تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 301 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دوستانی که معترض هستن به ترکیب و این که چرا فرهاد 90 دقیقه بازی نکرد نمیدونم لج میکنه و اینا ! کاش تو تاپیک پستای 2-3 سال گذاشت رو هم باشه ! مظلومی ترکیب میچید نمیبرد تیم ، بعد بازی ولش نمیکردن که بد ترکیب چیده ! مرفاوی میچید اونام همونجور ! ماشالله هممون مربی هستیم !
    من به شخصه دوست ندارم فرهاد 90 دقیقه بازی کنه ! چون میدونم نمیکشه بدنش تو این سن ! اونوقت برای خودشم هم بد میشه !
    تیمون با غیرت بازی کرد خوب میدوییدن بچه ها !

2. 13 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من دلیل هجوم بعضی از دوستان استقلالی به قلعه نویی رو در این بازی درک نمیکنم
    به نظر من بر عکس سالهای پیش قلعه نویی مدیریت بهتری در بازی داشت
    هر چقدر از بازی گذشت بر اساس تیم حریف تیمش رو تغییر داد و وقتی فهمید کناره های الریان ضعف دارن حملاتش رو بیشتر کرد
    تا جایی که اواخر بازی فقط به بردن بازی فکر میکرد و اگر اون اشتباه در خط دفاعی نبود الان تیم برنده استقلال بود

به نظر من نه ترکیب اشتباه بود نه تعویضها
    فوتبال رو بر اساس 90 دقیقه باید تحلیل کرد و توی 90 دقیقه استقلال بر اساس ترکیب اولیش و تعویضهاش داشت خیلی خوب بازی رو اداره میکرد
    اشتباهات فردی رو دیگه نباید به پای مربی نوشت

4. 14 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اصلا این حرفتو قبول ندارم دوست عزیز درسته تو چینش تیم شاید ایراداتی بود ولی تیم فوق العاده هجومی بازی کرد به قول محصص اولین بازی رو به جلو و هجومی این فصل استقلال رو دیدیم این تیمی هم که باهاش بازی داشتیم کم تیمی نبود منتخب جهان بود با بودجه فضایی...
    درسته تیم هجومی بازی کرد اما نباید دفاع پر اشتباه و دروازه بان ضعیف تیم مقابل هم در نظر نگیریم

یادتون باشه همین تیم را پارسال خیلی راحت برده بودیم

در کل بازی خوبی بود اما 3 امتیاز این بازی خیلی مهم بود

بازی با العین دو هفته دیگه باید استادیوم رو پر کنیم ! با اختلاف گل که ببریم عالی میشه !

آقا چرا این حرفو میزنی !؟ چرا ترسو !؟ تیمشون منتخب جهان بود کلا سه چهارتا قطری داشتن ! اون همه هم موقعیت گل داشتیم ! یه گل به خودی داشتیم و پنالتی نیمه اول که درست نبود ! باید میبردیم انصافا ! ایشالله بازی های بعدی !
    آقا چندتا بازیکن مسن و برگشتی اروپا رو نمیشه گفت تیم منتخب جهان ، چطور منتخبی بود که دفاعش انقدر ضعیف کار کرد! تمام سانترهای استقلال بوی گل میداد واقعا الریان ضعیف بود

اگر ترکیب تیم در نیمه اول اینطوری چیده نمیشد تو همون نیمه باید کار رو تموم میکردیم من رو این حساب ایشون را ترسو میدونم عمران زاده تو عمق دفاع خیلی پر اشتباه کار کرد و اینو باید قبول کنید
    Last edited by 30vil; 27-02-2013 at 22:16.

6. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

آقا اعصابم به شدت خورده و مساوی کردن با این شرایط رو تسلیت میگم !!!

من سر خیلی از مساویامون تبریک گفتم و اشاره کردم که مساوی هم نتیجه ی خوبی بوده . مثل بازی با ذوب آهن که توی اون زمین مزخرف 2 تا موقعیت گل هم نداشتیم مساوی خوب بود . بازی با ملوان توی اون زمین مزخرف 1 موقعیت گل هم نداشتیم مساوی خوب بود ولی آخه این بازی ... باید با نتیجه ی 7 - 0 به نفع ما تموم میشد ! آخه چرا اینجوری شد ؟

اینهمه از خط دفاع تعریف کردیم که واقعا لایق تعریف بود اما این بازی چرا اینجوری شدن ؟ گل اول ! هند عمد نبود اگه به عمران زاده هم نمیخورد رحمتی دقیقا جلو توپ بود ! گل دوم ! خورد به کله حنیف ! گل سوم ! صادقی یه پاس رو به عقب عالی انداخت و رحمتی توی خروج اشتباه کرد ! هیچ کدوم از این گلها رو نباید میخوریدم هیچکدوم ...

اینهمه موقعیت گل داشتیم ! باید میبردیم جز برد هیچ چیز دیگه تو مخ من نمیره و این مساوی تسلیت داره همین ! نتیجه ی بدی نیست تو خونه ی حریف یه امتیاز من دارم کلی با تناسب به شرایط بازی میگم ...

از همون اول گفتم توی این بازی استفاده از اکبرپور و بیک زاده یعنی خود کشی . نمونش همین اکبر پور ! 2 تا موقعیت 100% رو با اون کله زدنای مزخرفش خراب کرد هیچ کاریم نکرد ! از همون اول گفتم سمت راست باید حیدری و حمودی فیکس هم باشن 90 دقیقه . نبودن و وقتی حمودی اومد دیدید چقدررر فعال شد سمت راستمون ...

من با حرف اون دوستانی که میگن امیر قلعه نوعی ترسو ترکیبو چید مخالفم و با حرف اونایی هم که میگن ترکیب درستی چید مخالفم . ژنرال ترسو بازی نکرد و ترکیبش دفاعی نبود اما اشتباه بود . وجود اکبر پور توی این بازی به درد ما نمیخورد . استفاده از منتظری سمت راست و بیرون بودن حمودی به درد ما نمیخورد ! تعویض هاش عالی بود اما دیگه فایده نداشت تمام زورمون رو زدیم .

هفت مقدس با ورودش به زمین بازم شاهکار کرد یه قیچی برگردون زیبا به تیرک زد و یه پنالتی رو گرفت . از آفریده شدن چنین بازیکنی خدا رو شکر کنید !!! اما خوب دیگه چیکار میتونست کنه ؟ 2 مین بعد سر یه اشتباه گل مساویو خوردیم !

خسرو امروز واقعا عالی بود واقعا . همه ی بازیکنامون خوب بودن همشون فقط خط دفاعی خیلی سوتی داد اما لایق مساوی اصلا نبودیم . باید با اختلاف 4 5 گل بازی رو میبردیم . 2 تا تیرک تو 2 ثانیه ! لامسب برو تو گل دیگه . اه . اعصابمون حسابی خورد شد خدایی امروز توی این فصل این بازی خیلی اعصابمو خورد کرد .

اما ایول به غیرت بچه ها . ایول به مرام بچه ها . از جون مایع گذاشتن از اون ساموئل بگیر تا بازیکن با غیرت و بزرگ تیممون داش فرهاد که غوغا کرد . حقمون مساوی نبود به هیچ وجه . بازیه بعدی جبران میکنیم ایشاالله . به امید بازیهای دیگه
    Last edited by MohammadT15; 27-02-2013 at 22:36.

8. 10 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعد از بازی امیرخان سر حنیف داد میزنه حنیف هم عذرخواهی میکنه و سرش رو میندازه پایین که سیدمهدی تقصیر رو گردن میگیره و حنیف رو بغل میکنه.آقا فرهاد هم به محض ورود به رختکن برای همه دست میزنه و میگه این بازی رو فراموش کنید،ما هم فراموش میکنیم و میریم واسه له کردن العین.افتخار میکنیم طرفدار تیمی هستیم که تساوی توی خونه ی حریف اینقدر واسمون افت داره.

نتيجه اصلا مهم نيست , وقت هنوز زياده براي صعود به مرحله ي بعد , همين كه با غيرت بازي كردين , واسه ي ما اون مهمه ♥

امير قلعه نوعي خسته نباشي , بازي بسيار كيفيتِ بالايي داشت ♥

سيد 3 4 تا موقعيتِ 100% گل رو گرفت , دمت گرم سيدِ استقلالي ♥

حنيف هم سرش رو مقابل توپ قرار داد و متاسفانه توپ به سرِ حنيف خورد و گل شد , ولي واسه ي ما اون غيرتش مهمه . . . يادمون نميره وقتي كه ابروش پاره شد , بازم بدونِ بخيه زدن به بازي ادامه داد , واسه ي ما اين مهمه ♥

پژمان و خسرو و امير حسين هم عالي بودن ♥

زيدانِ اسيا هم كه ديگه حرفي واسه گفتن نميزاره ♥

اقا فرهاد هم كه ديگه مثلِ هميشه عاااااااااااالي بود ♥

همه ي بچه ها وظايفشون رو به خوبي انجام دادن , خسته نباشيد تاجي هاي با غيرت ♥

داورِ لعنتي هم كه ديگه يه گلمون قبول نكرد , يه پنالتي هم كه الكي براي الريان گرفت :/

بچه ها نبينم ناراحت باشيد , هنوز اولين بازي بود . . .

توي ليگ كه ايشاالله قهرمانيم , جامِ حذفي هم كه امسال واسه خودمونه . . .

اسيا هم كه به اميدِ خدا با همين بازي كه بچه ها امروز كردن , ميريم براي قهرماني و ستاره ي سوم ♥

در اين مقطع كه همه كمر به نابودي اس اس بستن بايد حماااااااااااايت كنيم , فقط حماااااايت

Last edited by Nasser_ZRE; 27-02-2013 at 23:03.

10. 14 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بازی رو از حدود دقیقه 75 دیدم 2-2 بودند ... فکر میکنم استقلال خوب بازی میکرد و حریف هم تو دفاع مشکل داشت اما حمله دست و پا بسته نبود!استقلال موقعیتهای خوبی تو همون چند دقیقه ایجاد کردکه به گل هم رسید اما اینکه نشد گل رو فقط چند دقیقه نگه دارن بد بود و فکر میکنم اکثر هواداران این تیم و کسانی که به عنوان نماینده ایران بازی رو نگاه کردن از این ضعف و نهایتا از دست دادن 3 امتیاز ناراحت هستند!نمیدونم تعویضی مونده بود برای استقلال که بتونه یکم در بازی وقفه ایجاد کنه یا در صورت گرفتن مالکیت توپ بازی رو نگه دارن نمیگم ضد فوتبال ولی حتی بزرگترین تیمهای دنیا هم تو شرایطی عجله ای برای ادامه بازی ندارن!ولی خب نشد اینها و خیلی زود روی یک اشتباه دفاعی و البته تعلل رحمتی در خروج گل تساوی رو استقلال خورد!اونقدر که ناراحت کننده هست مهم نیست برد در خارج از خانه خیلی خوب بود ولی این مساوی هم بدک نیست و استقلال میتونه با قدرت به کارش ادامه بده

یک مورد هم چون دیدم بحثه اینجا به نظر من هم بازیکنهایی مثل فرهاد مجیدی وقتی از دقیقه مثلا 50-70 به کار گرفته بشن بسیار خطرناک تر و کارآمد تر هستند تا از ابتدا و وقتی که هافبک و مدافعین حریف هم هنوز تازه نفس و دونده هستن ...

پ.ن:این هفته خیلی فوتبالی بود!

12. 9 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادتون باشه همین تیم را پارسال خیلی راحت برده بودیم
    آقا چرا جو میدی !؟ کجا خیلی راحت بردیم !؟ اون بازی رو شما دیدی ؟! اصلا یادته ؟! همون 1-0 رو با گل دقیقه نود گوران ! همونو میگی ؟! راحت بردیم !؟

14. 5 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اینم عکس قیچی برگردون ...

16. 11 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

این دوستانی که معترض هستن به ترکیب و این که چرا فرهاد 90 دقیقه بازی نکرد نمیدونم لج میکنه و اینا ! کاش تو تاپیک پستای 2-3 سال گذاشت رو هم باشه ! مظلومی ترکیب میچید نمیبرد تیم ، بعد بازی ولش نمیکردن که بد ترکیب چیده ! مرفاوی میچید اونام همونجور ! ماشالله هممون مربی هستیم !
    من به شخصه دوست ندارم فرهاد 90 دقیقه بازی کنه ! چون میدونم نمیکشه بدنش تو این سن ! اونوقت برای خودشم هم بد میشه !
    تیمون با غیرت بازی کرد خوب میدوییدن بچه ها !

منم موافقم .

نیرویی که میتونه به تیم حریف وارد کنه رو به طور موثر در 40 و یا کمتر دقیقه وارد میکنه ، دلیل نداره 90 دقیقه بدوه !

همیشه هم وقتی وارد زمین میشه ، نتیجه رو اون طور رقم میزنه که ما میخوایم .

کاری رو که باید ، میکنه .

18. 6 کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ولی از حق نگذریم استقلال عالی بازی کرد، اصلا انتظار این بازی زیبا رو نداشتم، ایجاد اینهمه موقعیت گل اونم خارج از خانه مقابل یه تیم پر مهره کار آسونی نیست بهر حال هیچی تموم نشده و اگه اشتباهات برطرف بشه این تیم به عنوان تیم اولم صعود میکنه شک نکنید! ولی عجب تیمی داریم، شانس اول قهرمانی تو هر سه تا جام

20. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •