تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 266 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز. علت این اختلاف ، در دمای پردازنده و 4 هسته ،این هست که نرم افزار ، دمای پردازنده رو از بایوس و دمای هسته ها رو از خود پردازنده می خونه و اصلأ نمی شه گفت که کدوم درستند ، چون ممکنه که هیچ کدوم درست نباشند ، بهتره این جور بگم که عددی که ذکر می شه ، دقیقأ سانتی گراد نیست ، بلکه این عدد ، از اختلافش با یک دمایی به نام tj max بدست می اد . و این اختلاف نباد از 30 کمتر بشه ، و البته بایوس هم دمایی رو اعلام می کنه که نسبتأ به سانتی گراد واقعی نزدیک تره.
    اگر متوجه نشدی بیشتر توضیح بدم.
    دوست عزيز اگه در اين مورد بيشتر توضيح بدي خيلي عاليه . چون فكر كنم اكثر بچه ها اين مشكلات رو دارند .
    اگه در مودر چيپ مانيتورينگ هم چيزي ميدوني لطفا بگو چون يكي از دوستان ميگفت كه بايوس هم دما رو ااز اين چيپ ميخونه.
    با تشكر

2. این کاربر از hamid2006gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حدود دما رو میتونید از همین نرم افزار ها بگیرید !

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام
    من Q6600 رو فرکانس رو گذاشتم روی 310 و در واقع تا 2.80 اور کردم و ولتاژ رو هم گذاشتم روی 1.3 ...حالا این طوری الان پایداره یا ولتاژ رو به 1.26 تغییر بدم؟/

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من Q6600 رو فرکانس رو گذاشتم روی 310 و در واقع تا 2.80 اور کردم و ولتاژ رو هم گذاشتم روی 1.3 ...حالا این طوری الان پایداره یا ولتاژ رو به 1.26 تغییر بدم؟/
    بالا میاد با این ولتاژ ؟ اگه اومد یک تستی بگیرید معلوم میشه !
    1.26 خیلی کم میشه ! فکر کنم با 1.3 چیزی نشه !

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بالا میاد با این ولتاژ ؟ اگه اومد یک تستی بگیرید معلوم میشه !
    1.26 خیلی کم میشه ! فکر کنم با 1.3 چیزی نشه !
    من Cpu-z رو که اجرا میکنم خودش ولتاژ رو 1.26 میزنه
    فک کنم 1.3 زیاد باشه. نه؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من Cpu-z رو که اجرا میکنم خودش ولتاژ رو 1.26 میزنه
    فک کنم 1.3 زیاد باشه. نه؟
    سلام. با نرم افزار ارتوس و روی ولتاژ 1.26 ، یک ساعت تست بگیر (روی small fft) اگه پایدار بود که هیچی و ولی اگه نبود ولتاژ رو روی 3 بزار. کلأ ولتاژ 3 هم مقدار زیادی نیست و کاملأ معقوله.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزيز اگه در اين مورد بيشتر توضيح بدي خيلي عاليه . چون فكر كنم اكثر بچه ها اين مشكلات رو دارند .
    اگه در مودر چيپ مانيتورينگ هم چيزي ميدوني لطفا بگو چون يكي از دوستان ميگفت كه بايوس هم دما رو ااز اين چيپ ميخونه.
    با تشكر
    سلام.
    کلأ تمام کسانی که با دما سرو کار دارند ، با این مشکل رو برو هستند . و تا جایی که من می دونم اورکلاکر های حرفه ای ، از یک حسگر بیرونی دقیق برای محاسبه ی دما استفاده می کنند تا خیالشون از صحت دمایی که بایوس می ده راحت بشه .
    کلأ درون پردازنده ، سنسور هایی وجود داره که دما رو بر حسب tjfunction اندازه گیری می کنند و یک tj max هم وجود داره که بیشترین میزان tj هست و نرم افزار های مانیتورینگ دما ، مثل core temp , real temp ، میزان فاصله دما رو تا این tjmax اندازه گیری و بیان می کند و دمای اعلامی اون ها قابل اعتماد تره. البته در استفاده از این نرم افزار ها باید به این نکته توجه کنید که این اختلاف نباید از 25 درجه کمتر بشه. و البته بایوس هم دما رو طوری نشون می ده که ، دما به مقیاس درجه ی سانتی گراد نزدیک تر باشه. (البته باید بگم که بعضی از نسخه های بایوس هم خطا دارند و برای همین همیشه نمی شه که به دمای اعلامی بایوس تکیه کرد) مثلأ وقتی نرم افزار realtemp ، دمای پردازنده رو 80 اعلام می کنه و tjmax رو 105 ، که اختلاف می شه 25 ، در اون زمان بایوس اگه سالم باشه ، باید بیشترین دمای مجاز پردازنده رو نشون بده.
    مثلأ من خودم 8200 دارم و زمانی که نرم افزار اختلاف دما رو 25 نشون می ده ، بایوس دمای پردازنده رو 70 نشون می ده. البته در این زمان نرم افزار دما رو 80 نشون می ده.
    پس می شه نتیجه گرفت که نرم افزار ها درست کار می کنند و فقط کاربر باید استفاده ی درست از اون ها رو بلد باشه.
    سایر نرم افزار ها هم مثل everest , pcwizard و ............ هم دما رو از بایوس می خونند.
    کلأ اون قطعه ای که به چیپ مانیتورینگ مشهوره ، کارش این هست که سیگنال ها رو از سنسور های مختلف بگیره و اون رو به شکلی که ما بتونیم بفهمیم تبدیل کنه ، مثل تمام دما ها ، سرعت فن ها و دمای هارد و ................ که این چیپ یک رابط بین سخت افزار و نرم افزار هست.
    البته من فکر می کنم که بایوس دما رو خودش می خونه و چیپ های مانیتورینگ ، در این زمینه دخالتی ندارند .
    Last edited by alborz_k; 20-09-2008 at 23:39.

9. 3 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

با سلام به اساتید اور

من قبلاً هم پست زدم اما کسی منو راهنمایی نکرد عکس رو ببینید:

روی این فرکانس فقط میتونم ویندوز رو لود کنم اما تست هر نرم افزاری که بگذارم سیستم هنگ میکنه
    و از این بالاتر هم اصلاً جوابگو نیست یعنی فرکانس بالاتر بدم رمهای سیستم بالاتر از 190 مگاهرتز قبول نمیکنه
    نظر خودتون رو بگید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام به اساتید اور

من قبلاً هم پست زدم اما کسی منو راهنمایی نکرد عکس رو ببینید:

روی این فرکانس فقط میتونم ویندوز رو لود کنم اما تست هر نرم افزاری که بگذارم سیستم هنگ میکنه
    و از این بالاتر هم اصلاً جوابگو نیست یعنی فرکانس بالاتر بدم رمهای سیستم بالاتر از 190 مگاهرتز قبول نمیکنه
    نظر خودتون رو بگید ممنون میشم
    سلام. بهتره فرکانس ht رو کم کنی تا سیستم پایدار بشه. البته ولتاژ پردازنده بسیار بالاست. سعی کن که کمش کنی.
    وضعیت دما چه طوره؟
    فرکانس پردازنده رو تا 2700 کم کن و بعد با ارتوس ، نیم ساعت تست بگیر ببین پایدار می شه و یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

سلام. بهتره فرکانس ht رو کم کنی تا سیستم پایدار بشه. البته ولتاژ پردازنده بسیار بالاست. سعی کن که کمش کنی.
    وضعیت دما چه طوره؟
    فرکانس پردازنده رو تا 2700 کم کن و بعد با ارتوس ، نیم ساعت تست بگیر ببین پایدار می شه و یا نه.
    متشکرم من ضریب HT فابریک پردازنده روی 1000 هست من اون رو از 5* روی 3* میگذارم همیشه که برای این پردازنده ها AMD بهترین گزینه هست
    الان که روی 864 هست تا 1000 خیلی جا داره ولی باز هم روی 2* میگذارم تا ببینم چی میشه روی فرکانس 2800mhz سیستم پایداره و 1 ساعت هم تست گرفتم اما میخوام بالاتر پایدار نگه دارم
    مشکل اصلی من دمای چیپ هست که در فرکانس 2800 تا 65 درجه هم بالا میره پردازنده با توجه به فن Zalman که دارم از 50 عبور نمیکنه
    باز هم منتظر راهنمایی شما هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •