل میشی را غیر فعال کنی و ریبوت تا به دکل دیگه ای وصل بشه و مجدد تست بزنی .
    دکلی که بهش وصلی را اگر روی 5MHZ هست بزار روی 10 تا غیر فعال بشه و ریبوت و اگر روی 10 MHZ هست بزار روی 5 تا غیر فعال بشه و ریبوت و تست ...

13. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من خودم 6 ماهه دو مگ گرفته بودم که سرعتش بین 200 تا 270 بود و نوسان زیادی هم نداشت ، حدود 50 روز سرعت کم شد که من دکل عوض میکردم گاهی نتیجه میداد گاهی هم نه ، الان یکماهه که وضعیت مثل سابق خوب شده و شب ها سرعتم بالای 200 هست روی همون دکل قویتر که از روز اول بهش وصل میشدم .

فقط حجمم 15 گیگابایتم تموم شده و دارم 1 گیگی شارژ میکنم تا این 40 روز باقیمانده هم بگذره .
    شما باید فرکانسی که بهش وصل میشی را غیر فعال کنی و ریبوت تا به دکل دیگه ای وصل بشه و مجدد تست بزنی .
    دکلی که بهش وصلی را اگر روی 5MHZ هست بزار روی 10 تا غیر فعال بشه و ریبوت و اگر روی 10 MHZ هست بزار روی 5 تا غیر فعال بشه و ریبوت و تست ...
    میشه اینارو تصویری بگی ؟؟؟
    والا من اصلا نمیدونم اینکارو کجا بکنم؟؟؟!!!
    در نتظیمات مودم کدوم قسمت برم؟
    مودمم BM632w هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •