تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 473 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

در آغاز فعالیت 2hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام گوشی w800 کلا اکثر sony ericsoon ها روی هندز فری بلوث آهنگ پخش نمی کنند و فقط هنگام صحبت کردن روی هندزفری صدا می آید و این عیب بزرگی به نظر من است
    حال با برنامه ای یا دستکاری در گوشی می توان این عیب را بر طرف کرد و بتوان با هندزفری بلوتوث آهنگ گوش داد
    اگر چنین کاری می توان کرد مرا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آیا کیفیت گوشی K750 ساخت کشور های مختلف خیلی با هم فرق داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه samdeath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آیا کیفیت گوشی K750 ساخت کشور های مختلف خیلی با هم فرق داره ؟

تو ایران سری K غیر از ساخت چین فکر نکنم چیز دیگه ای بتونی پیدا کنی
    در ضمن هر چیزی که تو چین تولید میشه آشغال نیست

داره خودمونی میشه alibeigi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من با k750i یه مشکلی دارم
    وقتی روی موزیک یا زنگ گزینه بیشتر را انتخاب می کنم و بعد فایل به عنوان گوشی ریست می شود؟

داره خودمونی میشه Amir_5693's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یه مشکل با k750i داشتم.
    دکمه ی سمت راست بالا(درست زیر lcd) به صورت پیش فرض روی (live!cas) تنظیم است و تعویض هم نمی شود.
    و مورد دیگه هم روی صفحه ی اصلی عبارت (welcom! ready to resive..........) همیشه وجود دارد. راهی برای رفع آن هست یا نه؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یه کلام بگم خیالتو راحت کنم...قاب اصل با غیر اصل فرقش زمین تا اسمونه...اصلا تابلو هستش...خیالت راحت..اگه یه بار قاب فانتزی(غیر اصل)رو دیده باشی کاملا متوجه تفاوت هاش می شی...درباره ی تفاوت هاش جاهای زیادی بحث شده دیگه دوباره گویی نمی کنم یه سرچ کوچولو کن ایشاالله به جوابت می رسی
    ممنونم مصطفي خان ولي اون قابها كه ميگي ميدونم تابلو هستش ولي قاب فابريكيم دو نوع داريم كه يه سريش حديد 13 تا 16 تومن هستش و يه سريشم بالاي 20 هزار تومنه اونجوري كه قيمت كردم و خود مغازه دار گفت قاب 14 هزار تومني اصل نيستش قاب اصل 25 هزار تومن ماله كا 750 ميگفت تازه

داره خودمونی میشه Amir_5693's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

2

من یه مشکل با k750i داشتم.
    دکمه ی سمت راست بالا(درست زیر lcd) به صورت پیش فرض روی (live!cas) تنظیم است و تعویض هم نمی شود.
    و مورد دیگه هم روی صفحه ی اصلی عبارت (welcom! ready to resive..........) همیشه وجود دارد. راهی برای رفع آن هست یا نه؟
    می شه لطفا جواب بدین منتظرم مرسی

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا هر كسي ميره گوشي ميخره سريال اصل نيستش حتما فاكتور مهر و امضا شده بگيره نگه داره نيرو انتظامي داره جمع ميكنه به عنوان گوشي دزدي. گوشيهاي غير اصل ارزون شده هيچ تضميني هم نميكنن

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام من با k750i یه مشکلی دارم
    وقتی روی موزیک یا زنگ گزینه بیشتر را انتخاب می کنم و بعد فایل به عنوان گوشی ریست می شود؟
    گوشی کا 750 روی حالت فارسی با بعضی تمها این مشکل رو داره. چاره ای نیست یا باید بسازی باهاش یا تم رو عوض کنی یا بیخیال فارسی بشی.

در حالت اینگلیسی این مشکل نیست. ضمنا برای اختصاص اهنگ به شخص خاص از قسمت تنظیمات مخاطبین انجامش بده

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنونم مصطفي خان ولي اون قابها كه ميگي ميدونم تابلو هستش ولي قاب فابريكيم دو نوع داريم كه يه سريش حديد 13 تا 16 تومن هستش و يه سريشم بالاي 20 هزار تومنه اونجوري كه قيمت كردم و خود مغازه دار گفت قاب 14 هزار تومني اصل نيستش قاب اصل 25 هزار تومن ماله كا 750 ميگفت تازه
    یعنی اون قاب فابریک 14 تومنی تابلو نیست؟!! جنسش چه جوریه ارزش تعویض داره یا نه

یا مث همون 3 تومنی ها درپیته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •