تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 396 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

فیفا 13 کرک شدنش بی فایده اس!

ببینید دوستان من فیفا 13 رو پنجشنبه گرفتم بازی کردم دیشبم بازی کردم فکر کنید توی منو 60 درصد از مود ها و قسمت های بازی نیازمند لایو که همون آنلاین واسه PC محسوب میشه هستش پس افلاین بازی کردن فیفا 13 یه جورایی تکرار مکررات هست گیم پلی بازی بهبود پیدا کرده ولی دیگه نه اونقدر باگ های مسخره ایمپکت انجین سر جاشه فقط 2-3 تا دریبل اینا اضافه کردن اگه کریر رو نگاه کنید می بینید که چقدر تغییرات هست ساده بگم فیفا 13 سال تغییرات غیر گیم پلی هست اگه تغییرات گیم پلی 10 درصد باشه تغییرات غیر گیم پلی 90 درصد حقیقتا اگه گیم پلی رو در نظر نگیریم بازی زیر و رو شده فقط زمانی می تونید ببینیند این زیر و رو شدن رو که بگیرید بازی کنید اون VP کلا رفته قسمتی از کریر شده و توی خارج از کریر جایی نداره و اصلا یه چیزایی که باعث می شه بگیم بازی کلا تغییر پیدا کرده از هر لحاظ کلی باید ور بری توی منو ها ببینی چی به چیه کریر خیلی بهبود پیدا کرده توی تیم قوی که هستی هودت درخواست می دی که به یه تیم سطح پائین قرضی بری بازیکن VP می ره واسه Loan یه چیزای جدید و ... و همونطور که گفتم بالاترین تغییرات رو توی قسمتهایی داشته که به آنلاین مربوط میشه بنابراین کرک شدنش اصلا بی فایده اس و ارزش نداره حقیقتا و خیلی هم بچه های PC باز دنبال فیفای کرک شده نباشید چون لذت نخواهید برد و بیشتر توی کف می مونید که نمی تونید از قابلیت هاش کامل استفاده کنید بنابراین اگه خیلی فوتبال گیمر خور و عشق فیفا هستید بیخیال نسخه کرک شده بشید و پی گرفتن نسخه اصل باشید که بتونید از قابلیت های آنلاینش استفاده کنید من که جی تگی هستم و نمی تونم با اکس باکس حال کنم با فیفا مگه اینکه خودم تصمیم بگیرم نسخه اصل واسه PC بگیرم که البته ارزش داره
    اگه بازی کرک نشه این مسابقاتی که در کشور بصورت رسمی و غیر رسمی برگزار میشه هر سال تکلیفشون چیه ؟
    اینا همه از نسخه های کرک شده استفاده میکنن دیگه . حالا من کار ندارم تو کشور های خارجی چجوری برگزار میشه و نمیدونم هم چجوریه اما فرض بگیریم اگه کرک نشه و بخوان مسابقات فیفا بزارن اگه مثلا 50 تا سیستم برای بازیه فیفا باشه باید برن 50 تا CD KEY بخرن که با قیمت الان میشه 4 میلیون تومن !!!!!

اینجوری اکثر مسابقات غیر رسمی برگزار نمیشه و اون رسمی هایی هم که برگزار میشه احتمالا خدا تومن پول ورودیشه
    امسال ماتریکس 35 بود و EWSW 30 تومن
    سال بعد ماتریکس میشه 350 تومن و اون یکی دیگه 300 تومن !!!!

2. 3 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا سلام كي اين سيستم شير كردن ايكس باكس با پي سي رو انجام داده واسه خريد انلاين پسس..؟من همه كارو انجام دادم ولي نميدونم واسه خريد بازي از پي سي خودم(كه با كنسول شير شده)كدوم سايت برم..ايكس باكس كام يا easport?تو xbox.com چيزي پيدا نكردم فقط رفتم اكانتمو ديدم...تو قسمت سرچ هم زدم fifa 13 onlie pass چيزي نيومد و فقط بخش هاي واسه فروش دمو و تريلير بود...نميدونين بايد سر اخر كجا برم واسه خريد انلاين پسس فيفا ١٣ از طرق پي سي كه به كنسول شير شده؟ 

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

Soheilnouri شما که رو ایکس باکس بازی میکنی خواهشا خواهشا لطف کن لیست بازیکنای چلسی (قدرتشونو نمی خوام) رو بذار.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها من همش تا الان pes6 بازی میکردم حالا میخوام کانال رو عوض کنم بیام یهو فیفا 13 بازی کنم
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی هست در کل این رو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم 106 تومن خود بازی رو هم زده 186 تومن اینا جریانشون چیه؟؟؟؟؟
    کسی میدونه جریان چیه خوده بازی مگه سی دی کی نداره یا اولتیمیتش فرق داره ؟؟؟؟!!!!
    یکی هست توضیح بده؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببینید دوستان من فیفا 13 رو پنجشنبه گرفتم بازی کردم دیشبم بازی کردم فکر کنید توی منو 60 درصد از مود ها و قسمت های بازی نیازمند لایو که همون آنلاین واسه PC محسوب میشه هستش پس افلاین بازی کردن فیفا 13 یه جورایی تکرار مکررات هست گیم پلی بازی بهبود پیدا کرده ولی دیگه نه اونقدر باگ های مسخره ایمپکت انجین سر جاشه فقط 2-3 تا دریبل اینا اضافه کردن اگه کریر رو نگاه کنید می بینید که چقدر تغییرات هست ساده بگم فیفا 13 سال تغییرات غیر گیم پلی هست اگه تغییرات گیم پلی 10 درصد باشه تغییرات غیر گیم پلی 90 درصد حقیقتا اگه گیم پلی رو در نظر نگیریم بازی زیر و رو شده فقط زمانی می تونید ببینیند این زیر و رو شدن رو که بگیرید بازی کنید اون VP کلا رفته قسمتی از کریر شده و توی خارج از کریر جایی نداره و اصلا یه چیزایی که باعث می شه بگیم بازی کلا تغییر پیدا کرده از هر لحاظ کلی باید ور بری توی منو ها ببینی چی به چیه کریر خیلی بهبود پیدا کرده توی تیم قوی که هستی هودت درخواست می دی که به یه تیم سطح پائین قرضی بری بازیکن VP می ره واسه Loan یه چیزای جدید و ... و همونطور که گفتم بالاترین تغییرات رو توی قسمتهایی داشته که به آنلاین مربوط میشه بنابراین کرک شدنش اصلا بی فایده اس و ارزش نداره حقیقتا و خیلی هم بچه های PC باز دنبال فیفای کرک شده نباشید چون لذت نخواهید برد و بیشتر توی کف می مونید که نمی تونید از قابلیت هاش کامل استفاده کنید بنابراین اگه خیلی فوتبال گیمر خور و عشق فیفا هستید بیخیال نسخه کرک شده بشید و پی گرفتن نسخه اصل باشید که بتونید از قابلیت های آنلاینش استفاده کنید من که جی تگی هستم و نمی تونم با اکس باکس حال کنم با فیفا مگه اینکه خودم تصمیم بگیرم نسخه اصل واسه PC بگیرم که البته ارزش داره
    کریر مود چه ربطی به آنلاین داره؟!
    اگه به قول شما کریر مود خیلی بهبود پیدا کرده، چرا نباید منتظر کرک باشیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

Soheilnouri شما که رو ایکس باکس بازی میکنی خواهشا خواهشا لطف کن لیست بازیکنای چلسی (قدرتشونو نمی خوام) رو بذار.
    Petr Čech 85
    Ross Turnbull 68
    Henrique Hilário 71
    Branislav Ivanović 84
    Ashley Cole 84
    David Luiz 81 (Real rating 79 according to Chuzzz!)
    Paulo Ferreira 74
    Gary Cahill 80
    John Terry 85
    César Azpilicueta 77
    Ryan Bertrand 73
    Oriol Romeu 75
    Ramires 83
    Frank Lampard 84
    Juan Mata 86
    Oscar 80
    Eden Hazard 84
    Marko Marin 80
    Fernando Torres 85
    Victor Moses 78
    Daniel Sturridge 79/80
    اینارو از یه سایت در آوردم.نمی دونم کامله یا نه

8. این کاربر از m.a97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه juventus_1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان با خرید یک اورجینال بازی
    چند کاربر به طور غیر همزمان میتونن از بازی استفاده کنن؟!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

Petr Čech 85
    Ross Turnbull 68
    Henrique Hilário 71
    Branislav Ivanović 84
    Ashley Cole 84
    David Luiz 81 (Real rating 79 according to Chuzzz!)
    Paulo Ferreira 74
    Gary Cahill 80
    John Terry 85
    César Azpilicueta 77
    Ryan Bertrand 73
    Oriol Romeu 75
    Ramires 83
    Frank Lampard 84
    Juan Mata 86
    Oscar 80
    Eden Hazard 84
    Marko Marin 80
    Fernando Torres 85
    Victor Moses 78
    Daniel Sturridge 79/80
    اینارو از یه سایت در آوردم.نمی دونم کامله یا نه
    اینا که همونای پارساله . پس فرقی نکرده اونقدر ها . باید منتظر اپدیت نقل و انتقالات هم باشیم .

من یکی باهات موافقم . خداییش هر کی انلاین بازی کنه دیگه نسخه کرکی و بازی با cpu بهش نمیچسبه . اخه نمیدونم چی بگم که از یه طرف قیمت دلار بیداد کرد(امروز که دیگه نگو !!!) و از طرفه دیگه منه بدبخت کنکور دارم .
    چه حالی میده بعد از کنکور قیمتش یه دفعه بکیشه پایین و بریم ارجینال بخریم .

بگذریم . بگو ببینم از VP چه خبر . ایا امسال واقعا دیگه قابل تحمل شده این مود ؟ تا پارسال که خداییش واسه این قسمت از فیفا کم میزاشتن و یه کریر مود مسخره داشت . فقط اکمپلیشمنتهاش خوب بود . دوست دارم واقعا یک مود جالب واسه VP گذاشته باشن .
    خواهشا اگه با VP بازی کردی یه کم بگو از امکانات جدید بازی برای VP که کلی فیض ببریم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یعنی آدم یه چیزایی میخونه که دود از سرش بلند میشه!!! در طول تاریخ سابقه نداشته که سری بازی های فیفا و Pes و کلا هر بازی معروفی که میاد کرک نشه....یه چیزی رو الکی گنده می کنین بعدشم همینجوری حرف در میارین و....

صبر داشته باشین کرک میشه. شایعه الکی هم درست نکنید.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

قدرت دفاع و هافبک و حمله هر سه 81 هستن !

اقا سلام كي اين سيستم شير كردن ايكس باكس با پي سي رو انجام داده واسه خريد انلاين پسس..؟من همه كارو انجام دادم ولي نميدونم واسه خريد بازي از پي سي خودم(كه با كنسول شير شده)كدوم سايت برم..ايكس باكس كام يا easport?تو xbox.com چيزي پيدا نكردم فقط رفتم اكانتمو ديدم...تو قسمت سرچ هم زدم fifa 13 onlie pass چيزي نيومد و فقط بخش هاي واسه فروش دمو و تريلير بود...نميدونين بايد سر اخر كجا برم واسه خريد انلاين پسس فيفا ١٣ از طرق پي سي كه به كنسول شير شده؟
    دوست عزیز این کارا چیه ؟ واسه آنلاین پس باید پوینت داشته باشی یا CD Key !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •