تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 302 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

رونالدو: من حرفم را در زمين مي‌زنم

کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، اعلام کرد هت تريکش در ديدار مقابل سوسيه داد، پاسخي به صحبت هاي اخير سپ بلاتر، رئيس فيفا بود.

رئيس فيفا به تازگي اعلام کرد که ستاره پرتغالي وقت زيادي را صرف موهايش مي کند و گفت که ترجيح مي دهد توپ طلا به مسي برسد.

رونالدو در پاسخ گفته بود که رسيدن توپ طلا به مسي در چهار سال اخير، به دليل چنين نگاهي در فيفاست اما اکنون اعلام کرد مي خواهد به اين ماجرا پايان بدهد و دست يابي به توپ طلا را کم اهميت دانست.

به گزارش گل، او به خبرنگاران گفت:" من توانايي هايم را در زمين نشان دادم. نمي خواهم بيش از اين صحبت کنم. من تنها به کمک کردن به تيم و رسيدن به پيروزي فکر مي کنم. نمي خواهم در مورد توپ طلا صحبت کنم. من پاسخم را در زمين دادم. بقيه چيزها دست من نيست و اهميتي هم براي من ندارد."

رونالدو همچنين اعلام کرد که رفته رفته هماهنگي بيشتري با گرت بيل، ستاره جديد رئال، پيدا مي کند:" من درک بهتري از بازي بيل پيدا کرده ام؛ او هم رفته رفته در تيم بهتر جا مي افتد و خيلي خوب بازي کرد. من ارتباط خيلي خوبي با او، کريم و دي ماريا دارم.

بازي خيلي خوبي بود. در نيمه اول خيلي خوب بازي کرديم. ما زود به گل رسيديم و اين کار را آسان تر کرد.

من به خاطر گل هايي که زدم، خيلي خوشحالم. يک ضرب ديدگي داشتم اما با کمي فداکاري توانستم بازي کنم."

منبع: ورزش3

2. 6 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کارلتو : کلمه ای برای توصیف رونالدو نمی توانم پیدا کنم
    کریس رکورد تعداد گلهای از روی ضربات ایستگاهی در لالیگا رو شکوند. رکورد در اختیار رونالدینهو بود.

4. 12 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رونالدو و 19 هت تریک در لالیگا و20 گل از روی ضربات ایستگاهی

ستاره پرتغالی تنها 3 هت تریک دیگر تا پیشی گرفتن از رکورد ساررا و دی استفانو فاصله دارد. او درگلزنی از روی ضربات ایستگاهی از رکورد19 گلی که رونالدینیو برای بارسا زده بود پیشی گرفته
    سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در هر بازی به رکوردشکنی هایش ادامه می دهد. عملا در اکثر بازیهای اخیر همواره صحبت های متعددی درمورد شکستن رکورد فوتبالیست های بزرگ دنیا توسط ستاره پرتغالی به گوش می رسد.
    کریس با هت تریکی که مقابل رئال سوسیداد انجام داد، به نوزدهمین هت تریکش در رقابتهای لالیگا رسید و در رنکینگ بیشترین هت تریک ها در رقابتهای لالیگا تنها ساررا و دی استفانو را بالای خودش می بیند که هر دو 22 بار در طول کارنامه ورزشی شان در رقابت های لالیگا موفق به هت تریک شده اند.
    بعد از کریس دراین جدول، مسی با 17 هت تریک، سسار با 16 هت تریک، لانگارا با 13 هت تریک و پوشکاش با 12 هت تریک قرار دارد
    البته نام رونالدو فقط از این بابت در صدر رنکینگ ها قرار ندارد و ضربات ایستگاهی او و درصدر مبدل به گل شدن این ضربات نیز در نوع خود جالب توجه است. رونالدو در طول دوران حضورش در رئال مادرید 20 گل را از روی ضربات ایستگاهی زده و بدین ترتیب از رکورد 19 گل از روی ضربه ایستگاهی رونالدینیو که با پیراهن بارسلونا ثبت کرده بود پیشی گرفته است. از 20 گلی که او از روی ضربات ایستگاهی برای رئال زده، 14 تای آنها در رقابت های لالیگا بوده و در بیست سال اخیر تنها رونالدینیو و روبرتو کارلوس موفق شده بودند که به چنین آمار و ارقامی نزدیک شوند.
    ستاره پرتغالی در 216 دیداری که با پیراهن رئال مادرید برگزار کرده به 225 گل رسیده و در سال 2013 ، توانسته 62 بار گلزنی کند. این آمار و ارقام خیره کننده ای برای یک بازیکن خارق العاده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

محتوای مخفی: حمایت از ایکر مقدس 
    Last edited by Abdolreza2012; 10-11-2013 at 13:39.

6. 14 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تو اخبار بالا زده مسی 17 هتریک کرده ولی تو سایت ورزش 3 زده مسی 18 هتریک داره !!!!

الان کدوم منبع درست تر هست ؟
    اصلا رکورد رونالدو رو هم درست نوشتن ؟

و ضمنا
    20 گل از روی ضربه کاشته مربوط به دوران داخل رئال هست یا کلش ؟
    یعنی الان رکورد کل دنیا همین 20 گل بود ؟
    Last edited by wooooow; 10-11-2013 at 16:37.

8. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

لوپز: از رقابت با ايکر خوشحالم

دروازه‌بان رئال مادريد اعلام کرد از رقابت‌ با هم‌تيمي‌اش براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي سفيدپوشان خوشحال است.

ديگو لوپز پس از پشت سر گذاشتن پنجاهمين بازي‌اش براي رئال مادريد اظهار داشت: ايکر و من روابط دوستانه‌اي با هم داريم. رقابت باعث مي‌شود بهترين کارتان را انجام دهيد. مايه خوشحالي است که با ايکر رقابت مي‌کنم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: از اينکه کاسياس در برخي مسابقات و من در ديگر بازي‌ها به ميدان مي‌رويم، راحت هستم. هيچ کس بيشتر از من از خودش انتظار ندارد.

دروازه‌بان رئال مادريد خاطرنشان کرد: سرم را پايين مي‌اندازم و در تمرينات سخت تلاش مي‌کنم؛ به عهده مربي است که تصميم بگيرد کدام دروازه‌بان درون چارچوب قرار بگيرد.

10. 7 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رونالدو: می خواهم برترین گلزن تاریخ رئال مادرید شوم

ستاره پرتغالی در حال حاضر پنجمین گلزن برتر تاریخ باشگاه مادریدی است وهدفش این است که بتواند به جایگاه رائول که تابه حال 323 گل زده، برسد

سایت گل- هفته به هفته کریسیتانو رونالدو با گلهایی که می زند، رکورد گلزنی افراد مختلفی را پشت سرمی گذارد؛ آمانسیو، خنتو، پیری، پائینیو، اوگو سانچس و... بازی به بازی، ستاره پرتغالی از آمار و ارقامی تاریخی پیشی می گیرد و به نظر می رسد که کریستیانو یک هدف و چالش مشخص پیش رویش دارد:« می خواهم با گلهایم مبدل به بزرگترین بازیکن تاریخ رئال مادرید شوم و برترین گلزن تاریخ باشگاه لقب بگیرم.»
    کریستیانو رونالدو در 216 بازی، 225 گل زده که میانگین 1.04 گل درهر بازی است. او برای رسیدن به رکورد نفر بالایی به 98 گل دیگر نیاز دارد و وقتی 98 گل دیگر بزند، می تواند به رکورد رائول گونسالس که در 741 بازی، 323 گل زده، (میانگین 0.43 گل در هر بازی) برسد.
    البته نکته جالب توجه اینجاست که رائول این تعداد گل را در 16 سال حضور در رئال به ثمر رسانده ولی کریستیانو از سال 2009 پیراهن رئال را برتن کرده است. در صورتی که او این ریتم گلزنی را ادامه دهد، در سال 2015 به رکورد رائول خواهد رسید و البته باید درنظر داشت که در سال 2015 نیز 3 سال دیگر از قراردادش باقی خواهد ماند.
    رونالدو از آن زمان که به رئال مادرید پیوست، توانست رکوردهای سالیانه ای که در طول دوران حضورش در یونایتد به نام خود ثبت می کرد را یکی پس از دیگری بشکند. بهترین رکورد دوران حضور او در یونایتد در سال 2008 رقم خورد که او توانسته بود 35 گل به ثمر برساند. رونالدو در سال اول حضورش در اسپانیا و با وجودی که 56 روز مصدوم بود، توانست 48 گل به ثمر برساند. با آمدن مورینیو عملکرد او بهتر هم شد و درسال 2011، 60 گل زد، در سال 2012، توانست به 63 گل برسد و در سال 2013 و تا به امروز به 62 گل رسیده.

12. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

در پی درخشش رونالدو و شاید گرفتن توپ طلا این فصل ( ریبری حقشه همون جور که حق اسنایدر و رونالدو هم قبلا بوده )

میگن رونالدو اینجوری عطسه میکنه
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    HA HAA HAA HAT-TRICKKKKKKKKKKK
    Last edited by manchester fan; 12-11-2013 at 01:07.

14. 9 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

رونالدو: از بازي کنار گرت‌بيل لذت مي برم

کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، اعلام کرد که از بازي کردن در کنار گرت بيل لذت مي برد.

رئالي ها در حال حاضر پس از پشت سر بارسا و اتلتيکو مادريد، در رتبه سوم لاليگا قرار دارند اما آنها در ديدارهاي اخير نمايش هاي خيلي خوبي ارائه دادند و در سه ديدار اخير، 15 گل به ثمر رساندند.

در اين بين رونالدو 8 و بيل دو گل براي رئال زده و نقش مهمي در پيروزي هاي تيم شان داشتند.

به گزارش گل، ستاره پرتغالي که اين هفته بايد در ديداري حساس تيم ملي کشورش را مقابل سوئد همراهي کند، با ابراز خشنودي از بازي در کنار بيل، گفت:" او بازيکني است که خيلي زود در تيم جا افتاد و طوري رفتار مي کند و انگار در خانه است.

او بازي هاي خوبش را شروع کرده و من از بازي در کنار او خيلي لذت مي برم؛ همين طور از بازي در کنار بنزما و دي ماريا.

همه ما به خوبي از بازي يکديگر شناخت داريم."

16. 7 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

رونالدو در مراسم اهداي توپ طلا شرکت‌ نمي‌کند

روزنامه "ABC" اسپانيا اعلام کرد که ستاره پرتغالي رئال‌مادريد در اعتراض به سخنان اخير سپ بلاتر در مراسم اهداي توپ طلاي فيفا شرکت نخواهد کرد.

کريستيانو رونالدو در اوج دوران آمادگي به سر مي‌برد و يکي از آماده‌ترين بازيکنان حال حاضر فوتبال جهان است. آسيب‌ديدگي‌هاي پياپي ليونل مسي باعث شده است تا ستاره پرتغالي رئال‌مادريد شانس زيادي براي کسب توپ طلاي فوتبال جهان در سال 2013 داشته باشد.

بلاتر چند روز پيش سخناني جالب و در عين حال عجيبي را بر زبان آورد. او به ستايش از ليونل مسي پرداخت و او را شايسته کسب پنجمين توپ طلاي خود دانست. اين سخنان بلاتر خشم ستاره پرتغالي رئال مادريد را به دنبال داشت. هرچند بلاتر رسما از رونالدو عذرخواهي کرد اما به نظر مي‌رسد که اين بازيکن پرتغالي سخنان بلاتر را فراموش نکرده است و از او دل پري دارد.

روزنامه "ABC" اسپانيا اعلام کرد که رونالدو هنوز از بلاتر خشمگين است و در مراسم اهداي توپ طلاي فوتبال جهان شرکت نخواهد کرد.

اين روزنامه اسپانيايي نوشت: رونالدو هنوز از سخنان تمسخرآميز بلاتر ناراحت است و در مراسم توپ طلا شرکت نخواهد کرد. اين درحالي است که او با توجه به آسيب‌ديدگي ليونل مسي و دور بودنش از روزهاي اوج شانس زيادي براي کسب اين جايزه دارد. سپ بلاتر تلاش مي‌کند تا در روزهاي آينده نشستي را با رونالدو برگزار کند و درباره سخنان اخيرش به او توضيح دهد. اين احتمال هم وجود دارد که باشگاه رئال‌مادريد رونالدو را متقاعد به شرکت در مراسم اهداي توپ طلا کند؛ چرا که امسال شانس زيادي براي کسب اين جايزه دارد.

---------------------

امیدوارم به حقیقت بپیونده

18. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب شرکت نکنه دوباره باعث میشه کسایی مثله علی دایی بگن ، من از همین اخلاق رونالدو خوشم نمیاد
    پس بهش رای ندادم
    هستن کسایی ک بازی براشون مهم نیست و فقط اخلاق و . .. مهمه
    تو این چندسال هم این قضیه رو به عینه توی رای ها دیدیم
    امیدوارم هر کاری میکنه تاثیری رو گرفتن توپ طلا نداشته باشه
    چون امسال دیگه واقعا حقشه ( همونطور که چندسال حقش بود و بهش ندادن )

************************************************** ************************************************** ***********************************************

فیگو:رونالدو می تواند هرساله برنده توپ طلا باشد؛ درمورد تجربه نیمکت نشینی ام در رئال حرفهایم را زده ام

بیش از حد به این ماجرا پرداخته شده. بلاتر هم می داند که کریستیانو یکی از بهترین هاست و هیچ تردیدی دراین باره وجود ندارد
    سایت گل- لوئیس فیگو اسطوره پرتغالی دنیای فوتبال و بازیکن سابق تیم های رئال مادرید و اینتر میلان معتقد است که این فلورنتینو پرس بوده که در طول دوران حضور او در رئال، او را نیمکت نشین می کرده.
    او که همراه با خوان ماتا در رویدادی تبلیغاتی شرکت کرده بود در صحبت هایی به آنالیز دوران حضورش در رئال مادرید پرداخته
    دراینجا می توانید گزیده ای از این صحبت ها را که در روزنامه آ.اس بازتاب یافته مطالعه کنید:
    *درگفتگو با رادیو مارکا گفته بودید که فلورنتینو پرس دلیل و عامل نیمکت نشینی شما در رئال بوده.اآیا این را تائید می کنید؟ این اتفاق برای فرد دیگری هم رخ داده؟
    من دراین باره حرفم را زدم. حالا دیگر گذشته وباید ورق را برگرداند. من فکر می کردم که این طور است. باید رو به آینده نگاه کرد و بیش از این عقب را نگاه نکرد. درمورد سایرین نمی توانم حرف بزنم. چون به زندگی من مرتبط نیست. من آنچه حس می کردم را برزبان آوردم و آنچه می دانستم را گفتم. درمورد بقیه حرفی ندارم که بزنم.
    *با شناختی که از فلورنتینو داری، فکر می کنی که هنوز هم روی تعیین ترکیب اصلی تیم تاثیرگذار است؟
    نمی دانم. این حرفها مربوط به گذشته است. من درمورد خودم، تجربه خودم و آنچه دیده ام حرف زدم. من برای او به عنوان رئیس باشگاه احترام زیادی قائلم و برایش بهترین ها را آرزو می کنم. هرکسی مسئول کارهایی که انجام می دهد است و من هم مسئول حرفهای خودم و رفتارهای خودم هستم
    *فکر می کنی که چه کسی برنده توپ طلا می شود؟
    همیشه دراین باره بحث های زیادی مطرح می شود. هر ساله همین طور است. نمی دانم که ارزشهایی که در آرا تاثیرگذار است، چه چیزهایی هستند. من این افتخار و شانس را داشته ام که این جایزه را فتح کنم.ولی سخت است بخواهیم بگوئیم که برنده این جایزه کریستیانو است، مسی یا ریبری. چون ریبری تمام جوایز ممکن را فتح کرده . من قرار نیست که رای بدهم و این مشکل را ندارم
    *نظری ندارید؟
    چه می خواهید که به شما بگویم؟
    *کریستیانو توپ طلا را می برد؟
    من فکر می کنم که او همیشه می تواند به خاطر کیفیت فوتبالی اش توپ طلا را ببرد. این را به خاطرعملکرد او در تمام بازیها می گویم ولی من دراین باره تصمیم گیری نمی کنم. نظر من درمقایسه با کسانی که دراین باره تصمیم گیری می کنند، کمترین اهمیت را دارد. اگر از من بپرسید، می گویم که به نظر من او می تواند این جایزه را ببرد. قطعا می تواند. همیشه و هرساله هم می تواند
    *نظرت درمورد صحبت های بلاتر چیست؟
    این انقلاب خیلی بزرگی بود و فقط بعد منفی اش دیده شد. هیچ کسی دراین باره صحبت نکرد که رئیس فیفا گفت که رونالدو بهترین بازیکن دنیاست. کمی بستگی به شرایط دارد. او دریک دانشگاه بود و درکمال خونسدری حرف می زد.فکر می کنم که او به عنوان رئیس فیفا باید بیشتر مراقب صحبت هایش باشد ولی او هم هیچ تردیدی ندارد که رونالدو یک ارزش افزوده در دنیای فوتبال دارد. بیش از حد به این ماجرا پرداخته شده. بلاتر هم می داند که کریستیانو یکی از بهترین هاست و هیچ تردیدی دراین باره وجود ندارد.
    *نظرتان در مورد بازی پلی آف پرتغال مقابل سوئد چیست؟
    به عنوان یک پرتغالی امیدوارم که تیم ملی کشورم بتواند در جام جهانی حضور یابد. این بازی پلی آف سختی مقابل تیمی است که کیفیت بالایی دارد و همیشه برای ما مشکل ساز می شود.
    *نظرتان درمورد ملیت برخی بازیکنان از جمله دیگو کاستا چیست؟
    من در یک دنیای بین المللی زندگی می کنیم و قانونی است که اجازه می دهد که این اتفاق بیفتد. بعید می دانم که این سورپرایز خاصی باشد و مشکل خاصی دراین راستا درمیان باشد

Last edited by Abdolreza2012; 12-11-2013 at 13:39.

20. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •