سلام
من یه برنامه میخوام که کاراییش مثل کار تسک منجر در ویندوز باشه.تا بتونم رو برنامه هایی که فعالند مدیریت داشته باشم
و در صورت ایجاد مشکل بتونم برنامه ها رو ببندم.
سلام
من یه برنامه میخوام که کاراییش مثل کار تسک منجر در ویندوز باشه.تا بتونم رو برنامه هایی که فعالند مدیریت داشته باشم
و در صورت ایجاد مشکل بتونم برنامه ها رو ببندم.
با اجازه حميد جان فقط مي خواستم
اين نرم افزاري كه خودم استفاده مي كنم براي اين دوستمون هم بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ronnie جان. از برنامه TaskMan استفاده كن كه تقربا همين كارو ميكنه.
ميتوني از SeleQ 1.7 به بالا هم استفاده كني كه اين قابليت رو داره.
ولي كار كردن با اينها خيلي سخته.
چون برنامه هاي فعال توي گوشيت اسمها عجيب زياد داره و از طرف ديگر بالاي 90% اونا براي خود سيستم عامل است كه به نظر من بي خيال اين قضيه بشو.
i need the webcam software for sony ericsson it is the kind of you if you send it for me
آقيان محترم من نمي دانم چگونه برنامه هاي crack شده را روي N70 بريزم لطفاً راهنمايي فرماييد در ضمن سايتهايي كه برنامه هاي crack شده را دارن اعلام بفرماييد .
آقا يان محترم لطفاً بنده را نسبت به نصب برنامه هاي crack شده ، بر روي N70 راهنمايي بفرماييد و همچنين بنده را با سايت هايي كه برنامه هاي crack شده در آنها است آشنا فرماييد.
سلام... دمتان گرم بابت سایتتان...
برنامه ای میخواستم برای 6630 که یه چیزی مثل ToDo باشه یا Calendar. در کل یک برنامه مدیریت کار و بار روزانه که قابلیتهایش از برنامه های خود نوکیا بیشتر باشه و در ضمن اگر اطلاعاتشو یه جوری با Outlook بشه Synchronize کرد که خیلی بهتره...
اگر چیزی سراغ دارین بذارین....![]()
سلام دوستان
من یه برنامه برای 6630 می خوام که بتونم پیکچر مسیج تو گوشی بسازم و بفرستم.اگه کسی از دوستان همچین برنلمه ای سراغ داره ممنون می شم کمکم کنه
با تشکر
سلام ...نوشته شده توسط Programer
دوست عزيز متاسفانه گوشي 6630 قابليت ارسال پيكچر با مسيج رو نداره . .
شما فقط پيكچر مسيجي رو كه برات ميفرستند .. رو ميتوني براي كس ديگري بفرستي ..![]()
![]()
سلام:
من يه برنامه wma playerبراي 7610 ميخوام خسته شدم ازبس گشتم.يكي دانلود كردم رار بود نصب نميشه.يكمي رودترلطف كنن بهتره.ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)