سلام دوستان من یه مشکلی دارم جدید وقتی در بازی ها هستم یا حتی در صفحه Desktop کامپیوتر مانیتور به مدت 0.5 ثانیه حدودا به سرعت بال بال میزنه و درست میشه مدل مانیتور ال سی دی 19 اینج اسوس با رزولوشن 1440 900 , و رفرش ریت 60هرتز
سلام دوستان من یه مشکلی دارم جدید وقتی در بازی ها هستم یا حتی در صفحه Desktop کامپیوتر مانیتور به مدت 0.5 ثانیه حدودا به سرعت بال بال میزنه و درست میشه مدل مانیتور ال سی دی 19 اینج اسوس با رزولوشن 1440 900 , و رفرش ریت 60هرتز
Last edited by MARSHAL_AOL; 06-03-2014 at 10:00.
اول با یک مانیتور دیکه سیستم رو تست کنید اگه بازم اینطوری بود مشکل یا از درایور گرافیک است یا تنظیمات ریزولیشن و رفرش ریت که باید کمتر شه یا از دمای بالای قطعات و خود گرافیک است
تشکر مانیتور دیگه ای در دست رس نیست و اینکه این مشکل زمان وقوع خاصی نداره و باید حداقل 2- 3 روز یه مانیتور دستم باشه که مقدور نیست رزولیشن رفرش ریت هم همیشه 60 بوده درست هست دمای کارت گرافیک مناسب هست
اما درمورد کارت و درایورش نمیدونم
کارتم gigabyte radeon 270x هست که 1 ماهه خریدم این کارت خیلی جدیده شاید مشکل داشته باشه درایورش
درایور هم اخرین نسخه رسمی رو دارم دیگه نمیدونم :(
مانیتورم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MARSHAL_AOL; 06-03-2014 at 18:12.
سلام دوستان من یه مانیتور 20 اینچ الجی دارم(E2041) ای ای دی هستش خطوط سایت ها اگه یه کم دقت کنم لرزش داره البته تو بعضی از قسمت های
متن این لرزش دیده میشه لطفا راهنمایی کنید.(سیستم من کارت گرافیک نداره و از گرافیک مجتمع سی پی یو استفاده میکنه).
Last edited by masooyan; 10-03-2014 at 20:59.
سلام
ویندوز من ایکس پی بود که سون نصب کردم
از وقتی سون نصب کردم دور کادر مشکی هست
این مشکل فقط با کابل HDMI اینطوریه
با کابل vga صفحه رو تمام نشون میده
رزلوشن 1920-1080 هست
مانیتور BX2485 هست
پیشاپیش سپاس از راهنمایی هاتون
این هم تصویر مانیتور که حاشیه هاش مشکی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروود.
دوستان من یک کارت گرافیک دارم که فقط خروجی DVI-D و HDMI داره و مانیتور من هم فقط از VGA پشتیبانی میکنه. بنده از تبدیل DVI-D به VGA استفاده میکنم ولی مانیتور چیزی رو نمیشناسه و پیغام وصل نبودن کابل رو نشون میده.
آیا این قضیه راه حلی داره یا باید به فکر مانیتور باشم ؟
اینهم تبدیلی هستش که بنده استفاده میکنم.
![]()
سلام دوستان من مانیتور سونی دارم مدل 2006 هست الان خود به خود سیاه شود تصویر بد از بررسی ها مانیتور که اول روشن می کنی نصویر قشنگ میاد بهد 2 ثانیه بد میره چراغ روشن بودن هست مشکل از مانیتور هست چشه خرجش زیاده ؟ ممنون راهنمایی کنید
سلام من مانیتور ال جی دارم 17 t725b. وقتی سیستم روشن میزارم برای یه مدتی مثل دانلود شبانه متقابش مانیتور رو خاموش میکنم.بعد که مانیتور روشن میکنم.هی چیزی روی صفحه نمیاد و حتما باید سیستم رو ری استارت کنم.از امروز هم که وقتی سیستم رو روشن میکنم مانیتور چیزی نشون نداد بعدش که سیستم رو ری استارت کردم درست شد.چراغ جلو روشن میشه.بعدش اون 2تا صدای تقه رو میده بعدش هیچ.
سلام
من مانیتور samsung 1931 bw دارم، چند وقتی هست که یک صدای سوت از مانیتور میاد و بعد از چند ثانیه قطع میشه و هی مرتب تکرار میشه.
صدای سوت شدید نیست اما شنیده میشه و باعث اذیت هست.
اشکال از کجاست؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)