تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 129 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1284

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه leo_meb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

سرور بیت دیفندر برای ایران غیر فعال شده؟
    بیت 15 دارم اپدیت نمیشه، 16 رو هم خاسم انلاین نصب کنم،میزنه مطمین بشید اینترنت وصل هست!

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نسخه تمام اینستالر افلاین بیتدفندر 2016

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Hidden-Hunter; 14-02-2016 at 13:48.

3. 5 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    چطور میتونم از نسخه افلاین استفاده کنم؟
    منظور از افلاین بودن اپدیت هاش هست؟
    درود :
    منظورم از نسخه آفلاین فایل نصب آفلاین هست نه آپدیتهای اون.توی اینترنت جستجو کنید نسخه نصبی آفلاین رو پیدا میکنید اما گمان کنم برای ورژن 20 نسخه آفلاین اینستالر اینترنت سکوریتی و آنتی ویروسش فعلا نیست و باید آنلاین نصب بشه.فعلا توی سایتهای مختلف فقط نسخه آفلاین اینستالر توتال سکوریتیش هست.الان من فایل نصب اینترنت سکوریتی ورژن 19.2.0.151 رو دارم که حدود 330 مگ برای 32 بیتی و حدود 370 مگ برای 64 بیتی هست.

سرور بیت دیفندر برای ایران غیر فعال شده؟
    بیت 15 دارم اپدیت نمیشه، 16 رو هم خاسم انلاین نصب کنم،میزنه مطمین بشید اینترنت وصل هست!
    نه مشکلی نداره.شما ارتباط اینترنتی خودتون رو چک کنید ببینید به ------ چیزی متصل نشدید؟نسخه آنلاین خیلی کند دانلود و نصب میشه
    Last edited by aylar6888; 21-01-2016 at 10:19.

5. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حمید جان نسخه 2016 شامل توتال / اینترنت / انتی ویروس هست که باید کاربر اینگونه عمل کند اول یک حساب داخل سرور های بیتدفندر نصب بکند و بعد و بعد کد اکتیوشن را بدهد تا در اکانت فعال شود و بعد این برنامه را داناود کند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعدش اینترنت خود را قطع کند و با ران ادمین برنامه دانلود شده را ران بکند و یک ارور میاد و اکی میکنه و بعد یک پنجره باز میشه به اسم بیتدفندر سنترال که میبنده و بعد فایل افلاین نصبی را اینستال میکنه و بعد از اینستال کردن اینترنت را فعال میکنه و وارد همون برنامه که دانلود شده میشود و اکانت خود را وارد میکنه تا بیتدفندر بنا به اکتیوشن کدی که در اکانت هست حالا چه توتال یا اینترنت سکیوریتی یا انتی ویروس فعال میشود.

من که نصبش کردم ولی انتی ویروس مالی نیست فقط دیتابیس داره و از نظر قدرت فایروال و ماژوال های دیگه خیلی عقبه.

7. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کی 41 روزه برای اینترنت سکیوریتی Q0U7KX4

9. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

درسته امیر جان اما من توی فروم بیت دیفندر خوندم که این نسخه رسمی نیست و تنها نسخه های رسمی ورژن 20 همون آنلاین اینستالرهای داخل سایت هستن.
    البته اگه با این روش بشه که بازم خیلی عالیه و کار راه اندازه.چون خیلی از کاربرای همون فروم هم گله کرده بودن که مثلا ما شبکه داریم یا باید روی چند ویندوز چندین نسخه رو نصب کنیم که با روش آنلاین، نصب و آپدیت چند تا نسخه ، کار زمانبر و طاقت فرساییه و مشکل نت حجمی ایران هم که برای کاربران ایرانی مزید بر علت میشه....

11. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حق با شماست ولی این نسخه بعد از نصب به صورت افلاین و اپدیت کردن به اخرین بیلد اپدیت میشه... این شرکت بیتدفندر نمیدونم روی چه حسابی انلاین نصب را گذاشته البته گویا کسپر هم داخل سایت بری برای دانلود یک فایل دو مگ دانلود میکنی که اون هم انلاین نصب هست حال باید دید در نسخه جدید ایا انلاین نصب وجود داره یا خیر

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من که نسخه 2016 بیت دیفندر بدترین نوع نصب رو بین تمام آنتی ویروس های معروف داره
    اولا که اصلا هیچ ادامه ای در کار نیست از هر جا که قطع بشه باید دو باره شروع کنی
    اگه رو سیستمت یه آنتی ویروس دیگه ای باشه بعد از دانلود کلی فایل به مرحله نصب که میرسه میگه باید آنتی ویروس رو پاک کنی بعد از پاک کردن و ری استارت سیستم باز باید از نوع شروع به دانلود کنی و همون نصب قبلی رو ادامه نمیده
    سرورهاش ضعیفه و علاوه بر قطع شدن گاه و بیگاه سرعت دانلود فایل ها کمه. ضمن اینکه حجم ست آپش نسبت به بقیه آنتی ویروس ها بیشتره فکر کنم هر بار نصب و آپدیتش نزدیک 600-700 مگ حجم میبره
    من چند روز پیش نصب آنلاین اینترنت سکیوریتی کسپر رو امتحان کردم اصلا قابل مقایسه با بیت دیفندر نبود خیلی سریع و راحت بود
    جالبه با همه این دردسرها موسسه av-comparatives تو گزارش نهایی در بخش توصیه هایی که برای بهتر شدن آنتی ویروس ها میکنه اصلا به این همه دردسری که برای کاربرا درست شده موقع نصب اشاره ای نمیکنه
    تو ایران هم نمایندگی های فروشش مجبورن هنوز همون نسخه 2015 رو تو سی دی هاشون بفرستن آخه مگه همه این امکان رو دارن که آنلاین نصب کنن اونم با این حجم
    Last edited by Nine; 21-01-2016 at 14:15.

14. این کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

نه مشکلی نداره.شما ارتباط اینترنتی خودتون رو چک کنید ببینید به ------ چیزی متصل نشدید؟نسخه آنلاین خیلی کند دانلود و نصب میشه[/QUOTE]

اینترنتم درسته، درست نبود که الان پیام نمیتونستم بدم، با چیزشکن و بدونش چیز شکن امتحان کردم، وصل نمشیه، میزنه ارور -2008
    کسی نمیدونه این ارور واسه چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

این پیام ارور واس اپدیت نشدنه، کسی میدونه عمشکلش چیه؟
    bitdefender couldnt resolve the update server configured. please go to update setting to check your update location and try again

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •