تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 522 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

طبق اطلاعاتی که تو سایت سونی اریکسون نوشته K800 دو مدل بیشتر نداره
    K800C و K800i
    K800c فقط تو چین استفاده میشه و زبان اصلیش هم چینیه که ( c ) مخفف China هستش.
    K800i در بقیه نقاط دنیا استفاده میشه که ( i ) مخفف کلمه International به معنی بین المللی هست.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

طبق اطلاعاتی که تو سایت سونی اریکسون نوشته K800 دو مدل بیشتر نداره
    K800C و K800i
    K800c فقط تو چین استفاده میشه و زبان اصلیش هم چینیه که ( c ) مخفف China هستش.
    K800i در بقیه نقاط دنیا استفاده میشه که ( i ) مخفف کلمه International به معنی بین المللی هست.
    کاملآ تایید میشه
    اونی هم که گفت (دوربین جلو نداره) ک790 هست

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان سلام
    این جوری نیست قادری جان اونی که می گی دوربین نداره اسمش k790 هست مطابق با 3g هم نیست ولی در مورد (i) اون چیزی که من میدونم اینه که برند های مختلف برای بار اول تعداد کمی گوشی رو به عنوان آزمایشی به بازار می دن وقتی که یه سری مشکلات عمده اون رو گوشی از مصرف کننده فهمیدن اونها رو برطرف می کنن و بعد به صورت عمده وارد بازار می کنن که سونی بعد از برطرف شدن اون مشکلات یه i هم به آخرش اضافه می کنه تا مصرف کننده بدونه
    راستی کار این خوانrss چیه ؟؟؟؟؟
    دوست عزیز شرمنه
    دستت درد نکنه اشتباه منو درست کردی

داره خودمونی میشه Mostafa_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام و تشکر از دوستانی که جواب سوالات من رو دادن .
    من یه سوال دیگه داشتم و اونم اینکه بعد از خرید گوشی اون رو تا 3 ساعت توی شارژ گذاشتم و بعد از شارژ در آوردم و حدودا تا ساعت 11 شب کاری باهاش نداشتم ولی چون فروشنده گفته بود که 6 ساعت توی شارژ باشه اون رو مجددا از ساعت 11.30 شب تا 8.30 صبح توی شاژ زدم ضمنا صبح هم برای اینکه عکس هاش رو به کامپیوتر منتقل کنم usb رو وصل کردم به کامپیوتر که اینجوری هم 5 تا 10 دقیقه شارژ شد. الان که دارم این مطلب رو مینویسم 3/1 باطری مصرف شده ( از صبح تا الان ساعت 11.30 بیشتر با دوربینش و گرفتن حدودا 12 تا عکس ور رفتم و با منوهاش ) اگه مصرفش با این کارهایی که کردم طبیعیه که هیچ اگه نیست و اشتباهی توی شارژش مرتکب شدم من رو راهنمایی کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میگم چرا قیمت ک800 اینقدر افت کرد 270000 !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    كسي اطلاع داره call Info K800 كجاشه؟
    براي سيم كارتهاي ايرانسل كربرد داره مثلا مشخص ميشه طرف به كدوم انتن وصله
    ممنون ميشم يكي كمك كنه

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام و تشکر از دوستانی که جواب سوالات من رو دادن .
    من یه سوال دیگه داشتم و اونم اینکه بعد از خرید گوشی اون رو تا 3 ساعت توی شارژ گذاشتم و بعد از شارژ در آوردم و حدودا تا ساعت 11 شب کاری باهاش نداشتم ولی چون فروشنده گفته بود که 6 ساعت توی شارژ باشه اون رو مجددا از ساعت 11.30 شب تا 8.30 صبح توی شاژ زدم ضمنا صبح هم برای اینکه عکس هاش رو به کامپیوتر منتقل کنم usb رو وصل کردم به کامپیوتر که اینجوری هم 5 تا 10 دقیقه شارژ شد. الان که دارم این مطلب رو مینویسم 3/1 باطری مصرف شده ( از صبح تا الان ساعت 11.30 بیشتر با دوربینش و گرفتن حدودا 12 تا عکس ور رفتم و با منوهاش ) اگه مصرفش با این کارهایی که کردم طبیعیه که هیچ اگه نیست و اشتباهی توی شارژش مرتکب شدم من رو راهنمایی کنید .
    دقیقا چقدر شارژ داره
    اون دکمه ای باهاش صدارو کم میکنی نشون میده در گالری منیو یا.......
    نباید باشیاگر به مدت طولانی مثلا4 یا5 ساعت بطر مداوم باهاش کار کردی طبیعیه

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام سیدی جان
    من منوی ک800 ام که سید 49 هست رو با ++ایکس اس عوض کردم
    آکوستیک هم مطمئن نیستم که مال گوشیهای دیگه بهش بخوره
    شما مطمئنی که آکوستیک گوشیهای دیگه بهش میخوره؟؟؟؟
    دوستان سلام
    من خودم امتحان نکردم که ببینم می خوره یا نه چون دوستان زیادی ندارم که k800 داشته باشن ولی به چندتاشون اکوستیک رو دادم اونها هم ریختند و باید بگم صداشون معرکه نشد ولی در حدود 30 تا 40 درصد قوی تر شد حالا مطمئنا گوشی شما هم که این cid رو داره باید هک بشه گوشی هایی که cid بالاتری دارن رو نمی شه هک کرد یا لااقل من نمی تونم من خودم اکوستیک های w880 ودستکاری شده k800 رو دارم اما روی کامپیوتره و نمی دونم چطور براتون upload کنمالبته باید بگم من خودم فعلا گوشی ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovepedram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    DASHTEH KAVIR

پيش فرض

یه سوال در مورد k800 داشتم اینم این بود که واسه چی شرکت سونی اریکسون تو این گوشی سنسور نزاشته ولی اکثر گوشیهای نوکیا سنسور دارن؟

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض کد ck چیه؟

یه k800 دارم که از انگلیس فرستادن اول اینکه یه قفل گذاشتن رو گوشی و نمیدونن چنده با فلش کردن راه میفته یا نه الکی ندم فلشش کنن جواب نده و راه دیگه ای غیر از فلش هست بشه این کد رو پیدا کرد؟
    دوم اینکه وقتی کد ( چپ ** چپ) زده میشه 3 تا گزینه میاد به این صورت :
    NETWORK
    NETWORK SUBNET
    SP
    جلوی هر کدوم شکل قفلی هست.
    در network (شکل قفل بسته هست) وقتی وارد میشی نوشته NCK یه کد ظاهرآ 3 رقمی میخواد حال :
    1- بسته بودن شکل قفل به منزله رجیستر نشدن گوشی و غیر قابل استفاده بودن در ایرانه و باید رجیستر بشه؟
    2- این کد CK چیه که در NETWORK= NCK ( شکل قفل بسته است ) و در NETWORK SUBNET=NSCK (شکل قفل باز است) و در SP=SPCK (شکل قفل باز است ) و در هرکدوم هم باید کدی وارد بشه.
    3- این کدها مخصوصآ در NETWORK چنده و از کجا میشه پیدا کرد و چه تاثیری داره؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •