تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 122 از 181 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

داور کرنر اعلام نکرد پس نظرش این بوده که پای بازیکن آرژانتینی به توپ برخورد نکرده!
    من بعدش رو به خاطر ندارم که چه چیزی اعلام کرده ولی اگر کرنر اعلام نکرده باشه یعنی به نظرش اومده که در کل "قصد" بازیکن آرژانتینی، "خطا" کردن نبوده.

اگر ویدئوها رو مشاهده کنید، بازیکن آرژانتینی به سوی توپ هدف میره و نه پاهای بازیکن ایرانی و احتمالاً داور به این موضوع دقت بیشتری کرده.

در هر صورت، با توجه به اینکه بازیکن آرژانتینی به سوی توپ هدف رفته و قبل از سرنگون شدن بازیکن ایرانی، پاش به توپ هم "خورده"، تصمیم داور درباره ی "خطا نبودن" آن صحنه رو میشه صحیح دونست و ادعاها در این رابطه قابل پذیرش به نظرم نخواهند بود.

ولی شاید بشه گفت که داور در نگرفتن کرنر اشتباه کرده؛ شاید به خاطر پیچیدگی موقعیت و زجه زدن های فراوان بازیکنان ایرانی، حواسش پرت شده فراموش کرده! یا شاید هم متوجه اینکه پای آرژانتینی به توپ خورده نشده و بیشتر توجه ـش به سوی نحوه ی عملکرد بازیکن آرژانتینی و هدف پاهاش بوده و نه ادامه ی راه توپ.

در هر صورت به نظرم ارزش این حجم از رفتارهای ناشایست از سوی ایرانیان رو نداره. نهایتش میشه گفت که داور در نگرفتن کرنر اشتباه کرده و باقی مسائل رو نمیشه روشون دست گذاشت.

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

در اینکه دیشب همه بازیکنا عالی بودند هیچ شکی نیست ..
    علیرضا حقیقی در دو صحنه فوق العاده بود اما انصافا دفاع تیم اصلا نذاشت حقیقی به دردسر خاصی بیفته و یکم دیگه زیادی دارند نقش حقیقی رو پر رنگ میکنند در رسانه ها . انصافا کل تیم عالی بود و حقیقی به نظرم متوسط بود چون توپهایی هم به سمتش اومد جز تک به تک دقیقا در مسیر مستقیمش قرار داشت که دفعش بسیار سادست برای دروازه بانها .
    لطفا دوستان به حرفهام نپرید فقط قصد گفتن واقعیتی که از بازی دیشب دیدم رو داشتم

اوه اوه میلاد جان انصافاً با این حرفت کاملاً موافق نیستم.
    شما برو نیمۀ اول رو نگاه کن. در چند مورد (شاید 5-6 بار) دفاع وسط ها و یکی دوبار هم نکونام نتونستن ضربۀ سر رو بزنن و در حقیقت بازیکنهای آرژانتین بدون مزاحم و کاملاً آزاد ضربه زدن که البته خوشبختانه 3-4 تاش از بالای دروازه بیرون رفت و یدونش هم یادمه از سمت چپ حقیقی با ارتفاع کم رفت بیرون. و اون تک به تک که از هیگواین گرفت در نیمۀ اول و اون ضربۀ آگرو که دست مخالف گرفت هم فراموش نکنیم.
    تو نیمۀ دوم و مخصوصاً آخرای بازی دفاع ما بهتر کار کرد و با وجود چند واکنش خوب، حقیقی رو به نمایش آورد و چند تا توپ رو بیجهت با یه ژست خاص و پای باز رو هوا مشت کرد (از اینا که من سوپر منم و فلان ). در واقع من موافقم که نباید دیگه خیلی اونو بزرگ کنیم ولی مخالفم که دفاع های ما تمام توپ ها رو زدن.

++

در مورد دوستی هم که میگه "اون صحنه پنالتی نبود چون توپ رو زد" باید بگم دوست عزیز اینطوری نیست که چون دفاع توپ رو زده خطا نباشه. در واقع اگر مسیر تکل و حرکت دفاع و زاویه قرار گیری توپ، مهاجم و مدافع طوری باشه که عملاً در راه زدن توپ برخورد با بازیکن اجتناب ناپذیر باشه یا به عبارت دیگه هزینۀ زدن توپ، قطعاً زدن بازیکن هم باشه این صحنه خطاست. یعنی زدن توپ بدون زدن بازیکن میسر نباشه. و این اصلاً به اون معنی نیست که هر دفاعی که پس از زدن توپ در شرایط عادی خورد به فوروارد اون صحنه خطا باشه. حتی اگه قبول کنیم که در مرحلۀ اول زابالتا با نک پاش توپ رو زده، دژاگه هنوز اجازه داره که با توپ بازی کنه (و همین قصد رو هم داشت چون توپ در یک متریش بود و ضربۀ وارد شده به توپ اون رو خیلی دور نکرد) در اون صحنه زابالتا با هردو پا پاهای دژاگه رو قفل میکنه و شانس بازی رو ازش میگیره که بی تردید پنالتیست. این ماجراش دقیقاً مثل ماجرای هند میمونه که گاهی میبینم دوستان میگن فلانی تعادل نداشت پس هند نیست در حالی که وزن عمد بودن از تعادل نداشتن بیشتره یعنی در هر شرایطی (فاصله کم یا زیاد، بسته بودن یا باز بودن دست، داشتن یا نداشتن تعادل و ... ) اگر عمد باشه 100% هند هست. در واقع این رابطۀ تناسبیش میشه "زدن توپ به قیمت برخورد قطعی با بازیکن/ صحنۀ مشکوک به پنالتی" مساویست با "عمد در هند/ صحنۀ مشکوک به هند". و نمونه های دیگه از قوانین دیگه. این البته دو نکته داره. یک اینکه داور باید صحنه رو ببینه تا بتونه قانون رو اجرا کنه. دوم اینکه وقتی دید تفسیر درست از قانون بکنه. داور صرب صحنه رو دیده ولی حالا خواسته یا ناخواسته (که نمونه های فراوان نادیده گرفتن خطاهای آرژانتینی ها و برخورد دوگانه در کارت دادن وزن ناخواسته رو بیبشتر میکنه) تفیر اشتباهی کرده.

جدا از این مسائل من از نوشتۀ ایشون اینطور برداشت کردن که رفتن قوانین رو جایی خوندن ولی مصداقش رو درک نکردن و البته باید برن و نظر این همه سایت ورزشی، خبرنگاران و کارشناسان زبده در سراسر دنیا که هیچ تعصبی هم رو تیم ما ندارن رو بخونن که 100% پنالتی دونستن قضیه رو.
    توصیه دوستانۀ من به دوستمون اینه که قصد نداشته باشن در هر شرایطی و به هر قیمتی مخالف جریان آب شنا کنن (هر چند بعضی جاها واقعاً لازمه لازمه). در واقع من به جملۀ توی امضای ایشون اعتقاد دارم ولی این نباید به یه عادت و پیش فرض عملکرد ما تبدیل بشه.
    Last edited by powerslave; 23-06-2014 at 04:08.

3. 9 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

“میلوراد مازیچ” داور صربستانی بازی ایران و آرژانتین پس از انتقادات مردم ایران از او عبارات زشتی را در صفحه فیس‌بوک خود درج کرده است. وی در بخشی خطاب به منتقدان ایرانی‌اش که در صفحه فیس‌بوکش اشتباهاتش را به او متذکر شده بودند نوشت: لعنت به همه شماها.

به گزارش انتخاب، وی افزود: من قدرت دارم و شماها ندارید، کاری خواهم کرد که برزیل پیروز جام جهانی شود. این داور صربستانی در بخش دیگری به کنایه نوشته است که قول می‌دهم که دمار از روزگار کشوری که شماها بگویید دربیاورم.

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

“میلوراد مازیچ” داور صربستانی بازی ایران و آرژانتین پس از انتقادات مردم ایران از او عبارات زشتی را در صفحه فیس‌بوک خود درج کرده است. وی در بخشی خطاب به منتقدان ایرانی‌اش که در صفحه فیس‌بوکش اشتباهاتش را به او متذکر شده بودند نوشت: لعنت به همه شماها.

به گزارش انتخاب، وی افزود: من قدرت دارم و شماها ندارید، کاری خواهم کرد که برزیل پیروز جام جهانی شود. این داور صربستانی در بخش دیگری به کنایه نوشته است که قول می‌دهم که دمار از روزگار کشوری که شماها بگویید دربیاورم.
    میگن اون صفحه فیسبوک خودش نیست! بعدم خودش هیچ وقت همچین حرفی نمی زنه ! داور کورمکوری

6. 7 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

برو عمو اون هیچ غلطی نمی تواند بکند بیاداینجا تا بترکونمش اثلا برزیل ازقبل هم میخوان قهرمانش کونن اینوهمه می دونستن اگه راست میگه قدرت داره اسپانیا روقهرمان کنه کور کور چلاق ذلیل دورود برهمه ایرانیان اصلا این داورلیاقت عبارات زشت هم نداره
    Last edited by امید رض; 23-06-2014 at 08:37.

8. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

من بعدش رو به خاطر ندارم که چه چیزی اعلام کرده ولی اگر کرنر اعلام نکرده باشه یعنی به نظرش اومده که در کل "قصد" بازیکن آرژانتینی، "خطا" کردن نبوده.

اگر ویدئوها رو مشاهده کنید، بازیکن آرژانتینی به سوی توپ هدف میره و نه پاهای بازیکن ایرانی و احتمالاً داور به این موضوع دقت بیشتری کرده.

در هر صورت، با توجه به اینکه بازیکن آرژانتینی به سوی توپ هدف رفته و قبل از سرنگون شدن بازیکن ایرانی، پاش به توپ هم "خورده"، تصمیم داور درباره ی "خطا نبودن" آن صحنه رو میشه صحیح دونست و ادعاها در این رابطه قابل پذیرش به نظرم نخواهند بود.

ولی شاید بشه گفت که داور در نگرفتن کرنر اشتباه کرده؛ شاید به خاطر پیچیدگی موقعیت و زجه زدن های فراوان بازیکنان ایرانی، حواسش پرت شده فراموش کرده! یا شاید هم متوجه اینکه پای آرژانتینی به توپ خورده نشده و بیشتر توجه ـش به سوی نحوه ی عملکرد بازیکن آرژانتینی و هدف پاهاش بوده و نه ادامه ی راه توپ.

در هر صورت به نظرم ارزش این حجم از رفتارهای ناشایست از سوی ایرانیان رو نداره. نهایتش میشه گفت که داور در نگرفتن کرنر اشتباه کرده و باقی مسائل رو نمیشه روشون دست گذاشت.
    آقا خدائیش میفهمی چی داری میگی؟ میگی اول توپ رو زد بعدش بازکن مارو. ( مثل تراکتور پاشو شخم زد ). بعد یهو یکی میگه اگه راست میگی پس چرا کرنر نگرفت؟ میگی بچم استرس داشت یادش رفت کرنر بگیره!
    طبق قوانین داوری اگر تعادل بازیکن مهاجم پا به توپ رو در محوطه جریمه بهم بزنی پنالتی هستش و اگر توپ رو هم اول نزده باشی و فقط پای مهاجم رو بزنی کارت قرمز هم داره. دیگه چرا صغرا کبری میچینیم!
    کاملا در تصاویر مشخصه که هم توپ رو نزد و هم جفت پای اشکان رو زد پس هم پنالتی بود و هم کارت قرمز داشت. مساله این بود که داور بی انصاف جرات نداشت همچین کاری رو بر علیه آرژانتین انجام بده و اگه کاستاریکا بود بابای مدافع رو هم اخراج میکرد.

10. 6 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

به نظرم کی روش بهترین گزینه برای مربیگری که پایه فوتبال ما رو میسازه و کشورمون رو سربلند میکنه .

این همه اختلاص و فساد سه هزارملیارد تومنی میکنن حال بیان 1/100000000000000000000 رو بدن به کی روش که کشورمون رو به این مرحله رسونده .

با تمدید قرار داد او و ماندن او در ایران سطح لیگ های باشگاهی مون هم بالا میره !!!!!!!

حتی با تمدید قرار داد او جام جهانی بعدی شکست ناپذیر میشیم ...

12. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یکی از تیترهای امروز روزنامه گل :

ارجمند: اگر از گاز و نفت پول کرش را ندهند، همت عالی جمع می کنیم

14. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میگن اون صفحه فیسبوک خودش نیست! بعدم خودش هیچ وقت همچین حرفی نمی زنه ! داور کورمکوری
    من صفحه‌ی داور رو وقتی هنوز ۵۰۰ تا لایک داشت دیدم....
    اخرین استاتوسش این بود که:
    من اهل پرتغال و طرفدار تیم ملی پرتغال هستم و این صفحه رو درست کردم تا نفرت خودم به داور رو نشون بدم...!! ....

ولی ایرانی ها رفتن و فحش بارون کردن(تو یکساعت ۷۰۰۰ تا لایک گرفت صفحه! ....
    و اون یارو هم دید ماها فحش های بهتری میدیم، همینجوری داستان رو شارژ کرد که بیشتر فحش داده بشه به جناب داور! ....

16. 6 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

من صفحه‌ی داور رو وقتی هنوز ۵۰۰ تا لایک داشت دیدم....
    اخرین استاتوسش این بود که:
    من اهل پرتغال و طرفدار تیم ملی پرتغال هستم و این صفحه رو درست کردم تا نفرت خودم به داور رو نشون بدم...!! ....

ولی ایرانی ها رفتن و فحش بارون کردن(تو یکساعت ۷۰۰۰ تا لایک گرفت صفحه! ....
    و اون یارو هم دید ماها فحش های بهتری میدیم، همینجوری داستان رو شارژ کرد که بیشتر فحش داده بشه به جناب داور! ....
    درسته این صفحه برای داور نیست

18. این کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •