محمد تو صدای هردوی این هارو شنیدی که میگی ؟ ... البته من 635 میگیرم که از نظر کیفیت با 630 فرقی نداره !
محمد تو صدای هردوی این هارو شنیدی که میگی ؟ ... البته من 635 میگیرم که از نظر کیفیت با 630 فرقی نداره !
سلام
دوستام من یه ایرفون Sony MDR EX300 دارم واسه فروش کاملا سالم واقعا در حد نو و 88/12/17 خریدم.
قیمت هم 55 هزار تومن هست. دوستانی که مایل به خریدش هستن پیغام خصوصی بدن.
سيمور جان سوني Ex35 و كريتيو Ep650 و Ep630 رو به ترتيب قيمت؟ و نمره(از 10) ميدي؟
جان كلام كدام رو توصيه ميكني؟
اوه اوه اوه ... شرمنده منو عفو کن قاطی کرده بودم منظوره من ep650 بود !
به خدا قاطی کردم
من 650 دارم 30 تومن هم قیمتشه و همه چیزایی که گفته بودم منظورم با 650 بود ... من هم اینو داشتم هم 630 که بنظرم این 650 صداش معقول تر هستش
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
والا ممد جان من فکرک کردم تو بازه ای که گفتم اینو پیشنهاد کردی ... بازه30 تا 40 ..
اخه تو اون پست هم که گفتی من چیزی ندیدم ...
حالا در هر صورت دمت گرم احتمالا من درست متوجه نشدم ...
من بودجم به این نمیرسه![]()
Last edited by mamad gonzo; 20-04-2010 at 18:03.
چرا میخوای بفروشی اش؟
نه - انقدرها هم شما اشتباه نکردی... در واقع من پشت گرمی ام حرف اون دوستمون بود و البته دوست دیگه ای که در پ.خ می گفت همین 40 تومن این رو دیده... وگرنه من اغلب قیمت رو فقط عددی اعلام می کنم که خودم از فروشنده شنیده باشم...
با توجه به اینکه منظورمون از 10 با در نظر گرفتن رابطه بین هزینه/کیفیت هستش (یعنی 10 واسه هدفون های این رده ، با 10 مثلاً مدلهای چند صد هزار تومنی فرق داره)
من EX35 رو 8.5 میدم... 630 رو 8 (چون نسبت به قیمتش می ارزه) و 650 رو 7.5 (نسبت به افزایش قیمتش، افزایش کیفیتش رو اونقدر نمی بینم) ...
در نظر بگیر که این برداشت برای هر فرد دیگه میتونه متفاوت باشه و ضمناً تحت تاثیر نوع موسیقی ای که فرد گوش میده هم هست.
بله --- هر سه تا رو! (بعد از تصحیح رفیقمون)
//
اساساً نباید فرقی احساس باشه، هرچند من احساس می کنم 635 قدری زیرتره (این مساله و تفاوت های ریزی که بین ایندو مدل احساس کرده ام رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخون)
سلام رفیقچرا میخوای بفروشی اش؟
یه ultimate ears superfi 5 گرفتم این بلااستفاده مونده. والا مشکلی نداره و منم راضی بودم ازش.
به بچه های انجمن 52 هم میدم.
ممنون من اخر 630 رو گرفتم و از نظر باس و ... هم مطلوب بود ! ...
شرمنده من فکر کردم منظورت منم ...
اقا یه پیشنهاد من ممد هستم سیمور هم محمد
630 هم به عنوان یه هدفون کمکی (hd555) به نظرم واسه 5/6 ماه خوبه ...
ولی من که 2 ماهه نابودش کردم
دوستان این ایرفون رو 47 هم میتونم بدم.سلام
دوستام من یه ایرفون Sony MDR EX300 دارم واسه فروش کاملا سالم واقعا در حد نو و 88/12/17 خریدم.
قیمت هم 55 هزار تومن هست. دوستانی که مایل به خریدش هستن پیغام خصوصی بدن.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)