تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 139 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

آخرين کنفرانس مطبوعاتي سر آلکس

الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، امروز در ميان تشويق روزنامه نگاران، براي آخرين به عنوان سرمربي شياطين سرخ وارد سالن کنفرانس مطبوعاتي شد.

اين مربي باتجربه اسکاتلندي هفته گذشته اعلام کرد که در پايان فصل بازنشسته خواهد شد و به اين ترتيب، ديدار اين هفته مقابل وست بروم، آخرين حضور او روي نيمکت منچستريونايتد خواهد بود.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم سر و کار داشتن با رسانه هاي مدرن براي مربيان دشوار است و من خوش شانس بودم که در طول دوران حضورم در منچستريونايتد توانستم به خوبي از عهده اين کار بر بيايم.

من توانستم به جايگاهي برسم که چيزهايي که شما مي نويسيد را رد کنم و وقتي از من تعريف مي کنيد، آن را نپذيرم. من هميشه فکر مي کنم که شما کار دشواري داريد؛ به خاطر فشاري که در کار کردن با تلويزيون، اينترنت و فيس بوک روي شماست.

اما من هيچ کينه اي ندارم چون من چنين آدمي نيستم. من واکنش نشان مي دهم و بعد همه چيز را فراموش مي کنم.

متشکرم به خاطر نوشته هاي محبت آميزتان و متشکرم به خاطر دوران فوق العاده اي که اين داشت.

اين آخرين بازي من است. 1500 بازي واقعا شگفت انگيز است. اين ديدار مي تواند دشوار باشد زيرا وست بروم فوق العاده کار کرده. آنها تيم خوبي هستند. همه تيم ها دوست دارند در آخرين ديدار خانگي فصل به پيروزي برسند اما ما هم به دنبال پيروزي هستيم.

ما در تيم مان هيچ مصدومي نداريم. من چند تغيير براي اين ديدار در تيم ايجاد مي کنم. فکر مي کنم يک يا دو بازيکن جوان در اين ديدار به ميدان بروند. من به ليندگارد قول دادم تا در دو بازي آخر بازي کند تا بتواند با رسيدن به 10 بازي، مدال قهرماني ليگ برتر را دريافت کند. من هنوز روي قولم هستم؛ پس او فردا دروازه بان ما خواهد بود.

اتفاقات بعد از ديدار مقابل سوانسي واقعا فوق العاده بود؛ باور نکردني. جشن قهرماني روز دوشنبه هم عالي بود. من فکر نمي کردم که هرگز جشني باشکوه تر از سال 99 داشته باشيم اما وقتي هفته قبل وارد خيابان شديم، حضور طرفداران شگفت انگيز بود. فکر مي کنم اين جشن بهتر از سال 99 بود. واقعا همين طور بود.

26 سال بودن در منچستريونايتد فوق العاده است؛ همه چيز بي نظير بود. روزي که به اينجا آمدم، يک موهبت براي من بود و روزي که از اينجا مي روم، با افتخار جدا مي شوم. منچستريونايتد باشگاه بسيار بزرگي است و من خوش شانس هستم که چنين مدتي اينجا بودم."

2. 8 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیوید بکام این عکس رو تو صفحه فیس بوکش گذاشته زیرش نوشته:

Just found this, that seem a long time ago! Was incredibly proud that day....

4. 14 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

به نظر من باید کنار مجسمه ی فرگوسن جلوی ورزشگاه یه مجسمه ی بزرگ از کریس رونالدو درست کنن، زیرش بنویسن، درس عبرت برای کسانی که منچستر رو ترک می کنن و به تیم هایی مثل رئال مادرید می رن ...
    اینو نگاه کنید :

مقایسه ی دو شماره هفت در رئال و منچستر یونایتد از لحاظ افتخارات
    تیمی……..

کریستیانو رونالدو (۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳):۱ قهرمانی در لالیگا-۱قهرمانی در کوپادل ری و ۱ قهرمانی در سوپر کاپ…………
    .
    آنتونیو والنسیا(۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳):۲ قهرمانی در لیگ برتر-۱قهرمانی در جام اتحادیه-۲ قهرمانی در جام خیریه-نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان….

