پیشنهاد جالبیه میتونیم امتحان کنیم منتها همین فرمویر ویرایش شده که لینکشو قرار دادم بیزحمت تست بشود و عکس قرار بدین چون قبلن گفتم مودمشو ندارمباید ببینیم تغییرات جواب داده یا خیر
پیشنهاد جالبیه میتونیم امتحان کنیم منتها همین فرمویر ویرایش شده که لینکشو قرار دادم بیزحمت تست بشود و عکس قرار بدین چون قبلن گفتم مودمشو ندارمباید ببینیم تغییرات جواب داده یا خیر
بله (قبل از شروع باید هر دو پورت COM مودم هواوی در دیوایس منیجر باز و فعال باشند) ابتدا شما لازم نیست اون فایلرو اجرا کنید و هردو فایل balong_flash.exe با فایل فرمویر باید داخل یک فولدر باشند داخل همان فولدر کلید shift نگه دار روی صفحه فولدر کلیک راست کن بعد open command window here انتخاب کن صفحه داس که باز شد تایپ کن balong_flash.exe -p 5 -g0 FirmwareName.BIN فقط دقت کن بعد از p- بجای شماره مثلا 5 شماره پورت 3G PC UI Interface داخل دیوایس منیجر باید نوشته بشود و بجای FirmwareName.BIN اسم فایل فرمویر کامل نوشته بشود...../
اگر دستو درست اجرا کنی مودم شروع به آپدیت میشود در طول مدت اپدیت بهیچ عنوان سیستم خاموش نشود..../
Last edited by xshya; 16-05-2018 at 18:06.
دوستان امروز اتفاقی یه چیز جالب از این مودم فهمیدم یه سیم کارت fdd بذارین داخلش و یه تلفن خونگی وصل کنین به مودم و با تلفن تماس بگیرین بدون هیچ تنظیمات یا چیز اظافی ای هم مودم انلاک هم لاک تست کردم میشه باهاش تماس گرفت![]()
قبلی که گزاشته بودن آپدیت شده بود و از فروم 4pda دانلود کرده بودم اما این نسخه که خودم استفاده میکنم سبکتره اینرو هم امتحان کن چون خودم از این استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هم اشکال از ویندوزه... حتما ویندوز اپدیت شده باشه مخصوصا microsoft framework 4 و تمامی پکیجهایmicrosoft visual
از این balong_flash خودم خیلی استفاده میکنم شاید هر چند روز یکبار و خود این ابزار اصلا مشکل کد نویسی نداره
برای اینکه شماره پورت COM فیکس بشود مودم خاموش باشه یا کابلشو جدا کن بعد نرمافزار windows 7 manager نصب کن ابزار hidden device manager اجرا کن و پورتهای اضافی که مخفی شده را uninstall کن دوباره مودم روشن کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by xshya; 17-05-2018 at 05:34.
سلام مودم b612 tf-i60 به تعداد بالا قیمت پایین میخوام
آقایون داداشام کسی هست مودم من و آنلاک کنه و فرمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 برام آپدیت کنه. هزینه شم تقدیم میکنم
آیدی تلگرام@mahdi4072 به نام AHORA
فکر میکنم پورتهای COM بخوبی شماره نگرفته باشند و یکبار دستی تغییر بده همون 5 باشه و دوباره امتحان کن و همان طور که گفتم باید پورتها فیکس بشود
بصورت تنظیم دستی هم ست شد ولی متاسفانه نشد!عین عکس ارسالی پست قبلی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)