تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 197 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه برد عالی
    بهترین نکته مثبت پرسپولیس امسال نیلسونه خدا کنه برا سال دیگه باهاش تمدید کنن

2. 11 کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

امروز در نبود نوری و رضایی، و البته کریمی و مهدی، بازی منطقی و رو به جلویی داشتیم ...
    تو بیشتر دقایق بازی توپ رو در اختیار داشتیم و تقریباً همه بازیکنای سپاهان، به خصوص خط هافبکش رو از روی زمین محو کردیم ...

حتی بدون اخراج بازیکن سپاهان هم باز حق پرسپولیس بود که برنده‌ی این بازی بشه، و چه بهتر که دقیقه 92 یه برد تاریخی دیگه به دست آوردیم ...

نوروزی مثل همیشه مؤثر و خوب بازی کرد و خوشحالم که یحیی 90 دقیقه بهش اعتماد کرد و بازوبند رو هم بهش سپرد ...

اما جدای از گل، ستاره‌ی بازی امروز، اول نیلسون بود که علاوه بر سیوهای فوق‌العاده‌اش، تو صحنه‌ی مصدومیتش همه رو به یاد احمدرضا عابدزاده‌ی عزیز انداخت.

نیلسون با وجود مصدومیت و دردی که می‌کشید، با وجود خونی که از پاش می‌رفت، ولی وایساد تو زمین و به همه هم روحیه داد. نشون داد که موفقیت تیمش از سلامتیش هم براش مهم تره

ممنونیم از این اعجوبه‌ی دوست داشتنی ... و امیدوارم حداقل تا 40 سالگی بتونه تو تیممون بدرخشه ...

بعد از نیلسون، بهترین‌های پرسپولیس حقیقی و نقی‌زاده بودن که هر کدوم تو پست خودشون تونستن به خوبی سپاهانیا رو از جریان بازی خارج کنن.

اینکه امروز هیچی از محرم نویدکیا ندیدیم، نه به خاطر ضعف محرم (که نشون داده تو بازیای اخیر داره به روزای اوجش برمی‌گرده)، بلکه به خاطر قدرت خط هافبک پرسپولیس، به ویژه نقی‌زاده و حقیقی بود.

یادمون نره که سپاهان در کنار فولاد از با شخصیت ترین تیمای لیگ ایرانه و همیشه ثبات تیمی و حالا هم با وجود کرانچار، هماهنگی و تاکتیکشون زبانزد خاص و عام بوده ...

بردن چنین تیمی، که تو بهترین روزهای خودشه و مثل همیشه تو کورس قرار داره، اون هم با تیمی که 4 تا از مهم ترین مهره هاش رو نداره، کار بزرگی بود که پرسپولیس به خوبی از پسش براومد ...

مهم ترین شاخصه‌ی سپاهان تو بازی امروز دفاع فوق‌العاده شون بود که واقعاً به جز صحنه‌ی گل، تو اکثر دقایق با جون و دل جلوی حملات پرسپولیسو گرفتن؛ پرسپولیسی که با وجود خلأ بازیسازی، به خوبی تونست به سپاهان فشار بیاره و به خصوص در 60 دقیقه اول تونست چندین موقعیت خوب بسازه ...

نکته‌ی مثبت در بازی امروز پرسپولیس، عملکرد خوب مدافعین وسط بود که بعد از مدت‌ها هماهنگی خوبی بین بنگر و سید جلال دیده می‌شد

علاوه بر اون، بازی خوب پروویچ که تو بازی اخیر اصلاً خوب نبود، خبر خوشایندی بود که با بازی عالی هافبکای دفاعی تکمیل شد و نذاشت خیلی خلأ نوری و رضایی حس بشه

پولادی هم درگیرانه و خوب بازی کرد و به جز دو سه صحنه، در کل خوب بود

امروز قاضی خوب نبود، انصاری‌فرد هم با ورودش چند تا پاس نسبتاً خوب داد، اما کلاً خط حمله چندان خوبی نداشتیم امروز ...

به امید بازی بعدی و تداوم این روند در بازی مقابل تیم مظلومی ...

4. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

محتوای مخفی: کرانچار: پرسپوليس سزاوارانه برد 

سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: پرسپوليس سزاوارانه پيروز شد ولي اتفاق دردناکي براي ما رخ نداده است.
    [کرانچار: پرسپوليس سزاوارانه برد]

به گزارش فارس، زلاتکو کرانچار بعد از شکست يک بر صفر سپاهان برابر پرسپوليس در نشست خبري اظهار داشت: پرسپوليس سزاوارانه بازي را برد و ما هم چند موقعيت گل داشتيم که از دست رفت. آنها در نيمه اول خوب بازي کردند و خيلي قوي ظاهر شدند و ما نتوانستيم آنطور که مي‌خواهيم بازي کنيم.

وي افزود: در نيمه دوم شانه به شانه پرسپوليس پيش رفتيم ولي اتفاق دردناکي براي ما رخ نداده و از فردا دوباره به مسيرمان در ليگ ادامه مي‌دهيم.

کرانچار در مورد اينکه در بازي با راه آهن روي ضد حمله گل زديد و امروز هم به دنبال همين راه براي گلزني بوديد، گفت: امروز بر اثر کارت قرمزي که بازيکن سپاهان گرفت و سزاوارش نبوديم باعث شد دست به تعويض تاکتيکي بزنيم و از طرفي خلعتبري در نوک حمله بود و بايد تعويض تاکتيکي مي‌کرديم ولي اعتقاد دارم کارت‌ هايي که داور به بازيکنان ما نشان داد عادلانه نبود.

کرانچار در مورد روند کلي بازي گفت: ما جهان عالميان را به اين خاطر تعويض کرديم که جناح چپ پرسپوليس را ببنديم و بعد از اين تعويض شرايط ما خوب شد که بعد از آن يک بازيکن ما کارت قرمز گرفت. گل دقايق پاياني پرسپوليس سرنوشت بازي را تغيير داد و به آنها تبريک مي‌گويم.

وي در مورد اينکه اگر بازيکنانت عصبي‌تر نمي‌شدند بهتر بازي مي‌کرديد، گفت: انتظار داشتم بازيکنانم هجومي‌تر بازي کنند اما نمي‌دانم داور از کجا خشونت را ديد که اينقدر از کارت‌هاي زرد استفاده کرد.

کرانچار در پاسخ به اين سوال که امروز بيشتر به فکر مساوي بوديد تا برد، گفت: به نظر من پرسپوليس در اين بازي ما را وادار به دفاع کرد و به آنجا رساند که همه چيز را روي ما بست. بايد به آنها تبريک گفت که نسبت به قبل خيلي بهتر ظاهر شدند.

سرمربي سپاهان در مورد اينکه تيمش اميدي به قهرماني دارد يا نه گفت: 100 درصد به قهرماني اميدوار هستم چون فاصله 5 امتيازي با صدر جدول زياد نيست. اگر سال گذشته توانستيم با وجود اينکه 9 امتياز عقب بوديم و قهرمان شديم امسال هم چنين چيزي غيرممکن نيست و تيمي که تمرکز بيشتري داشته باشد و هوشمندانه بازي کند شانس قهرماني‌اش بيشتر است. تراکتورسازي، فولاد و استقلال هم شانس‌هاي زيادي براي قهرماني دارند.

محتوای مخفی: حقيقي: 2 برابر سپاهان موقعيت داشتيم 

هافبک تيم پرسپوليس پس از برتري تيمش برابر سپاهان گفت: دو برابر سپاهان موقعيت ايجاد کرديم و شاهد يک پرسپوليس واقعي بوديم.
    [حقيقي: 2 برابر سپاهان موقعيت داشتيم]

به گزارش فارس، رضا حقيقي پس از برد يک بر صفر پرسپوليس مقابل سپاهان گفت: امروز عزم خود را جزم کرده بوديم و هم‌قسم شده بوديم تا سپاهان را شکست دهيم.

وي ادامه داد: پرسپوليس چون در بازي رفت با نتيجه 2 بر صفر شکست خورده بود امروز آمده بود تا نتيجه اين بازي را به نفع خود رقم بزند.

هافبک تيم پرسپوليس در مورد شرايط بازي گفت: امروز يک پرسپوليس واقعي را ديديم. موقعيت‌هاي زيادي در اين بازي داشتيم و تقريباً مي‌توان گفت دو برابر سپاهان موقعيت گلزني داشتيم و خوشبختانه در دقيقه‌اي به گل رسيديم که سپاهان ديگر نمي‌توانست کاري انجام دهد.

وي در مورد شرايط خود در تيم ملي نيز گفت: کي‌روش همان مربي است که مرا به تيم ملي دعوت کرده بود و مطمئن باشيد از اين به بعد آنقدر تلاش مي‌کنم تا دوباره به تيم دعوت شوم.

محتوای مخفی: گل‌محمدي: بازي بزرگي را برديم 

به گزارش فارس، يحيي گل‌محمدي پس از پيروزي يک بر صفر برابر سپاهان در نشست خبري اظهار داشت: بازي بزرگي را برديم و مسابقه‌اي را برديم که برايش برنامه‌ريزي کرده بوديم. موقعيت‌هايي داشتيم که متاسفانه تبديل به گل نشدند. در اين چند بازي که سرمربي پرسپوليس بودم اين بازي يکي از بهترين بازي‌هاي ما بود و جا دارد به هواداران تبريک بگويم که تا آخرين دقيقه تيم را تشويق کردند و بايد به بازيکنانم تبريک بگويم که با انرژي زياد وارد ميدان شدند و پيروز شديم، اميدوارم اين روند را ادامه بدهيم.

وي در مورد نحوه قضاوت تيم داوري نيز گفت: در مجموع از داوري راضي بودم اما در يکي دو صحنه در محوطه جريمه خطا اتفاق افتاد و من روي صحنه ولاتکو بحث دارم.

سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه در دو سه بازي است در جناح چپ تيمش خوب کار مي‌کند، عنوان کرد: بايد توازن در تيم ما وجود داشته باشد که ولاتکو و پولادي به هماهنگي رسيده‌اند و مي‌توانند کارهاي خوبي انجام بدهند اما در جناح راست هنوز به هماهنگي ايده‌آل نرسيده‌ايم.

گل‌محمدي در مورد عملکرد مهاجمان پرسپوليس گفت: بازيکنانم مرد روزهاي سخت هستند و در بازي‌هايي که مقابل تيم‌هاي بزرگ بازي کرده ايم از پس آنها برآمده‌اند و از لحاظ اراده خواسته‌اند تا به برتري برسند. مهاجمان ما زحمت زيادي کشيدند و از آنها فقط گل زدن نمي‌خواهيم از آنها مي خواهيم فضاها را بگيرند و اين به سيستم و نوع بازي ما برمي‌گردد. خوشحالم که امروز مهاجم‌ ما گل زد و برديم. البته هر بازي شرايط خاص خودش را دارد چون ما قبل از بازي با نفت يک بازي تدارکاتي با همين تيم داشتيم که نتيجه‌اش امروز مي‌بينيم. آن اردو سطح تيم ما را بالا برد ولي بايد اين سطح آمادگي حفظ شود.

وي در مورد اينکه اين بازي شما را چقدر اميدوار کرد، گفت: اين بازي خيلي حساس بود و پس اميدوارم اعتبار از دست رفته به اين تيم برگردد و فکر مي‌کنم اعتبار به پرسپوليس برگشت و هواداراني که بازي را دنبال مي‌کنند در بازي‌هاي آينده بيشتر به ورزشگاه مي‌آيند.

وي در مورد وضعيت علي کريمي و مهدوي‌کيا گفت: کريمي خوشبختانه مراحل آماده سازي را طي مي‌کنند و زانويش بهتر شده است و فکر مي کنم او تا دو سه روز آينده به جمع ما اضافه شود اما مهدوي‌کيا از ناحيه کمر مشکل دارد و پزشکان هم تلاش خود را انجام مي‌دهند.

وي در مورد بگوويچ گفت: قرار شد از بگوويچ در تيم‌هاي پايه استفاده کنيم و سيستم و تشکيلات خوبي براي ما در نظر گرفته‌اند.

گل ‌محمدي در مورد اينکه بگوويچ اين مسئله را قبول کرده است يا نه گفت: بله بگوويچ قبول کرده است.

محتوای مخفی: نوروزي: خوشحالم که گل 3 امتيازي زدم 
    هادي نوروزي پس از برتري يک بر صفر پرسپوليس مقابل سپاهان اظهار داشت: در اين بازي موقعيت‌هاي زيادي داشتيم و مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم. خوشحالم که دقايق پاياني توانستيم به پيروزي برسيم.

وي ادامه داد: حق ما در اين بازي برد بود چون بازيکنانمان زحمت زيادي کشيدند و اين گل قسمت من بود که بزنم. ما از دقيقه يک شروع به حمله کرديم و خواست خدا بود که در دقايق پاياني به گل برسيم.

مهاجم پرسپوليس در مورد شرايط اين تيم در آينده گفت: ما بازي به بازي بهتر مي‌شويم و به خاطر هواداران از جان مايه مي‌گذاريم. تلاش مي‌کنيم تا در پايان فصل جزو 3 تيم برتر باشيم.

محتوای مخفی: خلعتبري: سپاهان روز بدي داشت 
    حمد‌رضا خلعتبري پس از شکست يک بر صفر مقابل پرسپوليس اظهار داشت: زيبايي فوتبال به همين است که يک تيم مي‌برد و يک تيم مي‌بازد. پرسپوليس در اين بازي بهتر از ما بود. ما روز بدي را سپري کرديم. بابت اين برد به پرسپوليسي‌ها تبريک مي‌گويم.

وي در خصوص اين سوال که با اين شکست از استقلال عقب افتاديد شرايطتتان چگونه مي‌شود گفت: هنوز بازي‌هاي زيادي تا پايان فصل مانده است نبايد از الان نااميد شويم.

مهاجم ملي‌پوش سپاهان اظهار داشت: پس از پايان بازي استقلال و سپاهان نکونام با نويد‌کيا صحبت کرد که اگر مي‌تواند از تصميمش براي خداحافظي از تيم ملي منصرف شود. نويد‌کيا بازيکن بزرگي است و به نظر من هم اگر بازگردد مي‌تواند مهره ارزشمندي براي تيم ملي باشد.

خلعتبري در مورد عملکرد داوري گفت: در اين زمينه صحبتي ندارم

محتوای مخفی: قاضي: مستحق کسب پيروزي بوديم 
    به گزارش فارس، محمد قاضي پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل سپاهان گفت: بازي بسيار خوبي بود، سپاهان را به خوبي تحت فشار گذاشتيم، تلاش فراواني انجام داديم و حق ما کسب پيروزي بود. موقعيت‌هاي زيادي خلق کرديم اما سپاهاني‌ها خوش‌شانس بودند.

وي در مورد اينکه چرا پايش دچار مصدوميت شده است، عنوان کرد: روي صحنه گل بالا پريدم و وقتي پايين آمدم مچم پيچيد، مشکل خاصي نيست، روي پايم يخ گذاشتم تا ورم نکند.

قاضي در مورد اينکه جايگاه پرسپوليس خوب شده و ديگر از طعنه‌هاي حضور در رده دوازدهم خبري نيست، عنوان کرد: به هر حال اتفاق بدي بود که براي ما افتاد، فصل قبل هم تيم در جايگاه دوازدهم قرار داشت و تماشاگران از اين نتايج ناراضي بودند. با عملکرد خوبمان در اين مدت هديه مناسبي به هواداران داديم و اميدوارم اين نتايج تکرار شود.

مهاجم پرسپوليس در مورد صحنه‌اي که با فرشيد طالبي درگير شد، اظهار داشت: در آن صحنه درگيري کوچکي به وجود آمد هر دوي ما مي‌خواستيم توپ را بزنيم که سر اين موضوع مشکل کوچکي ايجاد شد.

محتوای مخفی: اظهارت جمشيديان و سوشاک پس از باخت 
    ميلان سوشاک پس از شکست يک بر صفر سپاهان مقابل پرسپوليس، در مورد صحنه‌اي که منجر به اخراجش شد، گفت: برخورد بسيار نرمي با بازيکن پرسپوليس داشتم و فکر نمي‌کنم مستحق دريافت کارت دوم و اخراج از زمين بودم. اين مسئله جاي سؤال دارد و بايد فيلم بازي را نگاه کنيم تا در اين مورد نظر بدهيم. اما فکر مي‌کنم داور عجله کرد.

مدافع تيم فوتبال سپاهان افزود: شايد همين اخراج باعث شد يک امتياز شيرين را از دست بدهيم اگر ما 11 نفره بازي مي‌کرديم اينقدر تحت فشار قرار نمي‌گرفتيم.

همچنين احمد جمشيديان در مورد باخت سپاهان مقابل پرسپوليس و اينکه آيا نبودش در اين مسابقه تأثيري در اين شکست داشت، گفت: اصلا اين موضوع مطرح نيست و خدا را شکر مي‌کنم که نيمکت سپاهان نيز به من مي‌رسد.

بچه‌ها خوب بازي کردند و بايد قبول کنيم که حق پرسپوليس پيروزي بود و آنها موقعيت‌هاي بيشتري داشتند. 6-7 هفته بازي‌هاي خوبي انجام مي‌داديم. نمي‌دانم چرا در اين ديدار چندان خوب نبوديم. کسب سه امتياز اين ديدار حق پرسپوليس بود.

وي در مورد زياد شدن فاصله سپاهان با صدر عنوان کرد: ما در ديدارهاي مستقيم با استقلال و تراکتورسازي روبه‌رو مي‌شويم. شانس خودمان را در آن مسابقات جست‌وجو مي‌کنيم و اميدوارم بتوانيم نتايج قابل‌ قبولي را کسب کنيم.

محتوای مخفی: ولاتکو: دست دروازه‌بان سپاهان به من برخورد کرد 
    ولاتکو پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل سپاهان گفت: عملکرد قابل قبولي را در اين مسابقه ارائه کرديم، اميدوارم شرايط تيم ما در ادامه مسابقات بهتر شود، مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم. خوشحالم که پيروز شديم و اميدوارم عملکرد خوب‌مان تداوم پيدا کند. از بازي که امروز انجام داديم کاملاً راضي هستم.

وي در مورد صحنه‌اي که درون محوطه جريمه با شهاب گردان برخورد کرد، اظهار داشت:‌ فکر مي‌کنم دست چپ دروازه‌بان سپاهان به من برخورد کرد، فرصت بسيار خوبي داشتم، مهم براي ما کسب پيروزي بود و خوشحالم که اين اتفاق افتاده است

محتوای مخفی: ابراهيمي: پرسپوليس بازي بهتري انجام داد 

ميد ابراهيمي پس از شکست يک بر صفر سپاهان مقابل پرسپوليس گفت: بازي با کيفيتي را دو تيم انجام دادند و مردم مسابقه جذابي را نگاه کردند. با انگيزه زيادي به اين مسابقه آمديم و موقعيت‌هاي خوبي هم داشتيم. فکر مي‌کنم پرسپوليس عملکرد بهتري نسبت به ما داشت و موقعيت‌هاي بيشتري را ايجاد کرد. کسب سه امتياز اين مسابقه مبارک اين تيم باشد. در ادامه تلاشمان را مي‌کنيم و ان‌شاءالله در مسابقات بعدي بتوانيم نتايج بهتري را کسب کنيم.

وي افزود: سپاهان تيم بزرگي است. در نيمه اول پرسپوليس شانس‌هاي بيشتري داشت، ما هم در نيمه دوم مي‌توانستيم گل‌زني کنيم. بعد از 10 نفر شدن پرسپوليس فشار فراواني روي تيم ما آورد و توانست به موفقيت برسد.

محتوای مخفی: گردان: مشکلي با پرسپوليس نداشتم 
    شهاب گردان پس از شکست تيمش برابر پرسپوليس در ورزشگاه آزادي در پاسخ به خبرنگاران گفت: حس خاصي در اين بازي نداشتم ما فقط مي‌خواستيم که پيروز شويم تا فاصله امتيازي‌مان را با استقلال کم کنيم که متاسفانه اين اتفاق نيفتاد.

وي درباره رکورد بسته نگه داشتن دروازه‌اش که در اين بازي شکسته شد نيز گفت: راستش را بخواهيد حساب نکردم که چند دقيقه گل نخورده بودم ولي اگر در اين بازي هم مي‌توانستم دروازه تيمم را بسته نگه دارم خيلي خوب مي‌شد.

گردان درباره صحنه مشکوک پنالتي که در آن وي با ولاتکو بازيکن پرسپوليس برخورد کرد، گفت: بايد صحنه را دوباره ببينم. به هر حال من با يک دست شيرجه رفتم که حداقل برخورد را با او داشته باشم. فکر مي‌کنم که به مهاجم پرسپوليس برخورد کردم اما برخوردم آن طور نبود که پنالتي باشد.

وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال که آيا مشکلش با پرسپوليس حل شده است يا خير گفت: من مشکلي با پرسپوليس نداشتم، اختلاف من با ژوزه بود که او هم ديگر در پرسپوليس نيست. در آن زمان هم من با او مشکلي نداشتم بلکه ژوزه با من مشکل داشت.

وي در پايان درباره شعارهاي هواداران پرسپوليس درباره او گفت: طبيعي است که وقتي در زمين حريف بازي مي‌کني، تماشاگران ميزبان حس خوبي نسبت به شما نداشته باشند. اين مسئله در همه جاي دنيا وجود دارد اما خدا را شکر مي‌کنم که امروز حرف بدي از هواداران پرسپوليس نشنيدم.

محتوای مخفی: طالبي: به پرسپوليسي‌ها تبريک مي‌گويم 
    فرشيد طالبي پس از شکست يک بر صفر تيمش برابر پرسپوليس گفت: امروز شاهد روي ديگر فوتبال بوديم و در دقايق پاياني گل دريافت کرديم.

وي ادامه داد: اين برد را به هواداران و بازيکنان پرسپوليس تبريک مي‌گويم. پرسپوليس در نيمه اول بهتر از ما بود، ما هم موقعيت‌هايي داشتيم اما نتوانستيم به گل برسيم. در دقايق اوليه بازي مدافعان ما کارت زرد گرفتند که همين موضوع باعث شد محتاطانه بازي کنيم.

طالبي در مورد ادامه بازي‌هاي ليگ نيز گفت: جاي هيچ اشتباهي نداريم و بايد تلاش کنيم تا بتوانيم باخت امروز را جبران کنيم.

محتوای مخفی: احمدي: پرسپوليس خيلي بهتر از ما بود 

علي احمدي پس از شکست يک بر صفر تيمش برابر پرسپوليس گفت: 10 نفره که شديم، پرسپوليس فشار بيشتري به ما وارد کرد و توانست به گل نيز برسد.

وي ادامه داد: نتوانستيم در اين بازي مانند بازي‌هاي قبلي باشيم. اين بازي نياز به تجربه داشت.

وي در مورد شرايط بازي گفت: پرسپوليس خيلي بهتر از ما بود و در نيمه اول از ما بهتر بازي کردند. پرسپوليس روي اشتباه ما به گل رسيد.

احمدي در مورد داوري نيز گفت: باشگاه به ما گفته است در مورد داوري صحبت نکنيد چون ممکن است با محروميت مواجه شويم.

چقدر خبر شد.....
    ولی خب ارزشش رو داشت.بعد از بازی پرسپولیس -استقلال، مهمترین بازی در ایران با توجه به حواشی چند سال اخیر بازی پرسپولیس سپاهان بوده

6. 12 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سری دوم خبرها...

محتوای مخفی: اظهارنظر کارشناسان داوری در مورد پنالتی پرسپولیس برابر سپاهان: صد در صد پنالتی بود 
    پرسپولیس نیوز : کارشناسان داوری در مورد صحنه پنالتی برای پرسپولیس در دیدار برابر سپاهان اعلام نظر کرده و معتقد بودند که آن صحنه صد در صد پنالتی بود.

کارشناسان داوری در مورد صحنه پنالتی برای سرخپوشان در بازی مقابل سپاهان از هفته بیست و ششم مسابقات لیگ برتر آن صحنه را پنالتی مسلم اعلام کردند که طی آن تورج حق وردی از یک پنالتی مسلم برای سرخپوشان چشم پوشی کرد.

رودنیل کارشناس داوری، همزمان با این بازی، در کلاس داوری حضور داشت و در این خصوص گفت: فیلم بازی را دیدم و در این ارتباط باید بگویم بدون هیچ تردیدی تورج حق وردی یک پنالتی مسلم را برای پرسپولیس نگرفت. البته شاید این صحنه آنقدر سریع اتفاق افتاد که متوجه آن نشد. اخراج بازیکن سپاهان هم کاملا درست بود.

رودنیل در ارتباط با کلاس داوری که در آن حضور داشت اعلام کرد: صحنه های خطاهای پنالتی که در بازی دربی برای پرسپولیس گرفته نشد را در این کلاس مورد بحث قرار دادیم و به داوران تاکید کردم، بی احتیاطی بازیکنان مستوجب اعلام خطا خواهد بود.

هوشنگ نصیرزاده دیگر کارشناس داوری نیز در مورد صحنه خطای پنالتی روی ولاتکو گفت: گردان دروازه بان تیم سپاهان با ظرافت کامل پای بازیکن پرسپولیس را گرفت و در حالی که او صاحب توپ بود، تعادلش را بر هم زد که باید از طرف داور اعلام پنالتی می شد.

علی خسروی هم در این باره گفت: پنالتی روی بازیکن پرسپولیس توسط شهاب گردان در تصاویر تلویزیونی آنقدر بدیهی بود که جای بحث ندارد اما به نظر می رسید تشخیص آن در زمین کمی دشوار بود.

وی افزود: همچنین در این بازی امید ابراهیمی بازیکن سپاهان بخاطر خطایی که روی مهاجم پرسپولیس انجام داد، باید اخراج می شد واخراج سوشاک هم درست بود.

در همین ارتباط نسبت به قضاوت تورج حق وردی سراغ دکتر سیار هم رفتیم. سیار در این ارتباط تصریح کرد: بدلیل اینکه مشغول کار بودم، نتوانستم بازی را دنبال کنم اما صحنه ای که روی نیلسون خطا شد را دیدم و بابت آن بسیار تاسف خوردم. حرکت بازیکنان سپاهان اصلا درست نبود و نمی توان آن را توجیه کرد. در شرایطی که دروازه بان توپ را به صورت کامل در اختیار دارد، شایسته نیست با چنان ضربه هایی سلامت دروازه بان را به خطر بیندازیم. امیدوارم بازیکنان فوتبال ایران چنین مسائلی را بیشتر رعایت کنند.

محتوای مخفی: گردان: برخوردم با مهاجم پرسپولیس پنالتی نبود / هواداران به من توهین نکردند 
    پرسپولیس نیوز : دروازه‌بان سپاهان گفت: برخوردم با مهاجم پرسپولیس پنالتی نبود.

شهاب گردان پس از شکست یک بر صفر برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران، گفت: آمده بودیم که سه امتیاز را بگیریم و فاصله خود را با استقلال کم کنیم اما در دقایق آخر گل خوردیم. پرسپولیس هم خیلی خوب و با انگیزه و با برنامه بازی کرد و مستحق برد بود.

وی در مورد صحنه مشکوک پنالتی گفت: من با بازیکن پرسپولیس برخورد داشتم و سعی کردم برخورد حداقلی داشته باشم اما این برخورد پنالتی نبود. زیرا فوتبال است و برای گرفتن توپ جلو رفتم و نمی‌توانستم جا خالی کنم.

گردان در مورد برخورد هواداران پرسپولیس با خودش و هو کردن او و تشویق نیلسون گفت: آنها استقبال خوبی از من کردند و برایم مهم این بود که توهینی به من نکردند و در همه جای دنیا دروازه‌بان تیم میزبان تشویق می‌شود.

وی در مورد اینکه از بازی مقابل پرسپولیس چه حسی داشت، گفت: حس خاصی نداشتم و همه بازیکنان سپاهان برای برد و کم کردن فاصله به میدان آمده بودند.

گردان در مورد شکسته شدن رکورد گل نخوردنش گفت: حساب رکوردم را نداشتم.

وی در مورد مشکلش با پرسپولیس گفت: من مشکلی با پرسپولیس نداشتم، اختلاف من با ژوزه بود که او هم دیگر در پرسپولیس نیست . در آن زمان هم من با او مشکلی نداشتم بلکه ژوزه با من مشکل داشت.

وی در پایان درباره شعارهای هواداران پرسپولیس درباره او گفت: طبیعی است که وقتی در زمین حریف بازی می‌کنی، تماشاگران میزبان حس خوبی نسبت به شما نداشته باشند. این مسئله در همه جای دنیا وجود دارد اما خدا را شکر می‌کنم که امروز حرف بدی از هواداران پرسپولیس نشنیدم.

8. 10 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

عجب بازی بود خداوکیلی واقعا حق پرسپولیس بود ببره
    ولی من بعد از پرسپولیس میخواستم سپاهان قهرمان بشه
    ولی الان استقلال شانس قهرمانیش بیشتر شده و من از این متنفرم
    از دوستان عذر میخوام ولی حاظر بودم امروز پرسپولیس ببازه ولی استقلال امسال قهرمان نشه
    ایشالا که نمیشه

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بابت برد و انتقام شیرین تبریک . با همه ضعفها و نبود بازیکنای خلاق بردیم . اونم جلو سپاهان پر مهره : تبریک

گفتنیها رو که گفتید

کسی دیالوگ عادل رو قبل گل نداره ؟؟ دیالوگش خیلی آشنا بود . همون بازی به یاد موندنی که تاپیک رو هم به اوج شادی رسوند . اونجا هم قبل گل قهرمانیمون عادل همچین حرفی رو زده بود

دو هفته مونده تا بازی مرگ و زندگی با ذوب » انشاا.. اونجا هم سربلند بشیم .

..................................

حدود 1500 هوادار سپاهان قبل از بازي امروز با فحاشي‌هايي عليه محسن بنگر و جلال حسيني اين بازيکنان را بي‌غيرت ناميدند.

به گزارش فارس، تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان در چارچوب هفته بيست و ششم ليگ برتر از ساعت 17:15 امروز در ورزشگاه عابدي به مصاف يکديگر خواهند رفت که حاشيه‌هاي قبل از اين بازي را در زير مي‌خوانيم.

*حدود 1500 هوادار اصفهاني با پيراهن و پرچم‌هاي زرد رنگ از ساعت‌ها قبل براي تشويق تيم خود در ورزشگاه آزادي حضور پيدا کردند. آنها با ديدن بازيکنان پرسپوليس فحاشي‌هاي شديدي عليه محسن بنگر و سيدجلال حسيني دو بازيکن تيم خود داشتند و آنها را بازيکنان بي‌غيرت ناميدند. همين موضوع باعث شد تا به شدت اين دو بازيکن ناراحت شوند و بازيکنان ديگر پرسپوليس از اين بازيکنان خواستند که واکنشي به اين موضوع نشان ندهند.

هواداران سپاهان همچنين با نشان دادن عددهاي 4 با انگشتان خود به ساير بازيکنان قرمزپوش نيز بي‌احترامي کردند که باعث شد نيروي انتظامي به آنها تذکر جدي بدهد.

*حدود 4 هزار هوادار پرسپوليس در ورزشگاه حضور دارند. آنها با ديدن گردان دروازه‌بان پرسپوليس به تشويق نيلسون و شعار عليه گردان پرداختند.

*نيلسون و امير عابدزاده پس از ورودشان به زمين به سمت گردان رفتند و با او به خوش و بش پرداختند.

*همچنين محمدي در بين بازيکنان سپاهان نيز حضور پيدا کرد.

*هواداران پرسپوليس همچنين به تشويق شديد سپهر حيدري نيز پرداختند تا باز هم ياد و خاطره قهرماني خود را با گل سابق قرمزپوشان در ليگ هفتم به رخ سپاهاني‌ها بکشند.

*هواداران سپاهان همچنين به تشويق شديد محرم نويدکيا با نام اسطوره اصفهان نيز پرداختند و عکس‌هاي بزرگي از ابراهيمي هافبک اين تيم با خود به ورزشگاه آورده بودند.

*هواداران پرسپوليس با ديدن گل‌محمدي با لقب امپراطور او را مورد تشويق قرار دادند و همين موضوع باعث شد تا سپاهاني‌ها شعاري عليه گل‌محمدي سر بدهند.

*سرود باشگاه پرسپوليس از ورزشگاه پخش شد.

*کريم انصاري‌فرد در بازي امروز نيمکت نشين شد اما هواداران به شدت او را با نام کريم آقاي گل تشويق کردند.

علي کريمي و کريم باقري پيش از شروع بازي به ورزشگاه آزادي آمدند.

به گزارش فارس، تماشاگران پرسپوليس و سپاهان بارها عليه يکديگر فحاشي کردند.

* هواداران سپاهان به بنگر و سيد جلال حسيني دو مدافع سابق سپاهان بارها فحاشي کردند.

* کميته فرهنگي باشگاه سپاهان بنري پيش از آغاز بازي به ميدان آورد که روي آن نوشته شده بود «پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا آسيبي به مملکت نرسد».

* هواداران پرسپوليس عادل فردوسي‌پور گزارشگر مسابقه را به شدت تشويق کردند.

* هواداران سپاهان در حمايت از تيم خود شعار مي‌دادند «سپاهان جهاني محبوب هر ايراني» و همچنين با شعارهايشان رتبه بد پرسپوليس را در جدول به سخره گرفتند

* هواداران سپاهان همچنين علي دايي را تشويق کردند.

* يحيي گل‌محمدي سرمربي پرسپوليس به سمت کرانچار رفت و با سرمربي سپاهان عکس يادگاري انداخت. گل‌محمدي به کرانچار گل دارد و سرمربي سپاهان نيز اين گل‌هاي سرخ را به سمت هواداران سپاهان پرتاب کرد.

* شهاب گردان دروازه‌بان نيم‌فصل اول پرسپوليس به سمت نيمکت اين تيم رفت و با نيمکت‌نشينان دست داد. گردان اکنون دروازه‌بان سپاهان است.

* هواداران پرسپوليس پلاکاردي را آوردند که بر روي آن نوشته شده «علي کريمي کجايي؟»

* بلندگوي ورزشگاه درگذشت علي ابوطالب يکي از پيشکسوتان فوتبال و همچنين مادر رسول فروغي کمک داور بازي را تسليت گفت.

* علي کريمي و کريم باقري با همديگر به ورزشگاه آمدند.

* عليرضا رحيمي مديرعامل سپاهان در جايگاه ويژه نشسته است.

* هواداران علي کريمي را تشويق کردند و به او خوش‌آمد گفتند.

* محمدي، پروويچ، حسيني، بنگر، ولاتکو به سمت نيمکت سپاهان رفتند.

* يحيي‌ گل‌محمدي پيش از شروع بازي با تيم سپاهان عکس يادگاري گرفت.

هواداران پرسپوليس بين دو نيمه بر سر سرمربي تيم ملي کلاه پرسپوليسي گذاشتند.

به گزارش فارس، کارلوس کي‌روش به همراه دستيارانش در ورزشگاه آزادي حضور دارند و بين دو نيمه يکي از هواداران بر سر کي‌روش کلاه قرمز و پرسپوليسي گذاشت و همين مسئله باعث تشويق کي‌روش از سوي هواداران پرسپوليس شد.

* هواداران پرسپوليس عادل فردوسي‌پور را تشويق کردند و شعار دادند «عادل با عدالت، مافيا خجالت خجالت».

* خلعتبري در دقيقه 10 به داور اعتراض شديدي کرد.

* محسن بنگر مدافع پرسپوليس به سپاهاني‌ها که عليه او فحاشي مي‌‌کردند شماره 6 را نشان داد.

* کريم باقري، علي کريمي، پسر يحيي گل‌محمدي و ادموند بزيک بين دو نيمه به رختکن رفتند.

* هواداران پرسپوليس که از بازي تيم‌شان در نيمه اول راضي بودند بازيکنان را تشويق کردند و شعار دادند «پرسپوليس با غيرت همينه».

هواداران سپاهان بعد از اخراج بازيکن تيم‌شان عليه داور مسابقه شعار سردادند.

به گزارش فارس، هواداران تيم فوتبال سپاهان بعد از اخراج سوشاک بازيکن اين تيم عليه تورج حق‌وردي داور مسابقه شعار دادند.

* کريم انصاري‌فرد در دقيقه 70 از سوي تماشاگران پرسپوليس مورد تشويق قرار گرفت و در دقيقه 76 به ميدان آمد.

* داور مسابقه چند بار به شهاب گردان دروازه‌بان سپاهان تذکر داد وقت‌کشي نکند.

* هواداران پرسپوليس عليه محرم نويدکيا شعار سر دادند.

* بلندگوي ورزشگاه تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه را حدود 15 هزار نفر اعلام کرد.

11. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سازمان لیگ برتر از تغییر زمان دو دیدار از هفته بیست و هفتم لیگ برتر خبر داد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به پخش مسابقات جام جهانی کشتی در تهران، دیدار بین تیم های استقلال و نفت آبادان از ساعت 17:15 به ساعت 19 همان روز (پنجشنبه 3/12/91) و همچنین دیدار تیم های آلومینیوم هرمزگان و پرسپولیس از ساعت 15:30 به ساعت 14:30 همان روز (جمعه 4/12/91) تغییر یافت

.................

کارشناس بین المللی داوری فوتبال کشورمان در خصوص صحنه مشکوک خطا روی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در محوطه جریمه سپاهان گفت: خطا روی ولاتکو محرز بود و داور باید به سود پرسپولیس پنالتی اعلام می کرد.
    به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام ˈهوشنگ نصیرزادهˈ پس از صحنه مشکوک خطا روی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در محوطه جریمه تیم فوتبال سپاهان به ایرنا اظهار داشت: شهاب گردان دروازه بان تیم سپاهان با زیرکی پای ولاتکو مهاجم تیم پرسپولیس را گرفت و باعث زمین خوردن وی شد.

وی افزود: از آنجا که این مهاجم در موقعیت تک به تک با دروازه بان قرار داشت، تورج حق وردی باید به سود تیم پرسپولیس اعلام ضربه پنالتی می کرد که به سادگی از کنار آن گذشت.

کارشناس و مدرس داوری فدراسیون فوتبال گفت: تا لحظه اعلام این خطا هیچ مورد مشکوک دیگری رخ نداد و داوری حق وردی قابل قبول بود.

....................

رفاقت گل‌محمدی با بازیکنان روند تیم را عوض کرد
    مدافع پرسپولیس به محسن بنگر حق می‌دهد که از شعارهای هواداران سپاهان ناراحت باشد هرچند که خود او ناراحتی از این مسئله ندارد.

سید جلال حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران ، درباره بازی روز گذشته پرسپولیس برابر سپاهان اظهار کرد: دیروز دو تیم بزرگ لیگ مقابل هم قرار گرفته بودند و ما شاهد بودیم که هر دو تیم خوب بازی کردند. ما انگیزه‌های زیادی در این بازی داشتیم و فکر می‌کنم می‌توانستیم در همان نیمه اول کار را برای سپاهان تمام کنیم.

وی افزود: در این بازی‌ هم مانند دیدارهای قبل فرصت‌های گلزنی زیادی داشتیم. خوشبختانه آخرین موقعیت ما تبدیل به گل شد و سه امتیاز شیرینی را به دست آوردیم. همه بازیکنان زحمت کشیدند. امیدوارم تا پایان فصل هم روند تیم‌مان همین طور بماند و کم‌کم در جدول صعود کنیم.

محتوای مخفی: ادامه 
    مدافع پرسپولیس درباره قضاوت بازی این تیم برابر سپاهان و اعتراض اصفهانی‌ها به داور بازی گفت: من همیشه سعی می‌کنم درباره داوری صحبت نکنم. ما بازیکن هستیم و باید وظیفه خودمان را انجام دهیم. اتفاقا در یک صحنه که من با سوکای درگیر شده بودم، داور به درستی به ما کارت داد. هر دو در آن صحنه اشتباه کردیم.

حسینی درباره شعارهای هواداران سپاهان علیه خود و محسن بنگر گفت: من سه سال خوب با سپاهان داشتم و در هر سه سال با این تیم قهرمان شدم. در آنجا هدفم قهرمانی بود و هواداران سپاهان هم نقش مهمی در آن قهرمانی‌ها داشتند. با این حال اگر چیزی هم به من گفته‌اند اصلا ناراحت نیستم. از آن‌ها تشکر می‌کنم. فوتبال همین است. وقتی از تیمی به تیم دیگر می‌روید ممکن است چنین شرایطی به وجود بیاید.

وی درباره ناراحتی محسن بنگر از شعارهای سپاهانی‌ها هم به ایسنا گفت: محسن حق دارد که از این شعارها ناراحت باشد. من سه سال در سپاهان بودم اما بنگر 8 سال در این تیم بازی کرد. در این 8 سال بنگر، سر و پا و چشم و همه بدن خود را برای سپاهان گذاشته بود و انواع و اقسام مصدومیت‌های مختلف را در این تیم تجربه کرد.

حسینی در پاسخ به این سوال که چقدر برای گرفتن سهمیه آسیا در لیگ برتر امید دارید، گفت: ما در نیم فصل اول مشکلات زیادی داشتیم. معمولا تیم‌هایی که در قعر جدول هستند، کار سختی برابر رقبا دارند. مثلا ذوب آهن در بازی قبلی‌اش برابر مس چندین موقعیت خوب داشت اما گل نزد، از آن طرف حریف با دو فرصت به گل رسید. وقتی تیمی بد شروع کند، دیگر نمی‌تواند خود را از انتهای جدول نجات دهد. اما ما با وجود اینکه فصل را بد شروع کردیم، در ادامه به خودمان آمدیم و الان چند هفته است که نباخته‌ایم.

وی ادامه داد: از زمانی که گل‌محمدی آمد به دلیل شناختش از بازیکنان و رفاقتی که با آنها داشت، روند تیم عوض شد. از همه مهم‌تر موفقیت پرسپولیس در چند هفته گذشته به خاطر حمایت‌های هواداران است که در هر بازی تا دقیقه 90 ما را تشویق می‌کنند.

مدافع ملی‌پوش پرسپولیس در پایان گفت: ما در شرایطی نیستیم که به جدول فکر کنیم. باید بازی به بازی جلو برویم. جمعه بازی سختی با آلومینیوم در بندرعباس داریم. با تمرکز روی هر بازی و ریکاوری خوب پیش از هر بازی که تا به حال به وسیله کادر فنی به خوبی انجام شده، می‌توانیم در بازی‌های بعد هم نتایج مناسبی بگیریم.

....................

پرسپولیس پس از 1575 روز موفق به شکست سپاهان در لیگ برتر شد.
    خبرآنلاین - پرسپولیس از دور رفت فصل 87 که با افشین قطبی و درخشش کریم باقری و نیکبخت واحدی 3-2 سپاهان را برد، دیگر موفق به شکست این تیم در لیگ برتر نشده بود. پرسپولیس پس از آن بازی، 5 تساوی و 3 باخت مقابل سپاهان بدست آورده بود تا اینکه بعد از چهار سال موفق به شکست این تیم در لیگ برتر شد. سرخپوشان البته طی این 4 سال دو بار در جام حذفی موفق به شکست این تیم شده بودند.

..........................

تیمی که بدون چهار بازیکن اصلی‌اش سپاهان را تحت تاثیر بازی خوبش قرار می‌دهد و برنده می‌شود چرا باید برای رتبه پنجمی بجنگد؟
    سایت گل- هر بار که پرسپولیس برنده می‌شود و جمع امتیازات این تیم به حدی می‌رسد که هواداران رغبت مي‌كنند به جدول رده‌بندی و موقعیت تیم‌شان در جدول نگاهی بیاندازند حسرت امتیاز‌های از دست رفته در بازی‌هایی که می‌شد برنده از آن بیرون آمد این گروه از دوستداران پرسپولیس را آزرده‌خاطر می‌کند.
    پرسپولیس با دو پیروزی متوالی که در این فصل کمتر اتفاق افتاده بود حالا در رتبه ششم جدول جا دارد اما آن‌قدر فاصله چهار تیم مدعی قهرمانی با این تیم زیاد شده که به نظر می‌رسد با وجود تداوم نتایج خوب پرسپولیس در ‌‌نهایت رتبه‌ای بهتر از پنجمی نصیب این تیم نخواهد شد. مگر این‌که هر چهار تیم مدعی قهرمانی در ۸ بازی باقیمانده ۴-۳ بار ببازند که این اتفاق تقریبا محال است.
    همین مساله باعث می‌شود پرسپولیسی‌ها به خاطر امتیاز‌هایی که در این فصل مفت از دست دادند ناراحت و شاکی باشند و به این مساله فکر کنند که تیمی که بدون ۴ بازیکن اصلی‌اش سپاهان را تحت تاثیر بازی خوبش قرار می‌دهد و برنده می‌شود چرا باید برای رتبه پنجمی بجنگد و چرا در جمع مدعیان قهرمانی جایی ندارد؟
    پرسپولیس در نیم‌فصل اول در یکی دو بازی از جمله دیدار با نفت تهران و سایپا با بدشانسی و اشتباهات داوری ۴ امتیاز از دست داد و برنده نشد. در نیم‌فصل دوم هم در حالی که می‌توانست مقابل صبای قم، استقلال و نفت آبادان برنده باشد تن به تساوی داد و با احتساب این ۶ امتیاز تا اینجای فصل حداقل ۱۰ امتیاز را مفت و مجانی از دست داده است.
    در مقابل این اتفاقات البته سرخ‌ها در دیدار با گهر (رفت)، فولاد (برگشت) و داماش (برگشت) تا حدودی با خوش‌شانسی امتیاز گرفتند اما درصد امتیازهایی که این تیم با بدشانسی و اشتباهات داوری از دست داده به نسبت امتیازهایی که با خوش‌شانسی و اشتباهات داوری جمع کرده قابل مقایسه نیست.
    پرسپولیس با‌‌ همان ۱۰ امتیازی که مفت از دست داده الان می‌توانست مدعی قهرمانی باشد.

..........................

رکورد گل‌محمدی در پرسپولیس حفظ شد

تیم سپاهان در حالی مغلوب پرسپولیس شد که در ۶ دیدار گذشته کارنامه درخشانی داشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپاهان در هفته بیست و ششم لیگ برتر روز گذشته مغلوب پرسپولیس شد تا سه امتیاز حساس را از دست بدهد.

شاگردان کرانچار در حالی در این بازی مغلوب شدند که در ۶ دیدار گذشته عملکرد بسیاری خوبی داشته و ۵ برد و یک تساوی کسب کرده بودند.

از سوی دیگر یحیی گل محمدی پس از حضور در راس کادر فنی پرسپولیس در هیچ دیداری شکست نخورده است و با برتری برابر سپاهان رکورد وی پابرجا ماند.

13. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، برنامه «باشگاه» که از شب گذشته با حضور دکتر محمدرضا زادمهر، حمید استیلی ، حسین ماهینی و صحبت‌های مدیر عامل باشگاه افتتاح شده بود، امشب ادامه پیدا می‌کند و یحیی گل‌محمدی میهمان ویژه این برنامه خواهد بود.

سومین قسمت برنامه «باشگاه»، یکشنبه آینده روی آنتن خواهد رفت و ممکن است محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در برنامه حضور پیدا کند.

15. 3 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

دهن نوروزی سرویس ( با عرض پوزش ) ، خیلی حرفه ای زد تو گل ، دمش گرم . ولی به قول فنایی ، باید اخلاق پهلوانی رو رعایت میکرد و میگفت که با دست زدم ( درستش هم همینه به نظرم ، دیگه گل و زدی و همه
    چی ثبت شده دیگه ، کتمان کردنش لزومی نداره )

17. 7 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام

دهن نوروزی سرویس ( با عرض پوزش ) ، خیلی حرفه ای زد تو گل ، دمش گرم . ولی به قول فنایی ، باید اخلاق پهلوانی رو رعایت میکرد و میگفت که با دست زدم ( درستش هم همینه به نظرم ، دیگه گل و زدی و همه
    چی ثبت شده دیگه ، کتمان کردنش لزومی نداره )
    من اصلا نفهمیده بودم...ولی نمیدون ادامه نود رو دیدی یا نه .نوروزی روی خط اومد و باز هم قبول نداشت با دست زده.شاید خطای دید ماست و گرنه به قول خودش دلیلی نداره دروغ بگه.

جالبی برنامه نود این هفته اومدن نیلسون بود.کلی خندیدم.دمش گرم ادم با حالی هست و اگر مسئولیم پرسپولیس قدرش رو بدونن برای فصل بعد از دروازه خیالمون راحته

19. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •