خازن بذار.
خازن بذار.
سلام دوست عزیز
شما استادی
ولی بیگ تری انجام دادید؟کابل برفتون چند گیجه؟خارن دارید؟bass bostرو زیاد کردید؟
................................
دوستان من یه کنوود 8019 با یه ساب gladen rs 12با باکس 50 لیتر دارم با یه جفت gladen rs 165
با این حساب احساس میکنم صدای خواننده اصلا نیست و صدا بی روحه و بیشتر بمه !
اکولایزرو باید تغییر بدم؟؟؟
راستی گین و x.overهم به کمک حمید جان درست کردم ولی هنوووزززز......................
..................................
شما 80prsبگیرید!
یا برید صدای 8019 رو بشنویییید
Last edited by hoseinsps; 07-09-2013 at 16:43.
والا به نظر که اک بود گارانتیش سیم ها و قطعاتم همه اوکی بود![]()
بله خازن 2 تا دارم... 1.5 و 2.5 ...
سیم گیج 4 دارم...
سلام خدمت همه..
کسی با کنوود kiv700 کار کرده؟ میخوام بدونم به 8019 سره یا نه
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیزنوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به تازگی با 8019 کار کردم که عالی بود ولی با kiv700 کار نکردم فقط نکته خیلی مهمی که در مورد kiv700 باید اشاره کرد این هست که پنلش جدا نمی شه و از نظر امنیت خیلی بده!!!
حق با شماست منم سر جدا نشدن پنلش ترس دارم بخرم ...شما که با 8019 کا کردی نمایشگرش فقط حروف مینویسه ؟ منظورم دمو یا منو با شکل داره؟.. چون هر چی از 8019 شنیدم یا دیدم تو اینترنت فقط مشخصاتش بوده..تو شهرستان ما 8019 به گوششونم نخورده
از راهنمایی هاتون ممنونم ، با این تعریفی که از شما می کنن فکر کنم باید به حرفتون گوش کنم
به نظرتون این ساب رو توی بازار گیرم میاد بعد اینکه کیفیت صداش از اینفینیتی 1260 یا rt1204 mtx بالاتر هست ؟
بازم ممنون
آقا امین میشه لطف کنی از منو 8019 چنتا عکس بذاری؟
با سلام مجددنوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 8019 رو برای ماشین خودم نبستم برای همین دسترسی ندارم که عکس بگیرم ولی در مورد اینکه گفتی فقط حروف می نویسه باید بگم نه
حتی تو تنظیماتش یک بخش هست که نوع ماشینت رو انتخاب می کنی شکل ماشین کنارش میاد مثلا کامپکت suv مینی ون یا اینکه نوع باند جلو و عقب چی هست عکس باند میاد داخل تنظیمات نمودار گرافیکیش رو نشون می ده خیلللللللللللللی جالبه در مجموع![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)