راسل:
"نیمار؟ بارسا همیشه به دنبال جذب بهترین هاست. استعدادیاب های ما نیمار را زیر نظر دارند. اما چیزی معلوم نیست، نیمار تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارد."
"والدز؟ ما دوست داریم بازیکن بزرگی که بازیشون رو در بارسا شروع کردن، در همین تیم نیز بازنشسته بشن. افرادی مثل مسی، ژاوی، پویول، اینیستا از جمله این بازیکنان هستند."
نمرات بازیکنان مقابل سویا:
ویکتور والدز: ۷/۱۰
دنی آلوز: ۱۰/۱۰ دنی آلوز مرد میدان انتخاب شد با ۴ تکل و ۱۳۲ بار لمس توپ، آلوز همهجای زمین بود و با یک پاسِ گل فوقالعاده به داوید ویا باعث بازگشتِ بارسا به بازی شد. به این صورت به عنوان بهترین بازیکن انتخاب میشه با نمرهٔ ۱۰/۱۰.
مارتین مونتویا: ۸/۱۰
جرارد پیکه: ۸/۱۰
خاویر ماسکرانو: ۶.۵/۱۰ در کل خوب بود ولی چندتا اشتباه داشت که یکیش باعث گل سویا شد.
الکس سانگ: ۷/۱۰
اندرس اینیستا: ۸/۱۰
لیونل مسی: ۸/۱۰
الکسیس سانچز: ۶/۱۰ شروع خوبی داشت و سرعتش دفاع سویا رو دچار مشکل میکرد، اما در نبردهای تک به تک با مدافعان حریف همه توپ هارو لو میداد.
داوید ویا: ۹/۱۰
تیاگو: ۷/۱۰
تعویضیها :
کریستین تیو: ۹/۱۰
ژاوی: ۷/۱۰ ژاوی مثل همیشه خوب بود با دید و بازی سازی عالی، این نمره برای مقدار کمی که تو زمین بود عالیه.
سرجیو بوسکتس: ۷.۵/۱۰
لباس احتمالی بارسا برای فصل بعد
پیکه در مصاحبهء با اسکای اسپورت در مورد حواشی و صحبت هایی که پیرامون بارسا میشه صحبت کرد:
"تا جایی که من میدونم بالوتلی و زلاتان هر دو بچه های بامزه ای هستن و برای گپ زدن و سر به سرشون گذاشتن مناسبن.
"من نمی دونم چه چیزی بین گواردیولا و زلاتان گذشته، اما به نظر میاد که زلاتان در PSG و پپ در بایرن خوشحال و راضی هستن."
"سرنوشت شما را به جایی که لیاقتتان است می برد. این دو نفر نیز در باشگاه های بزرگی هستن و به اندازهء استعدادشون اعتبار دارند."
لیونل مسی در مصاحبهٔ امروز خود گفت: "الان چند ساله که من عادت کردم تا در بازیهای زیاد توپ بزنم. بدنِ من احساس بهتری داره وقتی استراحت نمیکنه."
لئو دربارهٔ بازی سه شنبه مقابل ریال مادرید خاطر نشان کرد : "در حالِ حاضر به تنها چیزی که فکر میکنم خودم و تیمم هست که یک نمایشِ خوب داشته باشیم تا به فینال برسیم. چیزهایی که دیگران میگویند کوچکترین تأثیری رو من نخواهد داشت."
وی همچنین در رابطه با رکوردهای درخشان تیم در چند سال اخیر گفت :"داینامیکِ فوتبال رقابتی به ما این اجازه رو نمیده که از دستاوردهای تیم لذت ببریم، ولی در آینده شاید از تیم به قدری که لیاقتش هست قدر دانی بشه."
بارسلونا ب دیشب بدون ستاره خود و آقای گل لیگ 2 اسپانیا، جرارد دئولوفئو، با پیروزی خانگی مقابل هرکولس به روند 3 شکست پیاپی خود خاتمه داد. ولی این پیروزی، با بهای سنگین مصدومیت گریمالدو همراه بود.
بارسلونا در این بازی بسیار خوب ظاهر شد و اگر رافینیا کمی بیشتر دقت میکرد، و یا واکنشهای دیدنی دروازهبان حریف نبود، بارسلونا خیلی زودتر میتوانست نتیجه بازی را رقم بزند.
در دقیقه 15 رافینیا موقعیت بسیار خوبی را درون محوطه جریمه از دست داد، و دقایقی بعد، یک شوت کاتدار زیبا از سرجی روبرتو، که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته است، با واکنش استثنایی دروازهبان هرکولس همراه بود.
کمی بعد خوان رومان، که شاید بتواند ادعا کند که دیشب بهترین بازی خود را برای آبیاناریها انجام داد، یک شوت دیدنی داشت که با واکنش خوب دروازهبان حریف همراه بود.
بازیکنان بارسلونا در این بازی بسیار هماهنگ نشان دادند، ولی در امر گلزنی موفق نبودند.
البته اویر هم در این بازی بیکار نبود و کمی بعد از دقیقه 30 بازی یک موقعیت عالی تیم هرکولس را با مهارت بالا مهار کرد.
در طرف دیگر زمین سرجی روبرتو میتوانست روی یک توپ برگشتی به سادگی دروازه حریف را باز کند، ولی ظاهرا مصدومیت نسبتا طولانی روبرتو آمادگی این بازیکن را کاهش داده است و روبرتو در نیمه دوم جای خود را به گریمالدو داد.
ولی گریمالدو نیز 12 دقیقه بعد مصدوم شد و جای خود را به کیکو فمنیا داد
نیمه دوم برخلاف نیمه اول موقعیتهای زیادی در پی نداشت، ولی رافینیا توانست با یک شوت خوب در دقیقه 68 تک گل پیروزی بخش بارسا را به ثمر برساند.
ترکیب بارسا: اویر، پاتریک، سرجی گومز، مونیسا، پلاناس، ایلیه، سرجی روبرتو (46 گریمالدو، 60 کیکو)، رافینیا، لوییز آلبرتو، خوان رومان (87 اسپینوزا)، دونگو
یک مصدومیت شدید دیگر در روز بازگشت مونیسا به میادین
در روزی که مونیسا بعد از 7 ماه از مصدومیت مقابل هامبورگ در ابتدای فصل، توانست بار دیگر به میدان برود (در بازی دیشب بارسا ب)، گریمالدو، دیگر مدافع تیم با مصدومیت شدید مواجه شد
الکس گریمالدو، مدافع چپ با استعداد و یکی از بزرگترین ستارگان تیم ب بارسا، دیشب تنها 12 دقیقه پس از ورود به زمین (از آغاز نیمه دوم به زمین آمده بود)، در درگیری با مورا، مدافع حریف تعادل خود را از دست داد و در همین لحظه مدافع ضربهای به وی وارد کرد که باعث شد گریمالدو به شکل نامتعادلی روی بازوی خود فرود آید
هنوز اطلاعاتی از میزان مصدومیت داده نشده ولی به نظر میرسد گریمالدو چند ماه از میادین به دور خواهد بود
گریمالدو با وجود سن کم و اینکه اولین فصل حضور خود را در بارسلونا ب تجربه میکند، بیش از هر بازیکن دیگری به میدان رفته است. او در 25 بازی از 27 بازی تیم بارسلونا ب بازی کرده است.
مسي ::
در بازي سويا وقتي در نيمه دوم ويا جلو رفت مدافعان وسط سويا نتونستند بيان جلو و من فضاي بيشتري داشتم ،،
هم چنين مسي كه خيلي كم مصاحبه ميكنه عنوان كرده كه ما از سد ميلان گذر ميكنيم و اون بازي يك اتفاق بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]