نمیدونم چرا کمه
همین حدوده
سلام نسخه بتا سایت اسپید تسته
نمیدونم چرا کمه
همین حدوده
سلام نسخه بتا سایت اسپید تسته
میخوام در مورد آینده این سیستم بپرسم به نظرتون آینده ای براش هست؟ یعنی امکان داره ارتقاع پیدا کنه (از لحاظ پتانسیل فناوری)
بعد گفته نشده بسته های شبانه اضافه میشه یا نه؟
بعد اینکه اگر مثلا تو یک نقه با 4g گوشی یک سرعت و یک پینگ رو بگیریم با این سیستم در همون نقطه آیا سرعت پیمگ تغییر میکنه؟
امشب هم سرعت تی دی برام مشکل داشت هم اف دی ...تو یه منطقه باهم انگار هیچ فرقی ندارن
سلام دوستان. لطف میکنید بهم بگید مقدار حجممو از چه طریقی کنترل کنم؟ اپلیکشن ایرانسل من رو دانلود کردم ولی پسوورد رو میفرسته به خط که اینم قابلیت sms نداره که من ببینم چی فرستاده!!!!
ضمنا برای اطلاع دوستان عزیز در منطقه 7 - خیابان شهید مدنی بگم که با یه خط انتن که اون یه خطم هی میپره ( ولی نت قطع نمیشه ) این سرعت دانلود رو دارم: ( خونمونم دو طبقه ای و پایینه و دو طرفمونم 2تا ساختمون چند طبقه رفتن بالا )
ویرایش1: با یخورده جابجایی سرعت دانلود تا 2.600 MB/sec هم میره
ویرایش 2: جواب سوالمو پیدا کردم گفتم بنویسم شاید بدرد بقیه هم بخوره:
با شماره 09377070000 تماس میگیرین و یه ایمیل بهشون میدین و با استفاده از اپلیکیشن ایرانسل من شماره خط TD-LTEتون رو وارد میکنید بعد رمز به ایمیلتون ارسال میشه و با استفاده از اون رمز میتونید وارد بشید و حجمتون رو کنترل بفرمائید
Last edited by OnlyRealMadrid; 22-02-2017 at 15:58.
بسته اینترنت نامحدود یک ساعته و دو ساعته شبانه ایرانسل رو مودم های td_lte هم ساپورت میکنه؟...![]()
با سيم FD اره
فعلا سيم كارت هاي معمولي فورجي روي اين مودم ها ريجستر ميشه و ميتونين استفاده كنين
البته فعلا
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
TD-LTE ایرانسل بسته شبانه نداره . اما میتونی سیمکارت معمولی بذاری بسته شبانه بگیری . کسایی هم که از این روش استفاده کردن گفتن مقداری کاهش سرعت هم با سیم معمولی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین مودم فکر کنم همین باشه :
LTE UE Cat 6 / Carrier Aggregation
LTE B1/3/7/8/20/28/38/40/41
![]()
Last edited by mahan999; 22-02-2017 at 18:58.
باند ۴۲ ۴۳ باید حتما داشته باشه
سعی کن پستای مربوط مودمو تو تاپیک مودم بذاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 22-02-2017 at 19:09.
درسته اشتباهی فکر کردم 42 رو داره . ولی 43 دیگه برای چی؟ 43 میشه 3700
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)