كسي از دوستان تونسته با phone x ورژن درايو دوربين تغيير بده؟
w810
كسي از دوستان تونسته با phone x ورژن درايو دوربين تغيير بده؟
w810
براي من مموري مشكي بود و تم اربيت هم به خوبي اجرا ميشد
در موقع خريذ حتما هنذ فري و شارژ امتحان كن چون براي من هر دو خراب بودش و رفتم عوض كردم
من در تاریخ 13 دی یه w810 گرفتم350 هزار تومان با گارانتی سیتادل از لحاظ IMEI خیالم راحت بود اما بعد متوجه شدم که در جعبه CD و قاب اضافی وجود ندارد فروشگاه هم که نمایندگی فروش محصولات سونی است میگوید ما فقط واسطه هستیم و سیتادل هم می گوید فروشگاه آنهارا در جعبه قرار نداده است با توجه به این که در جعبه بسته و پلمب بود.
می خواستم بدانم که آیا این مشکل برای دیگران هم پیش آمده یا نه و به نظر شما کاری می شود کرد؟
در ضمن قیمت بدون گارانتی هم 275 تا 280 بود
من در تاریخ 13 دی یه w810 گرفتم350 هزار تومان با گارانتی سیتادل از لحاظ IMEI خیالم راحت بود اما بعد متوجه شدم که در جعبه CD و قاب اضافی وجود ندارد فروشگاه هم که نمایندگی فروش محصولات سونی است میگوید ما فقط واسطه هستیم و سیتادل هم می گوید فروشگاه آنهارا در جعبه قرار نداده است با توجه به این که در جعبه بسته و پلمب بود.
می خواستم بدانم که آیا این مشکل برای دیگران هم پیش آمده یا نه و به نظر شما کاری می شود کرد؟
در ضمن قیمت بدون گارانتی هم 275 تا 280 بود
ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار
والا cd که حتما باید باشه،اما قاب اضافی اگه میزاشتن چه عالی میشد.
این دبلیو هشتصد و ده آی هندز فری بلوتوث استریو رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
اون رفیقمون که گفت موزیک رو از هندز فری بلوتوث نمیشنوه مشکلش حل شد یا نه ؟ یا اصلا امکانش نیست؟
این دبلیو هشتصد و ده آی هندز فری بلوتوث استریو رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
اون رفیقمون که گفت موزیک رو از هندز فری بلوتوث نمیشنوه مشکلش حل شد یا نه ؟ یا اصلا امکانش نیست؟
سلامچه جوري ميشه بدونه استفاده از اينترنت فلش کرد؟ با استفاده از نرم افزار خاصي ميشه اين کارو کرد؟w810i
با نرم افزار phone xs برو به تاپیک اموزش فلش و نفوذ به گوشی های cid49
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)