چه تايپيك جالبي تمام كاربران مشهدي پي سي ورد گويي در اين تايپيك گرد هم امده اند
خوب اساتيد اگر ممكن است كمي هم مرا در جريان چون و چند اين تايپيك قرار بدهند ....
![]()
چه تايپيك جالبي تمام كاربران مشهدي پي سي ورد گويي در اين تايپيك گرد هم امده اند
خوب اساتيد اگر ممكن است كمي هم مرا در جريان چون و چند اين تايپيك قرار بدهند ....
![]()
سلام خيلي ممنون که اومدي اينجا
والا اينجا اينطوريه که بچهها با هم هماهنگي ميکنن و يه روز مشخص تو يه جاي مشخص قرار ميزارن و همو ميبيننو و خلاصه کلي کارا تو قرارها ميکنن.سوال ديگهاي بود درخدمتيم
![]()
نوید چطوری ؟ یادی از ما نمیکنی؟!
بابا جمعتون که جمعه !
خوش بحالتون!
امین موکوشمت!
این مهندس طرقه کجا رفته؟؟!!
كنكور اگه تموم شده قرار بزاريد
خب بچهها نظراتونو راجع به روزا بگين که يک روز که همه ميتونستن بيان قرار بزاريم:
منتظر ياري شبزتون هستم!
خوب فكر كنم بايد يكي ازصبح هاي جمعه هارو انتخاب كنيم.
خب سلام بچهها من از اکمروز عهد کردم نذارم اين تاپيک بره صفحه دوم............شماهام منو کمک کنين.......
خب در مورد قرار،با جمعه همين هفته يعني 15م ماه موافقيد؟اگه پايين که هماهنگ کنم همرو و علني اعلام کنم تو تاپيک؟
من با اين هفته موافقم
خب اينم يه نقل قول براي دوستان مشهديمون که يکم کنجکاو شده بودن...توجه داشته باشين فقط براي اطلاع رساني نه بحث و اين حرفابه نقل از شيردل_(Breaveheart):
سلام به دوستان مشهدي گلم ، همينطور که احتمالا مطلع باشيد يک کاربري از پي سي با ساختن يک ايدي دخترانه و فرستادن پيام به من قصد تخريب چهره من را داشت ، که البته بي اطلاعي اينجانب مزيد بر علت شده و منجر شد که جواب پيام اين فرد را بصورت منطقي بدهم و ابن کاربر در يک حرکت تخريب کارانه پيام خصوصي ها رو در يک تاپيک عمومي قرار داد و حتي در اين امر هيچ ملاحظه اي روا نداشت که ميتوان به جا به جا کردن ترتيب پيام ها و ... اشاره نمود (طوري که به هر کس اين موضوع تلقين ميشد که شيردل گرفته براي اون خانوم پيام فرستاده و ... ).
برام جالب بود حتي دوستاني بهم پيام زدن که براي شخصي مثل من که حتي نسبت به اينکه اسم دختري در اد ليست ياهو ام باشد حساس بوده و ... چرا اين اتفاق افتاده است . لذا اين پيام رو براي روشن شدن موضوع به شما دوستان گرامي تقديم مينمايم .
در اخر با اينکه هويت اون فرد برايم تا حدي روشن شده بازم هم سکوت اختيار ميکنم ، و موضوع را در قرار ملاقات بعدي به اطلاعتان ميرسانم.
موفق باشيد![]()
![]()
Last edited by navid_mansour; 02-07-2007 at 15:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)