چه موقعیتی داشت رونیحیف...
چه موقعیتی داشت رونیحیف...
منچستر باید یه گل بزنه
و این کار منچستر رو سخت میکنه
من احساس میکردم منچستر توانایی گل زدن به بایرن رو نداره ولی تو چند موقعیت خیلی راحت میتونستن گل بزنن
مخصوصا موقعیتی که رونی نزد
Sent from my ST25i using Tapatalk
اما و اگر ها...
اگر اون توپ ولبک تو بازی رفت گل میشد...
اگر رونی تو همین بازی اون دوتا توپ رو گل میکرد...
تا همینجا هم خوب بودیم.
مرسی بچه ها.مرسی مویس
رونی و دخیا خراب کردن ، به هر حال خوب بودیم میتونستیم جمش کنیم بازی رو اگه دقت میکردیم
گل سوم روبن خیلی مفت بود روی گل دوم هم که دخیا هیچ واکنشی نشون نداد
خیلی حیف شد باز دم بچه ها گرم تا اینجا اومدن
اگه فان پرسی مصدوم نبود خیلی چیزها تغییر میکرد![]()
من فقط یه چیز میتونم بگم : حیفِ گل اِورا
من به تک تک بازیکنا خسته نباشید میگم و بشخصه از تک تکشون ممنونم
من نمیخوام وارد مسائل فنی بشم
اگر دقت میکردیم اگر مربی فلان ترکیب رو میچید یا هزارتا حرف دیگه بماند برای بعد
برای تیمی که بعد از حدود 3 دهه مربیش رو عوض کرده بودن در بین 8 تیم اروپا هم خوبه
اگر ناراحتیم به خاطر باخت در این مرحله نیست به خاطر شخصیتی هست که سالهاست بهمون تزریق شده و باهاش بزرگ شدیم
شخصیتی که بهمون میگه میتونیم حتی با این وضعیت هم تیمی مثل بایرن رو ببریم
زنده باد منچستر![]()
خیلی احساسی نسبت به این باخت ندارم چون از اول امیدی نداشتم. ولی ناراحتم برای اینکه این بازی آخرین بازیمون توی لیگ قهرمانان احتمالا تا مدت ها خواهد بود.![]()
قبلاز بازی هم گفتم که دوست دارم تیم خوب بازی کنه و خوشبختانه بازنده سربلند بودیم
بایرن در اوج بسر میبره،فقط دو بازیکنش نبودند و گواردیولا هرچی داشت در ترکیب گذاشته بود،روی نیمکت فقط پیزارو رو داشتن
اما ما ماتا رو که کلا نداشتیم،rvp فلینی ایوانز رافائل رو نداشتیم رونی هم که اونجوری بود
اما با اینحال کلی بایرن رو زجر دادیم و تا دقیقه 60 هیچ چیز مشخص نبود،بیاد بیارید قبل از دو بازی چه حسی داشتیم و الان باید به بازی خوب تیم افتخار کنیم
بد نبودیم که ببازیم شرایط اینطور بود
اگر بلافاصله بعد از گل پاتریس، گل نمیخوردیم و دقایقی کاملا 11 نفره دفاع میکردیم و در کنارش بعد گل اول بایرن، اون حرکت ترکیبی والنسیا - ولبک - رونی که وین ضربه آخرش رو افتضاح زد، رو گل میکردیم، به نظرم بازی رو میتونستیم جمع کنیم و صعود کنیم... منتها به قول جواتی خستگی از ساق های بازیکنان مشخص بود!! حالا خارج از شوخی با شرایط فعلی و البته مصدومای این بازی و نداشتن مهره خاص رو نیمکت من راضی بودم از تیم و واقعا تیم 15 دقیقه آخر خیلی خسته نشون میداد. در کل بالاخره یکی از دو تیم بزرگ تو این مرحله باید حذف میشدن. مثل بارسا که اونا هم حذف شدن.
+
تبریک به هوادارای بایرن.منتها همه 3 تیم مثل یونایتد اینقدر فاصله ندارن با شرایط آرمانیشون. نه اینکه چون یونایتد حذف شد این حرف رو میزنم، نه خداوکیلی... بایرن تیم برتر بود، ولی انصافا دقایقی از بازی خصوصا نیمه دوم، اصلا حس نمی کردم که تیم روبه رو مدافع عنوان قهرمانیه. در صورتی که در دو بازی ای که با بارسا و با حضور سر الکس در مقابل گوآردیولا داشتیم، تیم پپ منتظر برنامه تیم مقابلش نمیموند... کار خودش رو انجام میداد. [صرفا یه نقد جزئی بود، امیدوارم به جدل ختم نشه]./
.
.
.
پیش از 5 بازی پایانی مون ما 9 امتیاز با لیگ قهرمانان (با فرض برد اورتون) و 2 امتیاز با لیگ اروپا فاصله داریم. اینکه میگم دو امتیاز بابت اینه که چون سیتی قهرمان لیگ کاپ شده، تیم ششم هم میره به EL.
3 بازی از 5 بازیمون خانگی و هست و مجموعا به جز بازی 6 امتیازی با اورتون در ده روز بعد، بازی سختی نداریم (البته بازی آخر با سوتهمتون هم مهمه). چیزی که مشخصه ما باید 15 امتیاز رو کامل کسب کنیم... اما سوال اینه با کسب 15 امتیاز شانس CL یا EL در دسترسه؟
با توجه به اختلاف 2 امتیازی با تاتنهام میشه امیدوار بود که این تیم فصل بعد در رقابت های لیگ اروپا حاضر باشه. البته بازی های آتی تاتنهام سادس، ولی 3 تاش خارج از خونس.
چون اورتون یک بازی کمتر از ما داره، تو بهترین حالت برای ما میشه در نظر گرفت که ساندرلند بازی خانگیش در دو روز دیگه رو ببره و اختلاف با CL تبدیل بشه با 7 امتیاز. در کنارش اورتون دو بازی سخت با ما در خانش و با سیتی داره. پس گرفتن اورتون خیلی دور از دسترس نیست.
ولی گرفتن ارسنال واقعا سخته... چون اونا هم 3 بازی خانگی دارن و سخت ترین بازی لیگ شون هم با نیوکاسل هست. کورسو های امید مقابل آرسنال، تنها این افت اواخر فصلیشون و در کنارش تمرکز آرسنال روی جام حذفی هست.
در کل من با وجود اینکه کلا ارتباطی با لیگ اروپا برقرار نمیکنم، ولی فکر میکنم حتی اگر خدایی نکرده نتونیم سهمیه چمپیونز لیگ رو بگیریم، یونایتد به رقابت های اروپایی نیاز داره. خود سر الکس هم اولین جام اروپاییش در جام برندگان جام اروپا بود./
+
منتظر خرید های تابستان کماکان هستیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)