دوست عزيز اين جمله شما خوب تركيب بندي نشده و 2 تا معني ميده......
لطفا" اصلاحش كن...
اين بازي واسه pc هم اومده........؟؟؟؟؟؟؟يكي از دوستان ميگفت كه رو كامپيوتر اين بازي رو انجام داده...!!!
به نظرتون راست گفته....؟؟؟![]()
دوست عزيز اين جمله شما خوب تركيب بندي نشده و 2 تا معني ميده......
لطفا" اصلاحش كن...
اين بازي واسه pc هم اومده........؟؟؟؟؟؟؟يكي از دوستان ميگفت كه رو كامپيوتر اين بازي رو انجام داده...!!!
به نظرتون راست گفته....؟؟؟![]()
نه برا پی سی نیومدهفوت رفته در حد تیم ملی
داستان بازی رو از کجا میشه گیر آورد ،البته به فارسی
ممنون میشم اگه دارید لینک شو بذارین
باسلام به همگی....
امروز تریلر ها و ویدئو های فیلم آلن ویک (Alan Wake - Bright Falls) رو گذاشتم که میتونید در ادامه لینک های دانلود و مشاهده رو ببینید...
لینک های مشاهده و دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از همراهی شما دوستان.
منبع اصلی:
منبع فرعی و گردآورنده:
(خودم)
Last edited by PS2PS2PS2; 22-09-2010 at 15:53.
عکس هایی از The Writer DLC که 3شنبه هفته ی آینده منتشر میشود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آلن ویک اینقدر حسرت بازی نکردنش تو دل من موند که بالاخره رفتم و یه Xbox 360 Slim خریدم.
چون درایوش 0225 هستش مجبور شدم بازی اوریجینال Alan Wake رو بگم که اون شرکت معروف در مورد بازی اوریجینال (اسمش رو نمیارم چون دوستان می دونند) برام بیاره اما جالبه بهم گفتند 50 تا60 تومن اختمالا اما 75 هزار تومن برام آب خورد. بازی ای که الان نزدیک 10 ماه از اومدنش گذشته. واقعا که گرون فروش هستند.
اما این اول بازی که هستم واقعا همون چیزیه که فکرش رو می کردم. خیلی زیباست. امیدوارم شماره های بعدیش هم بیاد مخصوصا برای PC.
راستی صدای درب هایی که باز نمیشند دقیقا همونیه که تو مکس پین 1 بود.
بالاخره این بازی واسه PC هم تأیید شد، بهمراه 2 تا DLC که قبلاً واسه Xbox360 عرضه شده بود.
پیر شدیم از بس واسه این بازی صبر کردیم
پستهای منو تو صفحات اول ببینید
هی جوانی کجایی که یادت بخیر
بالاخره پس از انتظاری تقریبا طولانی Remedy تایید کرد عنوان Alan Wake ماه بعد در شبکه استیم منتشر میشود. در فروم بازی ضمن تایید این خبر حداقل مشخصات سخت افزاری لازم نیز برای اجرای این بازی ذکر شد.
این عنوان از Games for Windows و Mac پشتیبانی نخواهد کرد و فقط برای استیم منتشر میشود و هیچ دمویی برای بازی نخواهد بود. همچنین DLC های The Signal و The Writer در استیم در دسترس خواهند بود. طبق پرسش و جوابی که در فروم بازی گذاشتهشده تنظیمات گرافیکی هنوز در مراحل نهایی به سر میبرد بنابراین ممکن است بعضی از مشخصات مورد نیاز برای اجرای بازی تغییر کند. به هر حال بازیکنان میتوانند resolution و تنظیمات گرافیکی را تغییر داده و تنظیم کنند. همچنین میتوان HUD را خاموش کرد.
میتوانید مشخصات سخت افزاری لازم را در زیر ببینید:
- PROCESSOR: Dual core required: AMD: Athlon X2 2.8GHz; Intel: Core 2 Duo 2GHz
- MEMORY: 2 GB
- HARD DRIVE: 8 GB
- VIDEO CARD: DirectX 10 compatible or later with 512MB RAM - AMD: ATI Radeon 3650, 4450, 5550, 6450 or higher (per series); NVIDIA: GeForce 8600GT, 9500GT, GT120, GT430, GT520 (per series)
- SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible
- INPUT: Mouse and keyboard, Xbox360 controller also supported
تا کنون هیچ تاریخ عرضهی دقیقی ذکر نشده و فقط ماه فوریه برای عرضهی آن تایید شدهاست.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه نسخه PC این بازی تاپیک جدا زده میشه یا همینجا کار رو ادامه میدیم؟![]()
قبلا تاپیک جدا می زدیم ولی از اون جا که تاپیک آلن ویک برای اکس باکس بازها دیگه خیلی خیلی قدیمی شده همین تاپیک هم جواب میده... یادش به خیر...
از این خبر شوکه شدم چون درسته الن ویک یه عنوان فوق العاده هست ولی مطمئن باشید اگه هم ازش استقبال بشه به صرف این خواهد بود که قبلا انحصاری اکس باکس360 بوده این بازی ساختش و طرح اولیه اش مبنی بر تکنولوژی بوده که توی 2006 استفاده میشد البته ناگفته نمونه که برای سال 2006 این یک اعجوبه بوده برای همین شما وقتی میای این رو همین الان هم بازی می کنه لذت فراوان رو رو از محیط و گرافیک و گیم پای و ... می بری ولی در کل به پی سی گیمر ها تبریک می گم که می تونن این بازی کم نظیر رو تجربه کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)