تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 146 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تلسکوپ خودم: 2.5 برابر شده قیمتش. باز خوبه.

2. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

توی صفحات قبل دیدم گفتید رصد در مناطق شهری جالب نیست.
    من اصلا نمیتونم به خارج از شهر برای رصد برم(شیراز هم هستم!!)
    با این حال باز هم رصد در شهر مشکله؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

توی شهر تاکید بر رصد سیارات و ماه مناسب تره.
    یا ستاره های دوتایی
    یا متغییر ها
    اما رصد اجرام عمقی آسمان خیلی محدود میشید. البته اگر تلسکوپ بزرگی داشته باشید ( 5-6 اینچ به بالا) و از فیلتر های مناسب ( مثل اولترا بلاک) استفاده کنید در شهر هم میشه رصد نسبتا مناسبی رو تجربه کرد.

5. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بابک جان از راهنمایی ممنون
    بازتابی 150 روکه پیشنهاد دادید میگیرم
    سال نو مبارک

7. 2 کاربر از stalker_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ppeyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

توی شهر تاکید بر رصد سیارات و ماه مناسب تره.
    یا ستاره های دوتایی
    یا متغییر ها
    اما رصد اجرام عمقی آسمان خیلی محدود میشید. البته اگر تلسکوپ بزرگی داشته باشید ( 5-6 اینچ به بالا) و از فیلتر های مناسب ( مثل اولترا بلاک) استفاده کنید در شهر هم میشه رصد نسبتا مناسبی رو تجربه کرد.
    این فیلتر ultra block واقعا موثر هست ؟ تا چه حد ؟
    برای 8 دابسونی 2 اینچ مناسبتره یا 1.25 ؟ آسمان شب 2 اینچش رو داره میده 500 تومن! یه فیلتر چی داره که انقدر گرونه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    بستگی داره به شرایط محیطی و نوع منابع نوری. در هر صورت معجزه نمیکنه این فیلتر. یکی از بهترین تست های من تهران با یک اشمیت 10 اینچ بود. زمستون دو سال قبل که در هوایی که لایه نازکی ابر داشتیم و نور مهتاب هم خیلی اذیت میکرد (و در واقع تشدید کرده بود اثر ابر نازک رو ) در حالی که بدون فیلتر هیچ اثری از سحابی جبار نبود وقتی فیلتر اولترا بلاک رو گذاشتم کاملا جبار با جزییات متعارفش دیده م شد.
    مواردی هم بوده که تاثیر خیلی حادی احساس نکردم با همون فیلتر.
    در نظر بگیرید که این فیلتر روی ستاره ها تاثیری ندارن. روی بعضی سحابی ها و کهکشان ها جواب میدن.
    اینکه سایز مناسب فیلتر چیه بستگی داره به رنج چشمی هاتون. من نظرم استفاده از فیلتر برای رنج چشمی که حداقل (برای تلسکوپ شما البته ) از حدود 5 - 6 شروع بشه و برسه به حدود 30 . با این حساب و حدس اینکه خرید چند چشمی سایز 2 خیلی گرون در میاد نظر من فیلتر برای چشمی های 1.25 مناسب تره. فرضا شما برای رصد سحابی حلقه شلیاق کم کم باید چشمی 10 استفاده کنید. خیلی از سحابی ها رنج چشمی مناسبشون 10 تا 20 باید باشه. چشمی تو این رنج چی دارید ؟
    چرا گرونن به دو دلیل.
    دلیل اول اینکه قدر زر زرگر شناسد. همون فیلتر 500 تومنی نمونه 20 تومنی برای ماه هم داره. فرقشون چیه ؟ تکنیک و پیچیدگی بالایی داره ساخت این نوع فیلتر ها.
    دوم کلا اجناس نجومی گرونن. چون در تیراژ محدود ساخته میشن. چیزی که باعث کاهش قیمت میشه تولید در تیراژ بالاست. واقعا چند نفر مصرف کننده یک فیلتر خاص هستن برای نلسکوپ توی دنیا ؟ 1000 تا ؟ در مقابل فرضا تولید قابلمه چه تیراژی داره ؟

یه نکته. با اینکه ما زیاد عادت نداریم به استفاده از فیلتر ها اما اگه گزارش های رصدی دوستان خارج نشین رو مطالعه کنید رصد بی فیلتر ندارن عمدتا.
    فیلتر هایی مثل مجموعه فیلتر های سحابی ها یا سیارات تاثیر فوق العادی در تشخیص جزییات این اجرام دارن.

10. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام اقا بابک میخواستم یه تلسکوپ 90 ماکستوف کارکرده اسکای واچر بخرم میخواستم راهنماییم کنید که که بدرد بخور هست یا نه ایا کیفیت تصویرش در حد یه شکستی با همون سایز هست بهترین بزرگنمایی که میتونم ازش بگیرم تا چند برابره که کیفیتش و وضوح تصویرش کم نشه تا همون چشمیرو واسش بگیرم ممن.ن میشم توضیح بدید عجله دارم

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    خاطرم هست ماکستوف های 90 اشکالی در سیستم هم خطی و فوموسر داشتن. حتما باید دقت کنید که ایرادی نداشته باشه اپتیک. رک بگم اگه تلسکوپ شناس نیستید دور این اپتیک دست دو رو خط بکشید. فرق خاصی نداره با شکستی مشابه جز فاصله کانونی بلند تر. که باعث میشه راحت تر به بزرگنمایی بالا برسید و البته برای میدان دید باز خیلی ایده ال نباشه. جدا از اینکه ماکستوف خطای رنگی نداره برخلاف شکستی های متداول.
    بزرگنمایی نهایی استانداردش 180 برابره و بیشتر از این اصلا مناسب نیست.
    در هر حالتی افزایش برگنمایی مساویست با کاهش نور ورودی. ایده من برای اینکه خیلی تو دوقتون نخوره کاهش نور و کیفیت در بزرگنمایی بالا از 150 برابر فراتر نرید. این بزرگنمایی کاملا مناسب هست برای رصد جزییات سیارات و ماه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من هم با ماکستوف کار کردم هم با شکستی ولی میشه بگید ایرادشو از کجاش بفهمم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بابک جان
    سال نو مبارک
    یه سوال داشتم .فرق تلسکوپ شکستی مثلا 120 اسکا ی واچر با 120 اسکای واچر ولی با شیشه schot چیه؟
    خیلی تفاوت کیفیت دارن؟ ایا تفاوت تصویر چشمگیر هست؟
    از کجا میشه تشخیص داد شیشه تلسکوپ مال کمپانی schot است؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •