did نمیخونه ولی jar , jad رو میخونه ...
معمولا با همون سایز گوشیهای معمولی نشون میده ولی چندتا بازی هم دیدم که با سایز 320 *240 نشون میداد
اطلاعات تخصصی دیگه رو از سایت
shop.ir
بگیر ...
did نمیخونه ولی jar , jad رو میخونه ...
معمولا با همون سایز گوشیهای معمولی نشون میده ولی چندتا بازی هم دیدم که با سایز 320 *240 نشون میداد
اطلاعات تخصصی دیگه رو از سایت
shop.ir
بگیر ...
ممنون که جواب دادین
ولی کاشکی بیشتر به سوالام جواب میدادین
در منظورم رو از سوال اول متوجه نشده اید. بذارید توضیح بدم. مثلاً یه بازی هست که تو اینترنت هم برای سایز 240x320 است و هم برای 176x2... . سوال من اینه که آیا هردو فایل در پاکت پی سی اجرا میشه یا فقط یه کدوم از اونا اجرا میشه
من روی یه پاکت پی سی میخواسنم یه برنامه ی JAR که واسه گوشی های معمولی هست رو نصب کنم نصب نمیشد...حالا چراشو نمیدونم.. ولی اکثر فایلای JAR روشون نصب میشه و اونایی هم که واسه رزولیشن پایینتر نوشته شدن همونطور که دوستمون گفتن اگه اجرا بشن به همون اندازه که واسشون تعریف شده اجرا میشن..
سلام دوستان... متاسفانه مدت زیادیه که توی این تاپیک از معرفی نرم افزار و بازی خبری نیست...
خواهشا یه تاپیک جدید برای "سوال و جواب پیرامون Ppc" بزنین و سوال ها اون جا مطرح بشه. اینجا فقط معرفی نرم افزار و بازی...![]()
![]()
![]()
والا امین زیکزاک هرچی بود نبود رو معرفی کرد دیگه چی میخوای؟
Last edited by hossein_dig; 12-09-2007 at 00:07.
salam
آیا می تونم با گوشیp990 sonyericson بدون هیچ مشکلی کتابهای الکترونیکی (با فرمت pdf & word) بخونم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
اگه گوشی موبایل هم نبود اشکالی نداره. فقط قیمتش مناسب باشه با تشکر از همه شما عزیزان
با شما موافقم .. اینجا فقط نرم افزاری باشه بهتره... دوستان میتونن سوالاتشونو درباره خرید و مقایسه و بررسی PPCها اینجا بپرسن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب راسیاتش منم هرچی گشتم چیزی نیافتم ... هنوز برنامه جدیدی که به درد بخوره نیومده ... متاسفانه
Last edited by Aminzikzak; 12-09-2007 at 16:44.
کسی میدونه توی wm6 standard یا به طور دقیقتر HTC S710 ، چطور میشه در تنظیمات WiFi مقادیر DNS رو وارد کرد؟
نمیشه یا کسی نمیدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)