قطبى از وداع تا وداع
فاصله ميان دو بازگشت از نگاه آرشيو
ايران ورزشى-آن چه مى خوانيد، روايت مستند و بدون نقد و تحليلى است بر حضور دوباره افشين قطبى در تهران . روايتى كه شايد بايد از نگاه خواننده نقد شود . او چرا و چگونه آمد و البته چرا و چگونه هم رفت
خبرگزارى ايسنا ( 12/۳/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى پيش از ترك ايران : انرژى ماندن در ايران را ندارم ؛ خيلى زود بازمى گردم !
گزيده متن : شايد بهتر است در مورد دلايل جدايى صحبت نكنيم، ولى پرسپوليس بايد در آسيا بازى كند و اين كار امكانات، فرهنگ و شرايطى مى خواست كه شايد ما در حال حاضر نمى توانستيم آنها را برآورده كنيم . من انتظارم بسيار بالا بود .
خبرگزارى ايسنا ( 13/۴/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى سرمربى پرسپوليس شد
خبرگزارى مهر ( 15/۴/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى : آمدم تا پرسپوليس را قهرمان آسيا كنم
گزيده متن : من با توجه به تأكيد آقاى على آبادى و اينكه قرار است تمام امكانات در اختيار ما قرار گيرد، اين وظيفه را قبول كردم البته در اين بين زمان نشان مى دهد كه آيا سازمان تربيت بدنى امكانات مورد نياز را در اختيار ما قرار خواهد داد يا خير .
گزيده متن : خوشحالم كه زير نظر مدير با تجربه اى مانند مصطفوى كار مى كنم البته براى هدايت پرسپوليس با آقاى حبيب كاشانى هم صحبت خواهم كرد .
خبرگزارى ايسنا ( 16/۴/۸۷ )
تيتر : پس از امضاى قرارداد در نشست هيات مديره ؛ افشين قطبى تهران را ترك كرد !
گزيده متن : افشين قطبى امروز (يك شنبه) ساعت ۷ صبح تهران را به مقصد دبى براى رسيدگى به مسائل شخصى خود ترك كرد .
خبرگزارى ايسنا ( 2/۵/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى به همراه دستيار برزيلى اش وارد تهران شد ؛ فرخزادى : قرار داد كوسا ( ماركو ) تا فردا امضا مى شود
خبرگزارى ايسنا ( 3/۶/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى: من را محروم كنيد ؛ مسؤولان پرسپوليس به وعده هايشان عمل نكردند
گزيده متن : من امروز از اين كه داور بازى دستيار برزيلى ام را اخراج كرد، به عنوان يك ايرانى بسيار خجالت كشيدم. او داور را درباره يك سوت اشتباه crazy (ديوانه) خطاب كرد كه اين لغت در فوتبال معنى بسيار بدى ندارد و من خيلى خجالت كشيدم كه داور به خاطر چنين كلمه اى او را از روى نيمكت اخراج كرد. اين كلمه اصلا بد نيست؛ من هم يك crazy هستم. اصلا همه فوتبال دوستان و هواداران هم crazy هستند. اصلا من هم crazy هستم كه به ايران آمد. .
گزيده متن : من تصميم نداشتم به ايران باز گردم اما زمانى كه با من مذاكره كردند، به من قول دادند كه تمام امكانات لازم را براى موفقيت در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا فراهم كنند اما متاسفانه مى بينم كه دستيارانم دستمزد دو ماهه خود را نگرفته اند. به آن ها قول مى دهند كه پولشان را بدهند اما بعد زير قولشان مى زنند. چك هاى بازيكنان برگشت مى خورد و برخى از آن ها خانه ندارند؛ بسيار نارحت مى شوم كه همسر پترويچ را به هتل راه نمى دهند و او مجبور است در لابى هتل بنشيند و صحبت كند .
خبرگزارى ايسنا ( 4/۶/۸۷ )
تيتر : فرخزادى در پاسخ به اظهارات قطبى: يك چك برگشتى داشتيم، دو برابر آن را مى دهيم .
گزيده متن : بدون شك انتقادات افشين قطبى از مسؤولان تيم پرسپوليس تنها تحت تأثير وضعيت نامناسب داورى در بازى با ذوب آهن بود؛ داور پنالتى صد در صد را براى ما نگرفت، ماركو را بى مورد از روى نيمكت اخراج كرد و بعضا كارت هاى بى موردى به بازيكنان ما داد .
خبرگزارى ايسنا ( 10/۶/۸۷ )
تيتر : واكنش محمد مايلى كهن به گفته هاى افشين قطبى : آقاى قطبى! شما راست مى گوييد، اگر ديوانه نبوديد به ايران عزيزمان نمى آمديد
گزيده متن : شما راست مى گويد اگر ديوانه نبوديد دوباره به ايران نمى آمديد و آن هم با قراردادى معادل ۵۰ درصد بيش از فصل گذشته، آن هم دقيقا همانند فصل گذشته و با يكى، دو روز زودتر از شروع مسابقات و مجدداً آن هم با بهترين يارگيرى ها و تمهيدات پيش از فصل كه اين بار توسط (كماسى، عابدزاده و پيروانى) انجام شده بود.
خبرگزارى ايسنا ( 11/۶/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى : آقاى مايلى كهن! سرنوشت شما در تيم فولاد چه شد
گزيده متن : هنوز به حدى نرسيديم كه بتوانم با اطمينان كامل قول قهرمانى بدهم و اكنون كه قلعه نويى اين كار را مى كند حتما خيلى خوب تيمش را شناخته كه چنين قولى مى دهد.
خبرگزارى ايسنا ( 19/۶/۸۷ )
تيتر : ورود مهاجم برزيلى پرسپوليس به تهران ؛ حضور آنتونيو دى كارمو در تمرين صبح امروز.
خبرگزارى ايسنا ( 23/۶/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى: مردم از من مى پرسند كه آيا اشتباه ها عليه پرسپوليس عمدى است !
خبرگزارى ايسنا ( 2/۷/۸۷ )
تيتر : انتقاد شديد الحن قطبى از برخى خبرنگاران ورزشى: كارى كه شما با پرسپوليس مى كنيد، حيوان با حيوان هم نمى كند!
گزيده متن : شما مگر غيرت نداريد كه چنين كارى مى كنيد. شما مگر وجدان كارى نداريد؛ شما مگر حيوانيد آخر حيوان هم با حيوان كارى كه برخى روزنامه ها با پرسپوليس مى كنند را نمى كند. ماركو اصلا نمى داند فولاد چه تيمى است و كجاست، پس چه طور مى شود براى آوردن بازيكنى براى اين تيم به برزيل رفته باشد.
خبرگزارى ايسنا ( 2/۷/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى : خبرنگاران شريف پلى هستند بين فوتبال و مردم
خبرگزارى ايسنا ( 26/۷/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى در نشست خبرى: پرسپوليس با۷۰ امتياز قهرمان مى شود
گزيده متن : در ايران پس از يك شكست، همه چيز عوض مى شود و هواداران بسيار آشوبگر مى شوند. خيلى ها به فكر تغيير و تحولات در تيم هستند و حتى مى گويند بايد مدافعين جديد بخريم اما باور كنيد فوتبال به صبر نياز دارد .
خبرگزارى مهر ( 16/۸/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى : اين يكى از ضعيف ترين بازى هاى ما بود
گزيده متن : لوكا همين امروز مى تواند به پرسپوليس بيايد و جاى من را بگيرد. من اگر زمانى احساس كنم كه نمى توانم براى پرسپوليس مثمرثمر باشم خودم اولين نفرى هستم كه تصميم به جدايى از اين تيم مى گيرم. تا به امروز چنين احساسى نداشته ام و مقابل نتايج و مشكلات تيم پرسپوليس تسليم نشده ام.
خبرگزارى مهر ( 16/۸/۸۷ )
تيتر : داريوش مصطفوى : من و قطبى از پرسپوليس نمى رويم !
گزيده متن : كاشانى استاد من است و براى او احترام ويژه اى قائلم اما بايد بگويم برخى از هواداران پرسپوليس براى دادن شعارهاى خود از بعضى دوستان خط مى گيرند.
خبرگزارى مهر ( 18/۸/۸۷ )
تيتر : ماركو و دى كارمو كنار گذاشته مى شوند
خبرگزارى مهر ( 18/۸/۸۷ )
تيتر : اى كاش مى توانستم همه حرف هاى دلم را بزنم !
گزيده متن : من شك ندارم كه عده اى با نقشه و برنامه ريزى به دنبال تضعيف پرسپوليس هستند. همه اتفاقاتى هم كه طى روزهاى اخير افتاده برنامه ريزى شده است. اى كاش مى توانستم خيلى از حرف هاى دلم را بازگو كنم اما متاسفانه شرايط موجود اين اجازه را به من نمى دهد. ما شرايط بدى نداريم و تنها شش امتياز با صدر جدول فاصله داريم. فصل گذشته در چهار بازى باقى مانده ۷ امتياز اختلاف داشتيم اما در نهايت قهرمان شديم. مطمئنم كه اين فصل هم مى توانيم اين عقب افتادگى را جبران كنيم.
خبرگزارى ايسنا ( 29/۸/۸۷ )
تيتر : افشين قطبى استعفا كرد ؛ قطبى : ديگر برنمى گردم؛ وعده ها عملى نشد
گزيده متن : قطبى به خبرنگار ايسنا، گفت: هنگام بازگشتم به ايران مسؤولان باشگاه پرسپوليس وعده هاى زيادى در خصوص فراهم كردن شرايط مناسب براى حضور در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا داده بودند اما بسيارى از آنها فراهم نشده است و ما در حداقل شرايط كار مى كنيم.