مشکل اینه که فقط درصد کمی به مودم های CAT بالای 6 دسترسی دارن تا اون سرعتای عجیب غریب 100 -200 مگو بگیرن مثلا همین نت همراه به جز بسته های نامحدود به نظر من امتیاز دیگه ای نداره
مشکل اینه که فقط درصد کمی به مودم های CAT بالای 6 دسترسی دارن تا اون سرعتای عجیب غریب 100 -200 مگو بگیرن مثلا همین نت همراه به جز بسته های نامحدود به نظر من امتیاز دیگه ای نداره
تعرفه ها که افتضاح هست .من که فعلا دست نگه داشتم تا بلکه بتونم فیبر بگیرم
تعرفه های vdsl همون تعرفه های adsl و بسیار مناسب تر از اینترنت همراه هست. من کمپین ماندگار 80 گیگ ماهانه گرفتم چهل تومن یعنی هرگیگ 500 تومن نت همراه هرجور خرید کنی هرگیگ زیر سه تومن نیست (مگه طرح های زمان دار) ثباتش هم هیچگاه به پای نت سیمی نمیرسه. ترافیک اضافه هم که نرخ پایه اش هرگیگ دو تومن هست که یکجا خرید بشه تا سی درصد ارزونتر هم میشه خرید.
حالا تا کی 5G به ایران برسد. تازه اونم با این همه تبلیغات واقعا به این زودی برای کاربر عادی مصرفی خواهد داشت؟ در شرایط کنونی اینترنت ثابت، بهترین گزینه تانوما و بعد وی دی اس ال است. ای دی اس ال را که باید کلا کنار گذاشت. اینترنت موبایل فقط برای بسته های نامحدود خوب است ولی این چیزی نیست که مثلا کاربر بخواد برای همیشه از ان استفاده کند. این سرویس فقط برای دانلودهای حجم بالا خوب است.
شاید من پر توقع باشم. اما انتظار من از VDSL خیلی بیشتر بود. قیمت های 20 مگ به بالا برای من قابل پرداخت و اقتصادی نیست. VDSL از سرعت بالای 20 مگابیت معنی پیدا می کنه. خب من اگر بتونم پول 20 مگ رو بدم، چرا باید مودم جدید بخرم؟ خلاصه این که من خیلی ذوق داشتم برای VDSL اما پاک ناامید شدم و نشستم سر جای خودم. با همون ADSL می سازم. به قول دوستان، شاید با اومدن فیبر و 5G فرجی بشه.
الان کدوم طرح vdsl صرفه اقتصادی داره واس مصرف کننده عادی
این تعرفه ای که شما گفتی adsl هست ، تعرفه vdsl که از سرعت ۲۰ شروع میشه خیلی قیمت ها بالاست
برای من هم vdsl اصلأ صرفه اقتصادی نداره خیلی گرونه ، به نظرم اگر قیمتا همین بمونه شکست اقتصادی میخورن
موافقم, vdsl در منزل از لحاظ ثبات و سرعت قابل مقایسه نیست
با حجم نامحدود, قیمت منصفانه و حذف فیلتر تکمیل میشه
الان من گیج شدم، دوستانی که VDSL گرفتن چه تعرفه هایی دارن توی پنلشون ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)