سلام آقا کمال.متاسفانه سایت 4share اجازه دانلود بازیهاتون رو نمیده و ارور میده.
سلام آقا کمال.متاسفانه سایت 4share اجازه دانلود بازیهاتون رو نمیده و ارور میده.
تست کردم
هیچ مشکلی نداشت!
سلام کمال جان
از بازی هایی که گذاشتی مثل همیشه تشکر می کنم![]()
این بازی اجرا نمیشه![]()
میشه کمک کنی![]()
آقا بابت بازیا تشکر میکنم.
فقط این بازیو زبان انگلیسیشو نداری؟
kolang جان حرفی که زدی درست ولی من او تاپیکو دیدم و هیچ کسی نه توش می ره و نه پستی میزاره یعنی مردست بعد اول کاره کیفیت کارو مطمئن باش بالا می برم فقط به کمی فرصت احتیاج دارم!![]()
![]()
این همه بازی!!!!!!!!!!بابا ایول.کارتون درسته.
عزت مزید.
سلام کمال جان با تشکر از تاپیک خوب شما می خواستم اول بگم که اگه تاپیکت بهترین نباشه یکی از بهترین های انجمن هست
اگه از دستم ناراحت نمی شی می خوام یه چیزی بگم هدف از ایجاد تاپیکت فکر می کنم که لذت بردن بقیه از بازی هایی باشه که می ذاری
همونطور که خودت انتخاب کردی در کنار بازی جدید بازی زیبا رو هم نوشتی
و هر کسی یه زیبایی رو قبول داره پس فکر می کنم اگه به درخواست ها توجه کنی خیلی خوبه البته قبول دارم به درخواست هایی
که یه بازی خاص رو می خوان نباید جواب بدی چون اصلا جاش اینجا نیست منظورم از درخواست , درخواست های عمومی هستش مثلا اینکه بازی ها چه سبکی باشن
فکر نمی کنم اشتباه باشه نظرم
امیدوارم موفق باشی و تاپیکتم خیلی عالیه من که هر روز حداقل 5 بار چکش می کنم
موفق باشید
سلام به روی ماهت
بله، درسته...
من حرف شما رو قبول دارم
اما مسئله اینجاس که الان من جندین ماهه اینجا دارم فعالیت میکنم...
به همین خاطر تمام بازیهاای که این 4 ماهه اومدن رو معرفی کردم(به جز اون بی خودی ها)
خوب... الان من چکار میتونم بکنم جز اینکه بازیهای جدید رو معرفی کنم؟ من که نمیخوام بازی بسازم که نظر دوستان رو در ساختشون اعمال کنم!!!
اما چشم... از این به بعد بازیهای فکری رو توجه بیشتری بهشون میکنم...![]()
خوب...
دوستان از این به بعد بازیها ای که یه جواریی تک هستن رو در تاپیک های مجزا هم معرفی میکنم
مثل بازیهای شرکت gameloft ، ماشین سواری ، فوتبال ، بازیهایی که نسخه کامپیوتری موفقی داشتن ، بازیهای 3 بعدی ، و کلا بازیهایی که به نظرم سرتر از بقیه هستن(نه حتما در روند بازی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)