توی چه لیگی هستید؟ من خودم کریستال سه هستم،خیلی راضیم چند روز بود وضع خراب بود کلا ولی الان عالیه فقط سه تا سیصد تایی پشت هم زدم
توی چه لیگی هستید؟ من خودم کریستال سه هستم،خیلی راضیم چند روز بود وضع خراب بود کلا ولی الان عالیه فقط سه تا سیصد تایی پشت هم زدم
اقا ما با همت فراوان و در عرض 24 ساعت و با تعداد جام پایین ( 1100-1300 ) و با کمک رقیب های نابغه ! بلاخره کینگ رو گرفتیم . اما میبینم ارزش نداره برم لول دوش کنم چون زورش زیاد اضافه نمیشه . به نظرتون لول دوش کنم یا اکسیر رو نگه دارم واس هوگ لول دو ؟
نگاه کنید به لول پنج برسونید کینگو قابلیت جدید میگیره پس در نهایت باید بالاتر ببرین
حالا باید ببینید چی در اولویته ولی مهم اینه که لابراتوری اصلا بیکار نباشه زمانی که نیروی دیگه ای جز مینیون و هوگ گذاشتین اپ بشه میتونین دارک جمع کنید و بربرکینگ بذارین
البته اینم بگم هوگ یکو دو به درد نمیخوره و نیروی کاربردی نیست
در کل همه رو ببرین بالا
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من الان کریستال 2 هستم ولی سه بودم وضعم خیلی خوب شده بود با تاون حال 7!
ممنون . آخه دیدم توی کلن وار ها خیلی از جنگ هایی که با دراگون به زور دو ستاره میشه ، با هوگ مثل آب خوردن سه ستاره میشه![]()
اینم وضعیت من حدود 30 روزه شروع کردم بازی رو
اساتید ممنون میشم در مورد چیدمانمو و چه چیزایی رو آپ کنمو و ..... نظر و راهنمایی بدید
راستی اگه کلنی هم میشناسید خوب باشه معرفی کنید هر کلنی میرم یا دعوا میشه یا اکتیو نیستن
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by DJ_EBI; 09-03-2015 at 00:44.
اون لول بالا ها اینطوره وگرنه لول پایین دراگ سه میکنه
تازه هوگ بره رو جیانت بمب پرپر میشه ولی جیانت بمبی برای دراگ نداریم که یدفعه همه پودر بشن
اقا سعید... اون X چیه اون گوشه؟
x mode که میگن اینه؟ خطر نداره عایا نصب کردنش (بن شدنو اینا) ؟ برا وار هم کار میکنه؟
یه توضیحی بدین ممنون میشم
بالاخره پس از ارور های فراوان xmode رو نصب کردم![]()
بله اقا Xmod عه![]()
والا فعلا که خبری نیست امیدوار هستیم هم که خبری نشه
ایکس مود یه پلاگین رباتیک هست برای اجرای اتوماتیک بعضی از دستورات بازی - به این شکل که سرچ کردنه اتوماتیک داره برای مقدار لوتی که شما در برنامه ثبت کردین و اتک تست به حریف تو وار و کسی که میخواید بهش ریونج کنید و یا حتی مپ خودتون . کلا برای صرفه جویی در وقت و بحث آموزشی تو نحوه ی اتک خیلی مفیده البته اگه مسئله ساز نشه بعدا .
اررور چرا ؟ شما روی اندروید نصب کردی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)