تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 278 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

شما که میگید باتری ایشون %6 ضعیف شده برای منم همین عدد رو نشون میده.درصورتی که من طبق فرمایشات شما از باتری استفاده کردم.جریان چیه؟
    صفحه نمایشت چطوره؟ از زاویه ها.

2. این کاربر از monaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم . معمولا توی لپ تاپا دمای سی پی یو و کارت گرافیک که میره بالا ، به همون اندازه مادربورد هم میره ؟ یعنی وقتی سی پی یو 70 درجس ، مادربورد 70 درجه معقوله ؟ در مورد همین لپ تاپ میگم
    بعد یه صدایی هست دی وی دی درایور وقتی کار میکنه یه موقع هایی میده ، فکر کنم صدای تکون خوردن اون لنزس ، باید متوجه شده باشید چی میگم ، عقب و جلو میره انگار ، این طبیعیه دیگه ؟
    Last edited by Acceleration; 01-02-2014 at 20:19.

4. این کاربر از Acceleration بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

[QUOTE=monaj;8089437]در مورد باتری حق با شما بود. لامپ که خاموش بود تازه متوجه شدم روشن و سبز خیلی کمرنگه.
    ولی این عکسی که از زاویه صفحه نمایش انداختم. به اون خط تیره عمودی بالای آرم دقت کنید. دو تا کمرنگ تر هم دو طرفش قرار داره که تو عکس خوب دیده نمیشه. (البته فقط در زاویه ها دیده میشه):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من امروز یه ویدیو تماشا کردم از نقص در صفحه IPS در یکی از محصولات سونی سری فلیپ، تو ویدیو یه سایه بزرگی رو نشون میداد که وقتی لپ تاپو به حالت تبلت می گرفت و زاویه نمایش رو با بالا پایین کردن لپ تاپ، تغییر میداد، سایه در راستای محور عمودی جابجا میشد. مشابه همین سایه توی عکس.
    Last edited by mehdisad; 01-02-2014 at 20:55.

6. 2 کاربر از mehdisad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

[QUOTE=mehdisad;8090827]

من امروز یه ویدیو تماشا کردم از نقص در صفحه IPS در یکی از محصولات سونی سری فلیپ، تو ویدیو یه سایه بزرگی رو نشون میداد که وقتی لپ تاپو به حالت تبلت می گرفت و زاویه نمایش رو با بالا پایین کردن لپ تاپ، تغییر میداد، سایه در راستای محور عمودی جابجا میشد.
    این نقص در لپتاپ من غیرعادیه. چون در لپتاپ بقیه دوستان وجود نداشت. خودمم هم مال یکی را امروز دیدم، اینطوری نبود. در ضمن خطهای تیره اش مکانشون ثابته و با حرکت دادن لپتاپ، جابجا نمیشدند. پس مشکلی تو صفحه لپتاپ من وجود داره. تازه این تو عکسه و خیلی واضح نشون نمیده. وقتی لپتاپ را از نزدیک ببینی خیلی بدتره.
    Last edited by monaj; 01-02-2014 at 20:57.

8. 2 کاربر از monaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

باطری لپ تاپ من هم از همون روزای اول رو 5% بود و تا 7% هم رفت ولی با کالیبره اومد رو 2% ، سعی کنید هر یک ماه یکبار باطری رو کالیبره کنید تا عمرش افزایش پیدا کنه ولی به هر حال این نوع باطری ها عمر مشخصی دارند و خراب شدنشون بعد از یکی دو سال اجتناب تاپذیره

10. این کاربر از i!i!i! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان عزیز ازتون خواهش میکنم مشکلات این لپ تاپ رو بهم بگین
    قصد خرید دارم تا چند روزه دیگه میخوام با مشکلاتش اشنا بشم
    بسیار سپاس گذارم

12. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظرتان برای این لپ تاپ نیازی به کول پد هست؟
    کسی درباره کول پد نظری داره؟
    کول پد های ماکروسافت چطور هستند؟
    راستی همراه این لپ تاپ در جعبه چیا هستند؟

14. 2 کاربر از The master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان عزیز ازتون خواهش میکنم مشکلات این لپ تاپ رو بهم بگین
    قصد خرید دارم تا چند روزه دیگه میخوام با مشکلاتش اشنا بشم
    بسیار سپاس گذارم
    خیلی از نظرات در اینجا تابحال گفته شده که بیشتر جنبه ی نظرات شخصی و یا در موارد نادری مشکلات سخت افزاری دستگاه بوده و لذا بطور کل قابل ارجاع و تعمیم به کل نیست
    تنها ایراد واقعی و تخصصی که بشه به این دستگاه نسبت داشت نداشتن اسلات برای mSATA SSD هست و بس. در رویووی این دستگاه هم در بخش مزایا و معایب (بخش های Pro و Contra و زیرش What we would like to see در رویوی مرجع این لپتاپ) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تنها به همین ایرادی که گفتم اشاره شده. مزایا هم صدای کم باوجود داشتن دو فن و کیفیت بالاست. فقط موقع خرید هول هولکی عمل نکنید و خوب نمایشگر دستگاه و سایر سخت افزارها رو چک کنید تا مشکلی مشابه غیر یکنواختی توزیع نور نمایشگر که در بالا دیده شد برای شما هم نباشه. یک CD وزندوز لایو همراهتون باشه تا اگر سراغ دستگاه بدون ویندوز رفتید باهاش بوت شده و هم درایور CD رو چک کنید و هم کیفیت نمایشگر رو.

به نظرتان برای این لپ تاپ نیازی به کول پد هست؟
    کسی درباره کول پد نظری داره؟
    کول پد های ماکروسافت چطور هستند؟
    راستی همراه این لپ تاپ در جعبه چیا هستند؟
    اگر دائم در حال نقل و انتقال و سفر هستید که چندان نیازی نیست اما اگر در مکان ثابتی قرار میدید باید بدونید وجود کولپد شکیل و مناسب مثل DeepCool N8 چیز خوبیه. چون از یکسو در فصول گرم و در حالت اجرای طولانی مدت برنامه های سنگین نیاز به خنک کنندگی بیشتر معمولا حس میشه و از طرفی وجود یک کول پد مناسب که ارتفاع کافی از سطح میز داشته باشه حتی در فصول سرد و حالت بیکاری سیستم که فن کول پد خاموشه خودش باعث ورود کمتر غبار و پرزهای محیطی بداخل دستگاه میشه چون باعث میشه بطور مستقیم روی میز یا سطوح غبارگرفته نذارید

16. 3 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگر اینجوری باشه که عالیه
    اخه من بین v3-772 , y510p,ge60 , n550 مونده بودم که هر کدوم واسه خودش کلی مشکل داشتن
    اکثر استفاده من گیم و دیدن فیلم و تایپ کردن زیاده
    پس کمتر داغ کردن و کیفیت عالی صفحه نمایش و همچنین صفحه کلید و تاچ پد خیلی واسم مهمه
    که با اینکه گرافیکش کمی از بقیه ضعیف تره ولی با توجه به داشتن کلی مزایا میتونه گزینه اصلیم باشه
    ............
    چند مورد دیگه هم هست
    ایا موقع بازی کردن خیلی داغ میکنه یا در حد نرماله؟
    کیفیت بدنه اش فکر کنم خیلی باید عالی باشه درسته؟
    بین صفحه مات و براقش که لمسی میشه موندم, من که با لمسیش کاری ندارم و نیازم نمیشه و مشکلم بازتابه نوره فکر کنم صفحه ماتش بهتره اره؟
    میگن یه مدل هست که گرافیکش 760 هستش ایا این مدل تو ایران میادش؟
    البته همین هم شاید کارم رو راه بندازه
    خلاصه تا هفته دیگه که قصد خرید دارم میخوام بهترین انتخاب رو داشتم
    چونکه اصلا خوشایند نیست بعد از خرج کردن 4 میلیون پول بی زبون با یه خرید بد مثه چی شیمون بشم

18. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان از کجا باید بفهمم که IPS داره یا نه؟ لپ تاپ الان رسیده دستم ولی روی جعبش هیچی نزده IPS،ولی به نظر خودم زاویه دیدش زیاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •