تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 720 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من براي خريد پلاسماي 42V20 Panasonic تصميم خودم رو گرفتم لطفا در مورد نكاتي كه بايد مد نظرم باشه موقع خريد راهنماييم كنيد
    1- آيا موضوع پيكسل سوخته در پلاسما هم مطرحه يا فقط مال LCD هست ؟ چطوري بايد تشخيصش بدم موقع خريد؟
    2- چطور ميتونم مطمئن بشم كه تلوزيون كاركرده نيست و آكبنده ؟ آيا شمارنده ساعتي چيز يداره ؟
    3- آيا انتخاب خوبي كردم يا مسرفتم سراغ LCD بهتره ؟

لطفا راهنماييم كنيد چون قراره فردا برم تهران بخرم , اگر چيز ديگه اي هم هست و من نميدونم لطفا يادآورى يكنيد.

دوست عزیز من الان دو ماهی هست که v20 دارم.اولش که گرفته بودم زیاد راضی نبودم چون به نظرم زیاد تصویرش خوب نبود اما بعد از رعایت مسایل فنی 100 ساعت اول واقعا موضوع فرق کرد من خواهرم ال ای دی داره تصویر ال سی دی هم زیاد دیدم اما باور کن که بعد از حدود 200 ساعت کار با این تی وی به شرط رعایت نکات اولیه هیچ تلویزیونی به گرد پای v20 نمیرسه.
    البته این نظر من هستش.باز هم میتونی تحقیق کنی.و بهتر هم این هست از کسایی تحقیق کنی که این تی وی رو دارن نه اونهایی که از راه دور چیزهایی شنیدن.که شاعر گفته شنیدن کی بود مانند دیدن.
    در ارتباط با 3D همکه قبلا هم گفتم تا یه تکنولوزی کامل نشه نباید براش هزینه کرد.به نظر من که کار اشتباهیه.
    فعلا بهترین گزینه v20 اون هم 42 هست.

امری بود در خدمتیم

2. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیز من الان دو ماهی هست که v20 دارم.اولش که گرفته بودم زیاد راضی نبودم چون به نظرم زیاد تصویرش خوب نبود اما بعد از رعایت مسایل فنی 100 ساعت اول واقعا موضوع فرق کرد من خواهرم ال ای دی داره تصویر ال سی دی هم زیاد دیدم اما باور کن که بعد از حدود 200 ساعت کار با این تی وی به شرط رعایت نکات اولیه هیچ تلویزیونی به گرد پای v20 نمیرسه.
    البته این نظر من هستش.باز هم میتونی تحقیق کنی.و بهتر هم این هست از کسایی تحقیق کنی که این تی وی رو دارن نه اونهایی که از راه دور چیزهایی شنیدن.که شاعر گفته شنیدن کی بود مانند دیدن.
    در ارتباط با 3D همکه قبلا هم گفتم تا یه تکنولوزی کامل نشه نباید براش هزینه کرد.به نظر من که کار اشتباهیه.
    فعلا بهترین گزینه v20 اون هم 42 هست.

امری بود در خدمتیم
    با تشكر
    جالب بود
    لطفا اون مسائل فني كه 100 ساعت اول بايد مراعات كنم رو بهم ياد بديد , ظاهرا خيلي مهمه
    من هم دارم يك V20 البته مدل تيونر ديجتال دارش رو ميخرم
    متشكرم

4. 2 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[B]
    سلام دوستان خبرجالب در موردتلویزیون سه بعدی vt20مدتی که دنبال این مدل هستم یکی از نمایندگی های پاناسونیک در شهر رشت این مدل را برای نمایش آورده که این مدل نمایشی همان مدلی است که به اصطلاح دوستان مدل اروپایی می باشد که دیوبی تی و دیوبی اس یا همان ----- خودمان رادارد من قصد خرید همین مدل اروپایی ا
    دارم واین موضوع را بافروشنده درمیان گذاشتم فروشنده که آدم مطلعی بود ودر مورد فرق مدل اوپایی وآسیای اطلاع داشت به من قول داد تا در مورد اینکه مدلی را که قرار است برای فروش از نمایندگی تجاری این شرکت وارد شود تحقیق کند وعلت تاخیر ورد این کالا به بازار به من اطلاع دهد ظاهرا با واردکننده اصلی آن در تهران صحبت کرد ومی گفت مدلی که قرار است برای فروش عرضه شود دقیقا همین مدلی است که برای نمایش آورده ایشان می گفتند که این مدل خیلی مدت است که در گمرک امده ولی اجازه ورودنیافته دلیل آن هم همین وجود ----- در دستگاه است که کار ورود آن را کمی دشوارکرده ومی گفتن که ولی احتمالا اجازه ورود می گیرد زمان آن هم احتمالا اسفند ماه می باشد [/
    B]

با عرض سلام و ادب
    اولا که دوست عزیز بر اساس تجربم میگم من الان 11 سال هست که تلویزیون فقط پاناسونیک دارم اولش یه crt داشتم بعد s10 الان هم که v20 اصلا به حرفهای نماینده ها و فروشنده های بانیان اعتماد نکن.
    براحتی از خودشون چیز در میارن و حرفهاشون اصلا حساب کتاب خاصی هم نداره.
    اگر هم منظورتون تو رشت خیابون حاجی آباد هستش اون فروشنده الان چند ماهه که این 3D رو آورده و داره نمایشش میده.
    اون اولا که آورده بود من که پرسیدم گفتش چند روز دیگه برا فروش میاریمش البته من مدلش رو دقت نکردم که آسیایی بود یااروپایی ولی اگه شما دنبال 3D هستی به نظر من با نمایندگی مرکزی بانیان تو تهران تماس بگیری بهتره
    اگه شماره هاش هم میخوای بگو برات پیغام خصوصی بدم.

6. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با تشكر
    جالب بود
    لطفا اون مسائل فني كه 100 ساعت اول بايد مراعات كنم رو بهم ياد بديد , ظاهرا خيلي مهمه
    من هم دارم يك V20 البته مدل تيونر ديجتال دارش رو ميخرم
    متشكرم
    عزیزم پیشاپیش بهت تبریک میگم
    تو 100 ساعت اول به هیچ وجه از مود داینامیک استفاده نکن.وبهتره از مد نرمال استفاده کنی
    تمام تنظیمها هم پایین تر از عدد 50 قرار بده .مثل کنتراست .روشنایی و غیره
    همچنین شبکه هایی که آرم دارن سعی کن استفاده نکنی یا اگه مجبوری از حالت زوم1 استفاده کن که آرمشون پنهان بشه.
    مسایل دیگه ای هم هست که تو پلاسماهای جدید رعایت نکردنشون مشکل خاصی ایجاد نمیکنه

رعایت این مسایل باعث میشه تمام فسفرهای موجود در تی وی یکدست و فعال بشن

در 100 ساعت دوم هم که از مد سینما استفاده بشه خیلی بهتره

8. 3 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

عزیزم پیشاپیش بهت تبریک میگم
    تو 100 ساعت اول به هیچ وجه از مود داینامیک استفاده نکن.وبهتره از مد نرمال استفاده کنی
    تمام تنظیمها هم پایین تر از عدد 50 قرار بده .مثل کنتراست .روشنایی و غیره
    همچنین شبکه هایی که آرم دارن سعی کن استفاده نکنی یا اگه مجبوری از حالت زوم1 استفاده کن که آرمشون پنهان بشه.
    مسایل دیگه ای هم هست که تو پلاسماهای جدید رعایت نکردنشون مشکل خاصی ایجاد نمیکنه

رعایت این مسایل باعث میشه تمام فسفرهای موجود در تی وی یکدست و فعال بشن

در 100 ساعت دوم هم که از مد سینما استفاده بشه خیلی بهتره
    فقط يك سوال آخر
    همونطور كه ميدونيد در مدلهايي كه بانيان ميفروشه يعني مدلهاي R تيونر ديجيتال حذف شده و قيمتش تقريبا 1700 هست اما در عوض يكسال ضمانت داره.
    اما ايني كه من پيدا كردم تقريبا 1400 تومن هست و تيونر ديجيتال داره اما بدون ضمانت.
    كار درستيه بخرمش و قيد ضمانت رو بزنم يا نه ؟ چون با احتساب 50 تومن براي تيونر ديجيتال تقريبا 350 تومن فرقشون ميشه
    همون جا مثلا تو مغازه تستهاي لازم رو انجام ميدم براي اطمينان. هر چند تستهاي لازم رو هم نميدونم چي هستن.

10. این کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان عرذ میخوام ، یه سوال داشتم فقط بهم نخندید.
    نور V20 در مقایسه با CRT چطوره؟

12. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عرذ میخوام ، یه سوال داشتم فقط بهم نخندید.
    نور V20 در مقایسه با CRT چطوره؟
    پونل گلم

هنوز هیچ تی وی به پای crt نمیرسه

ولی نورش قابل قبوله

---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------

فقط يك سوال آخر
    همونطور كه ميدونيد در مدلهايي كه بانيان ميفروشه يعني مدلهاي R تيونر ديجيتال حذف شده و قيمتش تقريبا 1700 هست اما در عوض يكسال ضمانت داره.
    اما ايني كه من پيدا كردم تقريبا 1400 تومن هست و تيونر ديجيتال داره اما بدون ضمانت.
    كار درستيه بخرمش و قيد ضمانت رو بزنم يا نه ؟ چون با احتساب 50 تومن براي تيونر ديجيتال تقريبا 350 تومن فرقشون ميشه
    همون جا مثلا تو مغازه تستهاي لازم رو انجام ميدم براي اطمينان. هر چند تستهاي لازم رو هم نميدونم چي هستن.
    دوست عزیز من یه بار تو پست های بالاترگفتم من خودم هیچوقت جنس الکترونیکی بدون گارانتی نمیخرم منتها اگه شما این فروشنده رو میشناسی و بهش اعتماد داری قضیش فرق میکنه.

به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

14. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان

من هم از دیشب به جمع وی 20 داران پایتخت اضافه شدم. با گارانتی گرفتم از تهران، با جایزه اش 1600 پام در اومد. ظاهرا همه چیزش مرتبه؛ غیر از یک عدد پیکسل سوخته که البته فقط تو رنگ آبی صفحات تست تک رنگ خودش رو نشون می ده و تو رنگای دیگه نیست. فقط چیزی که خیلی بهم فشار آورد این بود که تاریخ شروع گارانتی تی وی که دیشب به من تحویل دادن، سپتامبر 2010 هست. یعنی دستی دستی 4 ماه از 15 ماه گارانتی کذایی این بانیان کلاه بردار گذشته. به فروشنده که اعتراض کردم گفت: گارانتی 1 ساله است از تاریخ فاکتور. گفتم بقیه دو سال گارانتی می کنند مثل سونی. گفت: اونا گارانتی رو از زمان تولید تو مبدا حساب می کنند. ولی باز هم با این حساب سونی حد اقل 18 ماه گارانتی از زمان خرید داره، پانی 1 سال به زور. مادیران هم که شارپ رو دو سال فول گارانتی می کنه، بدون ادا و اطوار. می خواستم ببینم فروشنده منو پیچونده و جنس انباری بهم انداخته یا این که واقعا راست می گه و همه تی وی های پانی گارانتی هاشون همین جوریه....
    (دیشب SIN CITY رو با حداقل تنظیم ممکن تماشا کردم - یعنی همه چی مینیمم - بسیار افسوس خوردم که چرا 50 اینچ نخریدم).

16. 4 کاربر از Schahab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

موقع تا حالا این تلویزیون تو گمرک معطله که به احتمال زیاد بخاطر ----S داخلیه.
    یکی ما رو روشن میکنه این کلمه رو که قرمز کردم چیه و به چه کاری میاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

یکی ما رو روشن میکنه این کلمه رو که قرمز کردم چیه و به چه کاری میاد؟
    اين يعني اينكه با خودش ر-س-ي-و-ر م-ا-ه-و-ا-ر-ه داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •