تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 602 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تو آمریکا و کره جنوبی هم همه به سرعت 1 گیگ دسترسی ندارن چطور باور کنیم مخابرات ایران 1 گیگ سرعت میده!

بیته! 1 گیگابایت تو هیچ کجای دنیا وجود نداره چنین سرعتی (حتی هارد های SSD سرعتشون 1 گیگابایت بر ثانیه نیست).
    چرا ندن.اگه هزینش رو بدی راحت رو فیبر سرعتهای گیگا بایتی امکان پذیره.در ضمن شما میتونی 1 گیگا بایت رو بین چندین هارد قسمت کنی تا بتونی تماه داده ها رو دریافت کنی.
    اسمشم اینترنت شناوره و جلوش رو نسبت به امکاناتشون و هزینه شما باز میزارن.
    حالا دانش بنیان چه نیازی به سرعت بالا داره؟مگه ماها که از نت استفاده میکنیم واسه موارد علمی بیسواد بنیان هستیم؟نمیدونم این واژه ها رو چه جوری اختراع کردن
    این دانلودرها هستن که سرعت زیاد میخان اونم واسه فیلمهای 4k
    Last edited by malek911; 07-08-2018 at 15:19.

2. این کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

ما یه غلطی کردیم یعنی مجبور شدیم بریم سراغ مخابرات لعنتی برای خونه پدرم.مسئولش با کلی ادعا و تعریف از تعرفه جدیدشون گفت بیایید سرویس یکساله هشت رو بگیرید تقریباً یک سالش میشه 300 هزار با حجم ماهی 90 گیگ
    سرعت پیج باز کردن دایال آپ از این بیشتره سرعت IDM هم بین یک مگ تا 300 کیلو در نوسان هست بعضی موقع که اصلاً هیچ پیجی باز نمیشه(رو سه ستگاه) تازه مردک به من می گفت می تونی از IPTV هم استفاده کنی!!!!!!!! خاک تو سرتون بریزن با این سرویس دهی.نمی دونم این کابل برگردون چی بود که ملت بدبخت رو مجبور می کنن برن فقط سمت مخابرات

من برای خودم شاتل دارم عالیه اما این افتضاحه
    Last edited by black sabbath; 07-08-2018 at 14:41.

4. 2 کاربر از black sabbath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تو آمریکا و کره جنوبی هم همه به سرعت 1 گیگ دسترسی ندارن چطور باور کنیم مخابرات ایران 1 گیگ سرعت میده!

بیته! 1 گیگابایت تو هیچ کجای دنیا وجود نداره چنین سرعتی (حتی هارد های SSD سرعتشون 1 گیگابایت بر ثانیه نیست).
    فکر کنم شما یه ذره اخبار رو دیر میخونید ( یه چند سال )

اول اینکه نت 1 گیگابایت خیلی وقته در دسترسه ( 8 گیگابیت )

دوما
    SSD تا سرعت 3.5 گیگابایت هم موجوده
    اونی که شما میگی به 1 گیگ نمیرسه پورت SATA هست که معمولا 550 مگابایت هست
    پورت m2 تا 4 گیگابایت جواب میده که 3 گیگش تو بازار موجوده ( گیگابایت )
    Last edited by albertxx; 07-08-2018 at 14:39.

6. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

چرا ندن.اگه هزینش رو بدی راحت رو فیبر سرعتهای گیگا بایتی امکان پذیره.در ضمن شما میتونی 1 گیگا بایت رو بین چندین هارد قسمت کنی تا بتونی تماه داده ها رو دریافت کنی.
    اسمشم اینترنت شناوره و جلوش رو نسبت به امکاناتشون و هزینه شما باز میزارن.
    حالا دانش بنیان چه نیازی به سرعت بالا داره؟مگه ماها که از نت استفاده میکنیم واسه موارد علمی بیسواد بنیان هستیم؟نمیدونم این واژه ها رو چه جوری اختراع کردن
    این دانلودرها هستن که سرعت زیاد میخان اونم واسه فیلمهای 4k
    بحث فقط دانلود نیست من بیشتر به سرعت آپلود بالا نیاز دارم. برای یه سرور که حداقل 4 نفر به صورت همزمان بهش متصل میشن و تبادل اطلاعات سنگین انجام میدن.

فکر کنم شما یه ذره اخبار رو دیر میخونید ( یه چند سال )

اول اینکه نت 1 گیگابایت خیلی وقته در دسترسه ( 8 گیگابیت )

دوما
    SSD تا سرعت 3.5 گیگابایت هم موجوده
    اونی که شما میگی به 1 گیگ نمیرسه پورت SATA هست که معمولا 550 مگابایت هست
    پورت m2 تا 4 گیگابایت جواب میده که 3 گیگش تو بازار موجوده ( گیگابایت )
    جالبه. ممنون خبر نداشتم تا این حد پیشرفت کرده.

ما یه غلطی کردیم یعنی مجبور شدیم بریم سراغ مخابرات لعنتی برای خونه پدرم.مسئولش با کلی ادعا و تعریف از تعرفه جدیدشون گفت بیایید سرویس یکساله هشت رو بگیرید تقریباً یک سالش میشه 300 هزار با حجم ماهی 90 گیگ
    سرعت پیج باز کردن دایال آپ از این بیشتره سرعت IDM هم بین یک مگ تا 300 کیلو در نوسان هست بعضی موقع که اصلاً هیچ پیجی باز نمیشه(رو سه ستگاه) تازه مردک به من می گفت می تونی از IPTV هم استفاده کنی!!!!!!!! خاک تو سرتون بریزن با این سرویس دهی.نمی دونم این کابل برگردون چی بود که ملت بدبخت رو مجبور می کنن برن فقط سمت مخابرات

من برای خودم شاتل دارم عالیه اما این افتضاحه
    این الان تانوما هست؟ یعنی با اسم سرعت 50-100 مگابیت شما الان داری نهایت این سرعت رو میگیری؟
    نکنه ما هم 1 گیگابیت بگیریم بعد اینجوری سرعت بده

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

این الان تانوما هست؟ یعنی با اسم سرعت 50-100 مگابیت شما الان داری نهایت این سرعت رو میگیری؟
    نکنه ما هم 1 گیگابیت بگیریم بعد اینجوری سرعت بده
    ببینید ما رفتیم شاتل شماره تلفن رو دادیم گفتن اونجا کابل برگردون شده فقط از مخابرات می تونید سرویس بگیرید که این هم سرویسمون کرده

DNS ی چیزی ست کنم؟هر سایتی می خوام برم باید چندبار رفرش کنم تا باز بشه در صورتی که پینگ 8.8.8.8 تقریباً همیشه 100 هست
    Last edited by black sabbath; 08-08-2018 at 13:03.

9. 2 کاربر از black sabbath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ببینید ما رفتیم شاتل شماره تلفن رو دادیم گفتن اونجا کابل برگردون شده فقط از مخابرات می تونید سرویس بگیرید که این هم سرویسمون کرده

DNS ی چیزی ست کنم؟هر سایتی می خوام برم باید چندبار رفرش کنم تا باز بشه در صورتی که پینگ 8.8.8.8 تقریباً همیشه 100 هست
    شما یک تست از سرور فرانکفورت هم بزارید تا وضعیت پینگ و پهنای باند بین الملل هم مشخص بشه .dns اول رو 8.8.8.8 بزارید و هیچ dns دیگه ای ست نکنید .ضمنا انتی ویروس رو هم به طور موقت غیرفعال کنید.

11. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

شما یک تست از سرور فرانکفورت هم بزارید تا وضعیت پینگ و پهنای باند بین الملل هم مشخص بشه .dns اول رو 8.8.8.8 بزارید و هیچ dns دیگه ای ست نکنید .ضمنا انتی ویروس رو هم به طور موقت غیرفعال کنید.

13. این کاربر از black sabbath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فکر کنم ADSL باشه نه فیبرنوری
    (لطفاً با اینکه می‌گن خط شما فیبرنوری و فقط باید از مخابرات بگیرید، با تانوما قاطی نکنید)

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

15. 2 کاربر از shahryar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مشکلتون با روشی که گفتم حل شد یا هنوز کنده وبگردی ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوست عزیز سرویس شما adsl هست با فیبر فرق داره
    اونکه شما میگی یعنی خطط pcm هیت و فقط از مخابرات میتونی‌ سرویس بگیری ربطی کلا به این تاپیک‌ نداره
    این تاپیک برای سرویس تانوما یا همون فیبر هست

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

18. 3 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •