تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1220 از 2365 اولاول ... 22072011201170121012161217121812191220122112221223122412301270132017202220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,191 به 12,200 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

حمید جان چرا کنوود میخری ..؟
    سوال میپزسم چون که خیلی میترسم کیفیته صداش و باسش به پایونیر نرسه قیمتشم پایین تره شک بر انگیزه ... ولی احساس میکنم صدایه خواننده رو بهتر از پایونیر پخش کنه...
    بازم اگر ریزتر فرقه پایونیر و کنوود رو بگی با توجه به اینکه صداهاشون رو شنیدی ممنون میشم ...
    اگه مثله ماله خودم تو صدایه زیاد تیز بشه پی... ماله خوده deh-p1y هستش احساس میکنم صدای خواننده کمه ... بقیه مدل های پایونیر چی..؟

رسیدیم سره ساب...سابم الان که واقعا خیلی خوبه زیاد که میکنم هر کی میشینه فکر میکنه باکسه پورت دار هست باورش نمیشه این همه صدا بده و بلرزونه با اینکه 700 واته و سیلده وحشت ناکه
    ... ولی خوب گفتم پورت بزارم که بیشتر از این بشه ولی دقث میاد پایین درسته ...
    بعد یه چیزه جالب... با اینکه بازم 74 امپر خریدم وقتی ساب رو زیاد میکنم بازم نوره چراغام کم میشه و جالب تر اینکه بیس که میده گاز زیره پام انگار خالی میکنه ماشین ریپ میزنه انگار تو دنده 1... انگار کولر گرفتی... !!!! چرا... ؟ عادیه ؟
    خازن بذار.

2. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

حمید جان چرا کنوود میخری ..؟
    سوال میپزسم چون که خیلی میترسم کیفیته صداش و باسش به پایونیر نرسه قیمتشم پایین تره شک بر انگیزه ... ولی احساس میکنم صدایه خواننده رو بهتر از پایونیر پخش کنه...
    بازم اگر ریزتر فرقه پایونیر و کنوود رو بگی با توجه به اینکه صداهاشون رو شنیدی ممنون میشم ...
    اگه مثله ماله خودم تو صدایه زیاد تیز بشه پی... ماله خوده deh-p1y هستش احساس میکنم صدای خواننده کمه ... بقیه مدل های پایونیر چی..؟

رسیدیم سره ساب...سابم الان که واقعا خیلی خوبه زیاد که میکنم هر کی میشینه فکر میکنه باکسه پورت دار هست باورش نمیشه این همه صدا بده و بلرزونه با اینکه 700 واته و سیلده وحشت ناکه
    ... ولی خوب گفتم پورت بزارم که بیشتر از این بشه ولی دقث میاد پایین درسته ...
    بعد یه چیزه جالب... با اینکه بازم 74 امپر خریدم وقتی ساب رو زیاد میکنم بازم نوره چراغام کم میشه و جالب تر اینکه بیس که میده گاز زیره پام انگار خالی میکنه ماشین ریپ میزنه انگار تو دنده 1... انگار کولر گرفتی... !!!! چرا... ؟ عادیه ؟
    سلام دوست عزیز
    شما استادی
    ولی بیگ تری انجام دادید؟کابل برفتون چند گیجه؟خارن دارید؟bass bostرو زیاد کردید؟
    ................................
    دوستان من یه کنوود 8019 با یه ساب gladen rs 12با باکس 50 لیتر دارم با یه جفت gladen rs 165
    با این حساب احساس میکنم صدای خواننده اصلا نیست و صدا بی روحه و بیشتر بمه !
    اکولایزرو باید تغییر بدم؟؟؟
    راستی گین و x.overهم به کمک حمید جان درست کردم ولی هنوووزززز......................
    ..................................
    شما 80prsبگیرید!
    یا برید صدای 8019 رو بشنویییید
    Last edited by hoseinsps; 07-09-2013 at 16:43.

4. این کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا به نظر که اک بود گارانتیش سیم ها و قطعاتم همه اوکی بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله خازن 2 تا دارم... 1.5 و 2.5 ...
    سیم گیج 4 دارم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام خدمت همه..
    کسی با کنوود kiv700 کار کرده؟ میخوام بدونم به 8019 سره یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه..
    کسی با کنوود kiv700 کار کرده؟ میخوام بدونم به 8019 سره یا نه
    با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
    من به تازگی با 8019 کار کردم که عالی بود ولی با kiv700 کار نکردم فقط نکته خیلی مهمی که در مورد kiv700 باید اشاره کرد این هست که پنلش جدا نمی شه و از نظر امنیت خیلی بده!!!

9. این کاربر از amin5030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من به تازگی با 8019 کار کردم که عالی بود ولی با kiv700 کار نکردم فقط نکته خیلی مهمی که در مورد kiv700 باید اشاره کرد این هست که پنلش جدا نمی شه و از نظر امنیت خیلی بده!!!
    حق با شماست منم سر جدا نشدن پنلش ترس دارم بخرم ...شما که با 8019 کا کردی نمایشگرش فقط حروف مینویسه ؟ منظورم دمو یا منو با شکل داره؟.. چون هر چی از 8019 شنیدم یا دیدم تو اینترنت فقط مشخصاتش بوده..تو شهرستان ما 8019 به گوششونم نخورده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

گليدن RS12Free Air ميتونيد بگيريد كيفيت بسيار بالائي داره.380 تومن

از راهنمایی هاتون ممنونم ، با این تعریفی که از شما می کنن فکر کنم باید به حرفتون گوش کنم
    به نظرتون این ساب رو توی بازار گیرم میاد بعد اینکه کیفیت صداش از اینفینیتی 1260 یا rt1204 mtx بالاتر هست ؟
    بازم ممنون

12. این کاربر از trian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آقا امین میشه لطف کنی از منو 8019 چنتا عکس بذاری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا امین میشه لطف کنی از منو 8019 چنتا عکس بذاری؟
    با سلام مجدد
    من 8019 رو برای ماشین خودم نبستم برای همین دسترسی ندارم که عکس بگیرم ولی در مورد اینکه گفتی فقط حروف می نویسه باید بگم نه
    حتی تو تنظیماتش یک بخش هست که نوع ماشینت رو انتخاب می کنی شکل ماشین کنارش میاد مثلا کامپکت suv مینی ون یا اینکه نوع باند جلو و عقب چی هست عکس باند میاد داخل تنظیمات نمودار گرافیکیش رو نشون می ده خیلللللللللللللی جالبه در مجموع

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •