احتمالا اشنای شما در K750 رو با یه گوشی دیگه اشتباه گرفته چون شاید کیفیت صداش از سری w پایین تر باشه ولی اصلا بد نیست چون برای من هم کیفیت صدا خیلی مهمه اگه بد بود نمی خریدم!![]()
احتمالا اشنای شما در K750 رو با یه گوشی دیگه اشتباه گرفته چون شاید کیفیت صداش از سری w پایین تر باشه ولی اصلا بد نیست چون برای من هم کیفیت صدا خیلی مهمه اگه بد بود نمی خریدم!![]()
سلام به همگی
بچه من میخواستم Phone Lock گوشی دوستم رو پیدا کنم...
برنامه XS++ رو هم دارم ولی هر چی استارت میزنم ارور میده و Opening Failed میزنه!
گوشیشم K750i هستش.
من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
برای من که اصلا این جوری نیست ..یه چیزی تو k750 امروز دیدم برام عجیب بود
یکی از آشناها بهم توصیه کرد که این گوشی رو نخرم
گفت به خاطر 3 تا دلیل:
1) کیفیت ضبط و پخش صداش خیلی بد است
2) Load کردن بخش های مختلفش کند است
3) گاهی اوقات پیغام ریست میده که مجبوریم دوباره تمام قسمت ها رو تنظیم کنیم
حالا می خواستم بدونم واقعا اینطوریه یا گوشی اون بنده خدا ایراد داشت
چون واسم خیلی مهمه
اگه کیفیت ضبط و پخش براتون مهمه از سری W بگیرید بهتره ....
....موفق باشی....
سلام.
من خودم k750 دارم.از یکی از دوستام که w810 داره شنیدم که کابل اتصال به تلویزیون داره که میشه آهنگای توی گوشی رو از اسپیکر توی تلویزیون یا اسپیکر کامپیوتر گوش کرد.
3 تا سوال داشتم:
اول اینکه این کابلو داره یا نه نداره؟
اگه آره ، میشه از این کابل روی k750 هم استفاده کرد و آهنگای روی گوشی رو با اسپیکر پخش کرد؟
سوم اینکه این کابل، تو بازار به صورت تکی فروخته میشه؟ اگه آره قیمتشو میدونید؟
جواب هر کدوم از سوالا رو اگه میدونید، بگبد خوشحالم میشم.
ممنون
1_داره دوست عزیز2_ کا750 هم این کابل بهش وصل میشه
3_من یکی دو جا این کابل را دیدم که به قیمت 5000 هزار تومان میفروختن خودم هم خریدم برای گوشیم![]()
البته فکر کنم فروشنده این کابل را از توی جعبه 810 برداشته بود
دوست من اشتباه میکنی چون کیفیت صدای کا750 اصلا خوب نیست و قزقز زیاد میکنه![]()
سلام ممن دارم در حد نو هست 2 ماه کار کرده خواستی بگو رمشم یک گیگ هنسفریشم واسه سری دبیلو هست
سلام به تمامی دوستان عزیزم
نمی دونم توی انجمن یا در همین تاپیک چنین موردی گفته شده یا نه(که صد در صد گفته شده)چون من اصلا نگشتم.
ببخشید اگر ممکنه یک برنامه برای کا 750 می خواستم که با روشن بودن بلوتوث بشود شماره رو برداشت.
اگر همچین برنامه ای بود اگر ممکنه سالم باشه (جواب بده و تست شده باشه) بگذارید ممنون می شوم.
بعد شما یک راه حل پیشنهاد می کنید که ما برای اجرای بعضی برنامه ها همش yes رو نزنیم و این پیغام برود؟
ممنون و متشکرم از همه ی شما...
سلام من یه گوشی k750 ساخت چین گرفتم همین امروز .میخواستم بدونم برای اولین بار چقدر باید تو شارژ بزارم دفتر چه راهنما شو کامل مطالعه کردم نوشته بود برای اولین بار باید باتری رو کاملا" شارژ کرد ولی دوستام میگن باید 8 الی 12 ساعت تو شارژ باشه . ولی باتری 1 ساعته شارژش کامل میشه نمیدونم چیکار کنم از طرفی شارژ زیاد باعٍ خورده شدن باتری میشه خواهش میکنم راهنمایی کنید
اگه منظورتون از برداشتن شماره, شماره کسیه که bluetooth فرستاده رو میگین تا اونجایی که من اطلاع دارم نمیشه!
در مورد سوال دوم باید روی گوشیتون patch بریزید! برای این کار به این قسمت برید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)