جوان سیستم همین نیست که پیش پله برقیه؟
راصد که تعرفه هاش خیلی گرونه
رفاتک هر گیگ رو چند میده؟
جوان سیستم همین نیست که پیش پله برقیه؟
راصد که تعرفه هاش خیلی گرونه
رفاتک هر گیگ رو چند میده؟
نه اون آرمان سیستمه.
شما بری اونجا شک نکن راحت پیداش میکنی.تو گوگل هم سایت داره جوان سیستم.سرچ کن تو گوگل.
رفاتک توی سرویس ۲مگ هرگیگش ۹ تومان میشه.
------------------------------------
کدوم منطقه هستید؟
در حال حاضر منازل صنایع فولاد هستیم
اما شاید چند روز اینده رفتیم زیتون
میگم اگر airgrid بهتره پس چرا شما واسه خودتون نانوبیم خریدید؟![]()
Last edited by sh@y@n; 02-10-2014 at 12:31.
این سوال بار اول نیست ازم پرسیده میشه
من نانو بیم 400 رو توی سایت دیوار دست دوم خریدم
دست دومی که فقط 1 ماه کار کرده بود. قیمتشم 300 بود به بصرفه بود
اما اگر بخوام نو بخرم قطعا Airgrid 27 رو میخرم
شما باید یه رادیویی بخری که پس فردا خونتون هر جایی رفت خیالت راحت باشه که رادیو قوی داری
========================================
صنایع فولاد راصد فعاله
سایت جوان سیستم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی رادیو رو تهیه میکنید ؟
3g ایرانسل - شهرک نفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش جان سرعتش خوبه اما ساعت دانلود رایگان نداره و هر جایی آنتن نمیده
اون مشکل حل شد .تیک اتوماتیک همیشه باید باشه (توی رادیوی من اینطوریه ) و بعد از انتخاب دکل روی بیشترین مثدار باید باشه تا خودش اتوماتیک تنظیم کنه ولی اگه مقدارش رو تغییر بدم روی همون مقداری که بهش گفتم میمونه الان روی 6 مگ هست و تیک اتوماتیک هم فعاله . .فکر کنم اینا باگ دارن.
================================================== ========================
پس معلوم نیست چه جوری میبنده .ارش که میگه 3 برابر هستن منم که 128 گرفتم 3 برابر بود ولی احتمال میدم 1 مگ تا 4 مگ رو 1.5 برابر گذاشته باشن .اگر سه برابر بود خیلی خوب میشد 4مگ میگرفتم 12 مگ میداد![]()
24 گیگ ماهیانه با سرعت 2-5 مگ فقط 10 تومن از کدوم شرکت می تونی بگیری؟ همین فرقی با رایگان نداره
![]()
داداش یزار ادرس سر راست بهت بدم .شما درب فرعی بازار بزرگ رو که بلدی ؟ همون جا که سرنبش یه عینک فروشی هست و اتوبوسا هستن بعدش هم چند تا مغازه دوربین مدار بسته و فتوکپی و ... .همون ردیف رو کمی میری جلو تا به جوان سیستم برسی .حدودا روبروی بانک سپه هست .بانک سپه هم که در امتداد همون درب فرعی بازار بزرگه.
یعنی رفاتک صنایع فولاد پوشش نداره؟
راصد تعرفه هاش گرونه به نظرم
احتمالا تا اخر هفته اینده تهیه کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)