آهنگا رو حتمن تو حافظه 4 گیگت ذخیره کن تو پوشه موزیک
بعد از تو واکمن برو تو my music بهد گزینه more و بعد update music
موفق باشی![]()
آهنگا رو حتمن تو حافظه 4 گیگت ذخیره کن تو پوشه موزیک
بعد از تو واکمن برو تو my music بهد گزینه more و بعد update music
موفق باشی![]()
سلام دوستان
موقع صحبت کردن چه جوری می شه صدای مخاطب رو ضبط کرد؟؟؟
همین جوری فکر نکنم بشه ولی شاید برنامش گیر بیاد......
هنوز این برنامه برای UIQ3 نیومده
دوستان یه سوال
چرا برای من صدای کسی که باهاش صحبت میکنم اینقدر ضعیفه؟؟؟
قبلا که 6600 داشتم اونقدر صدای طرف بالا بود که گاهی گوشم کر میشد
ولی این حتی وقتی تن صدا رو بالاترین حالت میزارم گاهی به زور صدا شنیده میشه
یکی به من کمک کنه
ساعت sms چه طوری درست کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا w950 داشتم هنولولو میزاشتم درست میشد ولی این اینجوری نیست
راستی به نوع CDA ربطی داره یا نه ؟؟؟
مال من R4A02 هست ؟؟؟
میشه از نوع cda میشه فهمید که ورژن گوشی نصبت به بقیه بالاتر هست یا پایین تر .مثلا مال بچه ها R6 هست نصبت به مال من چه فرقی داره ؟؟؟
به اهنگام هم خیلی گیر میده اول اینکه اگر خواننده و البوم یکی نباشه برای خودش البوم درست میکنه نمیشه این قابلیت و OFF کرد ؟؟؟؟ اخه اهنگای لایت و تکنو و رپ من از خواننده های مختلفی هست باید برای هر کدوم برم تو کامپیوتر قسمت ADVANCED تا همش و یکی کنم . تازه مثل الان هم که اسم خواننده و البوم و یکی کردم تو یه فولدر نمیزاره
الان حسش نیست.....
ولی یه راه حل توپ براش هست......
به زودی تو یه تاپیک جداگونه آموزش کامل رو قرار میدم
ممنون میشم حست زودتر بیاد
راستش رو بخوای الان دارم تستش هم میکنم
تقریبا!!!روی بیشتر smsها جواب میده ولی بازم روی بعضی از اونا جواب نمیده که اونم راه حل داره که بتونی تشخیص بدی و اس ام اسهات گم نشن
به این ترتیب عمل کنید که اکثرا با کدی که واسه فرمت حافظه داخلی گوشی هست آشنایی دارید اگر ندارید با فلیپ بسته از روی ( navigation key ) دکمه سمت راست * دکمه سمت چپ دوبار * دوکمه سمت چپ یکبار * را بزنید و وارد service menu میشوید.
به قسمت service test بروید و در آنجا speakers را انتخاب کنید و در منوی speaker test با jog dial که در کنار گوشی هست درصد صدا را روی %100 تنظیم کنید و با دکمه برگشت به عقب از کلیه منوها بیرون بیایید و یک تماس برقرار کنید و در کمال شگفتی صدای واضح و بلندی را تجربه کنید
در ضمن اگر باز به همان speaker test برگردید صدا باز به روی %50 اولیه برگشته ولی نگران نباشید صدای گوشی همچنان زیاد هست![]()
![]()
اگر مدیران صلاح دونستن مطلب را مهم کنند تا همه استفاده کننند
وقتی می خام اس ام اس بزنم یا دریافت کنم عکس یه پاکت بالای صفحه ملاد که روش یه خط قرمز کشیده.علت چبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)