یعنی رونالدو باید دو دستی بزنه توی سر خودش با این انتخابش ...
    اگه مونده بود هم می تونست دوباره قهرمان اروپا بشه و هم جایزه بهترین بازیکن سال رو ببره.
    خیر سرش می گفت : می رم رئال که بتونم بهترین بازیکن تاریخ بشم !!!!!!

6. 6 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

به نظر من باید کنار مجسمه ی فرگوسن جلوی ورزشگاه یه مجسمه ی بزرگ از کریس رونالدو درست کنن، زیرش بنویسن، درس عبرت برای کسانی که منچستر رو ترک می کنن و به تیم هایی مثل رئال مادرید می رن ...
    اینو نگاه کنید :

مقایسه ی دو شماره هفت در رئال و منچستر یونایتد از لحاظ افتخارات
    تیمی……..

کریستیانو رونالدو (۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳):۱ قهرمانی در لالیگا-۱قهرمانی در کوپادل ری و ۱ قهرمانی در سوپر کاپ…………
    .
    آنتونیو والنسیا(۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳):۲ قهرمانی در لیگ برتر-۱قهرمانی در جام اتحادیه-۲ قهرمانی در جام خیریه-نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان….

یعنی رونالدو باید دو دستی بزنه توی سر خودش با این انتخابش ...
    اگه مونده بود هم می تونست دوباره قهرمان اروپا بشه و هم جایزه بهترین بازیکن سال رو ببره.
    خیر سرش می گفت : می رم رئال که بتونم بهترین بازیکن تاریخ بشم !!!!!!
    این هم یه جور نگاه به مسئله هست و قابل احترامه ولی:

باید در نظر بگیرم که شرایط رونالدو دقیقا به چه شکل بود و الان به چه شکل هست.
    رونالدو زمانی به رئال اومد که بارسا با افتدار روی بام اروپا ایستاده بود و با اون شکست توی فینال CL عملا اختلاف سطح بین بارسا و بقیه ی اروپا رو به عینه دید.
    از طرفی هم سر آلکس و هم خودش عنوان کرده بودن که این انتقال آرزوی دوران کودکیش بوده و از طرف دیگه با این انتقال می تونست شونه به شونه با بهترین تیم اروپا(بارسا) و جدی ترین رقیبش یعنی مسی رقابت کنه، در حالی که دیگه توی فوتبال انگلیس چیزی برای فتح کردن باقی نمونده بود و زیاد بی راه نیست اگه بگیم لیگ برتر برای رونالدو کوچیک شده بود و به نظر من بعد از انتقالش به رئال، این رقابت مستقیمش با مسی خیلی انگیزه هاش رو از قبل بیشتر کرد و روز به روز رونالدوی کامل تری رو دیدیم.
    درسته که موفقیت تیمی فوق العاده اهمیت داره ولی برای مقایسه میزان موفقیت یه بازیکن صرفا نگاه به جام، نگاه سطحی هست، قبل از اون رونالدو به این متهم میشد که مرد بازی های بزرگ نیست اما این انتقال کمک کرد که خلاف اون را ثابت کنه. آماری که رونالدو تو این چند سال به جا گذاشته، گل های مهم پرشماری که توی بازی های مهم به ثمر رسونده، محبوبیتی که داره و خیلی فاکتورهای دیگه نشون میده که رونالدو در رئال فوق العاده موفق بوده، هر چند که باشگاه رئال تا اون اندازه موفق نبوده باشه.

8. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اینو دیشب تو فیس دیدم...

واقعا رونالدو این همه گل زده، این هم نسبت به یونایتد پخته تر شده اما نتونسته افتخارات تیمی و شخصی ای که تو منچستر بوده رو، در رئال نیز به دست بیاره، اون هم با وجود ستاره های گران قیمت، نمیشه صرفا به دلیل این باشه که کریس داشته تو اسپانیا با بهترین تیم تاریخ!! بازی می کرده! الکلاسیکو کلا تو لالیگا دو بازی هست! تاثیر اون در قهرمانی حتی در لیگ دوقطبی مثل لالیگا خیلی زیاد نیست...مضاف بر این در چند سال اخیر تیم مورینیو جدی ترین رقیبشون رو هم پشت سر گذاشتند و میبینید عناوین تیمی رو به دورتموند یا اتلتیکو میدن!
    در کنار اینها رونالدو ای که تو منچستر بود بی شک از پایین ترین لول خودش در اوج خامی و جوانی استارت زد و رئال یه ستاره رو تحویل گرفت! طبیعیه که دو سال پایانی CR7 در یونایتد میتونه قیاس خوبی باشه با رونالدوی فعلی که وظایف تهاجمیش از وظایف بازی سازیش خیلی خیلی بیشتره... درصورتی که رونالدوی یونایتد سوای گلزنی، وینگری بود که به رونی، برباتوف و توز توپ میفرستاد.
    پریمیر لیگ تا همین یکی دو سال پیش بهترین لیگ اروپا بوده... این کوچیک بودن لیگ انگلیس برای رونالدو و چیزی برای فتح نموندن از اون حرفا بود! رونالدو شاید آرزوی دوران کودکیش (به واسطه کشورش پرتغال و شهرت رئال در اروپا) حضور در رئال مادرید بوده باشه، اما کریس خیلی راحت میتونست قهرمان و اسطوره همیشگی ای برای طرفدارای یونایتد باشه و جام ها و عناوین شخصیش رو با حضور در یونایتد افزایش بده./
    پ.ن: البته رفتن رونالدو از جهاتی برای یونایتد بد نشد، بازیکنای جوونمون بیش از پیش دیده شدن، تیم مسیر خودش رو در رسیدن به قهرمانی و شکستن رکورد لیورپول ادامه داد... بدون رونالدو فینال CL رو مجددا تجربه کردیم و...
    Last edited by pcforlife; 19-05-2013 at 07:53.

10. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

13|20

مروری بر انچه که این فصل برای شیاطین سرخ اتفاق افتاد...

یکشنبه 29 اردبیهشت 1392 لیگ برتر انگلستان پایان می پذیرد . بیستمین قهرمانی شیاطین سرخ اولدترافورد همراه با نمره ی "بیست" برای "شاه الکس بیستم" و ظهور امپراتوری "دیوید مویس

سایت گل – هنگامی که در آغاز فصل جاری، روبین فن پرسی شماره ی بیست را برای پیراهن خود انتخاب کرد، در مصاحبه ای اعلام کرد به نیت قهرمانی بیستم یونایتد به این باشگاه آمده است و بدین سان 20 متولد شد.

1-فصل با شکست از اورتون آغاز شد. شروعی ناامیدکننده.
    2-تغییر تاکتیک سرالکس از بازی با دو بال تهاجمی به سیستم دایموند (الماس) در چند بازی، یونایتد را متحول نکرد و چرخش تاکتیکی به سوی بازی همیشگی بیشتر احساس شد.
    3-بکارگیری مایکل کریک و اسکولز مسّن در مرکز خط هافبک باعث پایین آمدن سرعت تهاجمی تیم شد و باخت خانگی به تاتنهام نتیجه ی این تصمیم نادرست سِرالکس بود.
    4-بازگشت فرگوسن به عقیده ی قدیمی اعتماد به جوانان بویژه تام کلورلی و دنی ولبک، بازگشت رونی از مصدومیت و بازشدن پای فن پرسی به گلزنی، به ناگاه جهت ماجراها را تغییر داد.
    5-اکنون یونایتد قهرمانانه بازی می کند و لایق لقب "شاهان بازگشت" است. فولام، ساوتهمپتون، لیورپول، نیوکسل، استوک سیتی و حتی براگای پرتغال در چمپیونزلیگ یکی پس از دیگری شاهد بازگشت شیاطین سرخ از باخت به پیروزی هستند. یونایتد حتی مساوی نمی کند.
    6-چلسی در استمفوردبریج پس از سال ها به منچستر می بازد ولی سه روز بعد در جام اتحادیه در ضربات پنالتی 5 بر 4 یونایتد را حذف می کند. نخستین جام می سوزد.
    7-عدم توازن در تیم دیده می شود. گاه بازیکنی مانند فن پرسی عالیست و لحظه ای دیگر رونی به دور از استانداردهای خویش. نانی مدت ها مصدوم است و نجوای فروش او به گوش می رسد. والنسیا کیفیت فصل گذشته را ندارد و در کمتر بازی می تواند توپ سالمی را از مدافعان روبرویش عبور دهد یا پاس به عقب های وی، جناح راست یونایتد را تضعیف می کند. ولی انتونیو کماکان در نقشه های سرالکس دیده می شود.
    8-بال چپ یونایتد پر ترددترین جناح تیم است. گاهی ولبک، وقتی گیگز و دوره ای حتی رونی و کاگاوا در آن دیده می شود. این سردرگمی تاکتیکی با سیستم به شدت چرخشی فرگوسن و اضافه شدن مصدومین پی در پی بازیکنان، توازن تیم را در برخی بازی ها برهم می زند ولی شانس با فرگی یار است و در ماه نوامبر فقط دو باخت به نورویچ در لیگ برتر و گالاتاسارای در چمپیونزلیگ می دهد.
    9-با تمام کاستی ها، رقبای یونایتد حال و روز خوشی ندارند. سیتی اقتدار فصل پیش را در لیگ ندارد. چلسی درگیر تغییر مربی پیاپی است و در کمال شگفتی، دی مَتئوی قهرمان اروپا را اخراج می کند. ارسنال پس از فن پرسی به شدت به هم ریخته می نماید. اما قدرت گرفتن تاتنهام با گرث بیل اش و اورتون با فلینی و بویژه مربیگری "دیوید مویس" رقیبان یونایتد را به زحمت می اندازد. لیورپول نیز در حال بازیابی است و بی خطر.
    10-پس از باخت بی تاثیر به کلوژ رومانی، یونایتد بعنوان تیم اول گروهش صعود می کند. سیتی در ورزشگاه اتحاد در برابر سرخ ها زانو می زند و امیدهای قهرمانی یونایتد در لیگ پُر رنگ می شود. تساوی 1-1 برابر سوانزی در دسامبر، نخستین مساوی بچه های فرگوسن است.
    11-بتدریج داوید دخه آ به دروازه بانی کامل تبدیل می شود. بازی و سِیوهای با پای وی عالیست و ضعف وی در خروج ها و درگیری های هوایی با بالا رفتن وزن و عضلانی تر شدن بدنش کمرنگ می شود. آینده ی فوتبال اسپانیا و اروپا دروازبان بزرگی خواهد دید.
    12-بازی های تعیین کننده ی ژانویه با پیروزی برابر ویگن اتلتیک و دابل کردن لیورپول و موفقیت در جام حذفی ادامه می یابد اما تاتنهام با تساوی 1-1 ترمز سرخ ها را می کشد. پیروزی بر فولام و ساوتهمپتون پایانی است بر ژانویه. در انتهای این ماه امیدهای هواداران یونایتد برای کسب قهرمانی "سه گانه" مشابه سال 1999 زنده می شود.
    13-اما کادوی کریسمس سرالکس برای هواداران یونایتد، وینگری است جوان و آتیه دار: "ویلفرد زاها" بال سرعتی، خوش قد و قامت و فوق العاده تکنیکی که در کریستال پالاس (لیگ چمپیونشیپ) بازی می کند. 15 میلیون پوند و شرط اینکه تا پایان فصل در همان پالاس بماند، زاها را بازیکن فصل آینده ی منچستر کرده است. اکنون با انتخاب وی بعنوان بهترین بازیکن فصل جاری لیگ چمپیونشیپ، ارزش این سرمایه گذاری و عجله ی فرگوسن برای خرید او نمایان می شود.
    14-رئال مادرید با دوم شدن در گروهش با قرعه ی یونایتد مواجه می شود. بازی رفت پایاپای و بازی برگشت در حالیکه منچستر به سوی پیروزی در حرکت بود با اخراج بحث برانگیز نانی تازه از مصدومیت برگشته و آماده، 2-1 بازنده و از لیگ قهرمانان حذف می شود. دومین جام هم از دست می رود.
    15- پس از باخت به مادرید و حتی پیش از آن زمزمه های پیوستن کریستیانو رونالدو به باشگاه سابقش شنیده می شود. رونالدو امضای قرارداد جدید با رئال را رد می کند و آتش شایعات زبانه می کشد. همزمان ژوزه مورینیو هم بازگشت به انگلستان را انکار نمی کند.
    16-دو پیروزی یک بر صفر برابر ردینگ و ساندرلند در پایان ماه مارچ و از دست دادن امتیازهای پی در پی توسط منچسترسیتی، پیش از پایان لیگ برتر، نشانه های قهرمانی یونایتد را نمایان می کند اما در بازی های آخر این فصل وین رونی نه چندان آماده، مورد بی مهری سرالکس قرار می گیرد. ابتدا به مرکز خط هافبک فرستاده شده و پس از آن مُدام تعویض و در پایان روی نیمکت تبعید می شود.
    17-اپریل ماه مُسَجَل شدن برتری بیستم یونایتد در تاریخ لیگ انگلستان است که در ضمن سیزدهمین قهرمانی ایشان در لیگ برتر نیز محسوب می شود یعنی "20|13". پیروزی سه بر صفر مقابل استون ویلا کار را تمام می کند. زمزمه های جدایی رونی بیشتر از گذشته شنیده می شود.

18-سرخپوشان قهرمان به امید دابل کردن با جام حذفی به مقابله ی آبی پوشان لندن می روند اما حذف در اِف اِی کاپ برابر چلسی پایان رویای جامی است که از آخرین کسب آن یک دهه می گذرد. ماه مِی اینگونه آغاز می شود. اعضای کادر فنی و بازیکنان برای ریکاوری و استراحت به اردویی تفریحی و بازی گلف برده می شوند.
    19-خبر مانند برق و باد می پیچد: "سرالکس فرگوسن اعلام بازنشستگی می کند!"، همه متحیر و دچار شوک می شوند. 26 سال سلطنت "شاه الکس بیستم" پایان می پذیرد. وی این زمان را بهترین وقت بازنشستگی می داند و در اوج با قهرمانی بیستم خواهد رفت. بازی با سوانزی آخرین باری است که افسانه ی جهان فوتبال را روی نیمکت یونایتد در تئاتر رویاها می بینیم و در پایان با گل های چیچاریتو و ریو فردیناند، مراسم وداع سرالکس و جشن قهرمانی بیستم یونایتد برگزار می شود. برابر سوانزی همه هستند ولی رونی نیست. مردی که همچون سربازی وفادار نزدیک یک دهه برای یونایتد و فرگوسن جنگید، به ناگاه در بازی آخر استاد در اولدترافورد غایب است و با درخواست رفتن از باشگاه در دست. این هم شوک بعدی.
    20-اکنون "دیوید مویس" مربی یونایتد است. مردی از گلاسکو مانند فرگوسن اما اینبار از سلتیک نه رنجرز. مردی که پس از فرگوسن و ونگر با 11 سال حکمرانی در اورتون، رکوردار سابقه ی مربیگری در لیگ برتر است. شاید شخصیت والا و محترم مویس دلیل محکمی برای انتخاب وی بوده است و یا نزدیکی او با فرگوسن و البته کار با جوانان و بازیکن سازی. به هرحال مویس منتخب شخص سرالکس است و مورد تایید ایشان. تنها نقطه ی ضعفی که برای دیوید مویس می توان یافت نداشتن جام و افتخارات است. وی باید بر جایگاه کسی تکیه بزند که تاکنون 49 قهرمانی بدست آورده است و این فشاری بس سنگین بر او وارد خواهد کرد. البته به نظر می رسد با حمایت فرگوسن و فرهنگ سازماندهی شده ی قوی در باشگاه، بتواند از این گذرگاه سخت عبور کند و اگر در فصل نخست حضورش، جامی بدست آورد، می تواند به آینده ی موفقیت آمیزی در یونایتد امیدوار باشد. بازگشت احتمالی رونالدو یا خرید گرث بِیل از تاتنهام و حفظ وین رونی می تواند کمک شایانی به مویس بکند تا با بزرگترین چالش تمام عمر ورزشی خود آسانتر برخورد کند.
    یکشنبه 29 اردبیهشت 1392 بازی برابر وست برومویچ البیون پایانی بر افسانه ی دوران طلایی فرگوسن است و آغاز حکومت مویس بر اولدترافورد.
    21؟؟؟- ویلفرد زاها برای فصل آینده شماره 21 را انتخاب کرده است، به نیت بیست و یکمین قهرمانی یونایتد در لیگ برتر. آیا رویای او نیز مانند روبین فن پرسی به حقیقت خواهد پیوست؟ آیا دیوید مویس امتداد سرالکس فرگوسن است؟...، بی صبرانه آماده دیدن فصل بعدی ماجراهای شیطان سرخ خواهیم بود.

12. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

واقعا رونالدو این همه گل زده، این هم نسبت به یونایتد پخته تر شده اما نتونسته افتخارات تیمی و شخصی ای که تو منچستر بوده رو، در رئال نیز به دست بیاره، اون هم با وجود ستاره های گران قیمت، نمیشه صرفا به دلیل این باشه که کریس داشته تو اسپانیا با بهترین تیم تاریخ!! بازی می کرده! الکلاسیکو کلا تو لالیگا دو بازی هست! تاثیر اون در قهرمانی حتی در لیگ دوقطبی مثل لالیگا خیلی زیاد نیست...مضاف بر این در چند سال اخیر تیم مورینیو جدی ترین رقیبشون رو هم پشت سر گذاشتند و میبینید عناوین تیمی رو به دورتموند یا اتلتیکو میدن!
    در کنار اینها رونالدو ای که تو منچستر بود بی شک از پایین ترین لول خودش در اوج خامی و جوانی استارت زد و رئال یه ستاره رو تحویل گرفت! طبیعیه که دو سال پایانی CR7 در یونایتد میتونه قیاس خوبی باشه با رونالدوی فعلی که وظایف تهاجمیش از وظایف بازی سازیش خیلی خیلی بیشتره... درصورتی که رونالدوی یونایتد سوای گلزنی، وینگری بود که به رونی، برباتوف و توز توپ میفرستاد.
    پریمیر لیگ تا همین یکی دو سال پیش بهترین لیگ اروپا بوده... این کوچیک بودن لیگ انگلیس برای رونالدو و چیزی برای فتح نموندن از اون حرفا بود! رونالدو شاید آرزوی دوران کودکیش (به واسطه کشورش پرتغال و شهرت رئال در اروپا) حضور در رئال مادرید بوده باشه، اما کریس خیلی راحت میتونست قهرمان و اسطوره همیشگی ای برای طرفدارای یونایتد باشه و جام ها و عناوین شخصیش رو با حضور در یونایتد افزایش بده./
    منظور من این بود که لیگ برتر به عنوان یه میدان رقابتی چالش سابق رو نداشت، بالاخره باید قبول کنیم که در لیگ برتر، "یونایتد" رو داریم و "بقیه" (در ادامه درباره این قسمت صحبت می کنم)، در زمانی که رونالدو از یونایتد جدا شد سیتی هنوز چالشی محسوب نمیشد، هر چند که در سطح اروپایی هنوز هم چالشی محسوب نمیشه، از بیگ 4 سابق لیورپول چند سالی میشه در CL حضور نداره، آرسنال 9 ساله جامی کسب نکرده، حتی چلسی افت محسوسی (حداقل توی رقابت های داخلی) داشته و در این بین یونایتد تنها مدعی دائمی بوده، در طرف مقابل انگیزه اضافه شدن به رئال و رقابت مستقیم با بارسایی بوده که توی چند سال اخیر جدی ترین مدعی در اسپانیا و اروپا بوده و توی همین چند سال دو فینال رو در مقابل یونایتد پیروزی رسیده، در همین دوره 4 ساله حضور رونالدو در رئال فرصت حضور در 19 ال کلاسیکو برای درخشش هر چه بیشترش مهیا شده، قصد ندارم ال کلاسیکو رو بیش از حد هایپ کنم ولی باید قبول کنیم جدای از اهمیت تاریخیش، توی این چند ساله رئال و بارسا با وجود بالا و پایین هاشون حتی این فصل که شاید در پایین ترین حد این چند سال اخیرشون بودن، پایه ثابت نیمه نهایی های CL بودن و اگه بایرن رو سوا کنیم، توی این چند سال باشگاه دیگه ای در اروپا این عملکرد پیوسته رو در CL نداشته، دوست ندارم رقابت رونالدو و مسی رو به شکل غیر معمولش بزرگ کنیم ولی در این حد رو باید قبول کنیم که حضور هردوشون در یک لیگ و رقابت هفته به هفتشون، حضور پیوستشون تا حداقل نیمه نهایی CL در سال های متوالی، ال کلاسیکوهای پشت سر هم، به پیشرفت هردوشون کمک کرده و این عامل انگیزشی بسیار خوبی بوده به خصوص برای رونالدو، در حالی که اگه توی لیگ برتر می موند بخش زیادی از این فرصت ها به وجود نمی اومد و انگیزه به عنوان یک فاکتور خیلی مهم، تا این اندازه اوج نمی گرفت.

اما در مورد اون قسمت "یونایتد" و "بقیه":
    از فصل 93-92 که شروع تاسیس قالب جدید لیگ برتر هست تا امروز (یعنی یک دوره 20 ساله) قهرمانی ها به این صورت تقسیم شده: یونایتد 13 ، آرسنال 3 ، چلسی 3 ، سیتی 1 ، بلکبرن 1
    و توی همون بازه زمانی قهرمانی ها در لالیگا به این شکل بوده: بارسا 10 ، رئال 7 ، والنسیا 2 ، دیپورتیوو 1
    سری آ به این شکل بوده: یووه 7 ، میلان 6 ، اینتر 5 ، رم 1 ، لاتزیو 1
    و بوندسلیگا: بایرن 11 ، دورتموند 5 ، وردربرمن 2 ، ولفسبورگ 1 ، اشتوتگارت 1 ، کایزرسلاترن 1
    قصدم از آوردن این اعداد و ارقام اشاره به این مطلب هست که درسته که همیشه گفته میشه لالیگا دو قطبی هست، اما در طرف مقابل وقتی بخوایم به نتیجه کار نگاه بندازیم می بینیم لیگ برتر از نظر "توزیع قهرمانی ها" تقریبا تک قطبی هست (حتی تک قطبی تر از بوندسلیگا) و تعداد قهرمانی های یونایتد حتی با مجموع قهرمانی های بقیه تیم ها اختلاف فاحشی داره، حداقل توی این بازه 20 ساله رقابت بین بیگ 4 بیشتر شامل حال رده های دوم تا چهارم میشده چون یونایتد تقریبا قهرمان ثابت و بلامنازع بوده.

با این حال شکی در این موضوع نیست که در صورتی که رونالدو در یونایتد باقی می موند هم به روند رو به رشدش ادامه می داد و آینده روشنی در انتظارش بود اما همون طور که گفتی جداییش از یونایتد در کنار خلا که ایجاد کرد محاسنی رو هم به همراه داشت، به هر حال هر هوادار یونایتد یک سمت ماجرا رو می بینه و هر هوادار رئال یک سمت دیگه رو و طبیعی هست که توی بعضی از قسمت ها اختلاف نظر داشته باشیم.

14. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اظهار نظر عجيب فرگوسن در مورد آينده روني

سرمربي منچستريونايتد در مورد آينده مهاجم اين تيم اظهار نظر بسيار عجيبي داشته است.

وين روني چند هفته‌اي است که درخواست خروج از باشگاه را به سران اين تيم داده ولي الکس فرگوسن پس از پيروزي 2 بر يک هفته گذشته يونايتدها مقابل سوانسي اعلام کرد به روني اجازه خروج از باشگاه داده نخواهد شد.

به گزارش فارس، الکس فرگوسن که در سال 2004 وين روني را با مبلغ 24 ميليون پوند از اورتون به منچستريونايتد آورد در پايان فصل بازنشسته خواهد شد. او در اظهار نظر جديدي اعلام کرده ماندن يا نماندن روني به جانشين وي در يونايتد بستگي دارد.

«نمي‌دانم که روني خواهد ماند يا نه. در واقع ماندن يا نماندن او به من ربطي ندارد. ديگر علاقه‌اي به صحبت کردن در مورد اين موضوع ندارم. ديويد مويس بايد در مورد آن فکر کند.»

وي افزود: اطمينان دارم بلافاصله پس از اينکه ديويد به اينجا آمد در مورد آن تصميم‌گيري خواهد کرد. با او در اين مورد حرف زده‌ام و مي‌دانم که او هم دوست دارد به اين شايعه‌ها پايان دهد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اما در مورد اون قسمت "یونایتد" و "بقیه":
    از فصل 93-92 که شروع تاسیس قالب جدید لیگ برتر هست تا امروز (یعنی یک دوره 20 ساله) قهرمانی ها به این صورت تقسیم شده: یونایتد 13 ، آرسنال 3 ، چلسی 3 ، سیتی 1 ، بلکبرن 1
    و توی همون بازه زمانی قهرمانی ها در لالیگا به این شکل بوده: بارسا 10 ، رئال 7 ، والنسیا 2 ، دیپورتیوو 1
    سری آ به این شکل بوده: یووه 7 ، میلان 6 ، اینتر 5 ، رم 1 ، لاتزیو 1
    و بوندسلیگا: بایرن 11 ، دورتموند 5 ، وردربرمن 2 ، ولفسبورگ 1 ، اشتوتگارت 1 ، کایزرسلاترن 1
    قصدم از آوردن این اعداد و ارقام اشاره به این مطلب هست که درسته که همیشه گفته میشه لالیگا دو قطبی هست، اما در طرف مقابل وقتی بخوایم به نتیجه کار نگاه بندازیم می بینیم لیگ برتر از نظر "توزیع قهرمانی ها"
    تقریبا تک قطبی هست (حتی تک قطبی تر از بوندسلیگا) و تعداد قهرمانی های یونایتد حتی با مجموع قهرمانی های بقیه تیم ها اختلاف فاحشی داره، حداقل توی این بازه 20 ساله رقابت بین بیگ 4 بیشتر شامل حال رده های دوم تا چهارم میشده چون یونایتد تقریبا قهرمان ثابت و بلامنازع بوده.
    منظوراز دو قطبی بودن یا تک قطبی بودن یا چند قطبی بودن این نیست که ببینیم کی قهرمان شده بلکه اینه که وقتی یونایتد صدر جدولی به طورمثال با تیم 20 جدول بازی میکنه خیالش از قبل راحت
    نباشه که سه امتیاز گرفته تو لیگ برتر واقعا هیچ بازی نتیجش از قبل معلوم نیست ... یه نکته دیگه ای که هست اینه که شما تاتنهام -آرسنال -چلسی و سیتی رو تو همین فصل در نظر بگیرید
    هر کدومشون می تونستن قهرمان بشن ارسنال اگه این روندی که اخر فصل و بعد بازی برگشت با بایرن داشته رو 2 ماه زودتر شروع می کرد احتمالا تا اخرین دقایق داشت تو کورس میجنگید...
    همینطورم بقیه تیما هر کدوم یه سری اشتباهات کردن که به ضررشون تموم شد در حالی که تو لالیگا واقعاجز رئال و بارسا و در این فصل اتلتیکو تیم های دیگه اصلا شخصیت قهرمانی ندارن
    این که یونایتد بیشتر از همه قهرمان شده فقط ثبات رو نشون می ده نه تک قطبی بودن رو

18. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب آخرین بازیمون هم مقابل وست بروم هست که فعلا تا دقیقه 30 ، 3تا گل جلو هستیم. امیدوارم آخرین بازی این فصل و آخرین بازی با حضور رئیس یه بازی به یاد موندنی و پر گل باشه.
    ظاهرا رونی هم دوباره جزو 18 تا نیست و احتمالا نخواسته بازی کنه!!
    یونایتد

20. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •