تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 332 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

@^
    الان من دقيقا مثله macklemore شدم ! What what what what what what what what ؟
    پ.ن : ايضا پستِ پاييني !

تنها برتری فیفا رو تو زدن پرتاب اوت میدونم که سریع میره توپ و برمیداره شروع میکنه با گزارشگری بازی
    اگه اين تنها برتري فيفا بوده ديگه بنده خدا همين يه برتريم نداره تو اين نسخه چون تو pes هم پرتاب سريع اوت ها اضافه شده !!!
    Last edited by amin 2010; 11-09-2013 at 21:22.

2. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان میدونم ربطی نداره ولی من نقدم رو رباره فیفا بر روی pc مزارم البته من pes باز هستم
    اولین نکته ای که باید بگم درباره گرافیک فاجعه بار این بازی هست اصلا چیزی به نام سایه زنی نداشت سایه ها مربعی هستند چهره بازیکنان خیلی بد کار شد حتی زمین چمن و استیل بازیکنان نسبت به فیفا13 تغیری نداشته است واقعا من توقع زیادی داشتم که برطرف نشد به نظرم یک پورت بسیار ضعیفی بر روی pc صورت گرفته و اصلا ارزش خرید نداره در بازی شاهد باگ هایی هم بودم که برای نسخه دمو طبیعی هستش اما میرسیم به بخش اصلی گیم پلی میتونم بگم این بخش تغیرات زیادی نسبت به فیفا 13 نداشته اما بهبود های در دویدن و دریبل زنی و شوت زنی داشته که کمی طبیعی تر شده ولی واقعا به خاطر گرافیکش تحملش برام سخت بود در مورد گیم پلی اش میتونم بگم بسیار لذت بخش و زیبا هست و خیلی از pes13 طبیعی تر هست البته متاسفانه هنوز پیس جدید رو بازی نکردم تا مقایسه کنم در مورد صداگذاری هم میتونم بگم کم ایراد هست و نسبت به پیس بهتر هست فقط میتونم بگم ترکیب گرافیک پیس با گیم پلی فیفا ترکیب بشه معجونی عالی خواهد بود در مورد منو ها هم میتونم بگم بهتر شده ولی متاسفانه نحوه چیدن ترکیب مانند فیفاهای قبلی هست اصلا من با هاش ارتباط برقرار نمیکنم و نحوه چیدن ترکیب و تاکتیک در پیس بدون نقص هست اگر فیفا تقلید بکنه از نظر من مشکلی نیست چون در این بخش پیس با کمترین ایراد هست در کل میتونم بگم گیم پلی فیفا بسیار خوب بود ولی گرافیک خیلی بد هست در قسمت انلاین هم همه میدونن فیفا بهتر از پیس هست
    دقیقا منم همین حس و دارم
    الان 5 دست فیفا 14 زدم
    واقعا نمیچسبه بهم
    خنگی مدافعا تو گرفتن توپ (وقتی نشانه گر بالای سر بازیکن هست خیلی مصنوعی و خنگ حرکت میکنه ) نمیدونم چه جوری منظورمو برسونم در ضمن میدونم با دکمه سانتر باید توپ ها رو گرفت
    ولی همه چیز این بازی مصنوعیه
    وسط زمین نزدیک دروازه خودم میخوام پاسکاری کنم بازیکن به جای اینکه پاس ساده بده میخحواد تکنیکی بده
    تنها برتری فیفا رو تو زدن پرتاب اوت میدونم که سریع میره توپ و برمیداره شروع میکنه با گزارشگری بازی
    البته دوربین پشت بازیکن هم عالیه نوع حرکتش

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

@romell
    دوست عزيز رو چه پلتفرمي بازي رو انجام دادين ؟ چون گفتين گرافيك عاليه يا فريم در صحنه هاي نزديك كمي پايين مياد ... نسخه اي كه من انجام دادم در بعضي صحنه ها حدس ميزنم فريم حتي تا 15 پايين اومده باشه كه براي يه بازي ورزشي اين افت فريم بسيار بسيار زياده ، يا در باره لباس ها گفتين شما اگه سري top spin رو انجام داده باشين فيزيك لباس اين بازي رو با pes مقايسه كنيد ، من حداقل انتظارم از حركت لباس ها بسيار بسيار بيشتر از اين نسخه فعلي بود ، رزولوشن بازي و محو بودن چمن بازي ، AA بازي كه شما فرمودين 2x هست ولي تو نسخه ps3 من شك دارم اين عدد درست باشه ، سايه هاي شديدا دندانه دار ، تكسچر پوست و چهره ها كه با توجه به نمايش ها بشخصه انتظارم خيلي بالاتر از اين محصول نهايي بود ...همه و همه باعث ميشن با نظر شما درباره بخش گرافيك مخالف باشم .
    همچنان به نسخه pc اميدوار مي مونم شايد 1080p و AA بالاتر بتونه نظرمو درباره گرافيك عوض كنه ،.اما اگه گرافيك نسخه نهايي كنسولي در سطح اين دمو باشه حداقل براي من فرسخ ها با انتظارم از انجينِ قوي كوجيما كه MGS5 رو در نمايش ها با اون كيفيت روي كنسول هاي اين نسل اجرا كرد فاصله خواهد داشت
    درباره گيم پلي تقريبا با شما موافقم ، پيشرفت هاي بازي محسوسه و براي من قابل بازي ترين pes اين نسل هست بدون شك ولي قطعا همين گيم پلي رو حتي با نسخه 12 اين نسل فيفا هم نميتونم مقايسه كنم ، فاصله همچنان بسيار زياده ولي با اين بخش صحبت هاتون موافقم كه اگه تيم سازنده همين سطح پيشرفت رو در هر نسخه از نسل اينده سري داشته باشن بالاخره شايد بتونيم دو شبيه ساز عالي رو در نسل بعد تجربه كنيم .

پ.ن : راستي دوست عزيز ( اسمتون رو هم متاسفانه نميدونم ) برخلاف شما من بنظرم دروازه بان ها همچنان شديدا نياز به پيشرفت دارند ، واكنش هاشون يا جاگيري هاشون همچنان بعضي وقت ها عجيب و ضعيف هستش ؛ گل زدن هم باز بر خلاف نظر شما در تك به تك ها بنظرم اسون كار شده ، دروازه بان ها روي چيپ ها خيلي ضعيف كار ميكنن و راحت گل ميخورن ، تك به تك هايي هم كه با بقل پا و ارتفاع زده بشن بيشتر از ٩٠ درصدشون گل ميشه .
    من گفتم نظر هر کسی میتونه با من فرق داشته باشه و اصلا هم مشکلی نیست ولی با توجه به صحبت هایی که کردین درباره لباس بازیکنان واقعا جالبه شما دارین یک بازی تنیس رو که فقط دو نفر دارن بازی میکنن و رندر لباس بر روی دو نفر صورت میگیره هوش مصنوعی بر روی دونفر صورت میگیره ،پردازش انیمیشن های 22 بازیکن میدونی چقدر سنگین هستش ،بودن تماشاگرای بسیار زیاد دریک بازی ورندر کردنشون ،برخورد های فیزیکی اصلا در بازی تنیس نیستش و خیلی چیزای دیگه رو با بازی فوتبال مقایسه میکنین شما باید بازی فیفا رو در بخش کیفیت لباس با pes مقایسه میکردین نه یک بازی تنیس رو چون فیفا در این بخش از pes 2014 ضعیف تر بود رفتین سراغ بازی تنیس ؟؟؟ شما نقد من رو خوندین گفتم همین کیفیت عالی لباس ها بر روی 22 بازیکن داره رندر میشه با توجه به محدودیت های سخت افزاری کنسول های پیر این نسل واقعا عالیه نقد من درباره گرافیک که هیچی .....تمامی سایت ها و بیشتر منتقدین به تنها قسمتی از بازی که با هم هم نظر بودن و داشتن تعریف میکردن همین بخش گرافیک بازی هستش در ضمن مشخص هستش که نسخه pc بازی کیفیت بهتری خواهد داشت با توجه به سخت افزار نامحدود و ساپورت نسخه pc بازی pes 2014 از Directx 11 .........کلا در قسمت گرافیک کاملا مخالف نظر شما هستم و فرم ریت بازی رو هم در کنسول ایکس باکسی که من بازی کردم در بدترین حالت مابین 20 تا 30 فرم بود . کلا بازی تنیس رو با یک بازی فوتبال مقایسه نکنیم خیلی بهتره درباره بقیه صحبت هاتون هم نظر شما محترم هستش ................

5. 3 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

امسال باید قبول کنیم فیفا کم آورد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

مثل اینکه همه کم کم همه دارن متوجه میشن بازی مشکل هوش مصنوعی داره ، همون چیزی که دقیقا بعد از نمایش اولین گیم پلی بازی دیدم و دقایقشو هم میگفتم و ریز به ریز توضیح میدادم اون موقع همه میگفتن نمیدونم بستگی به بازی یوزر داره ، توی نسخه نهایی درست میشه و ........

دقیقا همون اتفاق داره می افته و اینکه بگیم کونامی بخواد تو این یه ماه درستش کنه واقعا ساده پنداری بیش از حده !

خلاصه اینکه همه امید من بر باد رفت و این بازی به هیچ وجه نمیتونه با رقیبش رقابت کنه.تنها امتیاز بازی به نظر من چمپیونز لیگه ! نکات مثبت هم داره ولی واقعا نکات منفی به بازی ضربه زده ......

جالبه هر سال بعضی از دوستان میگن ما به نسخه بعدی امیدوایم ! نمیدونم این نسخه بعدی کی میرسه !

بعد از انتشار اخبار و عکسهای PES 14 به شخصه منتقد اول فیفا شده بودم ولی واقعا یه عزر خواهی بدهکارم .........

خدا رو شکر هر سال داره از فنهای متعصب PES که (اتفاقا همگی PC بازن!) کم میشه و بیشتریا اوپن مایند شدن امسالم به جز 2-3 نفر واقعا کسی شعار الکی نمیده و این خیلی خوبه سطح تاپیک امسال خیلی خوب بود و درگیری ها نسبت به سالهای پیش کمتر بود از دوستانی که اطلاع رسانی کردن تشکر میکنم دستشون درد نکنه واقعا.

از نقد آرمین هم خیلی خوشم اومد.دیگه یکی از خوره های PES و ادیت این عنوان محسوب میشن و نقدش کاملا منصفانست.

پیروز باشید.ما رفتیم تا سال بعد
    Last edited by JUSTIN11; 11-09-2013 at 21:33.

8. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

من گفتم نظر هر کسی میتونه با من فرق داشته باشه و اصلا هم مشکلی نیست ولی با توجه به صحبت هایی که کردین درباره لباس بازیکنان واقعا جالبه شما دارین یک بازی تنیس رو که فقط دو نفر دارن بازی میکنن و رندر لباس بر روی دو نفر صورت میگیره هوش مصنوعی بر روی دونفر صورت میگیره ،پردازش انیمیشن های 22 بازیکن میدونی چقدر سنگین هستش ،بودن تماشاگرای بسیار زیاد دریک بازی ورندر کردنشون ،برخورد های فیزیکی اصلا در بازی تنیس نیستش و خیلی چیزای دیگه رو با بازی فوتبال مقایسه میکنین شما باید بازی فیفا رو در بخش کیفیت لباس با pes مقایسه میکردین نه یک بازی تنیس رو چون فیفا در این بخش از pes 2014 ضعیف تر بود رفتین سراغ بازی تنیس ؟؟؟ شما نقد من رو خوندین گفتم همین کیفیت عالی لباس ها بر روی 22 بازیکن داره رندر میشه با توجه به محدودیت های سخت افزاری کنسول های پیر این نسل واقعا عالیه نقد من درباره گرافیک که هیچی .....تمامی سایت ها و بیشتر منتقدین به تنها قسمتی از بازی که با هم هم نظر بودن و داشتن تعریف میکردن همین بخش گرافیک بازی هستش در ضمن مشخص هستش که نسخه pc بازی کیفیت بهتری خواهد داشت با توجه به سخت افزار نامحدود و ساپورت نسخه pc بازی pes 2014 از Directx 11 .........کلا در قسمت گرافیک کاملا مخالف نظر شما هستم و فرم ریت بازی رو هم در کنسول ایکس باکسی که من بازی کردم در بدترین حالت مابین 20 تا 30 فرم بود . کلا بازی تنیس رو با یک بازی فوتبال مقایسه نکنیم خیلی بهتره درباره بقیه صحبت هاتون هم نظر شما محترم هستش ................
    NBA 2k ؟ اينجا پردازش رو چند نفره ؟ دوربين بازي هم كه نزديك تره و جزئيات در همه زمينه ها بيشتر
    در ضمن حتي افت فريم تا ٢٠ هم بسيار بسيار زياده براي يه بازي ورزشي ( در صورتي كه در نسخه ps3 قطعا اين عدد از ٢٠ هم پايين تر مياد )
    در كل بنده هم با كليه صحبت هاتون درباره بخش گرافيك مخالفم و پست اخرتون هم يه توجيه بسيار ناپخته درباره نقص بخش هايي كه مثال زدم مي دونم .
    شاد باشيد .

10. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

جناب JUSTIN11 عزیز !

خیلی زود به قاضی نرو ... هنوز چیزی به طور قطع مشخص نشه که شما حکم اعدام رو صادر کردی برادر !

کمی صبوری کن ، بذار نسخه ی فاینال بیاد و یک هفته بازیش کن ، بعد اگه نقد و ایرادی داشت که واقعا غیر قابل تحمل بود ، حرفهای شما قبول !

تا به الان چندین نفر بازی رو انجام دادن و نظرات یه جورایی ضد هم بوده ، یعنی بعضی ها خوششون اومده و بعضی ها هم اصلا خوششون نیومده .....

مبنای نهایی کار رو نمیشه بر تحلیل این دوستان گذاشت ( جسارت نباشه ) ، چون سلایق متفاوته دوست گلم ، باید بازی در نسخه ی نهایی منتشر شه و همگی بازی کنیم تا بشه به جمعبندی کلی و

نهایی و مناسب برسیم !

12. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا یکی بگه دیگه دمو جدید اومده؟؟؟؟
    برا ps3هم اومده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

@^
    دمو رو PSN نسخه US ديشب اومد ، از اون شبكه DL كن

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

ابلیس جان سلام

آخه میدونی این چیزا دعوا و درگیری نداره دیگه ، 2 تا عنوان فوتبال بیشتر نداریم.... اگه یه نفر واقعا شبیه سازی فوتبال رو دوست داشته باشه و منطقی باشه اونی که مد نظرمه رو انتخاب میکنه.تمام سایتها و منتقدا هم که هر سال به بازی امتیاز میدن ... همه چیز مشخصه.... ما هم بعد این همه سال دیگه با یکی دو بازی میفهمیم بازی در چه سطحیه ....

درسته بازی پیشرفت کرده .... ولی باید پیشرفت رقیب رو هم در نظر بگیرن .... مثل دو تا ماشین مسابقه ایی که دارن با هم رقابت میکنن... ولی متاسفانه PES سالهاست ماشین تعقیب کنندست .....

16. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •