حتما میشه ولی از الان باید دیگه خیلی فشرده کار کنه
حتما میشه ولی از الان باید دیگه خیلی فشرده کار کنه
دوست من سال 83 ترکیب اینجوری نبود . از دیفرانسیل حدودا 30 تا سوال داده بودن .ضمن اینکه من توی بقیه قسمت ها صفر صفر نبودم .فقط 1 ماه کامل انتگرال خوندم و سه تا تستشو درست زدم . سوالات مثلثات و احتمالات هم ساده بودند . اونا رو هم جواب دادم . منظور من این بود که واسه خوندن اون مباحث وقت نذاشتم و بیشتر وقتم رو صرف دیفرانسیل کردم و خیلی هم مسلط بودم . کنکور آزاد رو هم به همین ترتیب 44 درصد زدم . ریاضی 1 و 2 دانشگاه رو هم 20 گرفتم .
در ضمن فرمودید فرض محال ، اتفاقا تمام سوالات مربوط به دیفرانسیل رو درست جواب داده بودم . فقط یه نزده داشتم .
با این ظرفیت ها حتما میتونید . فقط امیدوار باشید و تلاش کنید . . . ..
Last edited by PLAΨMID; 01-02-2013 at 12:40.
ویرایش ثبت نام کنکور سراسری در سایت سنجش چه تاریخی هست؟؟
فیزیک پیش 1 اصلا نخوندم.
الان میتونم پیش 2 رو شروع کنم یا دو فصل صوت و موج الکترومغناطیس پیشنیازشون خوندن موح مکانیکیه؟
پیشنیاز دیگه ای هم دارن؟
برای صوت و الکترو مغناطیس باید موج مکانیکی مطالعه بشه . برای موج مکانیکی هم باید نوسان مطالعه بشه . برای نوسان هم یکم فصل 1 و 2 رو بخونید : دی
يك ماه فقط انتگرال!!البته بايد كنارش مشتق بخوني مشتق هم بدون حد تعريف نشده
تابع هم كه شديدا نيازه باضافه مثلثات!لگاريتم!
يا نه فقط انتگرال يك ماه طول كشيد!!؟
![]()
91/11/30 لغایت 91/12/3
سلام دوستان
دوستم فارغ التحصیل مقطع کاردانی نرم افزار هستش و میخواد برای کنکور 92 رشته ی پزشکی شرکت کنه (رشتش تجربی بوده)
یعنی بین زمان دبیرستان و کنکورش خیلی فاصله بوده و الان بیشتر درسا یادش رفته
به نظرتون کدوم آموزشگاه بره؟ منظورم آموزشگاه آمادگی کنکور هستش
ممنون میشم
به طرز وحشتناکی تایید میشه . . . .مخصوصا نوسان !!!
حساب دیفرانسیل رو حرفه ای بودم . یک ماه آخر 50 درصد وقتم رو صرف مرور و تست میکردم و 50 درصد هم فقط انتگرال میخوندم . از کتاب "لوویس لیتهولد " میخوندم . توی دانشگاه وقتی برای درس ریاضی 1 این کتاب رو بهمون معرفی کردن دیدم که تمام تمرین های انتگرالشو قبلا حل کردم !!!!
ولی وای از ریاضی گسسته و اون نظریه اعدادش یا هندسه تحلیلی و ماتریس و مقاطع مخروطی ، قشنگ اشکمو در آورد .!!
ایشون تازه شده مثل من . به نظرم فقط سه تا درس رو کلاس بره که خیلی وقتش گرفته نشه و بقیه اش رو توی خونه بخونه . یعنی در حد بوندس لیگا باید بخونه . اون سه درس هم بستگی به قدرت و ضعف خودش توی دروس داره . موسسات کنکور که تا دلت بخواد ریخته . گاج قلم چی و . . . . .
Last edited by PLAΨMID; 02-02-2013 at 00:39.
من به شدت نگرانم از این که خیلی عقبم چی کار کنم ؟ می نویسم تا الان چی خوندم ببینید خوبه ؟ یا این که اوضاعم خیلی داغونه :(
ادبیات 2 و زبان فارسی مباحث واج و ویرایش خوندم
عربی هم از روکتاب درسی نمیرم اما مبحثی فقط فعل رو خوندم
دینی 2 هم تا اخر درس 14
زبان پیش رو خوندم
ریاضی هم تا اخر مثلثات ریاضی 2 رو خوندم
زیست هم زیست دوم خوندم
فیزیک 2 هم فقط فصل 1 و 5 رو خوندم
شیمی 2 هم تا اخر فصل 4
البته اینا رو کامل خوندم و تستاش زدم و مرور کردم و روشون تسلط دارم
اما واقعا نگرانم از این که نسبت به بقیه خیلی عقب باشم و این فکر داره دیوونه ام می کنه
حدودا رتبه چند می تونم بیارم زیر 2000 میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)