تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 249 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر لازم باشد نام دلالان را به همه می‌گویم

رویانیان: به دلالان هشدار می‌دهم در ماجرای پدیده اردبیل ورود نکنند

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: به دلالان هشدار می دهم در ماجرای قرارداد پرسپولیس با پدیده 9 ساله فوتبال اردبیل ورود نکنند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان در مورد سنگ اندازی برخی افراد در بستن قرارداد پرسپولیس با پدیده 9 ساله اردبیلی، گفت: پس از توافق باشگاه پرسپولیس با خانواده بازیکن 9 ساله اردبیلی و همچنین مدیر باشگاه ایرانیان اردبیل یکی دو دلال و یک مربی رده فوتبال پایه وارد این موضوع شده و در حال ایجاد اخلال هستند.
    وی تأکید کرد: بنده شدیدا به این آقایان هشدار می دهم که مراقب رفتارها و کارهای خود باشند چراکه تمامی اقدامات آنها از سوی ما ردیابی شده و می دانیم که آنها دست به چه تحرکاتی زده اند و چگونه می خواهند در این زمینه مشکلاتی را ایجاد کنند. بدون تعارف در این باره کوتاه نمی آیم و به این دلال ها هشدار می دهم دست از این رفتارها برداشته و مراقب کارهایشان باشند. اگر لازم باشد اقدامات این آقایان و نامشان را به همه خواهم گفت.

بنازم به این اقتدار

2. 8 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نیلسون: 6 خروج بدی داشت
    ماهینی: 6
    بنگر: 8.5
    حسینی: 8.5
    نورمحمدی: 5
    کفشگری: 6
    نوری: 3
    خلعتبری: 3 همش غلت میخوره تو زمین
    صادقیان: 8.5
    عالیشاه: 7
    سید صالحی: 8
    رضایی: 6
    علی عسگر: 6

4. 3 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این سیستم به درد وقتی میخوره که با تیمای دفاعی مطلق مثل فجر بازی داریم وگرنه جلو تیمای هجومی این ترکیبو بچینیم که الفاتحه
    نه اینجوری نیست
    موقع دفاع با اضافه شدن یکی از هافبکهای هجومی به هافبک دفاعی به راحتی تبدیل میشه به همون 4.2.3.1
    علاوه بر این حتما که نباید با این سیستم بازی کنیم سیستم بازی رو کادر فنی تعیین میکنه و بس
    همینکه مقابل یه تیم دفاعی مثل فجر تونستیم تغییر سیستم بدیم نشونه خوبی هست

6. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يادداشتي از پژمان جمشيدي درباره سريال پژمان

سه سالي مي شود که ايده "پژمان" حوالي ذهنم مي چرخيد. سه سال يعني دقيقا روزهايي که از فوتبال يا حداقل سطح اول آن کنار رفتم. اين يکي خيلي زود اتفاق مي افتد. از ستاره بودن تا از نظرها دور شدن، راه زيادي نيست. چشمت را که باز کني، مي بيني ديگر دور و برت آنقدر شلوغ نيست. سر نخواستنت دعواست. انگار نه انگار که زماني پرسپوليس يا حتي تيم ملي بودي.

به گزارش ورزش سه ، پژمان جمشيدي به تازگي در سريالي که از شبکه سه سيما پخش خواهد شد بازي کرده است . متن زير يادداشتي است که پژمان جمشيدي در اختيار ورزش سه قرار داده و حرف هايش را با مردم گفته است .

من، پژمان جمشيدي مثل خيلي هاي ديگر همه اينها را به چشم ديده ام. رسيدن به آخر خط. پايان يک عشق خالص. بعد از بيست سال. از روزهايي که براي خودت مثل مجتبي محرمي، اسطوره داشتي و مي ساختي تا همين چند سال آخري فوتبال. "پژمان" يکي از همين هاست. بخواهي يا نخواهي دوره ات تمام مي شود. همه آن احساسات دوست داشتني. نهايتا بايد خاطراتت را قاب کني بزني به ديوار. از اين بيشتر چيزي نصيبت نخواهد شد. روزهاي فراموشي خيلي زود از راه مي رسند.

اين کابوس همه ماست. فوتباليست هاي ديروز، امروز و البته فردا. ايده را همان سه سال پيش به پيمان قاسم خاني دوست داشتني گفتم. آبان ماه پارسال بود که پيمان خبر داد شبکه سه قصه را پسنديده. از ته دل خوشحال شدم. مخصوصا وقتي شنيدم محسن چگيني عزيز قرار است فيلم را بسازد. سروش صحت هم شد کارگردان. با بچه هاي گروه غريبه نيستم. سالهاست هفته اي يک شب دور هم جمع مي شويم و فوتبال بازي مي کنيم. آنها هم پژمان را خوب مي شناسند. يعني نه فقط من، که کاراکتر همين "پژماني" که از همين فردا شب روي آنتن شبکه سه مي رود. خسته، عصبي و کلافه در آخر خط شهرت. پيمان گفته بود که نقش اول "پژمان" را بايد يک فوتباليست بازي کند. يک روز هم به من گفت "بهتر است خودت بازي کني، به من اعتماد کن". من هم اعتماد کرده ام. به برادران قاسم خاني که خيلي خيلي قبولشان دارم. ممنون همه شان هستم. از همه بازيگراني که اجازه دادند من در کنارشان باشم. ادعايي نيست که کار من هم بازيگري نيست. من همان پژمان جمشيدي سابقم. عشق فوتبال با همان احساسات داغ قديمي. فوتبال همه زندگي من است. شايد حتي چيزي بيش از زندگي. کاش "پژمان" کمي ما را ياد فوتباليست هاي به آخر خط رسيده بياندازد که کمي بيشتر حواسمان به آنها باشد.اين همه چيزي است که من و احتمالا همه گروه، آن را مي خواهد.

با احترام به همه قديمي هاي فوتبال و طرفدارانش اعم از آبي و قرمز و اهالي محترم هنر که بودن در کنار آنها هميشه باعث افتخار من است، اين کار را تقديم مي کنم به همه اسطوره هاي دوران کودکي ام که در قلب من هرگز فراموش نخواهد شد. دوستتان دارم.

پژمان جمشيدي - مهر 1392

8. 9 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نیلسون: 5
    بنگر: 9
    حسینی: 8
    نورمحمدی: 4
    کفشگری: 6
    نوری: 3
    خلعتبری: 6
    * صادقیان: 8
    عالیشاه: 5
    سید صالحی: 7
    رضایی:3
    علی عسگر: 5

======

بعد هفته حاشیه برد سختی بود .
    توی نیم فصل یه بازیساز بگیریم تیم از خلا وسط زمین نچات پیدا میکنه

نخودیهای تیم مث همیشه ضعیف بازی کردن .

10. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بعد هفته حاشیه برد سختی بود .
    توی نیم فصل یه بازیساز بگیریم تیم از خلا وسط زمین نچات پیدا میکنه

نخودیهای تیم مث همیشه ضعیف بازی کردن .
    سلام داش مجتبی
    چند وقتی نبودی سرمونو بریدن دادا

خیلی خوب میشه اگه نیم فصل یه هافبک دونده و طراح بگیریم اما واقعا گزینه داخلی خیلی کمه و گزینه خارجی هم خوبش سخت گیر میاد

12. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

نیلسون: 6
    بنگر: 7
    حسینی: 7
    نورمحمدی: 5
    کفشگری: 8
    نوری: 5
    خلعتبری: 5
    صادقیان: 7
    عالیشاه: 6
    سید صالحی: 7
    رضایی: 6
    علی عسگر: 6

14. 3 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

چهار "استعداد ناب" فوتبال اردبیل در پرسپولیس

صمد نوتاش، رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل با اشاره به قرارداد چهار بازیکن مستعد فوتبال اردبیل در رده سنی پایه با باشگاه پرسپولیس تهران گفت: با رایزنی‌ها و صحبت‌های انجام شده با رویانیان و باشگاه پرسپولیس قرار است هفته آینده با سفری که مدیر‌عامل باشگاه پرسپولیس به اردبیل انجام می‌دهد قرار‌داد این چهار بازیکن با باشگاه پرسپولیس به امضا رسیده و این بازیکنان مستعد در آکادمی فوتبال پرسپولیس پرورش پیدا کنند. وی با بیان اینکه یکی از این بازیکنان مستعد، امیر حسین حاجی‌زاده است و در کنار آن سه استعداد ناب فوتبال این استان که توسط استعداد‌یاب‌های ما در قالب مدارس فوتبال شناسایی شدند، حضور دارند، خاطر نشان کرد: این بازیکنان در گروه سنی نونهالان و زیر 12 ساله‌ها هستند که اگر جذب باشگاه‌های توانمند و مستعدی چون پرسپولیس و استقلال شوند، بهتر می‌توانند مراحل رشد را طی کنند.نوتاش با یادآوری اینکه ما شرایط خاصی را در فوتبال اردبیل در این سال‌ها شاهد بودیم، به طوری که در آستانه معرفی نسل سوم فوتبال اردبیل به کشور هستیم، اضافه کرد: ما در نسل اول شاهد معرفی فوتبالیست‌هایی همچون علی دایی بودیم که امروز افتخار جهان و ایران و اردبیل است که به عنوان آقای گل جهان شهرت یافته است.
    رییس هیات فوتبال استان اردبیل نسل دوم را نسل کریم انصاری‌فردها و شیروندها توصیف کرد و ادامه داد: ما هم اکنون در حال معرفی نسل سوم فوتبال هستیم که استعدادهایی همچون امیر حسین حاجی‌زاده و اخوان را می‌توان نام برد.نوتاش ادامه داد: امیدواریم پرورش‌یافتگان این نسل در سطح باشگاه‌های بین‌المللی و جهانی درخشش داشته باشند و بتوانند برای کشور و این استان افتخار بیافرینند.وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره فعالیت مدارس متعدد فوتبال استان گفت: در این مدارس فوتبال مستعدترین نیروها شناسایی شده و معرفی می‌شوند اما آنچه که قابل توجه است اینکه اردبیل امروز به کارخانه بازیکن‌سازی تبدیل شده است که امیدواریم با همراهی مسئولان و توجه ویژه به گروه‌های سنی پایه در رشته‌های مختلف به ویژه فوتبال بتوانیم اهدافمان را در این باب محقق کنیم.
    منبع : ایسنا

16. 5 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

چهار "استعداد ناب" فوتبال اردبیل در پرسپولیس

صمد نوتاش، رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل با اشاره به قرارداد چهار بازیکن مستعد فوتبال اردبیل در رده سنی پایه با باشگاه پرسپولیس تهران گفت: با رایزنی‌ها و صحبت‌های انجام شده با رویانیان و باشگاه پرسپولیس قرار است هفته آینده با سفری که مدیر‌عامل باشگاه پرسپولیس به اردبیل انجام می‌دهد قرار‌داد این چهار بازیکن با باشگاه پرسپولیس به امضا رسیده و این بازیکنان مستعد در آکادمی فوتبال پرسپولیس پرورش پیدا کنند. وی با بیان اینکه یکی از این بازیکنان مستعد، امیر حسین حاجی‌زاده است و در کنار آن سه استعداد ناب فوتبال این استان که توسط استعداد‌یاب‌های ما در قالب مدارس فوتبال شناسایی شدند، حضور دارند، خاطر نشان کرد: این بازیکنان در گروه سنی نونهالان و زیر 12 ساله‌ها هستند که اگر جذب باشگاه‌های توانمند و مستعدی چون پرسپولیس و استقلال شوند، بهتر می‌توانند مراحل رشد را طی کنند.نوتاش با یادآوری اینکه ما شرایط خاصی را در فوتبال اردبیل در این سال‌ها شاهد بودیم، به طوری که در آستانه معرفی نسل سوم فوتبال اردبیل به کشور هستیم، اضافه کرد: ما در نسل اول شاهد معرفی فوتبالیست‌هایی همچون علی دایی بودیم که امروز افتخار جهان و ایران و اردبیل است که به عنوان آقای گل جهان شهرت یافته است.
    رییس هیات فوتبال استان اردبیل نسل دوم را نسل کریم انصاری‌فردها و شیروندها توصیف کرد و ادامه داد: ما هم اکنون در حال معرفی نسل سوم فوتبال هستیم که استعدادهایی همچون امیر حسین حاجی‌زاده و اخوان را می‌توان نام برد.نوتاش ادامه داد: امیدواریم پرورش‌یافتگان این نسل در سطح باشگاه‌های بین‌المللی و جهانی درخشش داشته باشند و بتوانند برای کشور و این استان افتخار بیافرینند.وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره فعالیت مدارس متعدد فوتبال استان گفت: در این مدارس فوتبال مستعدترین نیروها شناسایی شده و معرفی می‌شوند اما آنچه که قابل توجه است اینکه اردبیل امروز به کارخانه بازیکن‌سازی تبدیل شده است که امیدواریم با همراهی مسئولان و توجه ویژه به گروه‌های سنی پایه در رشته‌های مختلف به ویژه فوتبال بتوانیم اهدافمان را در این باب محقق کنیم.
    منبع : ایسنا
    خدا کنه ، حداقل تو پرسپولیس به یه جایگاه خوبی برسن و بعد ترنسفر بشن ، چون الان خیلی از جوونایی که میبینیم تو تیم های دیگه دارن خوب کار میکنن از همین پایه های پرسپولیس و استقلال رشد کردن .

نمونش ، مهدی بایرامی بازیکن گسترش فولاد تبریز که میگفت تو پرسپولیس بوده ، یا یعقوب کریمی که تو استقلال بود . چرا باید این هارو از دست بدیم ؟

18. 8 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

پرسپولیس حسن‌آباد قم را گلباران کرد!

سایت هواداران پرسپولیس: تیم فوتبال پرسپولیس حریف تدارکاتی اش را گلباران کرد. سرخپوشان تهران از ساعت 16/10 در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم امید حسن آباد قم رفتند که در پایان با نتیجه 11 بر 1 به برتری رسیدند. گلهای پرسپولیس را در این دیدار هادی نوروزی در دقیقه 3 و 90 از روی نقطه پنالتی، یونس شاکری در دقایق 6، 17 و 86، غلامرضا رضایی در دقیقه 8، میلاد غریبی در دقیقه 12، محمد عباسزاده در دقایق 46، 75، 80 و 83 به ثمر رساندند.

* گلهای زیبای محمد عباس زاده اندک هواداران حاضر در درفشی فر را به وجد آورده بود.
    * حمیدرضا فرزانه سرمربی تیم لیگ یکی شهرداری بندرعباس برای دیدار با علی دایی به درفشی فر آمده بود.
    * در نیمه دوم محمد عباس زاده و امیر عابدزاده، به جای غلامرضا رضایی و رضا محمدی وارد زمین شدند.
    * کارمند بانک تجارت بیمارستان کسری داوری این دیدار را بر عهده داشت.
    * بازیکنان تیم حسن آباد در پایان مسابقه با انجام حرکات ورزشی و کششی بدنهای خود را سرد کردند.
    * مهرداد پولادی قبل از ترک درفشی فر جلسه ای را با علی دایی برگزاری کرد.
    * رضا محمدی و امیر عابدزاده، پس از پایان مسابقه زیر نظر غلامپور تمرینات ویژه انجام دادند.

20. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •