تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 400 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیز، به نظر شما اگه فریمور و Web UI مودم ویرایش بشه، آیا امکان استفاده از پورت USB این مودم برای پرنتر و فلش مموری وجود داره یا نه؟
    پیشنهاد جالبیه میتونیم امتحان کنیم منتها همین فرمویر ویرایش شده که لینکشو قرار دادم بیزحمت تست بشود و عکس قرار بدین چون قبلن گفتم مودمشو ندارم باید ببینیم تغییرات جواب داده یا خیر

2. این کاربر از xshya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیز یکم توضیح محبت میکنید در مورد چگونگی استفاده؟
    (عکس از اجرای فایل ارسالی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله (قبل از شروع باید هر دو پورت COM مودم هواوی در دیوایس منیجر باز و فعال باشند) ابتدا شما لازم نیست اون فایلرو اجرا کنید و هردو فایل balong_flash.exe با فایل فرمویر باید داخل یک فولدر باشند داخل همان فولدر کلید shift نگه دار روی صفحه فولدر کلیک راست کن بعد open command window here انتخاب کن صفحه داس که باز شد تایپ کن balong_flash.exe -p 5 -g0 FirmwareName.BIN فقط دقت کن بعد از p- بجای شماره مثلا 5 شماره پورت 3G PC UI Interface داخل دیوایس منیجر باید نوشته بشود و بجای FirmwareName.BIN اسم فایل فرمویر کامل نوشته بشود...../
    اگر دستو درست اجرا کنی مودم شروع به آپدیت میشود در طول مدت اپدیت بهیچ عنوان سیستم خاموش نشود..../
    Last edited by xshya; 16-05-2018 at 18:06.

4. این کاربر از xshya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

دوستان امروز اتفاقی یه چیز جالب از این مودم فهمیدم یه سیم کارت fdd بذارین داخلش و یه تلفن خونگی وصل کنین به مودم و با تلفن تماس بگیرین بدون هیچ تنظیمات یا چیز اظافی ای هم مودم انلاک هم لاک تست کردم میشه باهاش تماس گرفت

6. این کاربر از H4N0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله (قبل از شروع باید هر دو پورت COM مودم هواوی در دیوایس منیجر باز و فعال باشند) ابتدا شما لازم نیست اون فایلرو اجرا کنید و هردو فایل balong_flash.exe با فایل فرمویر باید داخل یک فولدر باشند داخل همان فولدر کلید shift نگه دار روی صفحه فولدر کلیک راست کن بعد open command window here انتخاب کن صفحه داس که باز شد تایپ کن balong_flash.exe -p 5 -g0 FirmwareName.BIN فقط دقت کن بعد از p- بجای شماره مثلا 5 شماره پورت 3G PC UI Interface داخل دیوایس منیجر باید نوشته بشود و بجای FirmwareName.BIN اسم فایل فرمویر کامل نوشته بشود...../
    اگر دستو درست اجرا کنی مودم شروع به آپدیت میشود در طول مدت اپدیت بهیچ عنوان سیستم خاموش نشود..../
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

قبلی که گزاشته بودن آپدیت شده بود و از فروم 4pda دانلود کرده بودم اما این نسخه که خودم استفاده میکنم سبکتره اینرو هم امتحان کن چون خودم از این استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شاید هم اشکال از ویندوزه... حتما ویندوز اپدیت شده باشه مخصوصا microsoft framework 4 و تمامی پکیجهایmicrosoft visual
    از این balong_flash خودم خیلی استفاده میکنم شاید هر چند روز یکبار و خود این ابزار اصلا مشکل کد نویسی نداره
    برای اینکه شماره پورت COM فیکس بشود مودم خاموش باشه یا کابلشو جدا کن بعد نرمافزار windows 7 manager نصب کن ابزار hidden device manager اجرا کن و پورتهای اضافی که مخفی شده را uninstall کن دوباره مودم روشن کن

Last edited by xshya; 17-05-2018 at 05:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2018

پيش فرض

سلام مودم b612 tf-i60 به تعداد بالا قیمت پایین میخوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قبلی که گزاشته بودن آپدیت شده بود و از فروم 4pda دانلود کرده بودم اما این نسخه که خودم استفاده میکنم سبکتره اینرو هم امتحان کن چون خودم از این استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شاید هم اشکال از ویندوزه... حتما ویندوز اپدیت شده باشه مخصوصا microsoft framework 4 و تمامی پکیجهایmicrosoft visual
    از این balong_flash خودم خیلی استفاده میکنم شاید هر چند روز یکبار و خود این ابزار اصلا مشکل کد نویسی نداره
    برای اینکه شماره پورت COM فیکس بشود مودم خاموش باشه یا کابلشو جدا کن بعد نرمافزار windows 7 manager نصب کن ابزار hidden device manager اجرا کن و پورتهای اضافی که مخفی شده را uninstall کن دوباره مودم روشن کن

متاسفانه نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون داداشام کسی هست مودم من و آنلاک کنه و فرمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 برام آپدیت کنه. هزینه شم تقدیم میکنم
    آیدی تلگرام@mahdi4072 به نام AHORA

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

فکر میکنم پورتهای COM بخوبی شماره نگرفته باشند و یکبار دستی تغییر بده همون 5 باشه و دوباره امتحان کن و همان طور که گفتم باید پورتها فیکس بشود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فکر میکنم پورتهای COM بخوبی شماره نگرفته باشند و یکبار دستی تغییر بده همون 5 باشه و دوباره امتحان کن و همان طور که گفتم باید پورتها فیکس بشود
    بصورت تنظیم دستی هم ست شد ولی متاسفانه نشد!عین عکس ارسالی پست قبلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •