فکر کنم اگر کسی رو بلاک کنی
عکس پروفایلت واسش میره و می نویسه خیلی وقت پیش آنلاین شده
1 تیک هم بیشتر نمی خوره
فکر کنم اگر کسی رو بلاک کنی
عکس پروفایلت واسش میره و می نویسه خیلی وقت پیش آنلاین شده
1 تیک هم بیشتر نمی خوره
تبلیغ کانال
خدایی مثل قارچ فقط کانال رشد می شه . به امید اینکه پول بگیرن برای تبلیغات .. همین منصور قیامت که روزی روزگاری در فوروم پرشین تولز بود حالا داره جارو می کنه پول ها رو از طریق کانالش گیزمیز
درود
چطور میشه عکس ها و فیلم خلاصه هر چی که از تلگرام دانلود میشه رو مستقیم تو حافظه جانبی گوشی ذخیره کرد؟؟؟
ممنون
تا اونجا که میدونم نمیشه ... مگر اینکه با استفاده از اپلیکیشن های خاصی کل نرم افزار رو منتقل کنید به حافظه جانبی. تست نکردم ولی فکر میکنم اگر بشه این تنها راهه... اپلیکیشن هایی مثل App2SD.
خب دوتا تیک نمیخوره پیغامش و میفهمه که بهتون نرسیده. همینطور عکس پروفایلتون رو بهش نشون نمیده و مینویسه last seen long time ago.
ممنون
واسه اینکه خودم بخوام گوشی رو فلش کنم( ریست فاکتوری آموزشش به چه صورته؟
- - - Updated - - -
Last edited by غول مرحله اخر; 07-09-2016 at 17:58.
دوستان چند روز پیش یک ربات پیام داد تو تلگرام جالب بود که به اسم یوزر خودم بودم. مثلا اگر یورزم Ali بود Ali_Bot پیام داد.این دیگه چه صیغه ای.
این تاپیک فقط مربوط به مسایل تلگرام است سوالتونو در انجمن اندروید و گوشی ها مطرح کنید!!!
دوستان من یه مشکلی جدیدا توی تلگرام دارم اونم اینه که کانتکت های توی تلگرامم رو به اسم شماره ای که توی گوشیم ذخیر کردم نشون نمیده و به اسم Display nameی که خود کانتکت هام ذخیره کردن نشون میده. برای همین هم پیدا کردنشون برام سخت شده. پاک کردم دویاره نصب کردم درست نشده. لاگ آف لاگین کردم نشده. میشه بگید چطوری میشه حلش کرد؟؟؟
سلام ...
ببخشید وقتی کسی رو از مخاطبین تلگرامم حذف کنم طرف متوجه میشه؟ در دو حالت:
1-شخص تو مخاطبین گوشیش شماره تلگرامی من و داشته باشه؟
2- // // // نداشته باشه ؟
سلام جدیدا من چیزی رو متوجه شدم که حس میکنم طرف میتونه بفهمه
اولا این رو بگم که اصلا شماره رو حذف کنیذ براش پیغام نمیبره که طرف رو حذف کردی
اما من یه بار خواستم شماره یکی رو به گروه اضافه کنم ولی تلگرام قبول نکرد چون گفت فقط اونایی رو میتونی به گروه اضافه کنی که اونم شماره تو رو داشته باشه
پس اگر دوستتون که شماره اش رو حذف کردید خواست شما رو به گروه اضافه کنه نمیتونه و اونوقت میفهمه که شما شماره اش رو ندارید!!
البته من سابقه ریپورت بودن دارم شاید چون ریپورت بودم قبلا بهم اجازه نداده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)