سلام .مدار شمرنده سنکرونt-ff از
0تا15 به شرط اینکه کلید اعداد زوج وکلید دیگه اعداد فرد نشان دهد.
ممنون میشم کمک کنید.واقن به این مدار نیاز دارم
سلام .مدار شمرنده سنکرونt-ff از
0تا15 به شرط اینکه کلید اعداد زوج وکلید دیگه اعداد فرد نشان دهد.
ممنون میشم کمک کنید.واقن به این مدار نیاز دارم
سلام
من یه مدار کنترل ولتاژ و محدود کننده ی جریان میخواستم که خروجیش 0 تا 45 ولت و 0 تا 5 آمپر متغیر باشه اگه ورودی تغزیه ی اصلی مدار دوبل نباشه عالی میشه. من چند تا مدار پیدا کردم و درست کردم که کار نکردن.![]()
والا به روش آنالوگ اگر بخوايد بسازيد و غير سوئيچينگ ، خيلي وقته تو ايران با 723 كار ميكنند و جواب خودشو هم پس داده. اينو بخصوص كتاب آقاي بخت آور و خيلي سايت ها ديگر، نمونه هاي زيادي ازش هست كه جريانش رو با افزايش و موازي كردن ترانزيستور 2n3055 خروجي ،ميتونيد زياد كنيد و حتي فيبرش اماده شده از نويسنده كتاب تهيه كنيد اما ولتاژ كه من باهاش كار كردم حداكثر تا 35 ولت بوده . نمونه هاييش رو در زير آوردم و همه قابل ساخت هستند بخصوص مدلي كه در كتاب آقاي بخت آور اشاره شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك مدل 0-50 هم اينجا اورده شده كه اون هم از اي سي معروف tl494 بهره ميگيرند:
در ضمن منظورتون از ورودي تغذيه دوبل نبودن متوجه نشدم. خروجي دوبل (يعني تغذيه متقارن خروجي + زمين -) يك مزيت هست كه اگر مورد نيازتون نبود به راحتي ميشه حذفش كرد
سلام! منم یه سوال در مورد این مدار داشتم.جريانش رو با افزايش و موازي كردن ترانزيستور 2n3055 خروجي ،ميتونيد زياد كنيد
اگه میشه اینجاشو بیشتر توضیح بدین. دقیقا چطوری باید وصل بشه؟
این مدار تو کدوم جلد کتاب آقای بخت آوره؟
سلام،خواهش ميكنم، والا تو جلد هاي 3 يا4 متاسفانه خاطر ندارم دقيق، اما خوبيش اين هست كه باگها طراحي گرفته شده و تست شده است ، حتي فيبرهاش هم تا جايي كه خاطر دارم ميشد با قيمت مناسبي خريد كرد
يكي از روش هاي ارزان براي افزايش توان خروجي از ترانزيستورهاي قدرت اين هست كه پايه هاي ترانزيستور رو بهم بصورت پارالل طبق تصوير زير بهم متصل ميكنند البته بعضي ها ممكنه يك سري مقاومت ها، حتي ديود و..براي مسائلي مثل كنترل جريان هر ترانزيستور، يا مسائل حفاظتي و...بكار رود ولي اساس كار بر اين هست كه هر كدام از ترانزيستورها تامين مقداري محدود از جريان رو به عهده ميگيرد و طبق قانون KCL وقتي در يك نقطه با هم متصل ميكنيد ، درواقع جمع جريان ها رو خواهيد داشت كه همان افزايش توان مورد نياز شماست ، بدون اينكه هزينه بسياري براي ترانزيستورهاي قدرت گران تحميل شود. البته معايب خاص خودش داره ...وبايد برا تلفات حرارتي از هيت سينك مناسب حتما استفاده كنيد.
براي موازي كردن ترانزيستورها داخل شماتيك و pdf همراه ، نحوه اتصال ترانزيستورها تا 10 آمپر گذاشته ، متناسب با اون عمل بفرماييد
البته با توجه به قيمت اين روزاي ترانس و سيم پيچ و...شايد براي جريان هاي بالاتر از 5-6 آمپر مرقون به صرفه باشه كه از روش هاي سوئيچينگ بهره گرفت
سلام و خسته نباشید و ضمن تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شما یه زحمت دیگه داشتم یه مدار پیدا کردم که به صورت Pdf گذاشتم اگه میشه ، لطفا به این مدار هم نگاه کنید از نظر کارکرد درست مدار
ومنظورم از (ورودی تغزیه ی اصلی مدار دوبل نباشه) یعنی ترانس ( دو خروجی + و - ) داشته باشه چون من ترانس سه سر نداشتم
لینک دانلود با حجم KB 634
باتشکر
<a href="http://uploadtak.com/viewer.php?file=c195_Dwm_20130818_1415598.bmp"><im g src="http://uploadtak.com/images/c195_Dwm_20130818_1415598_thumb.bmp" border="0" alt="c195_Dwm_20130818_1415598.bmp" /></a>
Last edited by *aidin*; 18-08-2013 at 13:31.
سلام و خسته نباشید و ضمن تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شما یه زحمت دیگه داشتم یه مدار پیدا کردم که به صورت Pdf گذاشتم اگه میشه ، لطفا به این مدار هم نگاه کنید از نظر کارکرد درست مدار
ومنظورم از (ورودی تغزیه ی اصلی مدار دوبل نباشه) یعنی ترانس ( دو خروجی + و - ) داشته باشه چون من ترانس سه سر نداشتم
لینک دانلود با حجم KB 634
باتشکر
مدار كه شما گذاشتيد ترانس 2 سر استفاده شده ، در تصوير واضح آمده نقاط 1 و 2 از ترانس 24 ولت به اين دونقطه متصل شود
![]()
با عرض سلام و خسته نباشید
منظورم این بود که آیا این مدار درست کار میکنه وآزمایش شده هست یا نه ، و آیا قبلا این مدار تو جایی استفاده شده هست یا بهتره مداری که از جناب آقای بخت آور فرستادین درست کنم؟
باتشکر
همه اينها در يك كلاسند ، و سوئيچينگ نيست آنالوگ هستند اصطلاحا وتفاوت هاي اندكي در طراحي دارند. تلفات در ترانزيستور قدرت خروجي زياد هست و همينطور در جريان هاي زياد بدليل حجيم و گران شدن ترانس 50 هرتز ورودي و همينطور تلفات و بازدهي كم، مرقون به صرفه نيست.
مدار آقاي بخت آور مدار جديدي نيست و از 30 سال پيش در منابع تغذيه اصطلاحا آزمايشگاهي و صنعتي بسيار استفاده شده و جوابشو پس داده. فيبرشم آماده هست قاعدتا هزينه و زمان و قطعات كمتر و كيفيت مشابه دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)