تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 165 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

آره

اینا هم دارن تست میکنن ببینن مردم رو تا چه حد میتونن سوار بشن و صدای کسی درنیاد
    اولا اینترنت 100 گیگشون رو با 60 درصد تخفیف میدادن یک ماه گذشت کردن 50 بعدش کردن 40 الان هم کردن 20 درصد تخفیف
    اینم که از شاتللند
    اگر سرعت آدم فقط 8 مگ باشه در یک روز میتونه این 50 گیگ رو تموم کنه و تا آخر ماه باید دیگه در و دیوار رو نگاه کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

آره فکر کنم یک طرحی دادن تازگیا که 240 گیگ اینترنت 2 ساله به قیمت 24 تومن البته دقیق یادم نیست ولی فکر کنم همچین طرحی بود یعنی تقریبا اینترنت رایگان

اول مشتری رو به تله میندازن و وقتی دیدن به تله افتاده میگن بیا قیمت 10 برابر این قیمت رو بده فقط برای یک ماه

مثل اون مواد فروش هایی که اول جنس مفت میدن بعد که مطمئن شدن طرف معتاد شده میرن رو قیمت و اگر پول نقد رو به موقع ندی ...
    Last edited by aminiwifi; 08-02-2017 at 18:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

انشالا من هم در سال جدید با سرویس دهنده جدید میخوام شروع کنم

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این 50 گیگ 1000 تومن هم نمیرزه چه برسه 10 تومن.

شاتل هم داره گندشو در میاره نه به 5 ترا نه به 50 گیگ. اینقدر نفهم هستن که اول 5 ترابایت میذارن بعدش یهو می کنن 50 گیگ خب هیچکس نمیاد بخره دیگه معلومه.( واقعا اگه کسی بخره .....)

من که گیم دانلود می کنم 50 گیگ رو کجا جا بدم؟ همون شبانه میگیرم ارزونتر در میاد بیشترم میشه دانلود کرد.

بسته های ترافیک تشویقی هم کم مونده دیگه بگن با 5 درصد تخفیف. در حالی که بهترین بسته شون 50 گیگ بود که با 50 درصد میدادن و قیمتش هم خیلی مناسب بود.

البته من قبول دارم که بعضی ها بی رویه دانلود کردن تا جاییکه آخرین بار یادم نیست کی موفق به آپلود شدم. ولی خب یه چیزو مطمئن هستم اینکه چه بچه ها بی رویه دانلود می کردن یا دانلود نمی کردن اینا این محدودیت ها رو اعمال میکردن یعنی برنامه شون هست و اصلا مشتری براشون اهمیت نداره. به همین دلیل هم میگم برای اینکه همگی ما بتونیم استفاده کنیم بهتره درست استفاده کنیم. نه اینکه استفاده کردن ما روی سیاست ها و برنامه های کثیف این شرکت های دزد تاثیری داشته باشه.

5. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

منم بخاطر همین اتفاق دارم تخلیه میکنم ...
    دوستان لطفا شاتل لند نخرید...

Sent from my LT22i using Tapatalk

7. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shape of Despair's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    (Hell (Iran

پيش فرض

این عوضیا کارشون اینه دیگه دارن زمینه رو برای اینترنت من درآوردی و قفس دیجیتال تحت عنوان اینترنت ملی اماده میکنن که دیگه
    کلاً اینترنت رو نابود کنن بره پی کارش.حالا ببین کی گفتم.اینا همش زمینه سازی برای طرح خطرناک اینترنت ملی هست
    ثبت سیم کارت ها،از دور خارج کردن سیم کارت های بی هویت،ایجاد کارت ملی الکترونیکی (که به سرعت هم در حال پیگیریه)
    الزام مردم به دریافت شماره الکترونیکی برای کنترل هر چه بیشتر مردم و نابود کردن هرچه بیشتر اینترنت.هر کسی باید
    برای اتصال به ایتترنت طبق این طرج مسخره و غیر انسانی باید تایید هویت بشه.یعنی از این به بعد کوچکترین حرکتی هر کسی بکته
    که از نظر این آقایون جرمه (همه چی از نظر اینا جرمه | فیلم،نرم افزار،موسیقی،سریال و....) و به راحتی از طریق اون شماره الکترونیکی و مجازی قابل
    پیگیریه این سرعت اضافه کردن و پهنای باند اضافه کردن هم همش رد گم کنیه 100 درصد مطمئن باشید ای ملت که با اجرای این طرج ضد انسانی
    دسترسی به اینترنت به طور کل قطع خواهد شد.اینا میلیارد میلیارد دارن برای محتوای داخلی هزینه میکنن که کل اینترنت رو ببندن.کل دنیا اندازه اینا
    عقل نداشتن کانادا، کره جنوبی که بهترین سرعت ها و شبکه ها رو دارن یعنی دارن اینترنت بی کیفیت به ملتشون میدن.یعنی غقلشون نمیرسید
    به همچین طرح هایی؟؟؟چرا فقط به ذهن کره شمالی و ایران رسید این موضوع؟؟؟؟؟؟؟ با این کار تمام کسب و کارهای اینترنتی به نوعی
    نابود میشه در ایران مخصوصاً متخصصان حوزه وب مثل برنامه نویس ها تمامی وب سایت های کاربردی و جهانی و کسب در امد و کاریابی از کار میوفته

واقعاً انسان شرمش میاد اسم اینجارو بزاره کشور یعنی واقعاً متاسفم...
    Last edited by Shape of Despair; 08-02-2017 at 20:16.

9. 7 کاربر از Shape of Despair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مطمئن باشید کسی که این طرح رو خریداری میکرده زیر 500 گیگ در ماه دانلود نمیکرده . پس قطعا براش صرف نداره این 50 گیگ . لذا بنظرم درصد خرید این طرح ازین به بعد نزدیک صفر بشه .

شاتل لند پارسال رایگان بود نزدیک 4 5 ماه . بعد چند نفر اینجا خودشیرینی کردن رفتن گفتن طرح خوبیه پولیش هم کنید مشکلی نیست به امید اینکه آپلودسنترش دیگه کرش نکنه . بعد مشکل که حل نشد هیچ پولی هم شد ! حالا اون کسایی که اول رفتن خودشیرینی باید جواب بدن .

11. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

برا منم امروز تموم شد واقعا بیخود هست این طرح جدید و تمدبدش نکردم و نمیکنم تا بهتر بشه . امیدوارم شما هم تمدبد نکنید و پول به این مفت خورا ندید /

13. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این عوضیا کارشون اینه دیگه دارن زمینه رو برای اینترنت من درآوردی و قفس دیجیتال تحت عنوان اینترنت ملی اماده میکنن که دیگه
    کلاً اینترنت رو نابود کنن بره پی کارش.حالا ببین کی گفتم.اینا همش زمینه سازی برای طرح خطرناک اینترنت ملی هست
    ثبت سیم کارت ها،از دور خارج کردن سیم کارت های بی هویت،ایجاد کارت ملی الکترونیکی (که به سرعت هم در حال پیگیریه)
    الزام مردم به دریافت شماره الکترونیکی برای کنترل هر چه بیشتر مردم و نابود کردن هرچه بیشتر اینترنت.هر کسی باید
    برای اتصال به ایتترنت طبق این طرج مسخره و غیر انسانی باید تایید هویت بشه.یعنی از این به بعد کوچکترین حرکتی هر کسی بکته
    که از نظر این آقایون جرمه (همه چی از نظر اینا جرمه | فیلم،نرم افزار،موسیقی،سریال و....) و به راحتی از طریق اون شماره الکترونیکی و مجازی قابل
    پیگیریه این سرعت اضافه کردن و پهنای باند اضافه کردن هم همش رد گم کنیه 100 درصد مطمئن باشید ای ملت که با اجرای این طرج ضد انسانی
    دسترسی به اینترنت به طور کل قطع خواهد شد.اینا میلیارد میلیارد دارن برای محتوای داخلی هزینه میکنن که کل اینترنت رو ببندن.کل دنیا اندازه اینا
    عقل نداشتن کانادا، کره جنوبی که بهترین سرعت ها و شبکه ها رو دارن یعنی دارن اینترنت بی کیفیت به ملتشون میدن.یعنی غقلشون نمیرسید
    به همچین طرح هایی؟؟؟چرا فقط به ذهن کره شمالی و ایران رسید این موضوع؟؟؟؟؟؟؟ با این کار تمام کسب و کارهای اینترنتی به نوعی
    نابود میشه در ایران مخصوصاً متخصصان حوزه وب مثل برنامه نویس ها تمامی وب سایت های کاربردی و جهانی و کسب در امد و کاریابی از کار میوفته

واقعاً انسان شرمش میاد اسم اینجارو بزاره کشور یعنی واقعاً متاسفم...
    دادا اگه توانش داشتی واقعا برو فایده نداره اینجا
    این مسائل تمومی نداره هر روز ی نوعش میبینیم یع روزم میبینی کلا نت قطع کرذن گفتن نت داخلی استفاده کنید واقعا چی پیش میاد؟؟ هیچییییی همونطور ک تا الان اتفاقی نیفتاده

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

15. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

شاتل با خر فرض کردن مردم و روشهای فانتزی و الکی داره سعی میکنه این 5000 گیگ رو که که کرده 50 گیگ از دل مردم مثلا درمیاره
    ایمیل زده که یک ماه شاتل لند رو رایگان تمدید کرده
    ما هم رفتیم داخل پنل ببینیم چه خبره
    من شاتل لند رو همین چند روز پیش تمدید کردم و اکثر ماه باقی مونده
    برداشته با نام اینترنت نامحدود ولی فقط 50 گیگ اون هم نه از تاریخی که شاتل لند من تموم میشه بلکه از همین امروز به من فقط 50 گیگ اینترنت داده که از هیچ لحاظی به هیچ درد من نمیخوره که مثلا از دلجویی کنه و من اون 5000 گیگ رو فراموش کنم!
    یعنی آدم رو علنا خر فرض کردن
    امروز ایمیل زده که:
    "
    کاربر گرامی
    با سلام و احترام
    از آنجایی که فراهم آوردن رضایت کاربران و مشتریان عزیز همواره یکی از مهمترین اهداف ما بوده است، طی چند روزه گذشته برای ارتقای کیفیت آپلود سنتر شاتل‌لند و بهبود سرويس دهی به کاربران تغییراتی در زیرساخت های فنی آپلودسنتر شاتل لند ایجاد شد.
    متاسفانه طی انجام این تغییرات سرویس آپلودسنتر در برخی از ساعات برای تعدادی از کاربران با اختلالاتی روبرو شد.
    از این رو ضمن عذرخواهی صمیمانه از شما کاربر گرانقدر، یک ماه بسته رایگان ترافیک نامحدود شاتل‌لند به پاس صبوری و شکیبایی شما تقدیم می شود.
    امید است ارایه خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همچنان یکی از افتخارات ما محسوب شود.
    امور مشتریان شاتل‌لند
    "

17. این کاربر از aminiwifi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •